LINDA BACKLUND

HEMMA;

Kategori: MIN VARDAG

nu är jag hemma från varberg, :). Mycket fins väder! Så. inget klagomål från mitt håll. Jag & frida har varit vid stranden & ah, sommargrejer! Sen jobbat fredag & lördag :) , Fler inlägg om dagarna kommer, & lite bilder med, :D! pusss

LOKA-REKLAM;

Kategori: MIN VARDAG

jag & julia älskar låten.

TORSDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Idag hade vi vårat första kundpass i skolan. Var inte alls så nervös som jag trodde jag skulle vara, faktiskt. Först klippte jag en liten pojk, adrian, som var tre & ett halft år. Det var en utmaning kan man lungt säga! Men det gick bra ändåå :), Sen klippte jag en tant, & det blev väldigt bra , hon var för sööt. Sen skulle vi ha världens prov. Men , när Åse samlade klassen & pratade sa hon; Ni har varit såå duktiga idag , så vi tar provet nästa torsdag! Min turdag typ :), så klockan tolv slutade vi. & jag & michaela tog tio över tolv bussen hem.
Hemma pluggade jag, & sen blev jag så varm, så visste inte vart jag skulle ta vägen. Så, la mig i soffan & fick hur ont som helst i magen. Fick lägga mig i fosterställning, & sen somnade jag.. Jaja. Sov i fyra timmar, sen när jag vaknade kunde jag typ inte röra mig. Hade ingen kraft. Sen kom jag i alla fall upp, & tog lite att äta. Sen satte jag mig här, & nu känner jag hur trött jag är, igen. Jag ska nog bara skriva klart, sen lägga mig framför tv:n.
Nu ska jag bara samla kraft.

Föresten, jag kollade på massa bilder på Dubai nyss, & jag vill verkligen pka dit, Det hade varit overkligt kul! Kolla bara på bilden;

SÖMNBEHOV!;

Kategori: MIN VARDAG

jag är stort behov av sömn just nu. Så, måste gå & lägga mig innan jag svimmar. Idag, är jag tröttare än någonsin. Som jag har sagt innan, men idag är det sanning. Skriver sen, Godnatt!

PLUGG&SKOR;

Kategori: MIN VARDAG

Oj. Har verkligen pluggat hela kvällen. & nu har jag kommit till den gränsen då inget mer fastnar, inte just nu i alla fall. Jo, vad gör man inte då?, man sätter på sin bärbara data, sätter sig i sängen & kollar på skor på internet. Haha, ah, eller det kan man göra om man vill :)! , & eftersom jag är väldigt shoppingsugen ska jag dela med mig av de skor jag skulle kunna tänka mig :)!




LÅTEN!;

Kategori: MIN VARDAG

Denna låten är ständigt i min skalle nu. Så fin, bra , underbar? haha! Jag har
ackorden & allt till den, så spelade den massa igår. Oj vad gitarr är skoj.
Frågan är när man ska bli bra på det ? Har ju inte så värst mycket tålamod
för långsiktiga saker, men det ska gå! haha :D , Aja, lyssna på låten! :)

ONSDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Första lektionen var matte. Vi fick reda på vad vi fick på de nationella proven, som jag kände att det gick overkligt bra på ni vet. Jag fick faktiskt två poäng från mvg. Jag blev väldigt chokad, & glad såklart! Men, ah, det trodde jag faktiskt inte. Har bara fått bra betyg på ett matteprov i hela mitt liv, & det var mvg i nian. Sen har jag legat på G, Vg. Så, det var väldigt skoj,. Fick vg i kursen! :) .

Sen var det svenska. Det är inte ens två hela veckor kvar i skolan, men såklart ger våran lärare oss en ny uppgift som vi ska läsa, skriva & redovisa. & vart tror hon att energin ska komma ifrån? jaja, det löser väl sig. Sen hade vi idrott, men våran lärare är lite borta, så vi satt på gymmet & pratade betyg.

Efter deeet hade jag & emelie håltimma i en & en halv timma. & då åt vi & övade inför musikprojektet. Sen gick vi till kulturskolan med våran musiklärare & spelade in vårat projekterbete, där vi spelade var sitt instrument & sjöng. resultatet blev faktiskt bra, haha :D! Sen tog vi bussen hem tio över tre, & på hemvägen somnade jag & min feber reste,, fy. Mamma hämtade oss vid bussen, eftersom mitt knä aldrig blir bra, & sen hemma åt jag, pluggade & somnade, såklart. Nu vaknade jag i & för sig en halvtimma senare, eftersom jag somnade på stolarna runt bordet & det var ju inte kanonskönt kanske. Så, ska göra mig en kopp te & sen tillbaka till pluggandet ! PUSSS

"HUNDFLICKAN";

Kategori: MIN VARDAG

Jag satt & läste lite artiklar på www.aftonbladet.se & läste detta. Helt sjukt! Man tror inte det finns så psykiskt sjuka människor, som föräldrarna i texten,. men det gör ju det. Läs artikleln nedanför!




