LINDA BACKLUND

ANOTHER ONE

Kategori: NYTT

Här kommer en bild på ytterligare en klänning som jag fick med mig hem från Helsingborg!

Z.A.R.A

Kategori: VILL HA

Kan börja med att säga att jag inte vill se några statusuppdateringar angående SHM ikväll! - ja, jag kanske är en aning avundsjuk...(JAG HAR DAMP SÅ AVIS jAG ÄR!!!!!!!)

Just nu sitter jag & spanar in senaste kollektionen hos Zara. Jag är nog en aning sugen på hösten! Men den behöver inte komma fort, har inte så bråttom.

BONJOUR MED RUND KRAGE STUDIO KAPPA

BYXA MED LACKEFFEKTANKELBYXA

TRÖJA ENGELSKA MASKORTOPP STUDIO
HANDVÄSKA METALLIMITATIONLACK AXELVÄSKA

JAG VILL HA

Kategori: VILL HA

Stockholm Design Group - Lina LoafersBallerina Closet - Créma Catalana

Ge mig ett par loafers & ett par biega ballerina, taack!

AUTUM

Kategori: MIN VARDAG

Är det bara jag som ser fram emot att spana in alla höstkollektioner, ta på sig sina boots eller snygg jacka? Jag känner mig absolut inte färdig med sommaren, men har heller inte så stor ångest över att hösten snart är här.



MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har en vecka kvar på min ledighet, börjar få ångest & vill ha fint väder nu. Detta resulterar i att jag ständigt sitter & kollar på sista minuten resor.
bild från förra sommaren, då man var något brunare än nu.

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har varit hos moster idag för att förbereda massa saker inför bröllopet. Kommer förmodligen vara någonting att göra varje dag fram tills den stora dagen, lördag.

Nu är jag helt galet trött, så överväger att sätta på en bra film som jag kan somna till.


en bild från helsingborg

THE DRESS

Kategori: MIN VARDAG

Förstår ni varför jag föll pladaskt? - ja, ryggen är perfekt.

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Eftermiddagen & kvällen har jag spenderat med gamla vänner. Vi åkte till göteborg & åt på en mycket bra restaurang - el corazon. Tack för en bra kväll tjejer!
Hade min nya klänning idag. Gillar färgen skarpt!

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Nu åker vi en snabbis till bollebygd!

10:58

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade av att det regnade något otroligt. Blev rädd. Nu är jag vaken & alldeles för trött.

BILDBOMB

Kategori: MIN VARDAG

Här kommer en bildresumé från våra dagar i helsingborg!

































HEMMA!

Kategori: MIN VARDAG

Nu har jag spenderat tre dagar i fina Helsingborg med två av mina fina vänner! Har haft det hur bra som helst. Nu håller jag på att lägga in bilder från vår lilla roadtrip, så det kommer!

21:40

Kategori: MIN VARDAG

Oj så bra det gick! Nu har jag med mig mer saker än vad jag hade med mig till Kos, & denna gången ska jag vara borta i två nätter. Jaja, det gör inte så mycket eftersom vi kommer åka bil. Imorgon får ni veta vart!

RIGHT NOW...

Kategori: MIN VARDAG

Jag kommer verkligen inte igång med packningen! Behöver få det gjort, & det är nu.
Istället för att göra det jag ska står jag i mitt rum & tror att jag är någon sångerska, (men det är jag ju inte..). Nä, nu jäklar ska jag rääserpacka!

TAKE ME BACK TO KOS!

Kategori: MUSIK

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Åh, vaknade alldeles för sent idag.
Jaja, nu är jag hemma & gör ingenting. Borde verkligen packa tills i morgon, men har ingen ork! Jag vill bara ligga ner på golvet & lyssna på musik. Önskar att morgondagen vore här nu! :)
hur snyyyygg är inte rihanna i california king bed - videon? aaaah så snygg!

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Just nu sitter jag med min kopp te & frukost framför mig. Idag är det sista dagen på jobbet innan min mini-semester på två veckor, & det ska bli så skönt. Har redan lite planer för ledigheten, men mer om det sen. Nu, off to work!

