LINDA BACKLUND

NU ÅKER VI!

Kategori:

Nu sitter vi på planet mooot Kos! Åh vad jag längtar tills vi är där. Behöver verkligen en vecka med sol & bad! Kommer inte uppdatera där nere, utan det får vänta tills jag kommer hem. Kram på er!

Jag & Emma på Kos för två år sedan, så små vi var!
 

ÅH!

Kategori:



Blev rörd till tårar. Jag kanske är lite känsligare än normalt, men såå sevärd!

SUNDAY

Kategori:

Har faktiskt lite söndagsångest idag. Inte för att det är jobb i morgon, utan för att Alexander åker till Turkiet idag. Jag åker till Kos på onsdag, så vi kommer inte ses på 10 dagar... Ååh vad jag kommer sakna honom!

Igår hade vi en riktigt mysig dag. Jag vaknade till frukost på sängen, & inte bara frukost utan på brickan låg det en liten lapp med en liten kärleksförklaring & även en blomma han hade gått ut & plockat. Sen gick vi ner till stan & strosade runt & delade en pizza på Paolo's. Sen spenderade vi hela eftermiddagen & kvällen tillsammans. Vi har väldigt svart att få ihop en hel dag tillsammans, så det här var så underbart.

OLSSON & JENSEN

Kategori:

Hade mer än gärna köpt dessa fina fina saker från Olsson & Jensen. Den här lampskärmen har jag inte kunnat släppa på såå länge... 



 


 

ÄNTLIGEN MÅNDAG!

Kategori:

Nu kan jag dela med mig av nyheten att jag har börjat på ett nytt jobb! Jobbar fortfarande som frisör,
men på Salong Cri, tillsammans med min fina vän Emma.
Det känns så himla bra & tvekar inte på att det här kommer bli toppen.

Är så glad.

SÅ.HIMLA.BRA!

Kategori:

 

H&M

Kategori:

Här kommer bild på mina nya kläder, sprang in på H&M & skulle kolla, men det gick ju sådär...
Visar er mina kläder från Zara så fort jag fått dem!

 

BIKINI

Kategori:

Idag fick jag en plötslig en känsla av att jag behövde en ny bikini (en shopaholics tankar, "jag behöver"...) så jag gick till knalleland efter jobbet & köpte den här på Lindex, hade kikat ut den på hemsidan under dagen!

 

NYA TING

Kategori:

Under min lilla paus här i bloggen har jag hunnit med att samla på mig lite nya inredningspryler & även lite kläder... Igår när jag hade lunchrast på jobbet (det var en grå & tråkig dag här i Borås) så passade jag på att springa över till Indiska & kolla lite, & fick med mig en matta! Sen klickade jag in på Zara & beställde lite kläder som nu är påväg... Farligt med tråkiga dagar!

Har även köpt min första bukett med pioner, min favoritblomma.


Fyndade dessa fina dynor på Hemtex, 49:-/st!


& har även fyndat denna matta, 89:-!

Visar mina nya kläder i ett annat inlägg!
 

HEJ!

Kategori:

Som ni kanske märkt så tog jag lite semester från bloggen. Eftersom jag endast haft en vecka ledigt från jobb kände jag att jag inte ville känna några andra måsten under min fritid. Meeen nu kände jag för att ge er lite levnadstecken!

Hade det underbart på Öland. Åkte hem på torsdagen & på fredagen var vi på Metaltown. Sen har jag passat på att njuta av alla fina kvällar vi fått.

Nu den här veckan kommer det ske en stor förändring i mitt liv, återkommer om det! Annars rullar allt på som vanligt. Längtar tills jag åker till Kos & får träffa min bror.

En bild från Öland, riktig sommar!