LINDA BACKLUND

ENTERTAINING

Kategori: MIN VARDAG

listan är tagen från kenzas blogg :) - jag kan inte somna..

Dagens humör: seg, är sjuk.

Dagens mående: mår illa!

Dagens borde: plugga & träna

Dagens frisyr: åh fy, mössa

Dagens smink: a la naturaaalee

Dagens klädsel: tights & gosig tröja

Dagens planer: inga alls, skönt de!

Dagens materiella vill ha: skorna jag la upp innan, tror fasen jag slår till.

Dagens fundering: om det var ett spöke hos mig inatt, konstiga ljud på mit sängbord när jag kollade på "barn med sjätte sinnet"..

Dagens beroende: te

Dagens tråkigaste: vädret

Dagens längtan: våren

Dagens superlängtan: MIN 18-ÅRSDAG!!!

Dagens tidning: vecko revyn

Dagens låt: about you now

SUGARBABES

Kategori: MIN VARDAG


u n d e r b a r   l å t

ABOUT YOU NOW

Kategori: MIN VARDAG

Tjejerna vann matchen mot äspered med 4-1, sjukt bra spelat! Blir så sugen. Men nejnej, jag har höftproblem, belastningsskador & är sjuk. åh vad mysigt mitt liv är. Aja. Myste till det med en kaka innan., & jaaaa, jag har kak-förbud! Men jag gjorde ett litet undantag, slå mig! Sen gottade jag mig med en ansiktsmask & nu ska jag ligga & lyssna på massa mysig musik, pusss & godnatt!


såhäär fräsch är jag idag, snor i hela hjärnan & feber.

SKOR

Kategori: MIN VARDAG

ska jag köpaaaaaa dessa?
- jag veeet (!!!) att dom är galet snyggaaa, men blir dom tråkiga nu till våren?

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Nu har alexander åkt hem, & jag saknar han redan.. :)
Vi har deeegat hela dagen! & jag älskar det. Bara ligga & inte göra någon nytta, underbart.

Om en & en halv timma är det samling! Vi har träningsmatch idag mot äspered! Men jag har nyst & snorat hela dagen, & kvällen igår, så får se om jag ska vara med .. Men vill! Jaja, nu ska jag försöka bli lite pigg & plugga! DET BEHÖVS! pusss

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade inatt av att jag drömde en jääätteeeeläskig dröm!
- jag hade lånat morfars bil, & skulle lämna tillbaka den, så satt i den utanför hans hus & väntade på att han skulle komma hem. Det åskade & ösregnade de, jag tycker att det är lite läskigt, så ringde min bror som kom upp & väntade med mig., Sen kollar jag in i skogen & ser hur det börjar brinna, & elden sprider sig overkligt fort.. Jag får panik & rasmus med.. Tillslut finns det ingen utväg, elden är runt omkring oss.
Sen vaknade jag. Klockan var kvart i tre & alexander satt & kollade curlingen, så gick ner till honom & somnade där.

Idag har vi gjort pannkakor & inget mer? haha. Jag somnade efter att vi hade käkat frukost, kul tjej! Aja, sen har vi bara tagit det lungt idag :) Snart får vi besök av familjen Hall här hemma & då blir det tacooos! Gillar tacos idag. Alexander kommer nog ut hit med, så hoppas på en myyyskväll! pusss


ge mig sommmar nuuu då. & min 18-årsdag!!!

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vaknaade av mig själv idag, skönt!
Men sen när jag kollade klockan insåg jag att jag hade försovit mig, & att min buss gick om en halvtimma. Så mamma skjutsade in mig. Skoldagen gick foort! Min söta lillasyster juliiiaaaa var hårmodell, så hon fick en liten makeover, najjjssss. Efter skolan gick jag daniella emma & michaela till nelly's outlet, & hittade finnnnnnnnfina saker! Efter det drog vi campino, huuuuuuuur gött som helst! Fast har ont i magen nu.