Femårig flicka hittad i lägenhet
"Uppträdde som en hund"

Den femåriga flickan hölls inlåst i en lägenhet med endast hundar och katter som sällskap.

När polisen omhändertog henne kunde hon inte tala och uppträdde som en hund.

- I flera år "uppfostrades" flickan av hundar och katter och har aldrig varit utomhus, säger den ryska polisen.

Den femåriga flickan Natasha beskrivs som "förvildad" efter sitt liv med endast djur som sällskap. Hon har getts smeknamnet Mowgli efter barnbokskaraktären som växte upp med vargar.

Flickan hittades nyligen i en lägenhet i staden Chita i Östra Sibirien. Den ryska polisen fick ett tips om en vanvårdad flicka men verkligheten var värre än de kunnat tänka sig.

Flickan boddde tillsammans med sin familj men hölls inlåst i ett rum tillsammans med familjens hundar och katter. Den enda levande kontakt hon hade var med djuren, rapporterar Mosnews.com, och hennes familj behandlade henne som en av hundarna.
 

Skäller som en hund

Flickan omhändertogs genast av rysk polis. I lägenheten fanns varken värme, vatten eller avloppssystem.

Natashas liv med hundarna och katterna har gjort att hon även beter sig som ett djur. Hon har endast haft dem att lära av och de är de enda som gett henne någon uppmärksamhet eller kärlek.

- I nära fem år växte flickan upp med hundar och katter och har aldrig varit utomhus. Den otvättade flickan var klädd i smutsiga kläder, hade klara djuriska drag och hoppade upp på människor, säger den ryska polisen i ett uttalande, skriver Reuters.


Ser ut som två år

Den undernärda flickan ser enligt polisen snarare ut att vara två år. Hon kan inte äta med bestick eller tala ryska och skäller som en hund. Hon tas nu om hand av ett stort team psykologer och läkare på en klinik. Hon sägs ha god aptit men föredrar att lapa upp maten från tallriken, stående på alla fyra.

Flickans mamma och pappa misstänks nu för brott.

TISDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Skolan idag. Först frisörlektion, lärde oss att använda locktänger & att locka med plattång. Skojskoj. Seen lunch & sen datorkunskap. Hade prov. Blev klar på typ, 40 minuter.. & ah, det kändes väldigt bra, men sen får vi se hur det går med det :) Tog bussen hem klockan tio över ett. & hemma drack jag te, pluggade lite, men ah, Somnade.. I tvåå timmar :O! Kändes som om jag bara slumrade till ju.. Sen, när jag vaknade pluggade jag, åt, & sen satt jag vid tv;n :), Nu ska jag plugga mer, & sen sova :) puuss & godnatt

Kollade bikini idag, är ju såå kräsen som sagt.. Men, här är tre fina!,
Kommentera & hjälp mig (;


Känns lite tveksamt att ha en ljus bikini, men , den är snygg!


Den korallröda, längst upp är väldigt fin!


& även den här gula. Tänk, en fin solbränna, så är den väldigt fin kan jag
tänka mig. Överdelen längst ner i så fall. Eller, så kör jag på alla tre. :)

LÅTEN!;

Kategori: MIN VARDAG


Vi satt & lyssnade på låten innan datorkunskapen. Jag bara älskar den, får så
skön känsla i magen, & massa minnen kommer! Blir väldigt glaaad..
Lyssna & njut :)

PROBLEMBARN;

Kategori: MIN VARDAG

YES!
Jag har nått okänt virus. Kan nästan lova det.
Jag har ingen ork, men nejnej, körtelfeber har jag inte, för det har läkaren sagt. Jag sover konstant, men blir inte pigg. Äter väl normalt, tror jag? , har feber, ont i halsen.. & , det kan väl inte vara en "förkylning" om jag har haft det i typ, en & en halv månad nu?, Om inte längre. Men en & en halv måndag, då har det varit jobbigt. Varje dag efter skolan (som mestadels är en pina, eftersom jag är så trött), går jag hem & sover. Sen, på kvällen orkar jag inte göra nått heller, eftersom jag är föör trött.
Någon som kan ställa en diagnos på mig?

MÅNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Oj. Idag somnade jag klockan två, så klockan sju när jag skulle upp, var jag ganska trött.. Nä, jag var huur trött smo helst. Haha :)!, Men som tur var så hade vi bara lektion från halv tio till kvart i elva, & det var fruktansvärt skönt. Tog tio över elva bussen hem med michaela. Sen hemma käkade jag & gick & la mig. Vid fyra väckte bror mig, & då var det mat,. Sen träning som gick bra. Väääldigt fint väder idag ! Blir så glad.
Jaja :), Denna dagen var mysig i alla fall.


Orkar inte lägga in bilder från idag faktiskt, såå, det kommer imån ;)
PUSS & GODNATT!

SÖNDAG/MATCH;

Kategori: MIN VARDAG

idag, Vaknade vid halv tolv :)! , Vi packade våra saker, gick & åt mat på rastaurangen, mos & köttbullar. min favorit! Sen pkte vi hem, packade inför matchen & sen klockan tre bar det av mot alingsås. Match mot Holmalund. Vi var så braaaaaaaaaaaaa. Meen, nähä, några mål kan vi inte göra. Jaja, så maychen slutade 0-0. fyyy, jaja.
På vägen hem handlade vi, & sen hemma käkade jaag , oackade upp & sen satte jag mig häär :) ska nana nu! Så, skriver imån igen ;:) pusssssssss


här är Zac, kusinernas hund. Helt galen för övrigt,. ,Blev chockad att jag ens fick en bild på han.

PUSS

LÖRDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Denna dagen gick foort!, Jag & frida började jobba klockan sex, & slutade klockan tolv typ. Massa att göra, så det var bara skoj! :), Men, haha, oturen var verkligen med mig idag. Jag skulle bära ut två glas till baren, Men de var varma när jag satte ihop dem, så när jag skulle ta isär den satt dem fast, så jag trckte ashårt på det översta för att få loss det, men då sprängdes det. Glas över hela baren, över heela mig,. & min tumme blödde, blev chockad & kändes osm jag tappade flera liter blod. haha, Men jag är kleen. Jaja :)!, Kvällen slutade med att jag frida jonte will a& andreas satt & tjöötade. Walle & hans hund lucie kom , haha, galet skoj. Sen, vid tre gick vi & la oss :) Mycket trebvlig dag :)


käkakääkaaaa.

FREDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Skulle jobbat idag, men det behövdes inte, så gick hem & sov i fyra timmar :) ,från halv ett till halv fem! Underbart, haha :D Seen var jag seg,. & vädret var knasigt. Men, jag , frida , fridaa & julia gick till koberget i alla fall. Men denna dagen tog vi med oss massa massa filtar & sånt, haha, för att ens kunna njuta liite av berget, ;) haha. Sen kom fler folk, men vi blev inte kvar länge, eftersom det blixtrade & åskade & regnade. Så , vi gick hem till mig, eller husvagnen, & hade uppesittarkväll ;), det var jag, frida, frida, julia, andreas, wille, jonte & johan. Frida la sig först, sen julia, johan , jonte, wille, andreas & sen somnade jag & frida sist tillsammaaans ! Så, vi ska dela ut straff till resten, känns underbart bra ! haha. KLockan var bara tre när vi somnade, men vi vann ju som sagt ;)





Jag & frida åt glass & drack te medans hon pluggade på körkortet. Somnade flera gånger i hennes knä när hon kliade mig på ryggen. Deet finns inget bättre!

TORSDAG;

Kategori: MIN VARDAG

eftersom jag inte har skrivit på ett par dag, så blir det lite inlägg nu ;)

I torsdags åkte jag & emelie med morfar & marita till varberg. När jag kom ner började jag jobba med en gång. Men vi fick sluta tidigare, så vi tog en promenad till Koberget & satt där., Helt vindstilla, & det var hur mysigt som helst.


visst är det skönt när man slipper jackan ? helt underbart måste jag säga.


packat & klart. Jag är mästaren på att ta med föör mycket.


& mästaren på att städa mitt rum. haha


påväg mot koberget.




massa fina svanar & helt vindstilla. Underbarrrrrrrrrrrt.


eh, ja. Haha, en av allllaaa bilder & videos vi tog / gjorde., Helt galet.






Det var alla bilder från torsdagen :), nu fortsätter jag med de andra dagarna. haha ;)

USCH&FY;

Kategori: MIN VARDAG

pappa skulle ta bmw;n ner idag, för att jag emelie & rasmus skulle kunna åka ner imån tillsammans. Bmw;n har abra två platser.. Men han glömmer & byta bil, så jag & emelie får ta tåget imån, fyy! Jag som gjorde allt för att slippa det, hatar att åka tåg till varberg. & just nu, denna perioden av mitt lilla liv så är minsta lilla grej enorm, sååå. Nu är jag sur.

