LINDA BACKLUND

Feb. 28, 2013

Kategori:

Fick den här godingen av mamma & julia när dom kom hem från resan. Tack, jag älskar den! ♥

WAYFARER

Kategori:

Har haft mina Ray Ban Aviator fyra år nu, så i år tänkte jag köpa ett par Wayfarers! Köpte ett par till Alexander på vår tre-årsdag & blev sedan väldigt avis... haha, så i år tänkte jag köpa ett par till mig själv också!
 

Feb. 27, 2013

Kategori:

Just nu ligger jag i min fåtölj som jag dragit fram till balkongdörren, som står vidöppen. Solen lyser rakt in & det enda jag hör är lite trafik, vind & fåglar. Solen värmer & jag får vårkänslor.

VECKANS HÖJDPUNKT

Kategori:

Maria & Mindy är veckans höjdpunkt om ni frågar mig. Jag är en av alla dom som älskar Maria. Jag var däremot lite skeptiskt till det här programmet, men när jag hade sett första avsnittet ville jag bara se mer. När programmet är slut längtar jag redan till nästa tisdag... Haha, sorgligt med sant!
 
Tror inte jag är ensam om att tycka om dom, kolla hur söta dom är :)

Feb. 26, 2013

Kategori:

Idag slutade jag vid lunch, skönt med halvdag! Resten av dagen har jag tillbringat i tvättstugan. Nu efter sju maskiner tvätt ska jag äta en god kvällsmat, har varit sugen på rostat bröd hela dagen... Men blir nog lite ägg, yoghurt & äpple med kanel & socker, mmmhm.


Älskar att vara ljusare i håret, känns mer som jag.
Men är inte tillräckligt ljus ännu, mer ska det bli! :)

HOME

Kategori:

Här kommer lite bilder på lägenheten, har förändrat lite sen sist jag visade er :)

OTUR!!!

Kategori:

Inatt har jag sovit otroligt dåligt, har mått jätteilla & har inte kunnat ligga på något bekvämt sätt... Det här började vid tre tiden & vid halv nio sprang jag till toan & spydde... Åh jag orkar inte! Hade planer för idag, ikväll & imorgon. Jag hoppas att det inte är magsjukt utan att jag spydde av någon annan anledning... Men tyvärr så tror jag att det är magsjuka då jag inte åkt på det än... Fan fan fan.

SOME MORE MUSIC

Kategori:

 

NYA

Kategori:

Köpte nya jeans igår, svarta vanliga. Modellen Lisa på Ginatricot är mina favoriter! 299kr, som hittat :)

ALLDELES FÖR BRA!

Kategori:

TORSDAG

Kategori:

Sitter på jobbet & dricker te just nu. Min hals mår tyvär
r inte bättre idag, känner mig febrig & blöder ur näsan... Vad är det för sjukdom? Blir att ta det lugnt ikväll, hinner inte med att vara sjuk!

En bild på min frukost, otroligt intressant!

Har köpt lite nya saker till mitt köksbord! Älskar den knubbiga krukan :)

ALL ALONE

Kategori:

Har precis gjort mig lite kvällsmat, orkade inte avancera mig idag. Jag har ont i halsen, har verkligen inte lust att det bryter ut så jag hoppas det bara är tillfälligt!

Har tänkt på en sak när det gäller min blogg... Jag skriver alltid min text ovanför bilderna jag publicerar. Alla de bloggar jag läser (läs ett 50-tal...) gör tvärt om. Men för mig känns det fel eftersom man skrollar nedåt & jag vill då veta vad det är på bilden innan... Hm, är det jobbigt att läsa min blogg då jag skriver över, eller vad är "rätt" & "fel" tycker ni?

Mitt underbara doftljus från Lagerhaus!

Min avancerade kvällsmat...
 

ZARA - IT'S A WRAP

Kategori:

Fastnade lite extra för den här låten på Zara Larssons album.
Den blir bättre & bättre ju mer man lyssnar på den! 

FÅRSKINNSINSPIRATION

Kategori:

Jag vill höja mysfaktorn här hemma, känns väldigt tråkigt just nu. Har kommit fram till att jag behöver en rolig matta till vardagsrummet, fårskinn & blommor. Där har vi en härlig kombination :)
 
 

FÖDELSEDAG & SOFFMYS

Kategori:

Har varit på kalas hos morfar ikväll, så mysigt att umgås med släkten!
Nu har jag burrat ner mig i soffan & kollar på tv, här stannar jag ett bra tag till...

LAZY SUNDAY

Kategori:

Hade en mycket bra kväll igår. Nu ska jag bege mig mot Emmas place för att umgås lite.

