LINDA BACKLUND

LÄGENHETEN

Kategori:

Här kommer lite före-bilder på lägenheten!

Vardagsrummet






"tredje" rummet, allrum.




Sovrummet




Toaletten




Köket


 
I morgon börjar vi med att måla!

NU ÄR DEN VÅR!

Kategori:

Igår fick vi nycklarna till lägenheten! Äntligen. Nu är den vår. Känns konstigt, men jäkligt bra! Känns skönt att veta att bara vi kommer in där nu. Åh! Imorgon börjar vi måla & fixa! Ska bli så kul.
 
Har tagit bilder på hur det ser ut nu innan vi börjar fixa & ta in våra saker. Vill ni se före-bilderna nu, eller vill ni se dom tillsammans med efter-bilderna?

MAGNUS BETNÉR

Kategori:

Igår chansade vi på att få biljetter till Magnus Betnér, har velat se han live nu i några år... Så när vi fick biljetterna så blev jag som ett litet barn haha. Sjukt rolig show! Hade kunnat se samma stand upp tre gånger i rad... haha!
 

MINA FINA STOLAR!

Kategori:

Så här ser mina stolar ut efter förvandlingen! Är så himla nöjd. Tack farmor för all hjälp ♥

NEWS

Kategori:

Det var dessa två tröjor som fick följa med hem igår! Samt ett par vanliga svarta jeans som ej var tillräckligt snygga för att få vara med på bild, haha.
 

CHARMIGT

Kategori:

Jag hittade ett sånt fint & påhittigt "recept" precis. Kolla så fint!
 
 
Man smälter choklad över ett vattenbad, sen tar man en sked & skopar upp lite choklad & toppar sedan med valfi topping - t.ex. marshmallows, nötter, kokos eller något annat! Sedan lägger man skedarna i frysen tills de stelnat. Sedan kan du duka fram ett fat med massa fina skedar & koppar med varm mjölk i, sedan stoppar man ner skeden & rör om - så får du en kopp med varm choklad!

JULSTÄMNING - NOLL

Kategori:

Trots att vi var på Jul På Åhaga så fick jag inte någon julstämning alls idag, inte ens när det började snöa!
Tror jag har mycket annat i huvudet, flyttar ju på lördag!!

SÖNDAGSMYS

Kategori:

Idag har jag & Emma varit i stan, vi kollade in Jul På Åhaga & sedan åkte vi en sväng till Knalleland. Vi tänkte köpa lite julklappar idag, men det blev inte så mycket med det. Jag kom hem med en tomte, två tröjor, ett par jeans, tre par örhängen, tvålpump, tandborstställ... aaallt till mig själv! Jaja, får bli julhandling en annan dag istället.
 
Nu blir det solsidan, såklart!
 

JULKLAPPSTIPS - MAMMA/SYSTER

Kategori:

Jag älskar att ge bort saker som jag önskar att jag själv hade.
 
Jag önskar mig själv tallrikar från Mateus nu i julklapp. Det är en perfekt grej att samla på. En tallrik ligger på mellan ca 200-400 kronor beroende på storlek. Jag tycker att de minsta mattallrikarna är alldeles perfekta i storleken, de större är lite för stora & får t.ex. inte plats i diskmaskinen. Men det är en smaksak! Det finns även superfina skålar, muggar, assietter, ljuslyktor & annat i denna serie & finns i flera olika färger.
 
Så varför inte köpa t.ex. 2 stycken tallrikar som ett startkit för en ny samling!
 



NY HÅRFÄRG

Kategori:

Jag har färgat mitt hår idag, blev lite mörkare än vad jag hade innan. Så nu hoppas jag på att ska slippa min utväxt på ett tag :)

@ SALONGEN

Kategori:

Jag var såå trött i morse... Ville inte lämna min sköna säng & ännu mindre när alexander ligger kvar! Är fortfarande trött  & vill bara spola tillbaka tiden då jag sover bredvid min man!
 
En mycket gammal bild på mig... Kan det vara tre/fyra år sedan?
 

"NYA" SKOR

Kategori:

Kom på att jag glömt visa mina nya skor jag införskaffade mig för några veckor sedan...
Blev ett par med platå från Sixtyseven & ett par låga svarta primerboots!
Jag är mer än nöjd.
 

PYSSEL

Kategori:

En sån här ska jag bygga. Jag älskar den, hur fin är den inte?
 

12 DAGAR KVAR!

Kategori:

Snaaaaart ska jag flytta! Åh det ska bli så skoj. Men trots att det känns som att jag har handlat hur mycket som helst så finns det lite saker kvar att köpa. Mest möbler... Vi behöver en byrå till sovrummet, ett soffbord, en tv-bänk & ett matbord, samt en hallmöbel. Jag har hyffsad koll på vad jag vill ha & vart det finns, men oj vad mycket det finns!
 
Är väldigt inne på svart just nu... Tycker det känns lyxigt.








Fr. översta raden:
Kartell Bourgie
Bänk från Åhléns (hallmöbel)
Tv-bänk från Ellos.

IITTALA

Kategori:

Jag hade mer än gärna haft dessa assietter & skålar i mitt kök!










MÅNDAG

Kategori:

Då var den här måndagen över, dagarna bara flyger förbi! Idag är det fem veckor kvar till jul också... sjukt!
 
Tänkte visa er vad jag fick av farmor & faster Mia när vi var i stan i fredags! Vi firade min födelsedag, lite sent kanske, men bättre sent än aldrig :)

Jag fick 6st snygga muggar, en söt liten burk med tillhörande låda, bodylotion & bodybutter, bordstabletter, handduk, brödkorg, julgris & två små söta saker. Tack igen! ♥
 







SÖNDAG

Kategori:

Har varit & klippt två superfina barn precis. Fick med mig en påse med massa
skönhetsprodukter, hur glad blir man inte? Sånt gör mig superglad.