ARENAKAMPEN;

Kategori: MIN VARDAG

som sagt, idag var det arenakampen, så vi hade bara en lektion, & på den hade vi endast ett litet läxförhör, som tog tio minuter att göra & sen hade vi hål i två timmar. Så, dagen kan man ju säga kändes lite meningslös. Vid tolv tågade skolan till borås arena & kollade på när sex olika skolor, vars skollag, hade turnering,. Almås sög, åkte ut på straffar, kaassssssssttttttttt. Så drog hem! Hemma somnade jag, & sen vaknade jag innan träningen. Eller, träning & träning, vi hade deltävlingar i våran stora täävling :), så, idag kastade vi stövel, haha, satt stolen & den som satt längst vann så klart, & sen tricksade vi, :P haha, Gick hyffsat ändå :)! Sen hann jag & emelie inte byta om från mysklädernas till vanliga kläder, då vi skulle ta bussen till bollebygd & kolla en match, så vi bytte om räääserfort i bussen & sen kollade vi matchen :).  Sen hängde vi i byn,med massa gamla vänner! Mycket skoj, & sen tog jag & emelie helv tiobussen hem. & nu sitter jag här, mor & far är i varberg, julia är hos killen, rasmus spelar dataaaa & jag ska snart kolla film,. & sen sooova :) För, imåån är det varberg, PUSSS

TISDAGKVÄLL;

Kategori: MIN VARDAG

jag har inget att göra, så varför inte göra ett till inlägg?
nä, ibland gör jag kanske för få, & ibland för många. Haha. Idag blev det för många,. Men , kommer inte kunna skriva på hela helgen typ, så jag får passa på att skriva nu när jag har chansen ;) Jaja, ville bara meddela att min lillasyster, julia, har skaffat en blogg; juliabacklund.blogg.se . Hon har inte skrivit speciellt mycket, men ta en liten titt om du vill ;) ,

HEMVÄGEN;

Kategori: MIN VARDAG

här kommer bilderna från min lilla promenad hem idag. Ville bland annat visa er alla dessa backar jag går upp för varje dag :) , & hur mysigt det äär. haha :)


det här är första bilden, fast inte första backen ;)! Slänten, som denna delen kallas ;D


en annan backe, den jobbigaste faktiskt! Finns inget slut.. ;)


Då var vi nära mitt hus, men två backar kvaar..


sista, fast det kommer en liiiiiiiiiten liten liiiten backe till.


& här tog mjölksyran slut. Bara en pytteliten bit kvar till mitt hus,


några steg till höger efter sista backen, ser man huset. Då blir man glad.


fast myrhålet är läskigt..


Mamma gjorde fint inför julias konfirmation , :)


häär med :), söta mor.


oj, nu var vi näära :)!


hem ljuva hem.


Jobbig väääg, inte sant?  Jaja, när man kommer hem så mår man bra.

Haha, nu när jag la in bilderna hoppas jag att ingen såg när jag tpg alla bilderna, haha! Menmen, det var ju kul att visa vilken underbart mycig vög jag har hem verja dag, & det var faktiskt skoj., Nu när man ser bilderna inser man faktiskt att det är finare än vad man tror & tycker när man går hem, astrött & sliten efter skolan,. Haha :)! Så från & med nu ska jag uppskatta att gåå hela vägen hem, aldrig be mamma hämta mig ! :D haha, bra linda,

PUSSS

TISDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Nationella idag klockan åtta stod på schemat.
Skrev i ungefär två timmar, om inte mer. Allt kändes overkligt bra idag med. & som jag sa sist, antingen fattade jag helt fel, eller så har jag plötsligt börjat förstå matte.. Men det låter konstigt om det vore så. Jaja, man kan ju alltid hoppas på det bästa! Sen håltimmmaaa, så vi satt i utanför datorkunskapen & möglade. I alla fall jag & michaela (; . Sen hade vi datorkunskap till halv två, sen bussen hem & på vägen hem dokumenterade jag vägen med massa bilder, som jag kommer lägga in sen (; haha. Kan ju inte gå speciellt fort med mitt knä nu,. Så, får ju komma på nått annat att göra på vägen, så jag inte dör av tråkighet.
Nä, nu ska jag göra mig nått att äta, ta med det till soffan, lägga mitt knä i högläge, vila & kolla tv. Sen ska jag faktisk gå en "reparerar"-promenix runt kvarteret, om jag orkar :) pusss!


från inom,huscupen i höstas, minns inte vad det hette.

MÅNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

ojskipojkski.
Efter skolan åt jag,. sen la jag mig i soffan brevis min trötta far, haha. & somnade. Klockan var runt fyra då, & när jag vanknade var klockan åtta. Då blir man lycklig,.. Nääää, fy! Jag som har nationella imån, & nu kommer jag inte kunna sova förrän om ett bra tag, & det betyder att jag kommer vara astrött imån & inte kunna koncentrera mig. Bra dag.

Nu ska jag käka, nått riktigt gott så jag får tillräckligt med energi för att orka pluggaaaa! PUSSS

FRISÖRDATA;

Kategori: MIN VARDAG

usch & fy.
Programmet vi jobbar med funkar inte enss, men vi måste vara kvar.. Lektionen är i tvåå timmar! Kommer ju dö. Sen hemma ska jag ta en alvedon, lägga mig i soffan med en stor kopp varm te, & försöka förstränga min feber & halsont.
PUSSTJA

MÅNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Då var det en ny vecka igen, :)! Men denna veckan är lungn, går ju bara till onsdag, & dagarna är inte vanliga dagar, så det ska nog gå fort (; ,
Idag ska klassen till stadsteatern & kolla runt. Tror vi skulle till sminkrummen & sånt, där dom fixas. Så, det ska bli väldigt skoj faktiskt :)!, Sen har vi håltimma & då ska vi kolla igenom allt inför nationella vi har imån, i matte. Sen har vi frisör-data, som är världens segaste & tråkigaste lektion. Jaja, nu ska jag gå till bussen, i regnet, myyyyspyyys.
PUSS

LÖRDAGSSHOPPING;

Kategori: MIN VARDAG

Jag hann inte vara inne på datorn i lördags, först göteborg, sen direkt körövning,& sen var det strömmavbrott :), så, får skriva om lördagen nu i stället :)

När jag handlade kläder sist, minns jag inte ens.
Så, jag & emelie åkte en snabbis till göteborg för att verkligen bränna pengar, haha! Men alltid, verkligen alltid, när jag säger så, så hittar jag ingenting., Eller, ett par shorts & ett linne, men , inget mer.. Mycket tråkigt, men så äär de :), Jaja, vi hade väldigt kul , & det är väl huvudsaken ;)! , Sen när vi skulle hem, (på moppen från bollebygd), insåg vi att klockan blev mycket, så åkte till körövningen. Gick bra där, trots ont i halsen. Vi höll på i tre timmar typ :)!, Sen hem, la mig i soffan, & rörde mig inte ur fläcken på hela kvällen, Endast när jag julia linus & andreas spelade poker, men jag vann asfort, såå.. Vi kikade lite på melodifestivalen, & det är så värdelöst.  Sen sov Julia över i mitt rum :). det var min lördaaag .PUSS


frapino på tåget är en klassiker.

SÖNDAG&KONFIRMATION;

Kategori: MIN VARDAG

klockan nio var det samling med kören, Skulle sjunga på konfirmationen i missionkyran. Lillasyster Julia konfirmerades :)!, Min hals var inte med mig idag, har ju varit krasslig nu ett tag, såå, hur det gick går ju att diskutera! Jaja, sen klockan elva började allt. & först sjöng vi låten, in your arms. Som finns längre ner på inlägget :), fast vår version går snabbare & är bättre (; haha. Sen var det predikan & sedan sjöng vi igen, låten amazed, som med finns längre ner. Jag sjöng första versen & refrengen själv, ett solo.. Ao, det gick bra. Men ville inte göra det så jättemycket egentligen, men så blev det i alla fall. Sen nattverd & sånt, & sedan sjöng vi sista låten, herre, som är askul att sjunga, Lite fula rörelser & sånt, haha, Finns dock ingen video på den, men det får du leva med (; , jaja, sen bar det hemmåt ,& ah, mat & släkt & allt som hör till :), sen somnade jag först ute mitt på stenterrassen, & sen gick jag in, & slocknade i soffan när jag skulle kolla film med filippa, Sen låg jag där hela kvällen, eller ah, till tjugo i sex, för så kom pappa& sa att träningen började om tjugo minuter, så jag bytte om & sen ner till parken. Träningen gick inte alls bra, fy. Sen hem, tv, duschen & nu ska jaag sova! pusssssss




in your arms

 
amazed

FREDAG;

