LINDA BACKLUND

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Åh. Mådde så illa idag så gick hem från skolan.. Åkte hem vid elva, var hemma vid tolv & somnade vid ett. Sen vaknade jag vid fyra. Behövde verkligen sova kände jag. Sen åkte jag hem till familjen persson & klippte & slingade fanny, filippa & ulle :) Mysigt! Nu är jag hemma & ikväll blir det lugnt.


(bild snodd av jullebulle!)

PEPPARKAKSHUS

Kategori: MIN VARDAG

Här är vårat fina mästerverk! Har nog aldrig blivit så fint, eller vad säger du julia? ♥
 









I love you

CHRISTMAS

Kategori: MIN VARDAG



Gick lite i stan, för mig själv, innan idag. & jag hittade en
prickig kopp! Jag har velat ha ett par så himla länge,. Såå
mamma & pappa, dessa koppar önskar jag mig i julklapp ;)

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hej & hååå. Gick upp en kvart innan jag skulle gå till bussen.. Dåå är man pigg! haha..

Skoldagen gick väl bra, - seg bara. På småföretagande så köpte jag, emma, zahra & våran lärare en tårta & delade på , haha såå gott! Men mår fortfarande illa..

Efter skolan åkte jag med alexander hem en snabbis, & sen åkte jag hem igen. Idag har jag & julia bakat pepparkakshuus (bilder kommer!), sen har jag bara tagit det lugnt. Mår inte bra, mår illa & grejjer.. Aja, nu ska jag kolla tv! pusss


FIN VA? - underbart god också

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Gick ut & gick med alexandet i morse, underbart väder idag! Sedan kom elin hit & vi bakade lussekatter. Jättemysig söndag spenderad med underbara människor :) Sov hos alexander sedan, pusss!


såhäär fina blev dom!

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag åkte jag med alexandet till staden för att köpta vinterjaacka :) Sen efter det åkte jag till moster för att äta lite gulaschsoppa, så gott!

Sen bar det av hemåt, fixade mig & sen åkte jag & hämtade elin. Sedan var det sexparty hemma hos Ida! :) Hade hur kul som helst. Efter partyt var det utgång, en riktigt bra kväll. Blev taxi hem med hjärtat, underbaaaar är du! ♥


beskriver kvällen med en bild, tolka själv! haha

23:27

Kategori: MIN VARDAG

Ska åka till alexander nu & sova där, hörs imorgon!

RASMUS ♥

Kategori: MIN VARDAG

Nä. Nu saknar jag min bror, -jättemycket. Usch & fy. Blir ledsen av tanken att jag inte kommer träffa han förrän i januari.. Jag tog på mig hans tröja så jag kunde känna lite närvaro, men gick ju sådär. Saknar dig i alla fall älskade bror! ♥

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag var det apu hela dagen. Lunchade med emma & micheala, - blev goood thai! :)

Sen bar det av hemåt för lite mys med tacos & idol med familjen. Jag hejjar så in i bomben på Olle & Jay nnuuuu. Vill verkligen se dom i finalen nu när jag ska dit! Fast ser dom i & för sig ändå, men vill att dom ska vara i finalen - verkligen verkligen.



JUSTIN

Kategori: MUSIK

WISH

Kategori: MIN VARDAG



en julisklappis kanske?

TRÖTTER

Kategori: MIN VARDAG

jag blir bara tröttare & tröttare,. Orkar snart inte hålla upp ögonen längre!
Men tänkte kolla på Kenza & Tyra show nu, sen går jag & lägger mig tills hjärtat hör av sig.

PROBLEM

Kategori: MIN VARDAG

Jag vet att jag gör galet tråkiga inlägg nu,. Meen, jag är sugen på att färga mitt hår. & är lite inne på att göra det någon nyans mörkare, så som jennifer aniston! Så snyggt.

Eller håller någon med?

A THOUGHT

Kategori: MIN VARDAG

ibland känns det som om hela världen är emot en,. eller så är man emot den?

HOLD MY HAND

Kategori: MUSIK



åh, man saknar typ michael när man hör denna! haha

HANG WITH ME

Kategori: MUSIK

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Åh. Tröttare än i förrgår kan jag säga! & då skojar jag inte..
Har världens huvudvärk nu med. Så sitter här & väntar på mat, sen får vi se vad som händer. Kanske ska vara med hjärtat efter att han har slutat jobba, :) Nä, nu är jag så hungrig så jag svimmar, tjao!


klippte crew cut idag, - ungefäär såhär haha.

