LINDA BACKLUND

GALET SHOPPINGSUGEN!

Kategori:

På torsdag åker jag till Stockholm! Jag längtar ihjäl mig över att få komma dit, älskar vår huvudstad. Är så tokigt shoppingsugen nu, vill handla massa snygga kläder & greher till mig själv & även handla julklappar!
Här är fem godbitar från Zara!








 

Q/A

Kategori:

Hur fick du din lägenhet? känns som det är jätte svårt att få en bra i stan:( hyres/bostadsrätt?
 
Jag har världens tur som har en ingift morbror (det heter väl morbror, min mosters man? haha) som har flera lägenhetshus i Borås. Jag sa till han att jag letade lägenhet & efter det så fick jag vänta i knappt ett halvår innan dom hörde av sig & sa att dom hade en lägenhet ledig. Så jag & Alexander åkte & kollade på den, men båda två kände att det inte var där vi ville bo. Man får verkligen den känslan så fort man kommer in genom dörren. Sen bara några veckor efter hade dom en ledig igen & vi åkte & kollade på den. Jag kände mig hemma första gången jag kom in i den. Den var egentligen inte något speciellt, köket var kiligt & färgerna på tapeterna var inte riktigt min stil, men planlösningen var så bra. Jag & Alexander tackade ja & fick vänta i tre månader innan vi fick nyckeln! :) Pappa hjälpte oss att kakla om i köket, byta bänkskivor & sen målade vi alla rum vita. Lägenheten är en hyresrätt. 
 
Det är så svårt att få lägenhet i denna lilla staden, vilket beror på att det är en studentstad. Men det är jättebra att ha kontakter samt att vara snabb på annonser i tidningen, eller varför inte lägga in en annons om att du söker? Det finns flera hemsidor som man kan vara medlem på & då få mejl eller sms så fort en lägenhet är ledig! 



 


HELLO THERE!

Kategori:

Jag är sjuk & sitter just nu i mitt vardagsrum & kikar runt på hemsidor med massor av inredning. Jag kände att jag saknade min lilla blogg, så tänkte dela med mig av lite inspiration!
 
Jag längtar så till våren då jag kan börja pynta mitt hem med fina glada färger igen! Vi har snart bott här i ett år, men känner fortfarande att min inredning inte har fått det där lilla extra ännu. Allt går i svart, grått, vitt & beige. Jag har bestämt mig för att mitt vardagsrum ska få ett litet ansiktslyft mot våren & då välkomnar jag ROSA som tema! Har inte meddelat min älskade pojkvän om detta ännu, men tror inte att jag tänker göra det förrän sakerna är på plats...