LINDA BACKLUND

I WISH

Kategori: MIN VARDAG

IDAG VILL JAG KUNNA;
  • åka skateboard
  • åka inlines
  • surfa
  • sjunga

    - göra allt jag vill & känner för helt enkelt. Det här är det jag vill göra idag, & nytt blir det väl imorgon - om jag känner mig själv så väl som jag tror att jag gör.

LYSSNAAA

Kategori: MIN VARDAG



åh så fin. alla mina hårstrån står rakt upp nu. lyssna på den bara,

TEORI

Kategori: MIN VARDAG

Sitter & gör lite teoriprov på datorn nu. Men fan, typ två rätt under godkänt hela tiden. Äh, ska inte sluta försöka innan jag har klarat det en gång idag. Tjao

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Körde på köskolan i morse, & det gick bara bra. Sen var det skolaaan; religion, håltimma & idrott. Ingen höjdare till dag - seg som tusan. På bussen hem hann jag känna efter, & jag mår inte bra. Huvudet värkte något galet, ont i öronen, ont i halsen, & feber med.

Får inte träna nu heller.. Det är ju fasen första träningen på konstgräset & allt, men det missar jag såklart. Aja, bara jag blir frisk innan helgen så är jag mer än nöjd :) Nu ska jag kolla på the city, puss

http://www.triumfglasscafe.se/bilder/skop_sorbet_hallonsorbet_120.jpg


fin bild jag delar med mig va?
- sitter & käkar lite hallonsorbe nämnligen haha

22:49

Kategori: MIN VARDAG

ska kika på nya programmet av bella & tyra show innan jag somnar, så säger tack & godnatt för mig :) puss

http://static2.devote.se/gallery/big/20100311/f7eec9671dd154132de2617ebbcc56be.jpg

STYLE

Kategori: MIN VARDAG

underbar låt;

DESPERATE HOUSWIVES

Kategori: MIN VARDAG

Kollar desperate houswives med mamma & julia nu. Vi smaskar i oss lite glass med, vilket inte är ovanligt på tisdagar haha. Är det någon mer än jag som har susan meyer till sin absoluta favorit?

http://l.yimg.com/l/tv/us/img/site/34/72/0000043472_20070928131456.jpg

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vid elva igår ringde alexander & stod utanför mitt fönster, dåå blir man glad :D Sen sov vi så gott såå. Vaknade idag med feber & ont i halsen.. Så fick stanna hemma idag. Har inte gjort någonting mer än att kollat tv & sovit - såntdär roligt man gör när man är sjuk. Nu sitter jag & tänker på glass, såg just strössel på min filt.


schleeeeeeeeeeten & go,


där har vi en liten bild på strössleeeet, erkänn att man blir sugen! haha

VILL HA

Kategori: MIN VARDAG




Nu när man vill ha vår, vill man ju självklart samtidigt ha massa nya kläder & grejer.
De här fin fina sakerna är från topshop (inte conversen såklart), & funderar starkt på
shortsdressen till höger - hur snygg är den inte? & så har jag kommit på att converse
är min sko. Har haft converse sen trean, fyran? Ah, så länge jag kan minnas :)

CAROLINA

Kategori: MIN VARDAG

ALLVARLIGT. Finns det någon snyggare människa? man dör ju av avundsjuka.

story7
carolina gynning, kolla hennes blogg här!

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag fikat med mina underabra vänner i det underbara vädret. Vi satt ute i 2 & en halv timme, och frös inte det minsta. Nu är det vår - & det gör mig lycklig.

Sen när klockan blev halv två körde jag på körskolan, gick mycket bra. Efter det satte jag mig & gjorde lite teoriprov med. Så nu har jag gott samvete.

Efter det bar det hemåt, där jag fortsatte med pluggandet. & sen gjorde mamma ungspannkaka, g l a d. Nu sitter jag & kollar på svenska hollywoodfruar - kalasbra. Ska sova tidigt idag med, är jättetrött. & saknar alexander med..



SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har varit en sköön skön helg.