Kategori: MIN VARDAG

skolan från åtta till tre. Det är för långt för mig, koncentrationen räcker inte.
Första idrott, brännboll.. Varför är det såå pouplärt för alla lärare att köra
brännboll när man "äntligen" kan gå ut i friska luften. Förstår dom inte att
det är fruktansvärt tråkigt att endast spela det vaarje gång? Jag är så trött
på det, haha (; . Sen var det svenska, gjorde ett läx/prov. Jättesvårt, menmen.
Sen lunch, bästa på hela dagen. & efter det hade vi engelska, då gjorde jag
två läxförhör, tror det gick kalas :)! & sista lektionen var matte, eeeh, varför
sätter man en matte-lektioon sista passet? En mycket bra fråga. Jaja, jag &
daniella hade det trevligt i alla fall (;. Efter skolan åkte jag med bror hem,
åt, sen somnade jag i en halvtimma. & sen tog jag bussen till sjömarken,
där julia & hennes konfirmations-gäng hade "fest", det var en uppvisning.
Var bra så länge jag var där :)! För hann inte se klaart hela, för skulle vara
lite barn-vakt åt nathalie när Kalle spelade match :)!, världens sötaste barn.
Men, jag är ju fortfarande lite sjuk, så jag lämnade henne till andra föräldrar,
gick hem, satte mig här en snabbis,. & nu ska jag bosätta mig framför tv;n!
Ha en mysig kväll! För det hade jag tänkt att ha. PUSSS


bilden är från restaurangen. Där mamma & pappa & bror jobbar just nu.
Jag hinner ju inte jobba i helgen, eftersom det är kör-övning imån! SKOJ!

PLUGG;

Kategori: MIN VARDAG

jahapp. Då fick man reda på att det var en till läxa, i svenskan.
Åh. Två glos-läxor, ett läxprov (språkhistoria), en annan svenska-
läxa (bildspråg), & sen prefix.. Jahaappp. Får se hur jag ska
lyckas med detta! :) men det gör jag. Eeehehehe. JAja, nu ska
jag & julle kolla tv :) pussss.


Hon sjunger ju overkligt bra.

TORSDAG;

Kategori: MIN VARDAG

sakolan från åtta till halv 12. Sen käkade jag, michaela, elvira & emma thai. Underbart gott måste jag säga, fast mår illa nu. Jajaa. Efter det, gick vi till espira, där några elever från bäckäng skulle ha modevisning, & vi skulle fixa hååren. Vilket gick bra, men var ganska segt.. Jag är ju fortfarande lite krasslig som sagt.. Åkte hem med tio över fem bussen, somnade hela tiden. Glömde trycka på stopp, men som tur var skulle några av,  & jag vaknade till, så kom av ialla fall :)! , sen hemma käkade jag & bror lite mat, & sen hämtade jag min skithöga hög med läxor, haha. & just nu känns det bara botten att örja med det. Men jag måste ju. Har redan övet på glosorna en gång, (det är typ 50 stycken..) & nu är det bara tre svenska-läxor kvar :D:D   eh fy..  Aja, måste sätta igång nu! Stör gärna med ett sms eller nått, vore inte fel! Skriver nog igen senare när jag är klar , om jag kommer bli klar, haha. PUSS PUSS










Hittade lite bilder som lillasyster julia har tagit här i vårat hus. Hon gillar att ta kort, & övning ger färdighet! Fina bilder tycker jag i alla fall (; <3

MADRID!;

Kategori: MIN VARDAG

haha, tredje inlägget idag! Men så är de ;)
Vi fick i alla fall reda på att det säkert blir madrid i sommar, & det känns så underbart.
Kan inte fatta att vi ska dit med laget, kan ju inte bli bättre!? jaja, nu har jag något
stort att se fram emot, & det gillar jag ;)!, såååååååååå var det med de! Nu ska jag
nana , Puss & godnatT !:) <3

MATCH;

Kategori: MIN VARDAG

Dm-match mot rävlanda idag, halv sex på hemmaplan ;)
Vi var väldigt bra idag, men bollen gick inte in i mål!
Efter 80 minuter (2x40 i dm), så var det oavgjort, 1-1.
Så det blev förlängning 2x10, men inget mål blev det då
heller. Så, det slutar med att det blir straffläggning. &
så förlorade vi, tråkigt. Men ändå skönt på ett sätt, nu
kan vi koncentrera oss på serien, & ta hem den istället ;)
Bättre lycka nästa gång!
PUSSSSSS

NATIONELLA I MATTE;