Familjen Persson tittade förbi när jag kom hem,mys! & sedan skjutsade de mig till alexander :) Nu ska vi väl hitta på något, så tjaaaaa :)

TATTOO

Kategori: MIN VARDAG

Jag & michaela sitter & diskuterar tatuering nu, jag vill.
Jag var velat tatutera mig jättelänge, & jag vet vad jag vill göra. Har tre ställen som jag skulle kunna tänka mig, men det är så svårt. Hade helst velat göra den typ, nu! Så, vad säger du michaela? ;)



TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Apu på hbc. Vaknade nog två-tre timmar innan jag skulle upp, sov sådär oroligt.. Uscha! Men var faktiskt pigg när jag väl gick upp. Dagen gick fort & nu är jag sjukt trött! - får nog sova snart & ta igen en del sömn.. Får se hur bra det går med det ! Aja, det var det ;) PUSSSSSSSss


In thailandoooo. Seven eleven äääger! & jag vill tillbaka.
- men blir förmodligen thailand till vintern, & även cambodja!

UPDATE @ ALEXANDERS PLACE

Kategori: MIN VARDAG

Är hos alexander nuuu. Han duschar, så roar mig med annat ;)
Imån är det apu, så blir en lång dag. Sen är det äntligen fredag & helg! Jag beöver det. Behöver vila. Det var lov nyss, jag vet, men min kropp är mentalt utmattad.. Känns dock inte att en helg räcker till att vila. Aja, det var väl det jag hade att säga för den här gången :) puss

HOME SWEET HOME

Kategori: MIN VARDAG

Körde som sagt idag, och det gick mycket bra! Fick köra runt i villastan & ah, såna där krångliga vägar. Svårt, men gick bra. Så överlevde ännu en gång. Sen var det skolan, en lektion (y) & efter det käkade vi skolans jättteeeegooooooodaaaaaaaaaa mat. uh. & sen bar det hem igen! :) Nu ska jag kolla tv & dricka te, puss!


jag vill tillbaka, NU.

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Ska snart ta bussen in till stora staden & köra på körskolan.
Efter det har jag eeeen lektion & sen slutar jag ! underbart ju. Ikväll ska jag & mamma hem till katta & jag ska klippa lilla Lilly. Sen kanske jag ska träffa alexander? Man vet aldrig.. & sen ska jag soooooova! För jag är sjukt trött.

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Jag har från & med nu döpt om tisdag till jag-skulle-kunna-göra-allt-för-att-stanna-hemma-dagen..
Dagen är seg, & man är sjukt trött & lektionerna kaaaan vara dom tråkigaste i världshistorien! Även fast jag somnade åtta igår.. (och var vaken vid tio till halv tolv) - så var jag galet trött. Är det något fel på mig, eller är det någon mer än jag som är trött, jämt?

aja. Annars idag har jag tränat, ett hårt styrke-pass. Underbart! Känner sig något stolt efteråt! ;) Nä, nu kollar jag på "systrar med för mycket hud"- läskigt. Ska sova snart, pusss


Jadu.. Jag är inte ensam om att vilja ha vår nu.. eller?

ALEXANDER ♥

Kategori: MIN VARDAG

Idag är det min & alexanders dag :) - har åtta måndader.
Så idag ska han få en extra gosig puss hade jag tänkt.

J A G   Ä L S K A R   D I G.

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Kände mig ändå ganska pigg i morse när jag gick upp., Men brukar känna så när jag har sovit dåligt. Redan på bussen kände jag hur tunga mina ögonlock blev & hur mycket jag ville ligga kvar i sängen & ha lov igen.. Jaja, tur att dagen räddades av emma daniella & michaela, & att dagen gick fort. Slutade tidigare, så hann med trebussen hem, skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen, & sen åker jag till alexander. PUSS


