LINDA BACKLUND

NYTT HÅR

Kategori: MIN VARDAG

Idag var den en vecka sedan jag färgade mitt hår! Kom på att jag inte har delat med mig någon bild på färgen ännu, så här har ni!

Jag är sjuk & ser lite påtänd ut. Leendet är lite påklistrat, så ja, kolla endast hårfärgen! Haha.

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Är så trött på att bara vara hemma nu. Nu har jag gjort allt som man kan göra när man är sjuk, eller? Jag har kollat flera avsnitt av min favoritserie, färgat mina ögonfransar & ögonbryn samt noppat (ja det heter noppa, men jag föredrar att säga noppra om jag får välja..) dom, jag har peelat mitt ansikte & gjort ansiktsmask, jag har kollat tv & ätit isglass, druckit litervis med vatten & sprayat näsan med nässpräy. Ja, vad ska jag göra nu?


ja, jag kanske skulle tatuera mig.. ?

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag är det fredag & jag är fortfarande sjuk. Hade hoppats på en rolig fredag, men får nöja mig med en hemmakväll med mig själv. Fy vilken sorglig inledning på det här inlägget. Får väl avsluta det med att jag fyller år om fyra dagar! Ja, det var väl allt för den här gången, haha. Hoppas ni får en bra fredag & en bra helg ♥


Drömde att det var kaos på Skiathos, tyvärr negativ kaos haha. Men åh, kan inte beskriva med ord hur mycket jag ser fram emot ännu en vecka på denna ön, men världens bästa vänner.

FIN KJOL

Kategori: MIN VARDAG

Den här kjolen vill jag ha!

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Ville bara skriva att jag lever, vilket det inte känns som riktigt.. Natten till idag som jag inte mycket, kollade på klockan halv tre senast & vaknade halv fem.. Sen har jag legat i sängen hela dagen fram tills nu. Men känner mig helt galet utmattad. Så, synd om mig! haha, kram på er ♥


saknar den här dagen!

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Får börja med att säga grattis älskade moster, idag skulle du fyllt 48 år. Det är tre år sedan du gick bort i år.. Förstår inte, kommer aldrig att förstå <3.

Den här dagen har jag inte gjort något mer än att åka till graven & säga grattis. Annars har jag bara hostat & hostat idag.. Allt smakar blod för tillfället, fy. Jaja, ta hand om varandra. <3

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har det varit en kaotisk dag.

Varning för lång text,
haha. Åkte in till stan, hittade ett bankomatkort som jag fick leta upp ägaren till (tack gud för hitta.se), jag var med julia på en sminkkurs på make up store, vi åkte & skulle köpa en sak - men mamma hade skrivit fel på datumet då pengarna skulle in på kontot så det gick inte så bra just då. Vi åkte vidare till knalleland för lite andra ärenden & sen tillbaka till stan för att betala saken som vi la undan tills mamma hade fört över pengarna. Sen på väg hem går mina bromsar sönder på bilen & det är just nu körförbud. Dagen slutar med att jag har 38,5 graders feber & hostar blod. Ja, välkommen till mitt glamourösa liv.

Ja, ni kanske är förstående till varför jag inte har någon bild att bjuda på ;)

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Jag har haft fullt upp i helgen, därav superdålig uppdatering!

I fredags umgicks jag med vänner hela dagen & kvällen. I lördags var vi i Göteborg på dagen & på kvällen var det party. Söndagen spenderades hos emma, vi åt & åt typ haha.

Idag har jag tränat & varit med min pojkvän. Nu sitter jag i solen & läser en bok! Här kommer en bild också på min senaste shopping, ååh vill ha sommar nu.

HAPPY DAY

Kategori: MIN VARDAG

Är glad idag, så skönt. Nu har jag slängt på mig mina gröna byxor tillsammans med en enkel grå tshirt! Ses i soolen!

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vilken morgon. Skjutsade alexander till jobbet klockan sju i morse, trött tjej! Sen åkte jag direkt till gymmet & tränade. Nu har jag precis ätit en lång & god frukost & ska nu hoppa in i duschen. Klockan är bara tio & det känns som om jag har hunnit med en hel del. Sen vid ettiden kommer min vän elin hit & hämtar upp mig, ska göra lite ärenden! Sedan i eftermiddag blir det staden. Ah, så var det med det. Det var allt för den här gången!


Jag är i behov av att komma bort, sååå jag började klicka mig in på massa sidor som säljer kryssningar. Fastnade för en kryssning som går från venedig & åker runt i Italien & Grekland. Åh så mysigt.

TORDSAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag är jag ledig, så himla skönt! Har hittills hunnit med en god frukost, promenad i skogen & en god lunch, allt tillsammans med min älskling. Senare i eftermiddag ska jag träna med Julia. Nu ska jag läsa det senaste numret av Sofis mode! Perfekt dag!

