LINDA BACKLUND

11 DAGAR KVAR!

Kategori: MIN VARDAG

Idag är det elva dagar kvar till Skiathos & jag längtar ihjäl mig!

LITE ANNAT!

Kategori: NYTT

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har spenderat dagen i Göteborg med min fina vän Elin! Blev en hel del shopping, som jag inte är i behov av! Men det är då det är som roligast! ;) bilder på allt nytt kommer!

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Står på restaurangen & väntar ut tiden så jag kan åka hem.. Är lite att göra här just nu, så det är lite segt. Ska visa er lite nytt som jag har handlat också, blir sen när jag kommer hem! :) Ikväll åker jag & mitt hjärta till hans syster, blir att stanna där över natten :) Ha det bra, kram på er!


12 dagar kvar, älskade skiathos!

SÖNDAG & LOPPIS

Kategori: MIN VARDAG

Då var det helg! (för min del i alla fall hihi). Jag & julia ska alldeles strax åka iväg på på loppis, mys! Sen får vi se vart dagen tar oss. Ha en bra dag alla!

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har jobbat hela veckan, även idag. Är så himla varmt & skönt väder, så det tar emot att stå inne! .. Men nu tar jag helg & hoppas på att vädret håller i sig!:)

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag är jag & jobbar på restaurangen. Är så galet varmt inne, så står & häller i mig dricka emellanåt. Dagen ska jag tillbringa här & ikväll ska familjen gå ut & äta & spela bowling, mys!

NYA SKOR, JA TACK!

Kategori: VILL HA

Jag vill ha ett par snygga klackskor & är helt inne på att dom ska vara beiga. Dessa två paren hade jag inte tackat nej till!

LEDIGA MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har spenderat stora delar av dagen ute på altanen, så underbart väder det är idag. Resten av dagen ska jag inte anstränga mig allt för mycket, bara njuta av min lediga dag.

MINA FINA ♥

Kategori: MIN VARDAG

Igår var det lite party hos elin! Slutade i lite kaos, som vanligt haha! Här är en bild på världens finaste vänner.

NEWS

Kategori: NYTT

Har köpt mig ett par nya skor & har fått hårprodukter av min chef! Sånt gör vardagen lite, eller mycket, roligare! :)
mangoolja, shampo & balsam från davines :)

skor från ldr!

SSSSSNYGGT

Kategori: INSPIRATION


LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Jobbar på salongen idag med :) är så himla lite att göra, men jag klagar inte! - ikväll är det utgång & det är bra väder :)

EN FREDAG PÅ SALONGEN

Kategori: MIN VARDAG

En lugn fredag, trots marknaden, på salongen!

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har dagen gått så himla fort! Det var mycket att göra på restaurangen trots det dåliga vädret. Ikväll har vi spelat plump & ätit chokladpudding här hemma & nu sitter vi bänkade framför big brother :)

WANTED!

Kategori: MIN VARDAG

Hur snygga?! Aahhhhhh

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag är det jobb på restaurangen som gäller, inte mig emot! :) & inte heller har jag något emot att jag ska till Skiathos om 24 dagar! (!!!!!!!!!!) Är så glad. Jaja, allt för mig! Kram


bild från Kos, :)

JAG VILL HA!

Kategori: VILL HA

Jag har ett stort behov av nya kläder för tillfället! Vill ha så mycket nytt nu, blir tokig! Här är två godbitar som jag mer än gärna hade köpt med en gång!

MÅLAR

Kategori: MIN VARDAG

Fick för mig att måla lite idag. Ville använda mig av vattenfärger, men hittade dem inte, så fick bli mina "stabilo"-pennor. Målade bland annat den här bilden. Den ser lite sne ut då jag höll upp målarblocket framför camen.

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Gårdagen spenderades med mina elin & emma, vi åt & pratade. Ja, det var det enda vi gjorde i över fem timmar haha! Det var så mysigt.
Idag är jag ledig, så ska bara kolla på massa roliga program på datorn! Ska inte göra så mycket i onödan :) Hoppas ni får en bra måndag. Kram!

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag jobbat på salongen, det är så himla kul! Men nu känner jag mig redo för två dagar ledigt :) Just nu ska jag ta mig en lång & skön dusch, efter det ska jag städa mitt rum & sen blir det film resten av dagen & hela kvällen. Perfekt kväll.

jag älskar dessa örhängen, så himla söta!

FÖRSLAG?