A SIMPLY LIST, OR NOT

Kategori: MIN VARDAG

Skrev en lista idag på vad jag vill göra i mitt liv. Skrev allt från att köpa en rävpäls till att bo i stockholm. Ja, önskningarna är många.

WANTED

Kategori: VILL HA

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Jobbade igår & idag & ska även jobba i morgon. Sen har jag semester i två veckor! Ska bli så skönt, & jag hoppas att jag hinner klämma in en del roligheter under den tiden.  Nu sitter jag i soffan med en kopp choklad & bravo, & mår allmänt bra.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag är det tråkigt väder & jag är trött.
Då passar det perfekt att jag ska träffa emma i eftermiddag & tillbringa kvällen med henne. Nu ska jag bara ta det lugnt med min pojke fram tills dess.
min man ♥

20:27

Kategori: MIN VARDAG

Nu har jag & mitt hjärta kommit hem från 1-års kalaset. Nu blir det Sverige vs Japan & massa mys. En lugn & skön kväll som jag verkligen behöver.

tog lite bilder igår när jag var med pappa & hjärtat på golfbanan,

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Nu ska jag åka till sandared & umgås med min vän elin. Efter det ska jag skjutsa mamma & pappa till landvetter, de åker till turkiet idag, (är helt galet avundsjuk..), sen ska jag & alexander på 1-års kalas! :) Så kommer förmodligen inte bli så mycket mer uppdatering än det här idag!

SISTA MINUTEN

Kategori: MIN VARDAG

Kollar ihjäl mig på sista minutenresor. Vill åka till någon Grekisk ö i slutet på augusti.

NEW COLLECTION

Kategori: MIN VARDAG

KOMBINERAD LACK SHOPPINGVÄSKASHOPPINGVÄSKA DUBBELT SPÄNNE

Jag kommer försöka få tag i en av dessa när kollektionen släpps. Favoriten är den till vänster, eller.. nä nu fick jag beslutångest. Jag gillar båda skarpt!

STADEN

Kategori: MIN VARDAG

Nu åker jag in till staden för att göra lite ärenden! Puss!

MACBOOK

Kategori: MIN VARDAG

Jag behöver en ny dator. Ska jag köpa en macbook air eller pro?

BAKA BAKA

Kategori: MIN VARDAG

Igår kväll fick jag & alexander ett litet ryck & bakade muffins. Några med jordgubbar i & några med choklad. Brukar inte tycka om muffins, men oj vad gott.

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag en del saker som jag ska ta itu med. Ska in till stan & hämta julia, köpa en present & sen göra slingor på julia. Tror inte att jag glömde något nu.. ?  Det känns som jag har massa saker för mig hela tiden, trots att jag är ledig. Men jag gillar det ändå :)
sängen, min bästa vän

TANKAR & SÅNT

Kategori: MIN VARDAG

Ibland är vissa dagar lite tyngre än andra.
Idag har jag tänkt alldeles för mycket. Vore nog bra om jag inte tänkte alls ibland.
Vore inte livet lättare utan döden? Eller hade man mördat alla som man inte orkade med längre eller dom som inte orkade med livet? Eller, om inte döden fanns, skulle man kunna mörda någon då?, för då dör man ju.. Som sagt, tänkt alldeles för mycket.

JA TACK

Kategori: VILL HA

De perfekta jeansshortsen. Skulle inte sitta fel i min garderob just nu!



HEY, I'M ON!

Kategori: MIN VARDAG

Just nu insåg jag att jag betalar alla pengar i hela världen, nästan i alla fall, för att få åka iväg ett tag. Någon som är lite sugen på att ha mig som resesällskap, ring!

