LINDA BACKLUND

00:21

Kategori: MIN VARDAG

Sista inlägget innan jag flyger iväääg (: Vet dock inte vad jag ska skriva, men jag kommer nog ha en grym resa. Saknar redan min favorit bara.. Menmen, ska upp om två timmar, så måste vila lite! Skriver så fort jag har tillgång till internet, kan bli om en vecka. Jaja, jag säääger hejdå så skriver jag när jag kan. PUSS

http://skiathosnow.com/wp-content/uploads/2010/04/Lalaria_Beach.jpg

DANCING ON MY OWN

Kategori: MIN VARDAG

klockan är snart elva. jag har packat klart, lagt fram kläder jag ska ha på mig imån, packat mitt handbagage. Jag är klar helt enkelt. Nu ligger jag här med datorn framför mig & kollar på massa fina bilder på skiathos. Imån är jag & elin där. Hur overkligt är inte det då? Man blir ju inte mindre sugen på att resa när det är regn & 14 grader ute. Kommer nog inte kunna somna idag - så blir nog ett inlägg lite senare, puss så länge!

SHOPAHOLIC

Kategori: MIN VARDAG

Jag & alexander åke in en snabbis till stan innan. Jag köpte en laddare till min kamera - eftersom jag har tappat bort den. Men nu var det problemet löst, så har ingenting mer att tänka på nu till resan, ska bara lägga ner allt i resväskan & väga den - skönt skönt! :) Jag hittade en tröja med när vi gick förbi gina,. oops.

Nu ska jag tillbringa tid med min pojkvän, för åker ner till varberg vid femtiden. Puss så länge!


nya shortsen åkte på i regnet!


har kollat på tröjan länge länge, & nu fick jag med mig den hem :)

NIGHTMARE

Kategori: MIN VARDAG

vilken natt.. började med att jag drömde en mardröm - kan inte ens dela med mig av äckelheterna, så jag vaknade & var skiträdd. Fick lyfta på alexanders arm & burra ner mig i hans famn för att våga somna om. Sen vaknade jag halv åtta - jättepigg. Men kände att det skulle bli en alldeles för lång dag om jag gick upp då. Så efter en stund somnade jag om. Men halv tio vaknar jag av att kyrkklockorna ringer, så jag gick upp.

Nu sitter jag här med en kopp te & datorn i knät. Ute regnar det för fullt. Meeen det gör mig ingenting, för inatt åker jag till landvetter & imån på förmiddagen är jag  f r a m m e  i  S K I A T H O S! Ohhej vad underbart.


arkos. hit kommer vi åka med båt om det finns platser kvar
till utflykten. Den går ut på att åka i
mamma mias fotspår.
Så vi kommer se platser där filmen spelades in, grymt kul! :)

LOVERBOY

Kategori: MIN VARDAG

jag & pojken åkte in till särlakoket för att köpa lite mat, oj så gott. Nu ligger vi i soffan & kollar på golf, endast kanal 1 & 2 funkar, så finns inte så mycket att välja på. Men nu blev jag akut godissugen! Såå nu springer jag för att rensa mina skåp på godheter! tjao

HAPPY HAPPY

Kategori: MIN VARDAG

Det jag verkligen behövde handla var ett par jeansshorts. Men det var fasen inte lätt att få ta gi det så här på sensommaren! Meeen jag hittade ett par galet snygga på ZARA till slut. Sen råkade jag även få med mig ett par ray ban - aviator hem (a) MEN OJ vad lycklig jag är över dom. Har velat ha ett par nu huur länge som helst, & nu har jag ett par. Då mår man bra. Sen såg jag en snygg t-shirt på gina, kostade 49kr, så kunde ju inte annat än att köpa den! :)

Sen köpte vi även; solkräm, after sun, deo, verktabletter, salttabletter, diarrétablatter - alltid bra att ha HAHAHA, tandkräm, & annat nödvändigt för att åka utomlands. Jag & elil gick löööösa på apoteket, vi vill bara vara på säkra sidan haha. Så nu är vi båda redo för en gryyym resa!