Kategori: MIN VARDAG

Känner att jag endast skriver att jag jobbar här på bloggen, men det kan ju inte vara kul att läsa. Dock gör jag inte så mycket mer för tillfället... Däremot är jag sugen på att nischa min blogg. Antingen något som har med frisöryrket & allt runt omkring att göra, eller något helt annat. Några förslag?

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Ännu en dag med jobb, idag på restaurangen. Slutar om mindre än en halvtimma, så skönt! Den här dagen har varit riktigt lång & grå! Men ikväll blir det lite kalas för min kusin Ellen & senare ikväll ska jag till Alexander. Blir nog en bra dag i slutändan :) Hoppas ni där ute har klarat er från regnet, usch.

En dag som den här blir man inte alls sugen på att åka hiiiit! Åh, 30 dagar kvar!

ONSDAGSKVÄLL

Kategori: MIN VARDAG

Hej igen :) Skrev ett långt inlägg om ingenting i morse, men det gick inte att ladda upp. Så tänkte att jag försöker igen så här på kvällskvisten!
Idag har jag jobbat hela dagen. Kändes som att jag aldrig kom igång, vädret gjorde mig riktigt trött idag. Men nu är jag äntligen hemma, har tagit en lång dusch & nu väntar jag på fina Olivia som ska klippa sig :)

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag är jag själv på salongen, känns lite skumt men ändå så himla skoj. Har klippt min lilla farmor på förmiddagen, hon hade med sig kakor & buller hit, hur söt?:) Jaja, snart ska jag väl ta lite lunch här i ensamheten :)

Idag har jag på mig vita jeans! Vågat för att vara mig haha.

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Är ledig idag, & jag är verkligen värd det efter en helg full med jobb! Nu ska jag iväg till gymmet & träna bort den här lilla godsaken som slank ner igår ;)

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Fy vad segt det var att vakna till det här gråa vädret i morse! Men men, vad har man för val :) Är just nu på jobbet, på restaurangen, & har precis gjort mig en kopp te :) Den här morgonen kommer tillbringa framför datorn & följa rättegången mot breivik! Ja, samtidigt som jag jobbar, eftersom här ute på golfbanan är det lugnt om det är dåligt väder :)

HÄR har ni länken till rättegången! Dom rapporterar skriftligt direkt från salen. Idag är det obducenterna som förhörs..

STYLE BY TYRA

Kategori: INSPIRATION

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Snoozade i över en timma i morse innan jag skulle gå upp.. Det resulterar, för er som inte vet, att man inte hinner med någonting över huvud taget ungefär :) Dock tog jag mig tid & slängde jag på mig lite puder & mascara, & kläder (haha) innan jag åkte. Så nu är jag på jobbet, oväntat pigg måste jag säga! Frukosten blir en banan & en kopp te, men jag klagar inte för det!


Tänkte att jag lägger upp en underbar bild från i torsdags då jag & elin satt på stranden i över fem timmar & bara hade det kalasmysigt!

HÅR!

Kategori: MIN VARDAG

Kolla så fina uppsättningar! Önskar att det inte var så knepigt att sätta upp håret på sig själv bara.. :)

JUST RIGHT

Kategori: VILL HA

ONE MORE OUTFIT

Kategori: VILL HA

Älskar kombinationen mellan "ruff" & "cute".

VILL HA

Kategori: VILL HA

Jag vill ha så himla mycket nytt just nu, har så mycket inspiration!
Den här byxdressen tillsammans med de sjukt snygga skorna hade jag gärna haft på mig en varm sommarkväll!

EN GLAD DAG IDAG,

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade & kollade på alexander som låg brevid mig, kände så mycket kärlek så blev helt varm.. Det slutade med att jag skrev en liten kärleksförklaring på en lapp & la på hans klädhög. När jag vaknade var jag också så himla glad över mitt nya jobb, trivs hur bra som helst redan. Jag älskar när man vaknar & ser solen stråla in genom persiennerna & man känner sig glad. Jag hoppas att jag får en lika bra fortsatt dag. Kram på er.

METALLIC

Kategori: VILL HA

Den här klänningen vill jag verkligen ha. Åh så fin.

I WANT YOU

Kategori: VILL HA

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Den här dagen har bestått av jobb på restaurangen. Kändes tråkigt att jobba inmhus idag när de flesta andra njöt av den lediga dagen, men så får det vara ibland :) Efter jobbet gick jag ut & sprang, samt körde fys på lekplatsen. Hoppas ingen ser mig när jag gör massa övningar där, ser nog inte riktigt normalt ut haha. Nu ska jag laga en gooood kvällsmat! Är så himla sugen på fruktsallad, var längesedan jag åt det.. Men det får bli efterrätt.