Kategori: MIN VARDAG

åh halleluuja,.
Från klockan åtta, till halv tio typ. Hade vi nationella proven i matte. Eller del ett i alla fall. Det var först en del , huvudräkning, som vi räknade på i en halvtimma. Den var inte jättesvår, men några kluringar var det allt! Jaja, sen kom delen där man kunde visa sina mvg-kvaliteér , & jao. Antingen var jag så bra, som jag tyckte att det kändes, eller så har jag fel på allt:P haha. Vi får se hur det går med det! Sen hade vi endast idrott, (frisbeegolf, askuul ;P ) , & sen slutade vi,. Så åkte hem, käkade, sov, & snart är det dags för match, DM mot rävlanda! :D PUSSSSsss

KLÄDER & SÅNT;

Kategori: MIN VARDAG

jag har kommit på att jag verkligen behöver nya saker i min garderob.
Det är botten att gå upp på morgonen & behöva välja kläder där, dötrist!






jaa, & sen om någon är gullig, så lite överflödigt med pengar på kortet! tack :)

TISDAG;

Kategori: MIN VARDAG

vad händer med mig?
jag fryyser som tusan på vägen hem, när jag kommer in får jag ta av mig alla kläder för att överleva typ, sen blir jag plötsligt jättetrött, så måste sova , & sen kan jag inte röra mig längre. Men efter ca, tre timmar kunde jag gå upp & göra mig en kopp te, som jag sitter med i handen nu.
Ah, det var faktiskt läskigt när jag låg där. Mamma väckte mig massa gånger, men allt kändes så tungt, så orkade inte ens öppna ögonen. Jajaa, så kanske det kan vara.

DATORKUNSKAP;

Kategori: MIN VARDAG

Hej & hopp.
Sitter på datorkunskapen, eller vi har en liten rast, men det är den segaste lektionen på hela veckan. Är sjukt trött, eftersom jag somnade runt två inatt, & ah, gick upp tidigt. & jag är döhungrig & vill hem & soova. Yäyä, så är det med det. Nu ska våran gulliga lärare prata, PUSSHEJ :)



enda bilden jag hade i skolan, HAHA

BEYONCE;

Kategori: MIN VARDAG

Beyonce hade konsert i Göteborg idag, LIiiiiiite avis jag är på alla som var där.
Ville verkligen se henne, hon har ju allt som sagt ;)!, Jajaaa, nu sitter jag här
& lyssnar på listen, en gammal låt med henne, men den är lika bra för de :)
så, här har ni den :) lyssna & njuut.

MÅNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

idag, kvart i tio, var vi på reningsverket gässlösa, i borås.
Det luktade bajs & var inte trevligt någon stans. Jaja, vi var
där i en timma, & sen hade vi inga lektioner förrän halv två.
Så jag & michaela gick i stan, & sen åt vi & olivia mat i skolan.
Sen halv två hade vi "frisör-data", som var mycket komplicerat.
Förstår inte hur vi ska kunna allt det där sen, det blir ett
mysterium. Jaja, sen vid fyra åkte jag hem, åt lite, somnade
lite, vaknade lite nu vid åtta, ehhhhhhehehe. Fy. Så nu ska vi
snart äta kvällsmat & sen blir det tv;n :)! pussss


bajstank.

BLÄÄ;

Kategori: MIN VARDAG

oj, jag skulle nog kunna räkna "allt!" det jag har käkat under helgen, på en hand!, Inte bra!. Men jag vet inte vad det är med mig, men mår illa & har ont i magen hela tiden. Någon som kan ställa en diagnos? ;) haha, Jaja,  får väl leva med det :D! , Nu ska jag plugga klart, & sen sova :)! PUSSS

SÖNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Ojdå, Vilken lång helg det har varit, eller det har kännts så i alla fall.
Har jobbar fredag, lördag & söndag :), mycket kul! Så nu känner man
hur trött man igentligen är, när man kommer hem & sätter sig. Direkt
när vi kom hem så stannade vi i parken & kollade på laget när dom
spelade match, fick inte vara med eftersom jag har varit sjuk, Men vi
kollade i alla fall :), Vi mötte örby, & vann med 2-0! Underbart. Bra match
med :)!, & nu på onsdag är det dm, mot rävlanda , VINST! :D Nu ska jag
plugga & kolla tv, sen imån är det dags för skola igen. PUSSS


jag & julia för ett år sen. haha :)!

TORSDAG&SJUK;

Kategori: MIN VARDAG

jahapp. Då var man sjuk, igeen. Ska terminen sluta så som den förra gjorde?, Det orkar jag verkligen inte. Sitter här & vaknade av att syster sms;ade, hon ville att jag skulle hämta henne vid bussen, med moppen. Men näee, jag kände inte att det är någon idé, för då kommer jag aldrig bli frisk.. Nu ska jag käka frukost, eller, dricka en kopp svartavinbärs-te kanske man säger. Har ingen aptit när jag är sjuk.