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har vi skrubbat väggar, dörrar & golv på restaurangen. Höll på i 5 timmar.. Men fint blir det!

Annars har jag bara tränat idag. Blir inte många knop ikväll känner jag..

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag är jag frisk. Hade feber igår, så fick inte så mycket gjort. Idag har jag endast träning på schemat. Skönt.

NIKE

Kategori: MIN VARDAG

Ahh, så rätt.

SHOPPINGSUGEN!

Kategori: MIN VARDAG

Är så himla sugen på att handla massa nya saker! Har inte gjort det på evigheter.

GE MIG

Kategori: MIN VARDAG

PANTIIIEES

Kategori: MIN VARDAG

Älskar mina byxor från gina, rekommenderar dem starkt!

I WANT YOUR DRESS

Kategori: MIN VARDAG

MARC BY JACOBS

Kategori: VILL HA

Sitter framför datorn & kollar runt på massa fina saker som jag önskar mig i 20års present. Jag vill ha en fin väska. Högst upp på önskelistan står det en beige chanel - jumbo. Meeeen, eftersom den är lite för dyr, (extremt dyr...), så får jag kolla på lite andra väskor! Så nu är jag inne på en marc by jacobs. En svart eller beige med guldiga detaljer. Åh så fint.

  
gillar den här modellen skarpt. Speciellt färgen i mitten.

FINT

Kategori: MIN VARDAG

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Som jag skrev, jag var ett psykfall igår.. Jag vet fortfarande inte riktigt vad som hände. Jaja, idag mår jag psykiskt bra, men är helt utmattad. Ikväll hoppas jag att det blir bio, men vi får se.

Kan inte göra annat än att längta så sjukt jävla apmycket till Skiathos.

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Min dag började bra & slutade i psykbryt. Jag är rädd för mig själv.

Jag & mitt hjärta har gjort maränger & egen chokladsås. Så nu ska vi trycka i oss glass, banan, chokladsås & maränger!

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Snoozade i en & en halv timma idag. Inte bra. Skulle åkt & tränat då, men blev en slapp förmiddag istället. Just nu sitter jag & kollar på när min vän får lite slingor i håret, sen ska jag iväg & träna. Adjö för den här gången!

BIG BROTHER

Kategori: MIN VARDAG

Sitter nu bänkad framför big brother, som vanligt. Har spenderat eftermiddagen/kvällen hos familjen Persson, mycket mysigt!

Nu ska jag tvinga Alexander att klia mig i huvudet, det bästa jag vet!

UPDATE

Kategori: MIN VARDAG

Blev inget gym utan en långpromenad istället. Vi kände oss lite utmattade i kropparna efter fyra dagar i rad på gymmet. Men i morgon finns det inga ursäkter. Nu ska jag hoppa in i duschen & senare ska jag hem till moster & slinga hennes hår. Ja, det var allt för den här gången :)


snart är vi här igen! aah längtar så mycket så jag dör.

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hur glad blir man inte när man vaknar av solstrålarna som lyser rakt in i ögonen på dig? Jag blir glad i alla fall.

Snart ska jag väcka min man & då ska vi äta frukost. Sen ska vi till gymmet! & så ser min dag ut än så länge. Ha en bra dag alla!

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag tränat med Julia & Alexander & sen ätit lunch med Alexander. Efter det har jag målat & nu sitter jag & väntar på att top model ska börja! Sen väntas det massa annat bra på tv, så skönt eftersom jag är trött som tusan!

Ser fram emot ännu en vecka i Skiathos i år!

"SOMETHING"

Kategori: MIN VARDAG

Har tagit fram skissblocket igen, i hopp om att inte somna!

JJWINTERS

Kategori: VILL HA

så snygg.,!

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag, jag är så himla trött. Sov inte alls mycket inatt, vilket sätter sina spår.. Men jag har i alla fall tränat, så något vettigt har jag gjort.

Är glad över att Rodney är tillbaka i Big Brother för övrigt!

BIG BROTHER

Kategori: MIN VARDAG

Nu sitter jag bänkad framför big brother, som säkert några andra också gör?

Har letat upp mitt gamla skissblock också, satt & kollade igenom det. Blev sugen på att måla & försökte, men oj vad jag har tappat mina små talanger!

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sitter i bilen på väg hem från Ikea & klockan är snart två. Tidigt på morgonen var jag på gymmet & tränade. Så med gott samvete ska jag njuta i lugn & ro resten av dagen.

FRÅGA & SVAR

Kategori: MIN VARDAG

T-shirten kommer ifrån tshirtshopen i Gällstad! Dom har även en hemsida, tshirtshopen.se :)

I LOVE N.Y

Kategori: MIN VARDAG

Då vann Loreen, hon är så värd det! Grym. Här är en sneakpeak på min nya tshirt! Jag ska klippa lite i den, make it perfect. Den är lite smårolig, precis som jag.. Hehe.