Igår, efter alexanders kalas, åkte vi med hans syster & henneeees pojke till landvetter - där dom bor, & var där. Var hur skönt som helst att komma bort från verkligheten lite :) . Vi satt & spelade xbox hela kvällen igår, så sov som en stock inatt. Idag är det alexanders föödelsedag, grattis hjärtat. Så vi var på ett glasscafé & spelade minigolf :) Jag delade förstaplatsen med alexander, bara så ni vet. Jättemysig dag. Sen åkte vi hem till alexander, där vi käkade grillat, mys det med. Sen kom papiii & julia, & jag övningskörde till töllsjö där vi kollade töllsjö - brämhult.

Nu sitter jag hemma, har käkat kvällsmat, glass & kollat tv. Nu är jag helt slut. Ska kolla upp vilken buss jag ska ta imån & sen ska jag naaana :) Kommer somna med en gång, är helt slut idag. pusss!


fick bli en bild på min kärlek :)

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sov hos alexander inatt. & i morse åkte jag in till stan för att möte upp emma & michaela - vi kollade när daniella var med & dansade i kulturfestivalen på bäckäng. Hur bra som helst. Sen hem till alexander igen & segade. & nur har han kalaaaas, trevligt :) det var allt för den här gången :) pusss

22:43

Kategori: MIN VARDAG

Ska snart ta bussen till min älskade pojkvän ♥,
- är helt galet trött idag med, så kommer somna innan jag ens har hunnit dit skulle jag tro.

AFTER AFTER ALL

Kategori: MIN VARDAG







En låt daniella visade mig. Såå värd att lyssna på. Kan vara det finaste jag hört.





ALONE

Kategori: MIN VARDAG

Nu börjar ett program som jag tycker om jättemycket. Jag vet inte varför riktigt, men har alltid tyckt om de! Det är inte så att jag följer det & kollar på det vaje vecka. Men när jag väl sappar förbi det kollar jag gärna :) Som nu, när jag är heelt ensam hemma & har inget bättre för mig..

Peter Settman leder ännu en säsong av Så ska det låta tillsammans med pianisterna Stefan Gunnarsson och Putte Nelsson.

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Ville verkligen ligga kvar i sängen i morse. Min hals gör ont ont ont! - kan inte vrida huvudet utan att det gör ont. Aja, men jag gick till skolan & var kvar hela dagen. Vi hade kundpass, & det gick bara bra.

Nu är jag äntligen hemma, eller äntligen & äntligen - är helt själv hemma, så det suger ju. Men nu kan jag vila så något positivt finns det ju. Men vet inte vad jag ska hitta på resten av kvällen bara ? Kan ju inte glo tv hela tiden. Något tips på vad jag kan hitta på?


åh. - ta mig tillbaka.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Klockan nio var det riskettan som stod på schemat. Höll på ända till halv ett, så man var lagom trött efteråt ;) Sen lunch med mina vänner & efter det var det apu. Ojojooj vad jag var trött, helt galet. Var inte riktigt närvarande tror jag.

Tog bussen hem tjugo i sju, & när jag kom hem hann jag bara packa om väskan - sen kom alexander & hans far & hämtade mig :) Jag vaar fortfarande helt slut. Så somnade vid halv tio? ah, trött var det ja..

PIC

Kategori: MIN VARDAG

Kollade på kabel åttio & långared (eller hur det stavas?) med pappa i onsdags. Övmningskörde med bmw;n , det är hur kul som helst att köra den! :) Men när vi står & kollar match börjar det snöa, & inte liite heller! - vad fasen tpg våren vägen??



18:17

Kategori: MIN VARDAG

Då har man klippt jacob & pluggat teori. Teorin är långt ifrån klar, men känns skönt att jag sätter igång ibland haha. Snart ska jag & pappa åka & kolla fotbollsmatch, julia kanske ska med också ? :)  & jag ska få övningsköra, det är såå kul. Kommer man någonsin tröttna på att köra? Har svårt att tro det just nu ;)


Har slängt på mig min rosa tröja, jag älskar den.

15:27

Kategori: MIN VARDAG

Idag är det en bra dag - trots att jag är trött som tusan. Jacob kommer snart, ska klippa honom. Men tänke käka lite innan & plugga teori. Måste komma ikapp med det nu, bättre sent än aldrig ;)  Aja, skriver mer sen ! :) puss




såhär sleten har jag varit hela daaaaagen, uuh.