Nu blir det middag & sedan blir det självklart Solsidan.

JULKLAPPTSIPS - POJKVÄNNEN

Kategori:

Jag kan, som säker många andra också gör, säga att pojkvännen är den svåraste att köpa till. Så idag tänkte jag ge ett förslag om en present till honom.
 
Apple tv. För killen som har en iPhone. Det är en liten dosa du kopplar in i tv:n & kan med hjälp av den nå all din information i din telefon. Du kan se alla dina appar, bilder & filmer i tv:n. Du kan spela spelkan även gå in på internet & t.ex. se något avsnitt av något program du missat. Hur smidigt som helst. Dosan är alltid inkopplad & du behöver inte koppla in telefonen när du ska använda den, utan allt är trådlöst. Smidigt som tusan! En apple tv kostar 1029 kronor.
 
 
 

FREDAG!!!

Kategori:

Idag är det fredag. Min favoritdag efter söndag.. Eller, dom får dela på förstaplatsen :)

Igår såg jag sista twilightfilmen & den var sjukt bra. Tiden gick så fort & man ville bara se mer när det var slut.. Ett bra tecken på en bra film!
 
I eftermiddag ska jag till stan med farmor & faster Mia. Vi ska strosa runt lite & sedan käka lite mat, mysigt! Nu ska jag ta det lungt fram tills dess, är så trött idag.
 

ONSDAG

Kategori:

Sitter på jobbet & äter lite frukost. Inatt har jag sovit så himla skönt, det var längesedan!

Ikväll ska jag kolla på breaking dawn part 1, har inte sett den än & morgon ska vi se sista delen på bio. Ha en bra dag alla!

HÖSTMÖRKRET

Kategori:

Ännu en dag på jobbet är över. Idag har dom rest granen på torget, är det verkligen så nära jul? Antagligen så är det det :) (Är det korrekt att skriva "är det det"... hm?) Men mig gör det inget att den här mörka & kalla tiden går fort!
 
Jaja, snart ska jag & emma ses över en fika, man får trösta sig i mörkret! Gärna med en Chai te... ÅH så gott.

TISDAG

Kategori:

Sitter här & försöker fördriva lite tid. Jag tänkte ta en tidigare buss & äta frukost på salongen, men hann inte med den så fick lite tid över! Ikväll ska jag träffa emma över en fika, dagens höjdpunkt :)
 

HEMMAGJORD SUSHI

Kategori:

Jag & Alexander köpte ett sushikit & testade på att göra egen sushi! Resultatet blev över min förväntan. Ja som ni ser så föredrar jag vegetarisk sushi med avokado :)

FREDAG

Kategori:

Tänkte bara skriva lite snabbt! Idag har jag & rasmus varit en sväng i stan & även en sväng hos farmor på lite fika. Snart ska vi till familjen Persson för att fira moster Ulle som fyllt 40 ♥
 
Imorgon ska jag & Alexander till Ullared & handla (förhoppningsvis) det sista till lägenheten, så som städgrejer, duschcremer & annat småpill. Skönt när allt finns under samma tak!
 
Idag är det 22 dagar kvar... Det går fort!
 
 

MYSIG KVÄLL

Kategori:

Kvällen med familjen har varit supermysig. Nu gosar jag med izadora tills Alexander kommer! Kolla så sööööt!

TORSDAG

Kategori:

Usch vilken dag! fy... Som tur är ska familjen ut & äta ikväll, ska bli så mysigt ♥
 
Hela familjen på min student. Världens bästa!

ONSDAG

Kategori:

Efter jobbet idag ska jag träffa mina fina vänner över en fika! Sånt gör mig glad. Idag är det fint väder också, det gör mig också glad.

JULKLAPPSTIPS?

Kategori:

Jag har alltid älskat att köpa presenter till andra. Jag vill gärna överraska så mycket som möjligt & planerar länge så att jag verkligen känner mig nöjd med det jag ska ge bort. Jag ger gärna bort saker som jag inte känner att jag vill lägga pengar på till mig själv. Finns ju ingen finare glädje än att se någon annan bli glad, håller ni inte med?
 
Så jag tänkte att jag kanske kunde tipsa er om lite julklappstips nu några gånger innan jul. Kanske varje söndag fram till jul? Skulle ni vilja det?
 

UNDERWEAR

Kategori:

Är inne i en shoppingperiod just nu. Vet inte om det är bra eller dåligt haha. Men känns ändå som att jag handlar vettiga grejer. Senaste inköpet är tre bh:ar! Jag var i stort behov utan några nya & här har ni bild på dom.
 
Alla tre kommer från Lindex, där köper jag alltid mina bh:ar.
 

 
 

TISDAG

Kategori:

Idag har jag klippt bror & haft en långlunch med honom, så mysigt! Ikväll ska jag sitta i soffan & bara glo, det känner jag verkligen för. Haha. Hoppas allt är bra med er i höstmörkret!

MÅNDAG

Kategori:

Då var det Måndag, igen. Helgen gick alldeles för fort, som vanligt. Sitter på salongen nu, är helt ensam för tillfället. Jaja, jag har väl inte så mycket mer att skriva haha! Eller jo, jag flyttar om 26 dagar!!!
 

GÖTEBORG

Kategori:

Igår åkte jag & emma en sväng till Göteborg. Vi båda var ute efter en vinterjacka men kom hem med helt andra saker. HIttade massa fint, som jag inte var i behov av. Men tre små saker fick följa med hem - en tröja, en tshirt & ett par lurviga sulor till vintern!
 

NYTT

Kategori:

En stickad tröja & lite underkläder var jag i stort behov av!