Såhääääär kul hade vi på formgivningen!- hoho

Kategori: MIN VARDAG

Klockan är snart halv tolv, har försökt somna i över en timma.. Jag är jättetrött, men tankarna håller mig uppe. Det har snart gått ett halvt år, men det känns så jävla overkligt. Jag har inte fattat det än, visst, det känns verkligen att du saknas - det gör så ont, men man har fortfarande hoppet kvar. Varför är det så? Jag kan inte acceptera att du inte kommer ge mig den där gosiga kramen igen, att jag inte kommer få se ditt fina leende igen, att du inte kommer skratta ditt underbara skratt igen. Fy fan vad jag saknar dig! Jag vet inte vad jag ska säga., det är så jävla orättvist & så jääääävla sjukt. Jag förstår inte. Jag skulle göra allt för att få tillbaka dig, allt. & det är jag inte ensam om,- det vet jag. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, utan att jag ser allt framför mig. Medan jag har skrivit det här har jag nog gråtit en liter tårar & tänkt en miljon tankar.. Men det hjälper inte, jag kommer aldrig förstå & aldrig sluta hoppas på att få se dig igen, aldrig.

Vi älskar dig.

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sov helt värdelöst inatt! - tankarna bara tog över.. Vaknade & vred på mig hela tiden.

Men jag & alexander har bara tagit det lungt idag, så det var skönt. Vi har kollat på hogan knows best hela förmiddagen, sen gick vi ut till hundarna, käkade mat & bakade kladdkaka :) Nu kollar jag på tabatha's salon takeover & ska snart göra mig lite kvällsmat.

Imån börjar skolan igen, men jag tycker det är skönt med lite rutin.. Fast jag vet att jag kommer vilja ha lov imån igen. haha :) Nää, nu ska jag göra kvällsmat. puss


baby har min t-shirt på sig, fråga mig inte varför, men snygg är han, & toffs har han med ;)

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sov hos alexander inatt, underbart.
Han hade dock bara en arm :( han bröt armen i sälen, så tycker faktiskt synd om han (a). Snart ska jag & rasmus in till frida som fyller 19 år idag, gratttis snygging! Efter det åker vi till mc donalds drive in! FASEN vad gott! & sen åker jag nog hem till alexander :), måste göra iordning mig nuuu, pusss!


julia & fanny var ute i snön innan! OOOOOOOJ vad det är mycket snö nu.. För mycket

STÄD-ATTACK!

Kategori: MIN VARDAG

Fick ett ryck igår & rensade hela min garderob!
Det är sjuuuukt vad mycket skit man samlar på sig egentligen.. Har inte rensat den på ett tag heller, så det var en del jag kunde kasta ut!


här är H A L V A (!!!) min garderob. Allvarligt,. alldeles för mycket skit.


mina skor, saknar dock några par.. Alldeles för många! Använder kanske,. inte ens hälften.


hittade min hemliga låda bland all skit med! :D , har ingen nyckel, så sket i att öppna den.
Men det ska bli kul att göra det någon dag, har glöm av vad jag har lagt ner där.. Lite minns
jag, men inte allt. Den är trots allt full :) haha.


gammla kläder som baaara har tagit onödig plats


fem påsar blev det tillslut. Känner mig som en ny människa nu ! Haha. & nu får det plats
massa nya & fina sommarkläder! :)

KALAS

Kategori: MIN VARDAG

Kalaset var treeevligt! Barnen gick hem till oss sen, som vanligt ;) , Nu har alla åkt hem & jag ska åka till alexander om en stund. Om vi kommer fram i denna snökaos :O! Sjukt vad det snöar.. Jaja, får väl vara tacksam att det är lite snö ändå :) Nu ska jag duscha! PUSS


FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag är det fredag, & min morfar fyller 66. Så grattis til honom :)
Jag ligger fortfarande kvar i sängen & sträcker på mig. Vill inte gå upp, för orkar inte se all snö som har kommit under natten. Det räcker nu, jag vill ha vår.

Idag blir det kalas för morfar & även för frida, hon fyller år i morgon :), så vi ska upp till morfar sen & fira dom. Efter deeeeeeeeeet, DÅ KOMMER ALEXANDER HEM! - jag är överlycklig. Nu blir det frukost! pusss


testade sommarkläder igår., kommer nog börja gråta när jag ser all snö nu

KOLLAGE

Kategori: MIN VARDAG

Satt & gjorde lite fina kollage på mitt älskade paint.
- det funkar ju kanon.