SOLDIERS

Kategori: MIN VARDAG

Ikväll hejjar jag först & främst på Ulrik & sen på en andraplats kommer Loreen!

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Äntligen helg! En lugn & skön helg ska det bli för min del. Sitter just nu i bilen (i mina converse!) på väg till lager 157. Ha en bra dag alla!

& I WANT YOU

Kategori: INSPIRATION

I WANT YOU

Kategori: INSPIRATION

dtubdrt6u

STYLEBYTYRA

Kategori: INSPIRATION

Net Top Black i gruppen Kläder - First By Tyra hos Style by Tyra AB (iq30r)

JULIA!

Kategori: MIN VARDAG

Hittade även dessa bilder på julia, lockad & snygg! Julia, du ska ha långt hår igen.

 

GREKLAND

Kategori: INSPIRATION

Imorgon ska jag träffa mina fina vänner över en lunch. Då ska vi planera våran resa som vi ska göra i sommar! Så just nu för tillfället sitter jag & kollar runt på massa olika hotell på greklands alla öar. Jag fastnade för Santorini, samt Ios. Men ååh vad sugen jag blev på att åka tillbaka till Skiathos när jag började klicka in på alla fina hotell...

Ni kanske förstår att jag vill tillbaka!??!










SEVÄRD!

Kategori: MIN VARDAG

TORSDAG

Kategori: INSPIRATION

Idag har vi spenderat ännu en dag på restaurangen. Snart så ska vi komma igång.
Har inte fått min mobil idag, så hoppas innerligt att jag får den i morgon, annars kommer jag börja krypa på väggarna. Det är inte det att man smsar & har den i handen hela tiden, men som igår när jag skulle laga mat så behövde jag veta ett recept & det kunde jag inte få tag i bara för det. I-landsproblem, jag vet. Men det är i den världen jag lever i :)
min vän i vått & torrt, haha.

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hellluu. Känner mig inte hel utan min telefon, känner mig inte ens halv haha. Det är galet vad man använder den, fy! Jaja, skyller den dåliga uppdateringen på det ;)

Idag, likaså igår, har vi varit på restaurangen & bara städat. Sent idag kände vi att vi såg en ände på allt, vilket vi inte gjort innan - skönt! Nu kollar jag igen top model sverige som jag missade i tisdags & snart kommer alexander hit, mys! ♥

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Nu ska jag & mamsen bege oss mot restaurangen för att börja göra iordning. Ska även skicka in min iphone för lagning, skärmen är lite trasig, så jag kommer vara utan telefon i tre dagar. Känns lite vemodigt haha.

SNYGG.

Kategori: MIN VARDAG

Hur snygg är inte natacha? Blir galen.

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag tränat & städat bilen! Känner mig duktig. Ikväll ska jag träffa mitt hjärta!

FRÅGA & SVAR

Kategori: MIN VARDAG

Shortsen kommer från chicy.se! :)

NEW

Kategori: MIN VARDAG

Har inte visat upp mina nya löparskor än! Efter att ha upptäckt att dem blå/gula Nike var herrmodellen av dessa, fick jag nöja mig med dem grå/rosa! Men jag älskar dem, snyggisar.

HAPPY

Kategori: MIN VARDAG

Idag är jag glad. Vårvädret gör mig glad. Att Alexander kommer hem i morgon gör mig glad. Att jag fyller 20 om en månad gör mig glad. Att jag är glad gör mig glad.

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har hamnat i sängen igen efter att ha ätit frukost. Älskar min säng, haha. Drömde att jag var på skiathos, åh jag mådde så bra. Aja, idag ska alla kusiner hem till familjen Persson, mys!

En bild från Stockholm <3

GE MIG

Kategori: MIN VARDAG

GGOOOODD

Kategori: MIN VARDAG

TRUE

Kategori: MIN VARDAG

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Allvarligt, igår. Behöver inte säga mer.

VILL HA

Kategori: INSPIRATION

Destroyed Jean ShortMasquerade Skull Tee

VILL HA

Kategori: INSPIRATION

Damaged Jeans ShortShaggy Cut-off Knit

IT'S FRIDAY!

Kategori: MIN VARDAG

Trots att jag har sovit så illa så det finns inte inatt, så känner jag mig glad. Solen lyser & ah, mer än så behövs det inte för att göra mig lite extra glad. Nu ska jag faktiskt sova middag, har flängt runt i stan med mamsen nu på förmiddagen så jag känner mig lite trött. Puss

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har suttit sminkmodell för min vän emma ikväll. Så här ser jag ut för tillfället! Känner knappt igen mig, men hon har sminkat så fint. Syns inte så bra på bilden! :)