LINDA BACKLUND

TISDAG

Kategori:

Idag har jag varit på salongen, haft en mycket trevlig dag :) Klippte Julia sista timmen & efter det köpte jag ett par skor... Visar er när jag fixat bild! Sen åkte vi till lägenheten för att ta lite mått & kolla runt. Åh nu längtar jag.
 
Hjärtat & jag ♥

MÅNDAG

Kategori:

FY för vädret idag! Min energi är på botten & är trött. Sover oroligt & det är mycket tankar i mitt huvud just nu. Tror det beror på flytten. Men längtar något otroligt.

Ja varför inte en bild på min lunch? ...

HOME MAKEOVER

Kategori:

Jag har köpt två stolar den här veckan. Tanken är att göra en makeover på dem! Jag vet inte om jag ska måla dem svarta eller vita... Vet inte heller vad jag ska ha för klädsel på dynorna. Antingen blir stolen helsvart eller helvit, eller så målar jag träet svart & klär om dynan till ett tyg med något fint mönster. Vad tycker ni?

 
 

SYNSK?!

Kategori:

Jag blir rädd för mig själv. Jag drömmer mycket & kommer ofta ihåg det mesta jag har drömt under natten. I förrgår drömde jag att mina skinnbyxor sprack mellan benen. & vad tror ni händer igår? Mina skinnbyxor sprack. Inte exakt där jag drömt om, men dom sprack under ena skinkan. Det är inte första gången jag drömmer något som sedan händer... Jag börjar på riktigt bli rädd för mig själv.
 

SÖNDAG

Kategori:

Igår var jag & emma bortbjudna till Jennifer på 20årsfest. Vi gick inte med alla tjejer ut, men var med på hela förfesten som var jättetrevlig!
 
Idag har vi inte gjort så mycket på förmiddagen, bara tagit det lungt. Vid klockan ett åkte jag & hämtade Alexander & sedan åkte vi till hans farmor & farfar. En jätteskön söndag hittils. Ikväll blir det, såklart, Solsidan!
Emmis & jag♥
 

FREDAG

Kategori:

Har varit helt slut idag & saknat fredagskänslan totalt. Sitter nu i soffan med en kopp varm choklad i hopp om att lindra min hals..

EGENVÅRD

Kategori:

Idag har jag & Jenny pysslat om varandras hår på salongen. Jag har inte längre en utväxt, vilket känns superskönt! Tack igen Jenny för allt idag. Nu väntar jag på att svenska hollywoodfruar ska börja!

LÄGENHET

Kategori:

Jag har inte skrivit det här än,.. Jag har fått en lägenhet!!! Är så himla glad. Vi fick veta det i slutet av augusti & får nyckeln 1:a december. Ska bli så spännande!

SÖNDAG

Kategori:

Jag känner mig helt misshandlad sen igår. 12 timmars jobb tar på kroppen. Idag har vi varit nere på restaurangen & hämtat hem alla blommor, ljuslyktor & annat småplock. Nu står det 12 stora blommor lite överallt här hemma, men fina är dom!  

 

 

SENT INLÄGG

Kategori:

Nu är klockan tre & jag ligger i sängen & kollar svampbob fyrkant. Jobbade 12 timmar idag & det känns i kroppen kan jag säga. Nackdelen med att jobba så länge & så sent är att man är uppe i varv när man ska sova. Jag får väl kolla på svampbob lite, Godnatt!

MAN BLIR JU SÅ TRÖTT!

Kategori:

Jag hatar det här vädret. Jag hatar att bli blöt & jag hatar att dagarna är gråa!!!

Så. Nu känns det bättre

LÖRDAG

Kategori:

Hej där!
Filmen igår var faktiskt inte så bra som jag hade hoppats på. Jag är rädd för skräckfilmer, men blundade inte en enda gång... Inte likt mig! Men hade en supertrevlig kväll med mina fina ♥. 

Snart ska jag & mamma bege oss till restaurangen för att jobba på ett 50-årsjubileum. Ikväll är det sista kvällen vi jobbar där, ska bli så skönt. I morgon ska jag ha en riktig söndag, ni vet en sån söndag man inte gör någonting!
 
En liten Linda.

PARANORMAL ACTIVITY 4

Kategori:

Idag börjar Paranormal Activity 4 gå på bio! Har sett både tvåan & trean på bio, så vi tyckte att det var självklart att se fyran på bio också. Innan bion blir det lite käk & mys! Ser fram emot kvällen med mina vänner ♥
 

INDISKA

Kategori:

Åh finns så mycket fin inredning ute i butik nu.
Känner att jag inte riktigt får nog. Det här kommer från Indiska!
 

STUDIO MEI

Kategori:

Har varit på salongen idag, har varit en skön dag med bra energi runt omkring. Färgade moster nu det sista, så mysigt att ha sina nära & kära i stolen :) Nu blir det Tvn som gäller fram tills jag ska hämta Alexander i stan lite senare.

MORE IS MORE

Kategori:

BLACK & WHITE

Kategori:

DAGBOK

Kategori:

Åh hittade min hemliga låda med ett antal lås på, en låda som är fullproppad med lappar, kärleksbrev, dagböcker & andra saker. Läste igenom en dagbok som jag hade glömt av helt, hur underbart är inte det? Kunde inte stava över huvud taget & skrev ner allt ointressant jag kom på.