PARTY

Kategori:

Ikväll står det tjejkväll & party på schemat. Har inte varit ute sen... vet inte ens när! Önska kärringen lycka till.. haha. Ha en bra kväll ni med ♥

PRESENT ♥

Kategori:

I mitt alla hjärtans dag paket var det sex underbara assietter! Älskar dom. Kommer bli superfint att duka med dessa till mina mateustallrikar. Tack världens bästa föräldrar ♥



ALLA HJÄRTANS DAG

Kategori:

Min telefon ringde i morse när jag stod & gjorde i ordning mig, mamma ville komma förbi & krama mig på alla hjärtans dag. Men när hon kom hade hon med sig ett paket från henne & pappa, åh vad glad man blir för överraskningar! Visar er sen vad jag fick :)

ÖVERRASKNING

Kategori:

Mitt hjärta hämtade mig efter jobbet & när vi kom hem sa han att han hade bokat bord på La Copita, så hoppade in i duschen & gjorde i ordning mig. Vi åt supergod mat & hade en jättemysig stund tillsammans. Sånt här är så mycket värt & så himla uppskattat.

Vi kommer inte ses i morgon så därför hade han fixat det här, hur fint? :)

EFTER

Kategori:

CHANGE

Kategori:

Före...

ANGELICA BLICK

Kategori:

Har helt plötsligt fått för mig att klippa av mig håret & bli riktigt ljus igen! Är helt inne på att få lika snygg look som Angelica Blick. Såg att hon skrivit på sin blogg idag att hon var trött på sin frisyr, så bra för jag är redo att ta över den! ;)

Här har kommer en bild på olika stylingar hon gjort med sin frisyr, så klockrena allihopa. Känner mig som en stalker som gjort ett kollage med henne... Men kan ju inget annat än att dreggla lite över hennes skönhet!

HAIRCUT

Kategori:

Jag vill klippa mig såhär.

MAGIC MIKE

Kategori:

Är själv hemma ikväll, så passar på att kolla på filmer som min pojkvän inte hade föredragit :) Just nu kollar jag på Magic Mike, den handlar om Channing Tatum's liv, innan han slog igenom som skådespelare så försörjde han sig genom att jobba som manlig strippa. Har kommit halvvägs in i filmen & än så länge är den mycket bra!
 
Se den om du är tjej & ensam hemma, haha.

INSPIRATION

Kategori:

THE IMPOSSIBLE

Kategori:

Har precis sett filmen The Impossible. Det är en verklighetsbaserad berättelse som handlar om en familj som är i Thailand då tsunamin slår in över kusten. Grät så mycket så man får kippa efter andan ni vet... Inte varje dag man gör det till en film. Den var otroligt berörande, se den om ni inte sett den.
 
Kanske blir jag extra berörd då vi hade flygbiljetter till Thailand just den dagen... Jag är så tacksam att vi aldrig hann att lyfta & komma ner dit...
 


 

SCONES

Kategori:

Har precis bakat lite scones som nu gräddas i ugnen. Ska äta lite kvällsmat innan jag går bort till Emma. Ska dit idag & dricka lite te, hur mysigt!? Alexander jobbar kväll, så passar perfekt!
 
Har tyvärr ingen cremecheese hemma till mina scones, så kommer inte alls se så här lyxigt & gott ut... Så jag får nöja mig med ost & ni får nöja er med en bild från google så länge ;)!

FEb. 06, 2013

Kategori:

Har redan tvättat fyra maskiner tvätt & klockan är bara tio... En maskin kvar & sen är jag klar där för idag, skönt! Igår var Julia på besök hos mig på salongen, vi färgade henne mörk! Så himla fin blev hon. Jag älskar dig gonis ♥

Bilden snodde jag från hennes blogg, kika in den här!
 
 

HUBBABUBBA

Kategori:

Jag vill ha den hör fina rosa jackan från H&M. Den påminner mig om hubbabubba & det gör mig glad!

 

 

Feb. 05, 2013

Kategori:

Idag har jag & Emma haft följa hem efter jobbet för första gången. Det är absolut något jag ser fram emot att ha varje dag! Kan inte beskriva hur skönt det är att ha en vän så nära ♥

MÅNDAG

Kategori:

Efter jobbet har jag spenderat lite tid med världens bästa Emma. Sen när jag kom hem satte jag igång med storkok... Jag gjorde en köttfärssås, pastasallad & en soppa. Så skönt att ha färdig mat i kylskåpet.

I soppan hade jag blomkål, potatis, morötter, lök, köttfärs & massa kryddor så som mejram, timjan, köttbuljong, salt, peppar, tomatpuré, paprikakrydda, vitlök... ja tror det var allt :) Supergod blev den!

 
 

INSPIRATION

Kategori:

VILL HA - SCHÖNER WOHNEN

Kategori:

 

JOBB, DOP & KALAS

Kategori:

Min lördag bestod av jobb, dop & kalas. Fullspäckad dag med en hel del fika... När jag & alexander kom hem igår vid sjutiden somnade jag nästan med en gång i soffan, var helt slut.

Bilden är från dopet, på fikat... Haha, jag & Phuoc fick för oss att smaka lite på allt, haha.