Kom på hur mycket jag vill ha sommar & sol nu.. Det är  j ä t t e - m y c k e t !  Alla vårkollektioner bara rullar in i alla världens pasteller, & vi bara drömmer. Känns knasigt att handla innan solen ens har tittat fram lite. Så jag ska nog vänta ett tag med att handla in det där.. Men får se hur bra det går med det ;)



L I N D A   B A C K L U N D   S K A   H A !, typ i alla fall.






L I N D A   B A C K L U N D   S K A   H A !, typ i alla fall.

YOU GIVE LOVE A BAD NAME

Kategori: MIN VARDAG

Dagen idag har känts skitlång.
Åkte in med emelie till stan vid halv tre. Vi solade & sen gick vi på teorilektion 6 av 6! Oj vad skönt att ha det avklarat. Nu kan jag koncentrera mig på andra saker. Jaja. Det var väl typ det jag hade att säga för den häär gången :) Pusss så länge


gulasch är min favorit mat, det har jag kommit på nu.

TO LOST IN YOU

Kategori: MIN VARDAG

Då var man hemma igen.
Denna körlektionen gick tusen gånger bättre. Mamma var inte med denna gången heller, så tror det var det faktiskt :), men körde bra & fick några moment avklarade, skönt! Nu är jag slö, så ska faktiskt ta på mig myskläder & lägga mig framför tv;n, eller så sätter jag på en film & kryper ner i sängen? ah, får se hur jag gör :)


min säng ser mycket lockande ut just nu..

KÖRSKOLAN

Kategori: MIN VARDAG

Ska snart in & ta min andra körlektion, hoppas att det går bättre idag, haha.

PLAY

Kategori: MIN VARDAG



Jag gillar dom.

HJÄLP!

Kategori: MIN VARDAG

Jag har ett stooort problem angående mitt hår, som alla andra människor har, skulle jag tro.

Jag vet inte om jag ska fortsätta med att göra slingor, samma gamla vanliga resultat. Eller om jag ska färga det mörkare, inte mörkt, men lite mörkare som min utväxt? Har gjort slingor sen, alltid. Så vill ha något nytt. Skulle jag färga det mörkare, så hade jag velat bli lika mörk som jennifer. Jag vill ha hjälp, så kommentera snälla :)!

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag  i n g e n t i n g planerat, & det är det bästa jag vet.

Så, idag ska jag inte göra någonting. Men är sugen på att övningsköra, så gör nog det senare. Annars ska jag bara njuta av att det är lov, & av att det bara är onsdag idag :) Tiden går inte så fort den här gången, men det beror nog på att alexander är i sälen. Men han kanske kommer hem imån, men om inte det, så kommer han på lördag. Men jag hoppas på imån såklart. Saknar han jättemycket nuu. Aja, nu ska jag ta på mig lite gosiga kläder! Pusss


FETTISDAGEN

Kategori: MIN VARDAG

Idag är det fettisdagen, & jag  ä l s k a r semlor!

Ska snart in till stan med några godingar & fika, mycket myys (: Efter fikan så är det teorilektion 5 av 6 som gäller, får hoppas den går lika fort & bra som dom andra har gjort. För är seg idag. Nä, nu ska jag göra iordning mig! Pusssss

OH HERRE

Kategori: MIN VARDAG

oooooooooooooooooooooooooooookej.
Då har man kört på körskolan, eller.. Mina nerver tog nog över min kropp, så dom har kört på körskolan. Det gick sådär för dom kan jag säga. Dom fick dryt fem kärringstopp & gjorde fel ett antal gånger. Så var det halva lektionen i alla fall. Sedan lät dom linda ta över lite, & då gick det betydligt bättre. Felfria svängningar, stopp & växlingar.

-Så, den här körlektionen får två av fem bajskorvar.

