LINDA BACKLUND

FREDAG

Kategori:

Ska snart bege mig ner mot stan för att tillbringa ännu en dag på salongen :) Jag är helt svullen i ansiktet & ser ut som sju svåra år, typ. Meen vad gör det när det är några timmar kvar till helg?

NU KAN DET BLI SOMMAR TACK!

Kategori:

Första dagen på jobbet efter tre dagar ledighet var lite extra tung. Men trots det så får man ryck & börjar storstäda när man kommer hem, konstigt det där. Jag & alexander har nu städat ut julen, förutom granen & lamporna i fönstren. Men allt julpynt ligger i lådor på vinden, gud vad skönt. Nu blickar vi framåt & hoppas att sommaren kommer fort! Haha, okej, det kan väl få vara nyår först...
 
Nyår för två år sedan... Tiden går fort!

DÅ VAR DET JOBB IGEN

Kategori:

Har haft en supermysig jul med familjen & min pojkvän. Har fått jättefina julklappar, kunde inte bli mer nöjd. Nu är man tillbaka på jobbet... Önskar att ledigheten varade lite längre...

DAN FÖRE DAN

Kategori:

Sitter med en kopp te framför datorn nu, har packat klart & gjort mig klar för att åka ut till Olsfors. Ska bli skönt att komma hem dagen innan julafton. Datorn hänger inte med, så följ mig på instagram @lindabacklund ! Hoppas ni får en bra jul, kram på er.
 
Så här fin gran hade vi förra året!

PAKET!

Kategori:

Fick ett mms av mamma precis, vill hem nu!

SÖNDAG

Kategori:

Igår jobbade jag på dagen & sen på kvällen kom Emma & Elvira på middag, mysigt! Hade en jättemysigt kväll & somnade så fort dom gick hem :) tack för en bra kväll tjejer!

Jag & Emma gjorde egen mjölkchokladpanacotta med hallon! Den blev supergod.

TORSDAG

Kategori:

Jag har haft så ont i magen dom senaste dagarna, vill bara lägga mig i fosterställning & gråta. Mår illa samtidigt som det knyter sig i magen... vad kan det vara? Kanske beror på att jag grubblar mycket, jag är en sån som helst inte pratar om hur jag mår, det håller jag för mig själv.. Blir lite orolig... Bäst att jag sätter på en bra film & försöker sova. Godnatt ♥
  

TIDIG JULKLAPP TILL MIG SJÄLV

Kategori:

Jag kunde inte motstå frestelsen att handla något till mig själv när jag gick runt i butikerna idag... Köpte en grå stickad tröja, som jag verkligen inte behövde! Men det är just den shoppingen jag älskar att lägga pengar på...
 
Köpte bokstavsstämlpar på Granit i Göteborg i lördags, nu kom dom äntligen till användning när jag slog in ett paket till Alexander! Köpte ett superfint tidningssäll & ett pennställ där också, visar er en annan dag!
 
 

TISDAG

Kategori:

Idag tog jag tag i min julhandling & fick köpt några presenter till. Nu har jag bara några
småsaker kvar, men det får jag ta på lunchrasten!
 
Eftermiddagen har jag spenderat i tvättstugan, sex maskiner tvätt har jag tvättat...
Nu är jag lite småtrött måste jag erkänna. Väntar på att tvätten ska torka så jag kan
vika ner den & sen tänker jag inte röra mig ur soffan!
 

JULKLAPPSTIPS

Kategori:

Något jag aldrig unnar mig är en prenumeration på en bra tidning. Det hade jag uppskattat om jag hade fått! Så varför inte ge bort en inredningtidning till din mor, ett modemagasin till din syster, dasstidningen till din far... haha! Finns en tidning för alla!






PÅ MIN ÖNSKELISTA

Kategori:

Den här ringen från YSL har jag haft på näthinnan hur länge som helst. Jag älskar den.