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Somnade inte i första taget igår, eftersom jag hade somnat i soffan på eftermiddagen.. Så somnade väl runt tolv kan jag tänka mig? Sov stenhårt när mitt alarm gick i alla fall. Men börjar piggna till nu efter frukosten & duschen. Ska snart in till körkolan & köra, har dubbellektion idag. Sen till skolan för lite religion & efter det idrott. Men nu måste jag pysa ! :) puss


http://fridasjoblom.blogg.se/images/2009/335-250_58320864.jpg


WHITE CHICKS

Kategori: MIN VARDAG

http://mutantreviewers.files.wordpress.com/2009/11/white-chicks.jpg

Jag & julia ska kolla på min favoritfilm nu, white chicks. Vet inte hur många gånger
jag har sett den,. men får verkligen aldrig nog! Underbar film!

97 DAGAR KVAR

Kategori: MIN VARDAG

Jag är löjlig, jag vet. Men det är det här jag får tänka på när det blir mycket i skolan & när man känner att man inte hinner med sig själv. Man måste se framåt. Idag är det bara 97 dagar kvar till jag & elin åker till Skiathos. Så mycket jag längtar kan jag inte ens skriva här, det är alldeles för mycket. Kollar ihjäl mig på bilder hela tiden, vill åka nu nu nuu!












TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Efter att jag hade varit barnvakt åt natalie gick jag hem till alexander :) Pluggade på idrottsprovet som vi hade idag. Tror det gick bra faktiskt, får hoppas på det.

Annars har dagen varit hur seg som helst, är jättetrött idag., Skulle kunna lägga mig för natten nu. Men det gåår inte, har träning ikväll. Nu ska jag nog vila lite, så jag orkar byta om snart - ja så illa är det.




massa massa vitsippor överallt! underbart.


nya trosoooooooor inhandlades igår, var i stort behov.


natalie målade nagellack på mig igår :) haha, så söt.

PLUGGAR

Kategori: MIN VARDAG

Ohooooj vad det går undan, eller gick undan ett tag där - innan jag somnade :) höhö. Somnade i solen, så är lagom varm & go nu haha. Men ska plugga mer nu, sen in i duschen. Nuuuu återstår mer plugg som jag ska ta tag i! pusss

& jag har gått med i världens roligaste grupp på facebook - "Vi som älskar att spela mobilspel när vi bajsar". HAHA, min humor..


min jag-pluggar-så-bra-belöning. ;)

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sov hos alexander inatt. & ooj vad jag var trött i morse, orkade inte ens prata. Men sen piggnade jag till innan körlektionen. Körde på landsväg idag & det gick braaaa, sen gick jag runt i staden tills min buss gick. Nu sitter jag hemma & ska plugga idrott & teori :)

Ikväll ska jag vara barnvakt igen åt söötsöta natalie & casper, sen ska jag sova hos alexander! Pussssssss

http://www.alltommotor.se/polopoly_fs/1.21177!image/2698755937.jpg_gen/derivatives/article/2698755937.jpg
Nu är riskettan, omkörningen & halkan bokad med!

VINST!

Kategori: MIN VARDAG

Vi vann matchen med 1-0, och mia var målskytt! Bra match tjejer :)!


snygg bild från madrid -09,

MATCH

Kategori: MIN VARDAG



snart åker vi till ulricehamn & spelar match mot mtv, hejja hejja!

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Skulle inte söndagen vara en vilodag? önskade att man var tvungen att leva upp till det.. Meeeen icke sa nicke! Idag är det match & har massa plugg. KUL DAG, eeeh nä. Aja, nu ska jag ta tag i plugganet & sen får jag tagga inför match! pusss

http://maximilian06.blogg.se/images/2009/plugghast_58392571.jpg

JULIA BACKLUND

Kategori: MIN VARDAG




VAD FASEN SMAKAR KOLAKAKOR DÅ?




