LINDA BACKLUND

ÖLAND

Kategori:

Just nu sitter vi i bilen på väg till Öland. Jag ser verkligen fram emot några dagar i stugan som vi alltid var i när vi var små. Kommer inte uppdatera något när vi är framme, men är väldigt flitig på instagram som sagt - @lindabacklund
 
 

SOMMARPRESENT

Kategori:

Hade länge pratat om desas stolar innan jag bestämde mig för att inte köpa dem, kände att jag inte kunde lägga pengar på dessa just då. Men dåå är min syster alldeles för bra & pratade med mamma & pappa i smyg, så som köpte två sådana stolar till mig! Visste inte om någontind, så gissa hur glad jag blev? 

Ni är bääst, älskade familj ♥

LÖRDAGSMORGON

Kategori:

Ställde klockan på 10 idag, sovmorgon! Gick upp & åt en goood frukost & drack en kopp te. Är ensam hemma för Alexander jobbar, - det är så skönt att få en lugnt stund ensam på morgonen. Nu har jag satt på Aviciis nya låt  Wake me up (som alla älskar) & försöker hitta energi till att storstäda! Ska göra det snabbt som tusan, för snart ska jag åka på min kusin Ellens konfirmation.

FILIPPA ♥

Kategori:

Igår var jag på bio med min underbara kusin Filippa! Vi såg Dumma mej 2, den var (om man bortser från att jag somnade till mitt i filmen) jätterolig! Efter bion promenerade vi hemåt & lagade lite mat, Emma kom förbi & käkade också! Sen bakade vi & spelade lite spel. Tack för en supermysig dag gonis, I love you ♥

JUN. 26, 2013

Kategori:

Hej där! Det var väldigt vad dåligt jag har uppdaterat... Men det är mycket som händer runtomkring mig nu, så spenderar inte så mycket tid framför datorn. Det kommer förmodligen bli lite glest med inlägg över sommaren.

Men här kommer en liten miniresumé på hur mina senaste dagar sett ut;
Min midsommarafton spenderade jag med familjen. På midsommardagen hade jag & Alexander årsdag, så vi åkte till Strandbaden & spenderade natten där - det rekommenderar jag verkligen att göra, superfina rum med underbar utsikt! Sedan stannade vi en natt i Apelviken.
 
Jag jobbar den här veckan också & sedan har jag en veckas semester! Så på söndag åker jag till Öland, det ska bli så himla skönt.

Jag lovar inte någon bra uppdatering under sommaren, men följ mig gärna på INSTAGRAM där jag är mycket flitigare - lindabacklund.




Vårat fina rum på Strandbaden!

NYTT!

Kategori:

Sprang över dessa superfina skärp idag på Sisters, kunde inte bestämma mig vilken färg jag skulle köpa, så blev det här fina rosa & även ett svart. Skärp är en sak som jag har behövt ett bra tag, men inte orkat leta efter.
 
 

LYCKA

Kategori:

Jag kan inte släppa den här väskan... Älskar den! Finns på Lycka of sweden i Borås.
 
 

TISDAG

Kategori:

Köpte ett par nya skor igår & dum som jag är så tar jag på mig dom & går till jobbet... Nu har jag ju självklart världens skoskav på lilltån. Men fina är dom! Var i akut behov av en sommarsko, så blev ett par fake marenas från Scorette..

YYYEEEEEEEEESSSS!

Kategori:

Jag & Emma har bokat resa till Kos! Har saknat min bror så himla mycket nu det senaste så kände att jag verkligen ville hälsa på han. & hur glad blev jag inte när min finaste Emma ville hänga på? Åh vad jag längtar. Vi åker onsdag vecka 31, alltså 44 dagar kvar idag ;)

Jun. 14, 2013

Kategori:

Mina kläder från Zara kom redan igår! Jag blev positivt överraskad att det gick så fort, tummen upp för Zara!

Har även köpt superfina sängkläder från afswedala, min moster hade hittat ett så fint, så kunde inte låta bli! Nu ska jag äntligen få lite färg i sovrummet då mina nya sängkläder är blåvita.

WANTED

Kategori:

Åh vad jag vill ha marockanskt porslin. Hur snyggt är det inte?!



 

JAG ÄR TILLBAKA

Kategori:

Nu har jag laddat mina batterier. Summerburst var grymt. David Guetta var bättre än vad jag hade vågat hoppas på, Alesso var också sjukt bra! Längesedan jag dansade så mycket, åh så skoj.

I söndags hämtade vi hem våran lilla valp, Selma. Så hela söndagen gick åt till att gosa, samt måndag.
 
Nu har jag spenderat hela eftermiddagen & kvällen med Elin & Emma. Vi slängde ihop en pastasallad & åt den ute i solen, så underbart med värme! Sedan kollade vi Biggest Loser (& åt chokladbollar, fy skäms...) - sjukt duktiga deltagare i år! Önskar att jag var lika motiverad, men det ska komma en vacker dag!

Jag klickade precis hem två plagg från Zara... Farligt att det är så smidigt... Det blev en söt blå topp & en röd enkel klänning. Är egentligen ingen klänningtjej, men tänkte att det går bra när det är hela armar på... Ah jag får se hur den ser ut på, behövde i alla fall lite färg i garderoben!
 
 
 

!

Kategori:

Gissa vem som stod, först framför & sen bakom mig & mina vänner på Summerburst? Jo Anton Hysén. Roligt! Jag blir ju så otroligt töntig & starstruck när jag ser någon jag känner igen...

LÅNGHELG

Kategori:

Nu har jag gått på långhelg, välbehövligt!
Imorgon & på lördag ska jag & Emma på Summerburst, såååå kul. Sen på söndag ska vi hämta hundvalpen. Kommer därför ta en liten paus härifrån, så återkommer när jag har vilat ut mig ;)
Ha en fin helg!
 
Jag saknar mitt långa hååår...