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag hade vi projektarbete hela dagen, så skönt.
Efter skolan åkte jag med mamma & moster ner till Bollebygd & kikade lite,. Jag fick massa idéer om hur jag ska julpynta mitt rum, så mysigt :) Nu kommer alexander snart & hämtar miiiig, pusss på det! ♥


v ä r l d e n s   b ä s t a, jag lovar.

PYSSEL

Kategori: MIN VARDAG

Nu har jag, julia & mamma gjort lite adventsljusstakar & pysslat lite, - så mysigt. Kände av en liten gnutt julkänska innan, men jag gillar det. Jag hoppas på en underbar jul i år, har inte känt så på flera år nämnligen..







TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Det var längesedan jag var så här trött som idag. Usch.
Hade prov idag, & eeeen sak stör mig.. - varför hittar läraren alltid på helt konstiga frågor när man har prov? Sånt man inte ens har pluggat på. Aja, kanske är jag som pluggar på fel?

Efter skolan så åkte jag emma & michaela på ett litet möte, & sen efter det tränade jag & emma. Skönt att röra på sig! Nu är jag hemma & snart blir det maaat.

22:03

Kategori: MIN VARDAG

oj vad trött jag är nu. Det svider i ögonen & kan inte koncentrera mig längre..
Alexander slutar jobba om en timma, - frågan är bara om jag ska ta en powernap? Eller dricka te & äta något som ger lite energi? Jag tror på det sista,. för somnar jag nu så lär jag inte vakna mer idag!

(bilder från helgen & sådäär kommer, - någongång i alla fall!)

HVFR08B

Kategori: MIN VARDAG

Kan väl passa på att dela med mig av årets klasskort, haha! Ni är ju för goaaaaaaaa

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

oj, snoozade fem gånger i morse. Vilket betyder typ 40 minuters försovning. Men det behövde jag, haha. Längesedan jag var så trött som jag var i skolan idag! Gaaalet.

Stannade med emma i stan efter skolan & fikade lite. Somnade stenhårt på bussen på vägen hem,. & när jag ääntligen kommer hem så har jag ingen hemmanyckel, & ingen är hemma. Så får traska bort till Morfar & Marita som var gulliga & lät mig stanna där & pluggade tills någon kom hem.

Nu har jag faktiskt pluggat bra, tycker jag, så ska njuta lite av en kopp te & ta en go dusch. Senare åker jag hem till alexander & sover där. ♥


har prov på renässansen imorgon, - jag jublar inte..

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Oj vad seg jag har varit idag. Kände av att jag hade varit ute igår kan jag säga. Myst med hjärtat mitt hela dagen & nu blir det plugg! alltid lika roligt..

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Denna dagen & kvällen spenderades med emma & co! Hade verkligen hur kul som helst, haha. Bilder kommmer!

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Denna dagen har jag bara tagit det lugnt lugnt & jättelugnt. Jag vaknade när alexander kom hem från skolan, vid halv tre då vill säga.. Snacka om utslagen! haha. Men som sagt, blev en lugnt dag tillsammans med mitt hjärta hos hans syster i landvetter. ♥

IT'S TIME TO PARTY

Kategori: MIN VARDAG

 

uh, ser ut som två olika människor på bilderna, eller hur? Tog dom precis nu,.
läskigt! haha. Yäyä, snart åker jag hem till emmma! Ha en bra kväll alla :)

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Är ledig idag, så skönt.
Ställte klockan i morse, så jag inte skulle sova bort hela dagen. Senare i eftermiddag ska vi hem till emma för lite födelsedagspartaj! & sen efter det ska vi ut. Kommer blir en bra kväll om ni frågar mig!

Grattis emmmaaaa!


emma & jaag på midsommar!

24 TIMMAR

Kategori: MIN VARDAG

Saknar alexander jättemycket just nu.. Inte van att sova utan honom!
Jaja, nu ska jag kolla på 24 timmar & sen blir det väl mer tv hela kvällen.

Är ledig i morgon & på fredag, så jag har  H E L G  nu, - känns helt underbart!


anna book & maria montazami bor ihop i detta avsnittet, skoj!