LÄGENHET

Kategori: MIN VARDAG

Oooooj vad jag vill ha en egen lägenhet nu.
Det hade varit helt galet underbart. Tänk att få göra vad man vill när man vill. Veeem önskar inte att det var så? Slippa anpassa sig efter alla andra & låta allt i lägenheten se ut på sitt sätt. Inte för att det inte så hemma, men jag skulle bara vilja ha mitt eget, hade varit så skönt. Ha lite närmare till skolan med, så man slipper gå upp ett år innan man ska till skolan. Hade varit skönt. Jaja, blir väl inte lägenhet än, men om allt går som planerat bor jag själv om ett & ett halvt år! ooom det går som planerat vill säga, med jobb & allt :)







LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Går dagen vaar, kul? Inte så mycket folk ute, men träffade bror & lite annat trevligt folk, det gjorde kvällen lite roligare. Åkte hem tidigt, & jag hoppade av hos alexander :) Sen somnade jag med en gång, hehe. & idag vaknade vi sent. Men mår hur bra som helt! Elin mår dock lite sämre..  SÖT! Aja, nu vet jag inte vad vi ska göra, men ikväll ska jag ta det lungt - match imån! :) det var det jag hade att säga för den här gången, pusss

http://artonplus.blogg.se/images/2008/pinkpanther_21031326.jpg http://artonplus.blogg.se/images/2008/pinkpanther_21031326.jpg

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Skoldagen idag gick fort måste jag säga! & nu hoppas jag på en rolig kväll med emelie & elin! :) Vi ska hem till emelie vid sju - halv åtta, & sen in till stan. Nu ska jag hoppa in i duschen & sen ska jag iväääg, puss!

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Körde på körskolan i morse - gick kalas!
Sen var det apu, men var inte mycket att göra, så fick lunch klockan 12 redan :) Gick runt & njöt av våren & sedan lunchade jag med mina vänner på viskan - vi satt ute, helt underbart! Sen var det back to work! Sen åkte jag hem, duschade käkade & sen skjutsade bror mig till alexander, där jag sitter nu :) Nu ska vi hitta på nått, tjao!



SNYGG? hjälp mig.

WHEREVER YOU ARE

Kategori: MIN VARDAG

nu ska jag somna till erik's underbara stämma ;

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Gick mycket bra på körskolan i morse! Har ett delmoment kvar i stadstrafik, sen är det klart med. Känns otroligt skönt. Har bokat riskettan nu med, så det känns inte allt för långt kvar.

Sen back to school for some religion. Sen håltimma - då jag pussade min pojkvän - & sen tillbaka till skolan för att ha idrott, I TJUGO MINUTER! snacka om att håltimman kändes liite meningslös! Aja. När jag kom hem la jag & julia oss ute i solen & solade. Jätteskönt. Sen kollade vi på a-lagsmatchen lite & nu är vi hemma igen. Ikväll blir det lite plugg & mys.



07:46

Kategori: MIN VARDAG

I D A G   Ä R   J A G   H E L T   O V E R K L I G T   T R Ö T T

BLACKBERRY

Kategori: MIN VARDAG

http://www.new-cell-phones.org/wp-content/uploads/2008/05/blackberry-bold-9000.jpg

KAN INGEN BARA GE MIG DEN HÄR SNYGGA SNYGGA SNYGGA MOBILEN!?
- klicka på bilden & läs om skönheten. Den är bra också! Faktiskt.

104 DAGAR

Kategori: MIN VARDAG

Räknade dagarna tills jag & elin åker till Skiathos nu, det är faktiskt bara 104 dagar, 15 veckor kvar! INTE LÅNGT! Kollar på bilder därifrån varje dag & det går inte att iiinte tycka om stället! Det är helt otroligt vackert.

Men läste en läskig sak om ön; " hit ska du inte åka ifall du är flygrädd. Skiathos har en kort landningsbana, så var noga med att ha på dig bältet vid landning & start ". Men jag tror nog att det ska gå bra, måste intala mig det i alla fall haha. Nuu ska jag hoppa in i duschen & sen blir det kvällsmat! puss

http://www.skiathoshotelreviews.com/images/Kolios_Beach_Skiathos_greece.jpg

Skiathos - the beach near the medieval Kastro.

http://www.manosstudios.gr/images2/skiathos_lalaria_beach.jpg

http://cache.virtualtourist.com/1348578-Leaving_Skiathos-Greece.jpg

http://www.travel-to-skiathos.com/gallery_images/24.jpg

Man blir ju helt galen när man kollar på alla bilder. Vill dit nu.