baksisdan är transparent, gilla gilla

UNDERBARA DAG

Kategori: MIN VARDAG

På vägen hem från göteborg handlade jag & elin med oss lite mat & lite annat gott. Vi gjorde världens godaste taccopaj & efter det doppade vi jordgubbar i choklad. Medans dom skulle stelna så färgade & klippte jag elin, så nu är hon snygg & fräsch till grekland! (; Sen myste vi till tuuuusen & skrev packningslista & sådär. Efter allt så skjutsade jag hem henne & efter det hämtade jag min kära pojkvän. En riktigt bra dag. & Snart får ni se vad jag hittade i göteborg!




vi orkade inte kavla det så fint,. så vi rullade istället haha

GÖTEBORG

Kategori: MIN VARDAG

Snart bär det av till göteborg med min goding elin. Handla klart allt till Grekland. Sen ikväll ska vi laga mat & ha massa mys. Nu måste jag pysa, puss!

11:23 - TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

ooh, hej igen!
Tredje dagen i rad, - mitt samvete börjar bli något bättre. Jag vaknade av att det ösregnade i morse, så somnade om en bra stund. Men nu är jag uppe igen & har hunnit packa om lite till grekland, hinna klicka runt massa på internet & hittat massa godbitar jag bara vill ha ha haaaa. & nu när jag är klar med det så känner jag att jag är lite hungrig, har inte käkat frukost än. Så nu blir det lite mat i magen! puss



om någon ger mig lite pengar, så loooooooovar jag att jag slår till ;)

SOMEDAY

Kategori: MIN VARDAG

Nuuuuuuuu fick jag äntligen gjort det, jag la in bilderna på datorn!


Börjar med att visa lite nya skönheter som nu finns i min garderob ;)

trooosor


underbart sköna klackar


en rosa blus, - finns det något finare när man är brun?


& en gosatröja! Får mana aldrig för många av.





från att vara fem små fågelungar, - så blev det bara fyra kvar

DARLING

Kategori: MIN VARDAG

Sitter & lyssnar på pinball map med in flames. Satte på den för att sakna min favorit ännuuu mer, vilket jag lyckades med. Jaja, blir väl att kolla på film senare,. Har dock sett alla under hela sommaren - så får se vilken det blir idag :) Nu ska jag lägga in massa musik på mobilen till greeekland. PUSS!

SUNNY DAY

Kategori: MIN VARDAG

Nämen, kan det vara sant att jag bloggar två dagar i rad? Bra jobbat måste jag säga! haha

Blev ingen hemkomst för lilla linda idag inte. Bilen är inte klar, den ska poleras & grejer. Så jag får vänta tills imån.  Har börjat packa nu, & det är redan för mycket. Man behöver väl inte 15 toppar till en vecka? Troor inte det.. Så jag får nog kolla över det där en extra gång haha.

Idag har jag sandra & ida varit på stranden, hur skönt som helst. Sen cyklade vi hem & jag somnade med en gång haha. Är hur seg som helst idag. Näää, nu ska jag nog kolla glamourama & efter det blir det en låång dusch - underbart.

(bilder & allt kommer komma så småningom, har inte hunnit lägga in & så)


en knasig bild från midsommar

UPDATE

Kategori: MIN VARDAG

Det här med att försöka blogga på sommaren är jag inget bra på..
Jag är fortfarande i varberg, men ska hem imorgon. Stannar hemma tills på söndag. Måste packa & tvätta & inhandla lite saker inför grekland :) Alexander har varit här nere med mig nästan hela sommarlovet, så kommer kännas konstigt utan han i grekland.. Men vi överlever. Nu ska jag nog sätta på en film & efter det blir det sova! Pusss

HEJ&HÅ

Kategori: MIN VARDAG

Ohhh heej, jag fick precis tummen ur röven & gick in på internet!
Jag är kass på att skriva inlägg här nere.. men det får väl vara så. Jag jobbar nästan hela tiden, & när jag inte gör det så är inte internet min första tanke. Nästa vecka kommer jag nog inte hinna skriva någonting, jobbar från söndag till lördag, så dååå blir det inte så mycket tid över.

Idag har jag & julia varit ute & gått - vi tog en sväng till apelviken. Imån är jag ledig med, & jag ska nog passa på att vila upp mig. Vecka 29 är jag helt ledig & vecka 30 åker jag & elin till skiathos. Kommer bli såå bra.

Nä, nu ska jag passa på att ta en titt på facebook & sådär. Men jag ska försöka uppdatera något oftare.. Puss!