18:35

Kategori: MIN VARDAG

Nu har jag skrivit klart mitt CV & personliga brev. Jag har till & med skickat in det. En applåd till mig, hoho. Nu ska man bara väänta & se ifall någon hör av sig. Räknar verkligen inte med det, men vore helt grymt bra. Jag vill jobba!

UNA PREGUNTA

Kategori: MIN VARDAG

V A R F Ö R  är man så segstartad när det gäller saker man måste göra?
Jag kom inte igång med något vettigt förrän nu. Men när man väl sätter igång & gör det så går det hur bra som helst. Knepigt det där. Men hellre sent & bra, än få det gjort snabbt & det suger. Det röstar jag för i alla fall!




bilder på när jag planerar inför visningeen! Älskar det.

OH, UPDATE

Kategori: MIN VARDAG

Ringde samtalet nu, men nädu, då stängde dom tolv. Nä vad illa allt ska gå då.

12:52

Kategori: MIN VARDAG

neeeeej,. Nu när jag hade tänkt att vara redig för en gångs skull så ser jag att oprah winfrey show börjar klockan ett! Får väl börja med en paus då.. haha!

12:50

Kategori: MIN VARDAG

Skolan gick ju toppen idag med. Nu är jag hemma & ska ringa ett samtal, som jag egentligen inte orkar med.. & sen ska jag skriva klart mitt CV! - var ju ett tag sen jag började med det.. Äh, ha det bra så länge! Uppdaterar när jag behöver en paus, & det är väl snart ;)


inspiration till visningen, kollar runt heela tiden..

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hej & håå. Försov mig idag, bra linda! Jag fick låna mammas bil, så det löste sig ändå. Tur de, - har möte med min handledare idag klockan åtta. Nä, måste skrapa rutorna nu. Tjao!

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Började åtta idag, som jag inte har gjort på någon tisdag i sex veckor.. Så var lite segt att gå upp! Men dagen gick braaaaa & på designen kammade vi ut våran kort fest som vi la förra gången, skoj!

Efter skolan åkte jag hem till farmor & faster & klippte dom :) Blev vofflor & fika med, så mysigt. Sen åkte jag till elvira & emma som satte i lite extensions, blev asbra. Sen åkte jag hem & skulle kolla desperate houswives, men somnar... Sov nu till elva ungefär. Usch vad tråkigt! Aja, nu blir det sängen.

 
 
min kort fest,

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Todaaay lärde vi oss hur man la en vardags- make up. Jätteroligt, förutom att jag ser ut som en transa när jag har smink. Efter skolan hämtade alexander mig, så snäll. Sen åt vi lite & sen åkte jag hem, duschade, packade om & sen åkte jag hem till alexander igen :)

Sitter & lyssnar på mikrofonkåt medans alexander packar, - grymt bra.

FARSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag åkte jag mammsen julia & pappa in till stan vid elva tiden. Vi hämtade ut biobiljetter & sedan gick vi & fikade. Sedan klovkan halv ett var det bio; himlen är oskyldigt blå. Jag tyckte faktiskt att den var bra, lite seg kanske, men bra! Vi var heelt ensamma på bion med, så mysigt! Sedan gick vi & käkade på Babbel :)

När vi hade myst klart åkte vi först hem till farmor & sedan hem till faster på lite fika. Så jag har verkligen haft en mysig dag :) Kunde ju inte slute bättre än att alexander följde med hem ♥

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Fick ett ryck igår kväll & åkte hem till alexander, mys.
Sen idag åkte jag hem vid halv elva, - skulle klippa & slinga elin elva :) Vi fixade även alla kort från Skiathos så hon fick alla mina bilder & så :) Sen åkte hon hem, & jag åt lite mat. Nu ska jag hoppa in i duschen & sen åka hem till emmaa, :)


ä l s k a r  denna bilden på elin!

LINDA & JAG

Kategori: MIN VARDAG

För er som inte känner mig, såå har jag förändrats en heel del under mina år..
Haha, titta & njut! (vet inte vilket årtal & så, men första kortet kan jag väl gå i
sjuan, & sista i nian / ettan). Man FÅR skratta! För det har verkligen jag gjort.




















FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Apu från tio till fyra. Fick sluta tidigare idag, kände att jag behövde det med tanke på att jag var hemma igår. Så jag åkte hem, blev middag med familjen,(förutom saknade bror!), sen idol. Oh vad skönt att elin är ute, nu ska bara linnéa, minnah & olle ut med (: hoho.