17:24

Kategori: MIN VARDAG

Inte dålig updatee idag! haha. aja, ville bara meddela att jag har ont i magen. Tänkte att det kanske går över om jag skriver det här.. ehhhhehehe. Nä, nu blir det träning med mina skadade knän, ont i magen & troligtvis benhinneinflammation. Får ju inte glömma att jag har träningsvärk i hela kroppen med. Hejja linda!

16:10

Kategori: MIN VARDAG

kom på mig själv att jag sitter inne, när det är 18,7 grader - I SKUGGAN! nu gick jag ut.

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har ont ont ont i magen idag. Men annars har dagen gått braaaaa. Vädret är ju underbart, så man blir glad ändå. Nu är jag hemma & hade tänkt sätta mig & plugga inför ett idrottsprov jag har på tisdag nästa vecka. Får se hur långt jag kommer med det. Sen ikväll är det träning - om min mage vill mig väl. Annars blir det plugg. Puss

2PAC

Kategori: MIN VARDAG


MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Haden en lektion idag, så slutade klockan tio! Det vi gjorde var att föna vågor & betygsnack. Jag fick mvg som slutbetyg i kursen, formgivning A, så behöver inte gå på någon mer lektion! Det betyder att jag är ledig varje måndag ända fram till sommarlovet! Det kan nästan inte bli bättre.

Idag är det huuur fint som väder, så mår bra känner jag. Låg ute & sola innan - 18 grader i skuggan, helt underbart. Ikväll ska jag vara barnvakt åt världens sötaste natalie med :)! Ska bli skoj. Nä, nu ska jag hoppa in i duschen. pusssss

PIGGELIN

Kategori: MIN VARDAG

Är inte det minsta trött.. Uuh. Hatar sista dagen på lovet! Man kommer inte riktigt in i den rutin man borde. Aja, ska kolla på de två senaste avsnitten av Bella & Tyra show - tycker det är mycket bra. Får väl se när jag somnar.. Men är inte hela världen om jag är trött imån, har ju bara eeeeen lektion! - & det gör mig mycket glad. pussss :)

http://www.resume.se/_internal/cimg!0/o2p3u08thwyph1sjdwrggydnsovcbb5/Dundersucc%C3%A9n.jpeg

50 FIRST DATES

Kategori: MIN VARDAG

http://theinnerdoor.files.wordpress.com/2008/06/story.jpg

Kollar på 50 first dates nu. Vet inte hur många gånger jag har
sett den, men den är fasen lika bra varje gång. Men nu börjar
den igen! pusssssssssss

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idaaag har jag & alexander inte gjort mer än käkat frukost & kollat klart filmen som jag somnade på igår :) Vid ettiden kom faaar, & jag övningskörde till borås, där vi hämtade upp frida, & hem.

Klockan två var det samling - match mot rävlanda! Låg under med 4-0 i första,.. & matchen slutade 5-2. Spelade inte alls så bra som vi kan, men vi hämtade oss & gjorde en mycket bra andra halvlek. Träningsmatch är till för att bli bättre på! :D Nä, nu ska jag städa lite i mitt rum & sen får vi se vad jag hittar på. Har bara en lektion imån, så slutar tio. Då blir man glad.


LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

HELT UNDERBART VÄDER när jag & alexander vaknade. Så efter frukosten tog vi cyklarna & cyklade ner till ladan, köpte glass, cyklade till sjön & satt där & åt den :) Mysigt. Sen cyklade vi hem - inte alls lika mysigt. Har typ träningsvärk i rumpan nu.. haha! aja, sen gjorde vi inte så mycket på dagen. På kvällen kom alexanders vääääään, & vi bastade & kollade film - wrong turn 3. Ingen höjdare precis, så jag somnade.


http://www.gb.se/images/products/stycksaker/twister_lrg.jpg

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sov hos alexander, & när jag kom hem hoppade jag in i duschen & sen övningskörde jag till stan, där jag mötte upp daniella emma & moa :) Vi hyrde film & sen åkte vi till viskafors. Hade jätteskoj, såklart. Sen åkte jag hem till alexander & nanade där - lika mysigt som alltid.


daniella & emma , - för läängesedan :) Men dom är fortfarande lika snygga.