KÖRSKOLAN

Kategori: MIN VARDAG

Ska snart in till borås trafikskola & övninsköra, för första gången.
Haha! Får se hur det här gååååår. Nu måste jag pysa, PUSS

MOVIETIME

Kategori: MIN VARDAG

nu ska jag kolla på high school musical 3, har inte sett den än :) Efter det ska jag nana, för imån ska jag övningsköra på körskolan för första gången! Pusss & godnatt :)

SVAR PÅ "FRÅGESTUND"

Kategori: MIN VARDAG

  • hur länge har du haft bloggen? :)
    -
    I ett & ett halvt år snart

  • vilken är din favoritfärg då? hahaha!!
    -
    Min favoritfärg är rosa, faktiskt

  • vad tycker du är ett måste att ha på sig nu på vintern? :)
    -
    oj. Jag tycker inte något plagg eller skor, är ett måste. Så frågan är svår.. Men måste jag välja något, så är det en snygg jacka som är "vintervänlig", dvs en stor gosig dunjacka. Min jacka är dock helt röten, så skäms lite nu,. Haha!

  • hur länge har du och alexander varit tillsammans? (:
    -
    i snart åtta månader :)

  • vad blir det för "klädmåste" i vår, enligt dig ? :)<3
    -
    den randiga tröjan försvinner aldrig, så den måste man ha ;)! Sen, utöver den, så är det en biege eller puderrosa klänning! Inte kortkort nu, utan en med stil. Jättefint tycker jag

  • Jag ska köpa ett par nya converse nu till våren och vet inte vilka jag ska ha..... Vilken modell och vilken färg tycker du? :)
    -
    Höga vita. Lätt de snyggaste ifall jag får välja. Ska själv köpa ett par nya detta året :) Men annars, ifall du tycker de är lite tråkiga, & att alla har dom, så tycker jag du ska ha ett par svarta låga. Jag själv har ett par & trivs hur bra som helst! Snyggt.

  • vilken är din favoritlåt?
    -
    Ojojoj. Har aldrig någon favoritlåt! Men de som spelas mest av mina låtar på spotify just nu är knock you down - keri hilson & kanye west & ne-yo , fireflies - owl city, down - Jay sean & lil wayne

  • Vad tycker du jag/man ska ha för skor nu till våren/sommaren?
    -
    Converse. Tråkigt svar kanske.. Men så är det ;)

  • Hur får du ditt hår så snyggt?? Använder du platttång eller hur gör du? kram
    -
    Duschar jag håret på morgonen, så bliser jag det. Men har så rakt hår naturligt, så behöver inte platta det. Men sover jag med inbakad fläta, så blir det ju lite lockar på morgonen, & då sprayar jag det :) Annars, ifall jag sover & vaknar med lite fjongar så kan jag använda plattången :)

Hoppas ni är nöjda med svaren!

ALLA♥DAG

Kategori: MIN VARDAG

Underbart med sovmorgon!
Fick presenter av mamsen (& pappa, men han är inte hemma) när jag kom upp (:
- dom är väl för söta

Klockan elva var det träning, så nu efteråt är jag pigg & glad! Ska käka mat snart, & sen blir det en lugn dag för min del. Min favorit är i sälen, så blir inget mys idag.. Oj vad jag saknar han nu. Nä, nu blir det mat ! Skriver mer sen, för ska svara på lite frågor ju :)! Pusss


presenterna av mamma & pappa


kort från igår, innan bion

HAPPY

Kategori: MIN VARDAG

Dagen har varit jättelungn, vilket jag behövde kan jag säga! :) Har legat i soffan & kollat tv, suttit vid datorn, duschat & målat manikyr på mig själv, käkat pannkakor & bara varit jättegosiig hela dagen ! - underbart.
Nu ska jag & sandra in till stan & kolla avatar! Myskväll kommer det bli. Nu ska jag försöka snygga till mig lite ;) Pusssssss



fick halsbandet av alexander i allahjärtansdag-present. jag älskar dig

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Klockan var sju i morse när alexanders mamma kom upp & väckte oss. Dom skulle åka till säälen, det visste jag, men var såååå trött :O! Men tog bussen hem klockan åtta. H a t a r att vara utan alexander, usch :( ..