Nu är jag så trött så mina ögon svider.. saknar alexander med. Nä, nu blir det nog en film & sen sova. Godnatt alla!


satt & kladdade lite innan till min lookbook inför visningen. 
(bilden är inte klar)

AMAZING

Kategori: MIN VARDAG

TAKE ME AWAY

Kategori: MIN VARDAG

Kollar resor över nyår nu. Ååh vad jag vill bort!

FEELINGS

Kategori: MIN VARDAG

tror nästan inte att jag säger det själv, men fy fasen vad facebook är lamt!
Satt & kollade runt lite innan, & sen kom jag på att jag inte alls bryr mig. Så, uuuh.

- kommer väl säga annat imorgon. Men just nu; usch.

WANTED

Kategori: VILL HA

LaurellRonja

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade med 37,8 graders feber idag. Mådde jätteilla med, så sjukanmälde mig (för första gången på denna terminen!!) & la mig i soffan igen. Sov tills klockan elva & då kollade jag på tyra banks show, top model & oprah winfrey show - brukar bli så när man är hemma.

Har inte ätit något på hela dagen, bara druckit en kopp te.. Nu är jag så uttråkad, så funderar på att plugga. & då har man inte speciellt roligt.

.

Kategori: MIN VARDAG

And now you're gone it's like an echo in my head,

A SONG

Kategori: MIN VARDAG



låten får mig att tänka, & gråta.

ALLVARLIGT.

Kategori: MIN VARDAG

S N A C K A   O M   S N Y G G.
- kan ju inte sluta gloo









ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag testade vi lite frisyrer på våra modeller inför visningen. Jag hade med mig
Olivia till skolan, & såhär gjorde jag hennes hår idag (kommer bli annorlunda
på själva visningen, men vi testade & lekte lite med det idag
) ;

 
 

ONE WISH

Kategori: MIN VARDAG

Oh. Jag vill så mycket just nu.

jag vill ha jul, (faktiskt för en gångs skull)
jag vill ha stuudenten! & balen & allt det där.
jag vill ha sommar, eller värme rättare sagt.
jag vill fira nyår låångt bort.
jag vill ha massa pengar så jag kan köpa aallt & lite till.
jag vill ha ett jobb.
jag vill klippa av mitt hår.
jag vill bli brunett eller ännu blondare.
jag vill köpa en bil.
jag vill flytta hemifrån.
jag vill åka till min pojke, så nu gör jag det. Puss & hejdå!


WANTED

Kategori: VILL HA

Lace Trim Back Oversized ShirtShearling Gilet By Unique**
Tiered Ruffle Dress by Rare Opulence**Armour Ring

WANTED

Kategori: VILL HA

Structured Dress by Rare**Mesh Tube Dress by Rare**Textured Cuff

WANTED

Kategori: VILL HA

ANDI Clog Stirrup Ankle Boots      Patchy Faux Fur Swing Gilet

18:59

Kategori: MIN VARDAG

jag tror jag har hittat min balklänning.

HERE WE GO

Kategori: MIN VARDAG



man kan ju titta ihjäl sig.

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

När jag tittade ut i morse var det snö, snö & snö.. Jag som hade tänkt att ta en promenad & grejer innan skolan, men tappade lusten totalt.

Började tio i ett idag & slutade halv tre, seg dag ändå.. Nu är jag hemma, har precis druckit varm choklad. Kunde inte äta något, mår så galet illa idag. Ska försöka äta något senare & sen burra ner mig framför tv;n.


viilket väder..

LIFE

Kategori: MIN VARDAG

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

"Vem f'n är Snooze, & varför ringer han så tidigt på morgonen?"

Trodde det var ett skämt när klockan ringde i morse. Men skoldagen var väl helt ok ändå! Lärde oss lite om naglar idag, kul faktiskt. Sen hade vi småföretagande, lite mer krävande.

När jag kom hem från skolan somnade jag steenhårt i soffan. Sov i över två timmar, inget att rekommendea! Yees, sen blev det lite kvällsmat & sen kom alexander & hämtade mig, sööt. Nu pluggar han & jag sitter här. Nu har det börjat igen..


ON MY MIND

Kategori: MIN VARDAG

Tvingade hit min pojkvän precis, känns bra!
Sitter & kollar resor med, vill bara boort efter jul! Behöver inte vara varmt, men jag vill bort en liten liten stund i alla fall. Fira nyår utomlands, ja tack.