PEPPARKAKSSLOTT

Kategori:

Idag har jag & Emma ägnat oss åt att göra ett egendesignat pepparkaksslott! Haha, vi var superseriösa & gjorde en noggran ritning först, men sen när delarna gräddades i ugnen blev dom ojämna.. Men efter all dekorering så ser det helt ok ut! Jag offrade min dammvippa & klippte ner den så vi fick lite vit snö haha. Kul kväll har vi haft.

I MIN ENSAMHET

Kategori:

Är själv i lägenheten ikväll, Alexander jobbar sent. Men det är faktiskt bara skönt, jag gör det jag vill & behöver inte prata med någon. Välbehövligt!

Unnar mig en varm choklad med marshmallows! Såå gott.

MOCCAMASTER

Kategori:

Idag har vi köpt en kaffebryggare. Vi köpte en moccamaster som jag har velat ha ett bra tag!

LÄGENHETEN

Kategori:

Här kommer lite bilder på hur våran lägenhet ser ut efter våra mini-renovering. Det har redan hänt lite mer sen jag tog korten, igår, haha. Men det är en del kvar som ska göras.

Sovrummet






Det tredje rummet. Här är det kaos än så länge, vi utnyttjar det som avlastningsrum tills vi får iordning.


Köket












Vardagsrummet










 
 

JULKLAPPSTIPS - TILL DE SOM HAR "ALLT"...

Kategori:

Jag tycker personligen det är svårast att ge en julklapp till någon som har det mesta man kan tänka sig, så som ens föräldrar, farmor & farfar, mormor & morfar, moster, farbror - ja ni förstår. Dom köper oftast det dom behöver på egen hand.
 
Så, varför inte skänka pengar till någon forskning? Min mormor gick bort i cancer & jag vet att den sjukdomen ligger många nära, man vet oftast någon som har eller har haft cancer. Det finns flera olika saker du kan göra genom att skänka pengar till cancerforskning. Du kan gå in på ungcancer.se t.ex. & beställa armband i deras webshop! Dom är superfina & du kan med stolthet visa att du gjort något fint.
 
Det finns även en tjej som heter Alva som drabbades av cancer när hon var barn, som nu gör små änglar man kan ha i smycket & annat. Pengarna går till barncancerfonden.

Jag hade blivit superglad över ett armband eller en ängel. Ibland är det svårt att få tummen ur & göra en sådan sak själv. Det här passar alla & alla borde få en sådan här fin present.
 


 

JULKLAPPSTIPS KOMMER!

Kategori:

Igår funkade inte blogg.se, jag kunde inte skriva något inlägg. Men det kommer ikväll! :)

JAG LEVER !

Kategori:

Jag lever! Är mitt uppe i flytten & jobb & har inte riktigt tid över till bloggen. VI flyttar förhoppningsvis in i morgon om allt går som det ska. Jag återkommer så fort jag får tid.
 

Åh, hade gärna åkt till thailand nu & blivit lite brun!!


 

JULKLAPPSTPS - TILL TJEJEN

Kategori:

När jag ska köpa en julklapp så vill jag köpa något som man har stor användning utav, men som man inte alltid lägger pengar på till sig sjäv. Så, jag hade uppskattat om jag hade fått en väska! Väskor byter jag väldigt ofta beroende på vad jag har på mig. Så för många väskor får man aldrig!
 
Alla de här väskorna kommer från Zara. Där ligger väskorna på väldigt olika priser,
allt mellan 300 upp till närmare 2000 kr. 







JULKLAPPSTIPS - TILL KILLEN

Kategori:

Min pojkvän gymmar en hel del & går runt med en vanlig träningsväska från Nike (som jag köpte förra julen till honom...haha). Varför inte ge bort en snygg bag som han kan bära runt istället? Jag hade blivit superglad om jag hade fått en snygg bag!

De här tre kommer från Nelly.com. Den översta kommer från Ralph Lauren, den andra från Franklin & Marshall & den tredje kommer från Hugo Boss.