Men ikväll ska jag på bio med underbara sandra! Vi ska se avatar. Har faktiskt väldigt höga förhoppningar om den, så hoppas att den är bra nu.

Nu ska jag hopppa in i duschen , sen ska jag pyssla om mig själv lite!  PUSSS

PLAY

Kategori: MIN VARDAG



Deras singel från tv-programmet made in sweden, helt okej, men inte toppen om jag får säga vad jag tycker ! :)

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har nästan inte sovit någonting inatt, så dagen idag var s e g.
Efter skolan gick jag emma & daniella runt i staden, alltid lika myys :) Sen hem, käka & duscha, & nu ska jag till alexander, ska övningsköra :)! Ikväll blir det lungt, en liten mini allahjärtansdag, för alexander åker till sälen imån. Kommer ruttna under lovet, men det kan ju vara skönt det med. Nu måste jag dra! Pusssss



STILL THURSDAY

Kategori: MIN VARDAG

Jag är sååååååååååååååååhär trött. Vad händer?
Drömde massa mardrömmar inatt, så har sovit sådär. Sen apu, & då blir man trött & efter det teorilekton, & då blir man ännu tröttare. Sen ska man sitta på en buss hem, & då somnar man! haha, så illa är det idag :)

Klockan är tio & jag ska gå & lägga mig, PUSS & GODNATT



G L Ö M   I N T E   F R Å G E S T U N D E N  :)

" Någon som vill fråga något? Om mig, min favoritfärg... (haha), om skolan, eller om något heelt annat? :)
Tänkte att jag svarar & publicerar de 10 första frågorna i så fall, i slutet av veckan eller någonting.
Så, ifall du har något på hjärtat så passa på att fråga! "



såhääär rolig bild får det bli idag! uuuuh.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

senaste inlägget, som ni säkert fattade så var det inte jag, utan min söta pojkvän som gjorde. haha :)

Igår somnade jag vid tio, senast. Sen vaknade jag vid tre & märkte att jag inte hade borstat tänderna eller någonting. Hatar att vakna så.. Men var för trött för att göra något, så somnade om.

Idag är det apu & halv fem ska jag på teorilektion 4 av 6. Snart är det klart, & det är jätteskönt! Nu måste jag fixa mig & sen börjar denna låååånga dag. Pussss

Jag är as snygg, det säger iaf Alexander

Kategori: MIN VARDAG

Och han har alltid rätt

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

som jag skrev i morse, så är jag sjuukt trött idag.
Tror min kropp redan har ställt sig in på lov.

Hade religionsprov idag (!!!!) FY. - hoppas man får eettt g i all fall. Haha, kändes inte sådär jättebra, men vi får se. Sen hååltimma & efter det idrott. Tråkigast på länge :) Ikväll kommer alexander hit, & det gjorde mig glad nu.

Är lite dålig med bilder nu känner jag, ska bättra mig! jaja, det var allt för denna gången ;) PUSS


TRÖTTER!

Kategori: MIN VARDAG

klockan är tjugo över åtta & jag är så j'vla trött!
Hade jag inte behövt gå upp idag, hade jag inte vaknat heller.. Men men, fetiiis-provet i skolan & sen lite idrott. Sen får jag sova hur mycket jag vill, & jag längtar.

FRÅGESTUND?

Kategori: MIN VARDAG

Någon som vill fråga något? Om mig, min favoritfärg... (haha), om skolan, eller om något heelt annat? :)
Tänkte att jag svarar & publicerar de 10 första frågorna i så fall, i slutet av veckan eller någonting.

Så, ifall du har något på hjärtat så passa på att fråga!

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Oj vad jag innnnnnnte gillar tisdagar! Innan man reser sig upp ur sängen, känner man efter i heeela kroppen ifall man har det minsta ont eller nått, allt för att få ligga kvar.. Aja, klarade av dagen, galant måste jag säga ;) Så nu är det bara ett prov imån, i religion, & sen har jag inget mer innan lovet - jag är glad!