LondonChristmas.jpg Christmas In London image by Vinyl815
Nyår i london vore grymt.

IT'S DARK OUTSIDE

Kategori: MIN VARDAG

Nu är det kolsvart ute,. Gillar verkligen inte den mörka årstiden, blir så seg!
Vi har precis lagat tacopaj här hemma, så blir lite myskvällsmat idag. Skolan imorgon, ååh lovet gick liite för fort va! Fy.

Nu sitter jag inne på nelly.com & väljer kläder till mina modeller. Får välja precis vad vi vill som våra modeller ska ha på visningen den 8;e december! Lyxigt. Blir ju helt tokig när jag ser massa snygga kläder från massa snygga märken, vill ha allt själv.. 

Acne - Loma

Dagmar - Perrine Dress 
 
Whyred - Mobo Oily Nubuck

jacka från acne, klänning från dagmar & skor från whyred.

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Nu är jag hemma efter att ha spenderat förmiddagen hos min favorit. Snart ska jag klippa söööta Olivia & senare ska jag faktiskt plugga, tror jag..

Rasmus har uppdaterat sin blogg med! Take a loook right here.


underbaart väder idag!

21:29

Kategori: MIN VARDAG

Nu åker jag till världens bästa kille & spenderar natten med honom, ♥

♥♥♥

Kategori: MIN VARDAG

Har varit hos mormor & lollo & tänt ljus nu.
Det är så otroligt fint på kyrkgårdarna nu denna helgen.

 

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag åker broor min till thailand. Borta i tio veckor,
tio låånga veckor! Jag kommer sakna ihjäl honom.

Han har startat en blogg, (förhoppningsvis kommer uppdatera hoho)
som jag kommer kolla varje dag! I hopp om en fin bild,
eller bara ett litet inlägg (; Åh, ha det så j'vla bra bror! ♥

IDOL

Kategori: MIN VARDAG

& HUR FAAASEN KAN GEIR ÅKA UT? sorgligt..

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Somnade halv sju i morse,. Hörde när mamma larmade av & gick ut för att hämtade tidningen. Då fick jag ro & kunde somna.. Är lagom seg idag.

Idag har jag käkat middag till frukost, klippt bror & pappa, vi har haft fint besök här hemma, (två gånger till & med!), fikat & haft det mys. Nu är klockan sex, & det är kolsvart ute. Ska ta mig en lång & varm dusch & sen får vi se vad som händer. Mår inte hundra, så ska bara vara hemma. Imorgon åker bror till thailand & är borta i tio veckor.. Kommer sakna han så galet mycket. Nä, nu måste jag göra någon nytta!




Känner mig inte speciellt stark idag..

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

En lugn & skön förmiddag med världens bästa kille.
Vi åt lite frukost, tog en promenad ute i skogen & sen kollade vi tv. Sen åkte han heeem & jag började skriva ett cv. Men jag tror jag behöver hjälp, man vill ju att den ska bli bra.

Snart åker jag emma & daniella till göteborg för att gå på bio. Vi ska se PARANORMAL ACTIVITY 2! Jag tror jag döör. Får se om jag kommer ut levande ur biosalongen. Allvarligt, jag är så overkligt rädd.


blir rädd bara jag ser bilden! :O

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

oj, kass uppdatering! - så jag ber om ursäkt.
Idag fikade jag med emma & daniella. Vi behövde prata lite, så kändes bra! Sen på kvällen blev det lite mysmat hemma med älsklingen. Sedan badade vi & efter det kollade vi film. En lugn & skön dag!

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

ooooh, ikväll var jag & rasmus på SAW 3D! - jag älskar saw-filmerna, just för att dom har en bra handling.

Det här ska ha varit sista filmen, & den var sjukt bra. Jag var lika rädd som vanligt när jag ser skräckfilmer, & denna gången var jag till & med nära på att spy! Jag skojar inte. Jag var nära på att spy. Haha, galet men sant.. Men jag rekommenderar den, den är galet bra!

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Att vakna upp & komma på att det är lov är helt underbart.
Idag har jag & alexander inte gjort speciellt mycket, men att bara vara med han räcker gott & väl. Nu är jag hemma & ska snart åka till stan för att gymma med emma goding. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, det är det jag älskar med lov. Skriver mer sen! puss

 
filippa är världens söötaste!