Kategori:

Har precis gått igenom mina gamla lådor där jag sparat allt från födelsedagskort till små pappersfigurer jag klippt ut. Jag har slängt en hel del idag, tre påsar med skräp. Däremot har jag fått läsa en hel bunt med härliga brev från mina vänner & födelsedagshälsningar från mormor & Lollo. En hel del tårar har jag fällt. Så mysigt att man kan få en hel scen uppspelad i huvudet bara man ser en sak som man minns. Nu har jag sparat det som ligger mig närmast hjärtat & rensat bort massa onödigt som tar plats.

Här är ett kort från Fanny & Filippa. Hur fint? Åh jag älskar det här kortet.

KURERING PÅGÅR

Kategori:

Har precis slukat en kopp varm choklad. Snoret rinner fortfarande & febern är kvar. Men kan inte göra så mycket mer än såhär känner jag :)

Såg i alla fall mer levande ut igår!

SKIATHOS ♥

Kategori:

När jag sitter här i skrivander stund & tittar ut genom fönstret & tittar på regnet, då blir jag så himla sugen på att åka till Skiathos. Jag har varit där två gånger, men jag har inte fått nog av den lilla ön. Jag älskar den. Jag & elin såg ett par damer som gick där på dom små gatorna & sa att vi också ska göra det när vi blir äldre. Jag hoppas du står fast vid det vännen, för det gör jag! ;)♥
 

SJUKIS

Kategori:

Gick upp i tid, gjorde i ordning mig & trotsade min kropp. Jag vaknade med hög feber, men eftersom jag har dåligt immunförsvar & är därmed sjuk med jämna mellanrum så hatar jag att vara hemma. Men när jag var klar & kunde känna efter så kände jag mig inte alls fräsh. Känns inte snällt att ställa sig på en salong med snor i hela ansiktet & ser lite halvt död ut. Så jag stannar hemma idag.
 
Åh. En bananpannkaka en dag som denna...

EN SKA NI INTE VISSTE OM MIG...

Kategori:

Jag har en fetish på koppar. Ja det är sant. Jag har närmare 40 st nu när jag ska flytta... Kan inte få nog! Älskar alla typer av koppar. Jag kan köpa en superstor kopp med massa mönster & färger samtidigt som jag älskar att köpa de vanliga traditionella varianterna. Varje gång jag ser en kopp i en butik så ser jag mig själv med koppen i min säng iklädd i pyamas & datorn i knät eller i soffan under en filt framför tv:n, ja i de mysiga miljöerna måste man ha en kopp & jag kan då helt enkelt inte motstå.
 
Någon som känner igen sig?
 
som ett exempel, jag har 12 st av den här... (12!!!)

MÅNDAG

Kategori:

Så var det tillbaka till verkligheten. Har varit på salongen idag, alla hade lite måndagsångest tror jag ;) Men dagen gick snabbt ändå. Nu är jag hemma & tänkte ta mig en dusch & krypa ner i soffan, är rädd att jag åker på en TILL förkylning...

Idag hade jag på mig mitt nya bälte tillsammans med mina goa jeans & en enkel vit tröja.

PERFEKT APP!

Kategori:

Jag har tänkt att jag ska ha min kalender i telefonen nu ett tag, för att framförallt slippa bära runt på en vanlig kalender. Men jag har inte gillat hur kalendern ser ut i en iphone, då man ser varje dag för dag. Jag vill kunna se hela veckor. Så jag hittade en perfekt app som är superenkel dessutom! Week cal heter den & kostar 15kr. Helt perfekt.
 

NYA VANOR

Kategori:

Nu jäklar ska jag & Julia börja äta bra. Vi åkte & handlade massa nyttigheter innan idag & gjorde en supergod pastasallad till kvällsmat. Hejdå godis & andra gottigheter, heeeej frukt & grönt!

LITE NYTT!

Kategori:

Har handlat lite smått & gott det senaste, här har ni en liten kik på mina nyheter! 
 

LÖRDAG

Kategori:

Jag är så trött. Har jobbat på salongen idag, alltid lika skoj :)
Nu blir det en riktigt lugn lördag.

JACK-JAKT

Kategori:

Som jag har nämt innan så är jag mitt uppe i det årliga jackproblemet. Är ute efter både en höst- & en vinterjacka. Här är fyra favoriter från Zara!
 

 

MÅNDAG

Kategori:

Då var det måndag igen, tycker inte om att helgerna går så himla fort jämt. Idag har jag jobbat på salongen, kul men seg dag. Nu ligger jag i soffan & är helt slut. Har sovit väldigt dåligt inatt, igen..

FEELINGS

Kategori:

Jag har panik & känner mig såhär.

OUTFIT?

Kategori:

Ska på maskerad i morgon & vet inte riktigt vad jag ska vara...
Jag ska dit med emma & vi har en idé om vad vi ska vara, men vi är inte helt säkra.
Varför ska det vara så svårt? Haha.

Äh, man kanske skulle vara en chanel?

SCORETT

Kategori:

Jag är i behov utav nya vinterskor. Samt en ny väska.
Här kommer lite fint från Scorett!

FREDAGSMYS

Kategori:

Sitter bänkad i soffan & väntar på att Xfactor ska börja!
Ha en mysig kväll alla ♥

PÅ SALONGEN

Kategori:

Var på salongen 07:15 idag, bruduppsättnig stod på schemat! Ikväll blir det att gosa ner mig i soffan & bara mysa. I morgon är det lite partaj, så får vila upp mig idag ;)

Såhär snygg vill jag vara!

UPDATE!

Kategori:

Jag lever! Mer uppdatering i morgon :)