Jag & emelie käkade på orion efter skolan, & halv fem började teorin på körskolan, smidigt gick det ! Sen åkte jag hem & dök ner i mina kära religionsböcker! Känner att jag har fått in det mesta nu faktiskt, får se hur det går imån :), nu ska jag göra iordning mig för sängen & sen ringa min favorit. Pusss!


vart tooooooooog färgen vägen? haha. Det ända som är brunt nu, det är mina söööta fötter! :O haha.,

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

dagen i skolan gick fortfortfoort! & nu ska jag övningsköra till alexander efter en heel eftermiddag med massa plugg, pussssss :)


pusssssssssssssssssss

VÅR-UPPSÄTTNING

Kategori: MIN VARDAG

Hade ingen formgivning förra veckan, & fick därför en hemläxa. Vi skulle antingen göra en vår-inspirerad uppsättning, eller ett hårsmycke. Jag gjorde en uppsättning, & såhär blev den :) (bilderna är lite mörka, men hoppas det duger) ;



SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har varit en lååång dag.
Övningskörde innan, var nog lite för trött för att göra bra ifrån mig, för det gick ju sådär :) Kom nyss hem från träningen, var med en stund i den "vanliga" träningen, men sen körde jag & emelie eget. Kan mitt knä inte bara blir bra, tack! Aja, nu måååste jag plugga :O & det är väl inte det jag helst vill göra just nu.. aja, nu ska jag käka &  duscha! pusss

jag älskar dig, alexander.

.

Kategori: MIN VARDAG

fy fan för denna natt, förstår inte hur samma jävla bilder kommer upp i mitt huvud varje kväll. Kan det inte räcka med de fina minnerna & bilderna? Varför ska jag få se allt det jag inte vill minnas & allt det jag inte vill se? Det tar all energi från mig,. känns inte som att jag har sovit någonting inatt, är helt slut. Det var ett tag sen jag kände så här, trodde det började bli bättre. Men nu.. vad händer? Känner mig svag igen, vill inte det! Jag vill bara vara stark, som alla andra. Jag vill också kunna göra vad som helst, säga vad som helst, utan att påminnas om allt.. Idag är det en jobbig dag.

OWL CITY

Kategori: MIN VARDAG



E N   G O O O O O O E R   L Å T   T I L L! :)

OTIS REDDING

Kategori: MIN VARDAG



U N D E R B A R   L Å T ! :)

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

gick upp vid elva - sviiintrött!
Åkte in till stan vid halv ett & fikade med frida, underbara frida. Skulle kunna skriva huuuur mycket som helst om hur underbar den människan är, men jag hoppas redan hon vet det :) Nuu ska jag käka tror jag? Är lite småhungrig. Senare ska jag hem till alexander & så får vi se vad vi gööör (: Nu ska jag pysa, pusss!

GÖTEBORG

Kategori: MIN VARDAG

då var det ä n t l i g e n fredag!
var i göteborg med klassen & kollade på tävling, käkade mc donalds, handlade lite skoj - skor, två tröjor & två scarfar :) kul. Sen åkte jag michaela daniella & emma hem till emma & hade ah., går inte sätta ord på hur kul det är med er tjejer, ni är för bra.

Nu sitter jag vid datorn, & klockan är halv tre såg jag nu :O Måste sova. PUSSS


kul bild- jao!

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Apu till halv fem, sen teorilektion på körskolan. Såå såg min dag ut idag, seg med helt ok!
Kom hem vid kvart över sju, åååt & sen övningskörde jag till alexander, gick bra, eller hur pappaaa? Nämen, det gick faktiskst väldigt bra :) Jag har överskottsenergi, så får hoppa på alexander nu!