CAROLINA WINBERG;

Kategori: MIN VARDAG


en av sveriges vackraste tjej. Kan inte sluta kolla på alla bilder som finns på hon.

TORSDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Idag hade jag med mig två modeller till dagens salong-lektion. Först ut var bror ;), & jag klippte en formklippniing på honom, som på bilden :)!, Blev bra tycker jag. Seeen kom min lilla goa morfar & jag klippte en finisch med maskin, & ah, det är jättekort i nacken, & lite längre där uppe :)!, Det blev med väldigt bra. Seen fick jag klippe på docka hela eftermiddagen,. men det var faktiskt skoj, klippte gradering två gånger om, skoj :)!, Sen vid tjugo i tre slutade vi, så åkte heem :) , & hemma fixade jag Julia i håret & sminkade henne, Hon är iväg & tar konfirmationskort nu, så sööt.

Ikväll blir det att ligga framför tv;n, det kan jag lova er! En sjukt jobbig dag med magont, huvudvärk, ont i halsen & snuvig. Fy, det är ju inte det man vill åka på nu precis. Jaja, så ska vila upp mig väl nu ;)

PUSSS

MITT RUM;

Kategori: MIN VARDAG

Har lagt in bilder från min mobil
nu,. så lite uppdaterade bilder
kommer så småningom ;) !

Jag vet inte om jag har lagt ut bilder på mitt rum sen jag har gjort om det..
Menmen, om jag nu inte har det, så kommer lite bilder häär :), kanske inte
bra bilder så man ser en helhet, men men , såå här ser det ut i mina
små höörn :)

PUSSS



LAKTOSINTOLERANT?;

Kategori: MIN VARDAG

nästan varje gång jag har käkat, ser min mage ut som en
ballong, haha! Meen, det kanske är så att jag inte tål nått
speciellt?, En kompis sa att hon fick så , & hon är laktos-
intolerant.. Jag mår ofta illa & har ont i magen efter maten,
& det har hon med.. Så, jahapp, hej mitt nya liv. Om det nu
är så (; jaja, får ta & kolla upp det däär. PUSS

ONSDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Idaaaag var det huvudvärkens dag.
Kort skoldag, så det var skönt.
Var hemma runt halv ett, & då drack jag te, la mig framför tv;n
& ah, somnade såklart.. Har feber, så är trött hela tide..
Jobbigt jobbigt :), jaja, nu ligger jag framför tv;n med julia
brevid, hon pluggar & jag sitter inne på datorn & kikar. Ska
snart få med henne ut på en liten promenad :)! PUSSSSSSS


jättegammal bild på mig & emlie när vi var på bio fööör, typ, två - tre år sedan :)<3

YESMAN;

Kategori: MIN VARDAG



- kom på det helt själv.

TISDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Idag, klockan åtta, var vi på besök på sobacken. En återvinnigsstation.

Först satt vi & lyssnade på en man, som inte kunde prata, i en timma

typ, haha. Alla satt & sov , nästan. Sen gick vi på rundvandring. & äckliga

dofter är inte min grej, Har väldigt ont av det, så fick kväljningar. Inte allt

för ofta som det händer, ;) . Sen kvart i tio slutade vi, så tog tio över tio-

bussen hem. & hemma åt jag lite, sen kollade jag film & sen somnade

jag, haha ;) . Vaknade nu vid fyra, & då åt jag.
Snart ska jag & mamma handla, sen kolla på F14;s match :)
PUSSSS



 

MÅNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Oj, helgen har varit låång! & underbart skön.
Jobbade fredag & lördag, & söndag spelade va match, mot alingsås.
Matchen var såå bra, men oturen var med oss, så vi gjorde inga mål,
& släppte in skitmål. Men så kan det vara. Vi förlorade med 4-2, men
vi vet att vi tar dom nästa gång ;) ,

Idag var det dags föör skolan igen. Började åtta, & slutade tio i elva.
Hade informationsgrej om gesällen, & sen termonologi, om det nu
heter så ;), Seen åkte jag hem med tio över elva bussen, & hemma
ååt jag, & sen la jag mig i soffan, & somnade. Jag vaknade nu, &
klockan är halv fem. DÅ BLIR MAN LITE SUR. Trodde jag skulle hinna
med massa denna underbara dagen, Jajaaa. Ikväll ska jag & julia
på elfsborg - ifk! KUL :)  PUSSS



jag & julia för ett tag sedan, när vi hade hemma-spa-kväll, haha ;)