.

Kategori: MIN VARDAG

Jag lever, har bara haft mycket för mig i helgen :) Är hos alexander nu, & ska spela match mot rävlanda sen. Uppdaterar när jag kommer hem! puss

FILMKVÄLL

Kategori: MIN VARDAG

Träningen gick bara bra! Älskar känslan när man är nöjd över det man har gett under passet.

Nu blir det filmkväll hemma hos mig med laget :)! Myys. Blir skräckfilm, eller filmer.. får se hur många vi står ut med. Men nu ska jag duscha & käka, pusssssss!

ULLARED

Kategori: MIN VARDAG


Det var detta jag hittade i ullared idag. Inte mycket, men mycket nöjd!

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Var på Gekås klockan tjugo över åtta i morse, trött - ja, men det var det värt eftersom det knappt var några där! Så vi var bara där i en & en halv timma, vilket jag tyckte var sköönbt! :) Sen övningskörde jag tillbaka till restaurangen  - tror jag börjar få klämm på det här nu. Vi packade upp lite saker & städade. & vid ettiden skjutsade mor in mig till centralen, tog 13:48-tåget hem. Nu är jag heemmmaaa, jätteskönt. Klockan halv sex är det träning & ikväll vet jag inte vad som händer. Nu ska jag äta glass ! puss




Har inte sovit så värst mycket inatt, min mor snarkar..




Såg en lite förvirrad blind tant idag. Hon gick sicksack över gatan
så en annan tant fick hjälpa henne. Hon kanske hade blivit blind nyss..

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sov hos min pojke natt, mys. Sen hämtade mamma mig i morse & jag övningskörde till bollebygd & sådääär. Sen åkte jag & julia ifrån mamma när hon var utanför bilen - julia körde. haha! Fast så får man inte göra. Idag har jag pluggat teori, men somnade.. annars har jag inte hunnit med så mycket mer.
Men klockan fyra ska vi åka till varberg, u n d e r b a r t ! :) Ska övningsköra, så vi får se hur det kommer gåå! :) Imån ska vi till ullared. Men nu måste jag packa, finns på mobilen! puss
jag & syster, för ett tag sen..

SKIATHOS

Kategori: MIN VARDAG

Nu har jag & elin bokat resa! Fy vad underbart. Den 26;e juli åker vi till skiathos.

http://www.manosstudios.gr/images2/skiathos_lalaria_beach.jpg

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade precis av mitt uderbara alarm!
Ska övningsköra in till stan, där jag ska möta upp min vän elin. Vi ska gå till resia & boka resa, om vi hittar något som vi känner blir bra! Efter det ska jag hem till min pojke. Det blir nog en mysig dag idag :) Är glad av någon anleding, känns bra! Men nu mååååååååååååste jag på toa! puss


http://i734.photobucket.com/albums/ww345/playgroundimperfection/ray-ban-clubmaster.jpg

http://static2.devote.se/gallery/big/20090920/f38c2242368070e8d6c3d292e1aa3ebf.jpg
Converse & solglasögon
- man blir lycklig.
¨

BLACKBERRY

Kategori: MIN VARDAG

J A G   V I L L   H A !


http://news.digitaltrends.com/images/stories/2008/05/4616/blackberry-bold-9000-packs-pixels-and-speed-1.jpg

FLICKAN FRÅN OVAN

Kategori: MIN VARDAG

Kalaset var mycket trevligt, & fick massa fina presenter - tack :)
Sen när kalaset var sluuuuuuuuuuut åkte jag frida julia & fanny in till stan & kollade bio, flickan från ovan blev det. Den var konstig faktiskt. Men bra, svårt att förklara. Men kolla på den & få en egen uppfattning ;) Nu är jag lite sur, vet inte varför. Så ska snart sova. Imån ska jag & elin till stan & kolla resa! - u n d e r b a r t ! :) puss & godnatt

http://www.tribute.ca/tribute_objects/images/movies/The_Lovely_Bones/TheLovelyBones.jpg