Imån är det göteborg med iv-valet, & efter det mys hos emma ! :) PUSSSS PÅ DET

HEM LJUVA HEM

Kategori: MIN VARDAG

fick flytta fram idrotten en timma tidigare, så var hemma vid kvart i tre, skönt. Har precis käkat flingor med russin, kaaaaan ju vara det godaste jag vet, & ska nu kolla på två paradise hotell avsnitt som jag har missat :) MYS på det. Pusss


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Dåå vad man uppe. Var trött som tusan i morse, tror det beror på att jag underbart sköna nya lakan faktiskt.. haha. Snart ska jag till barnmorskan, ta blodtryck & såå. Sen blir det vidare in till skolan! Har håål idag på två timmar & det suger ju. Efter det ha vi bara en idrottslektion på 50 minuter, så det känns lite meningslöst. Aja, ikväll får jag träffa alexander, kanske, så det gör mig lite gladare :) Måste gå nu, pusss


nya möbeln från ikea,. Har dock inte fått iordnind den i & på som jag vill :)

AVATAR

Kategori: MIN VARDAG

På lördag ska jag & min underbara frida gå på avatar 3D! - har inte sett filmen än, men hört att den ska vara helt overkligt bra. Även för oss som inte gillar fantasy annars, så har höga förväntningar nu faktiskt :) Ville bara säga detta, dels för att jag verkligen vill se filmen, & för att frida är en sjukt underbar person, beundrar henne jättemycket, & det menar jag verkligen. Inte ofta man möter en så stark person, men ett så stort hjärta. Jag är glad över att få vara din kusin & vän hjärtat.



PARADISE HOTELL

Kategori: MIN VARDAG

Då var det äntligen avgjort, & precis så som jag hoppades på :) Blev ju tårögd när
dom vann, haha. Nu ska jag faktiskt sova! , doktorn & skolan imån, uscha :) puss




TRÄNING & PH!

Kategori: MIN VARDAG

kom precis hem från träningen, var med på styrkan, skönt!
Ska käka lite nu, flingor med banan & russin, finns det någon goare kvällsmat? - tror inte det. Sen blir det paradise hotell, s å k l a r t ! Ryktet om att jackie vinner vet jag inte om jag tror på, men antar det eftersom alla verkar vara emot henne. Jag har hejjat på henne & cimon från början, så jag hoppas att hon tar hem det faktiskt :) Men nu måste jag käka, pussss!


snyyyggggggggt,


har ingenting med inlägget nu att göra, men när vi käkade innan var det en larv i salladen, söt tycker jag :) uuäh. Han hade käkat på nästan alla blad, haha. Varför jag ens lägger upp en bild & sånt på larven, så är det för att jag har typ suckat åt alla som säger att det finns larvar i salladen, men nu tror jag er :'), haha

DATE MOVIE

Kategori: MIN VARDAG



vi pratade om date movie i skolan idag, men jag var nog den enda som hade sett den? :P, det är verkligen min humor! - skrattar nu när jag skriver inlägget till&med! haha. Kvalitén på klippet är ju värdelös, men man ser ändå. Jag kan inte hålla mig, sjukt kul! - enligt mig! hahaha. Min dag är gjord!

KNOCK YOU DOWN

Kategori: MIN VARDAG

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

O N T   I   M A G E N !

har inte sovit bra inatt, har haft ont ont ont i magen.
Har inte kunnat konventrera mig i skolan heller, så bestämde mig för att åka hem, byta om till gosekläder & lägga mig i sängen med datorn & nya sofis mode. Ska läsa den nu, & efter det får jag nog ta att städa mitt rum.. pusss

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

En lektion idag! gryyymt. Fick till&med sluta tidigare, inte likt krille, men glad blev jag. Emma daniella michaela & jag tog en fika på espresso house, satt & tjööötade & sådär :) Sen tog jag ettbussen hem, & att gå hem var det jobbigaste på länge. Nu ska jag göra mig en kopp te & göra klart alla läxor jag har tills imån, sedan ska jag hem till alexander :)! Pusssssss på det

NATTEN

Kategori: MIN VARDAG

Ligger i mitt lite "nya" rum, med en ny möbel & nya småsaker, samt ett nytt sovlakan som jag har burrat ner mig i, & vill att alexander ska vara här med mig nu. Imån är det skola, om jag ens kommer dit med tanke på att det snöar som tusan! Jaja, nu ska jag försöka nana! :) pussssssss

D U M   S P I R O,  S P E R O