PLEASE, GIVE ME

Kategori: VILL HA

Minnetonka Mockasinboots med fransarLanvin Ballerinasko

I'M ALIVE

Kategori: MIN VARDAG

torsdag: jobb
fredag: jobb
lördag: jobb
söndag: jobb

Ja, ni kanskeförstår varför uppdateringen är lite usel? :)
Jag mår i alla fall toppen. Jag jobbar, men känns ändå som jag har tid med annat. Just nu sitter jag här i mitt nattlinne & med min kopp te & nästan skakar av lite damp. Jag är ledig vecka 29 & vill så in i hel.. åka till öland. Äh, får fasen ta tag i detta nu! Lovar bättre uppdatering, PUSS!


ta mig tillbaka till kos, tack,

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Åkte till min pojk vid ett-tiden i natt, var så galet trött haha.
Idag har jag inte gjort något mer än att försökt att sola. Men är lite för tråkigt för min smak, vill hellre bygga sandslott. Nu ska jag slänga på mig lite kläder & bege mig till sandared. Ska passa mosters hus när hon & familjen är i turkiet i två veckor. Så idag ska jag & emma sola & bada i deras pool, jag älskar livet! PUSS!

 
såhär mysigt har jag det, wiho.

GRATTIS MAMMSEN!

Kategori: MIN VARDAG

Nu är klockan 00:06, & det betyder att min mamma fyller 45 år :) Så grattis till dig mammsen!
Jag gör inget vettigt alls, förutom att vänta på att jag kan åka till min pojkvän. Han är & fiskar & jag vet inte när han kommer hem än. Haha, ja vad gör man inte för kärleken?

lade som sagt in bilderna från min kamera innan, & hittade alla fina bilder jag har tagit på elin innan hennes bal. Kolla så vacker, jag smälter ju! FINA VÄN

FRÅN JULIAS DATOR

Kategori: MIN VARDAG

Ja, bilden är i från april, bättre sent än aldrig?
Jag har fått lov att låna min systers dator till att lägga över alla bilder från min kamera.. Jag hade bilder sen i april, så ni kanske förstår att jag är lite långsam av mig. Måste bättra mig! Men först ska jag köpa mig en riktigt bra dator.

KOS, LOVELY KOS

Kategori: MIN VARDAG

Håller på att ladda upp bilder från kos nu! åh, ta mig tillbaka.

ÄNDRADE PLANER

Kategori: MIN VARDAG

Dagen idag blev inte som jag hade planerat. Jag träffade aldrig Sandra, utan åkte till Nelly Outlet på Åhaga med Julia & viktor, & efter det åkte jag till mina kusiner. Men min dag har varit bra!
Jag hittade ett par skor & en klänning på Nelly, men tänker tyvärr inte visa det, eftersom jag har tänkt att ha det på bröllopet. Så det blir en liten suprise!

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har precis ätit en god frukost med min kära, som nu har åkt hem ♥
Idag ska jag träffa Sandra, blir en fika & sen får vi se vad vi hittar på :) Just nu gör jag verkligen inget vettigt, kollar bara runt på massa kläder. Måste hitta något fint att ha på mig på bröllopet. Vill ha en fin färgklick på mig!

Very BY Vero Moda - Vera Dress
något i denna stilen!

FINASTE LÅTEN.

Kategori: MUSIK

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag varit med alexander hela dagen. Blev en sväng in till stan, en glass vid pickesjön & sen lagade vi god mat på kvällen. Precis en sådan dag jag behövde.


ursäkta mitt pekfinger / min korv.

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag var det jobb igen, mellan 8:30 - 16:30. Nu är jag lagom trött i kroppen.

Somnade i soffan när jag kom hem & har sovit extremt djupt,. men skönt & behövligt! Nu ska jag hoppa in i duschen, som jag hade behövt göra för längeseadan & sen kommer min pojke hit. Jag ska bara göra ingenting ikväll, åh så skönt.


en bild från kos! vill tillbaka.

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Jobbade mellan 8:30 - 16:30. Trött tjej! Men när jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen & göra sig i ordning, kalas för mammsen stod på schemat! Hade en jättebra kväll med god mat, kubb, mitt första dopp i sjön & annat skoj.


vannasjön :)

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag jobbat mellan 9 & 16. Sen efter det spenderade jag kvällen hos moster & kusinen, alltid lika mysigt ♥. Nu funderar jag på vad jag ska ha i min omelett jag tänkt laga mig & efter maten blir det en låång dusch & sen är sängen första prio! Nä, nu kurrar magen.