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Snart kommer tjocka släkten på kalas ! - mycket trevligt :) Ikväll är det träning, ska bli skönt att röra på fläääsket! Sen ska jag bara ta det lungt, för det är väl det man gör när det är lov? ;) Aja, nu ska jag duscha & hjälpa mamma. Pussssssss


några av alla presenter jag fick av tjejerna & alexander :) ni är bäääst

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vilken kväll det var igår. Räcker nog med att säga så ;) haha. Mår hur bra som helst idag med, så ingenting att klaga på inte! Är hos alexander nu, ska hem & käka påskmat senare - mys. Ikväll blir det lungt, & imån är det lite kalas för mig :) nu ska jag borsta tänderna, tjaooo !

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Kunde inte sova så mycket inatt, var typ nervös. hahah! aja, i morse kom mina underbara familj & sjöng för mig & jag fick massa fina presenter :) Nu ska vi in & handla lite & efter det ska man väl börja förbereda! Längtar tills mina tjejer kommer hit ikväll, jag tror det blir en bra kväll. pusssss så länge, skriver nog mer sen :)


en rosa tröja, ett par rosa converse, bodyshop-produkter från fam bengtsson - tack! , ett armband, en ring, ett presentkort på ansiktsbehandling & resepengar till min & elins resa i sommar ! :) är hur nöjd som helst.

18 ÅR TYP

Kategori: MIN VARDAG

jaha, det var dee ja! :D
Nu ska jag försöka sova, så jag är pigg & go till imån.
Tack för alla grattis jag har fått än så länge med! puss

smile.jpg smile image by tranducsonz
såhäääääääääääär glad är jag!

Kategori: MIN VARDAG

jag har världens bästa pojkvän.

PIRRIG

Kategori: MIN VARDAG

Nu är det inte så långt kvar tills man fyller 18, huuuuuuur fort har inte allt gått då? Känns bara overkligt, overkligt bra faktiskt. Imån är det party - med alkohol för första gången. Undra hur man reagerar? haha. Har drömt att jag inte blir påverkad, att jag blir jättepåverkad på en cider & även att jag blir aggressiv. Så vi får väl se hur det går för mig! haha.

Är som en barnunge idag, det pirrar i magen så fort jag tänker på det. Men en såå stor grej är det ju inte, haha. Aja, ville bara skriva av mig lite, kanske blir mindre pirrig då ! haha. pusssssss

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Mys mys & mys med alexander hela dagen, - klagar verkligen inte.
Har nästan inte lämnat soffan en gång på hela dagen.. haha. Snacka om seg! Men jag laddar upp för imorgon, F Ö R   D Å   F Y L L E R   J A G   Å R ! ska bli så galet skoj. Hoppas att min otur inte fortsätter tills imån bara! För igår var inte kul, haha. Skulle raka mina ben och skalar självklart av en hel remsa skinn, haha. Asont. Sen brottades jag & ramsus. och min nagel böjer sig uppåt & fastnar där! Huuuuuuur ont det gjorde går inte förklara. Så är lite skadad idag, synd om mig  haha :) Nä, nu ska jag käka nått, har inte ätit på sju timmar, så det kurrar gött! pussss


Vilken lipsill, men gör så galet ont. Ber om ursält för de snuskiga bilderna ;)

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Körde på körskolan på morgonen - stadstrafik. Gick mycket bra faktiskt! Ska börja repetera allt nästa gång, så känner att det går framåt! Sen var det då apu hela dagen, lunch med mina godingar som vanligt, alltid lika kul att träffa dom. Sen hade bror hämtat ut bmw;n , så han hämtade mig så jag fick smaka lite på våren ;) Underbart.

Sen heeeem & min favorit  kom. Han hjälpte mig med en religion-hemtenta, som var helt overkligt svår. Men hann klar i tid, det är väl det som räknas? eehhhehe. Aja, sen myste vi hela kvällen, det är ju lov!