LINDA BACKLUND

LADY GAGA

Kategori: NYTT

Min kväll har varit helt sjuk. Lady Gaga överträffade alla mina förväntningar. Får ni möjligheten att se henne, ta den!

TORSDAG

Kategori: NYTT

Just nu befinner vi oss på hotellrummet & båda två har ont i fötterna efter dagens shopping. Snart ska vi börja fixa oss inför Lady Gaga som spelar i Globen! Dagen har varit toppen hittills & den kan bara bli bättre ;)

STOCKHOLM

Kategori: NYTT

Nu är jag & Elin på plats i Stockholm. Vi har redan hunnit handla lite & ätit lunch. Senare ikväll ska vi ut & äta & bara ta det lugnt. I morgon blir det shopping & Lady Gaga!

TISDAG

Kategori:

Just nu är jag på restaurangen & väntar ut de sista tio minuterna innan stängning! Efter jobbet ska jag & elin gå igenom vår packning & andra småsaker inför imorgon, då åker vi till Stockholm! Som jag har längtat. Vi bokade vår lilla tripp i April (om jag inte minns helt fel), & då kändes det som evigheter tills vi skulle åka. Men nu är dagen innan redan här. Läskigt hur fort tiden går.
 
Jag & elin i Skiathos!

MAKE UP STORE

Kategori: NYTT

Fyndade lite roliga saker på Make Up Store idag. Här i Borås har butiken gått i konkurs & har därför 40% på alla produkter!

SEGT

Kategori:

Sitter på salongen & har ingenting att göra för tillfället. Är hungrig redan eftersom jag inte fick i mig min frukost - har börjat må illa på morgonen.. Ja livet är inte alltid lätt :)

MÅNDAG

Kategori:

Ligger i sägen & drar mig in i det sista. Idag ska jag jobba på salongen, så måste gå upp snart så jag hinner fixa mig så jag ser levande ut ;) solen lyser in genom fönstret & vädret ser lovande ut idag!

BOYFRIENDJEANS

Kategori:

Här kommer en bild på mitt senaste inköp! Ett par supersköna jeans!

EFTER EN VECKAS OREDA

Kategori:

Kan mitt rum se ut såhär.. Har inte haft någon ordning alls här, jag har bara fortsatt att bygga ett berg av kläder & grejer..

TATTOO

Kategori:

Jag älskar Rihannas tatuering hon har på höften.  
Hon är ju inte lite snygg heller..
 
 

NU REGNAR DET

Kategori:

Blir jag överraskad? Nej... Ååh, det här gråa vädret tar all min energi! Jag blir jättetrött & kommer inte igång på hela dagen. Jaja, här blir det nog lungt idag, hade jag spelat golf hade jag stannat hemma en dag som den här :)
 
golf är supertråkigt för er som inte testat! ;)

I JUST LOVE IT!

Kategori:

 
 
 
 

SÖNDAG

Kategori:

Var halvt medvetslös när jag vaknade i morse. Slog mitt snoozrekord också, en timme & 40 min! Så det var bara att slänga på sig kläderna & skynda sig till bilen. Konstigt nog är det då man kommer i tid...
 
Nu står jag på restaurangen med min kopp te. Idag har jag en del att göra när jag kommer hem, småsaker som man skjuter upp & sen helt plötsligt har man tio saker man måste göra. På onsdag åker jag till Stockholm & jag längtar så himla mycket. Jag älskar Stockholm.
 

TESSAN <3

Kategori:

Jag kommer sakna dig kompis. Känns så bra att jag pussade dig i pannan igår, så som jag alltid har gjort. I love you.

TRUE

Kategori:

SNYGG!

Kategori:

LÖRDAG

Kategori:

Sitter kvar i bilen på parkeringen. Börjar inte förrän om en halvtimme, så tänkte att jag kunde skriva ett litet meningslöst inlägg så länge! Idag är det jobb på salongen som gäller, kul! Har dock sovit så himla oroligt inatt så är väldigt trött... Nä, nu får jag bege mig!

THE HUNGER GAMES

Kategori:

Nu har jag sett filmen The Hunger Games. Jag föredrar inte overkliga filmer, men den här är det i en så pass mild grad, så störde mig inte alls på det. Se den om ni inte sett den, jag tyckte den var riktigt bra!
 

FREDAG

Kategori:

Idag har jag jobbat på salongen, hade fullt upp! En trevlig dag med supergoa kollegor, känns knappt som man jobbar. När jag slutat på salongen åkte jag hem till farmor, jag klippte henne & åt kvällsmat där ♥ Nu ligger jag i sängen & tänker, det är mycket som rör sig i mitt huvud just nu. Hoppas på lite sömn i alla fall. Kram ♥
 
Här vill jag vara igen!


TORSDAG

Kategori:

Nu är jag hemma igen efter en dag på restaurangen. Jag & Alexander började kolla på filmen The Hunger Games igår, vi såg halva ungefär & den är sjukt bra hittills, så jag sitter med en kopp te & kollar på den nu :) senare kväll ska jag in till stan för att träffa emmiis!

Om en vecka är jag i Stockholm, Åååh vad jag längtar!!

I LOVE TEENAGER POST!

Kategori:

LEDIG, NÄSTAN I ALLA FALL!

Kategori:

När man väl har en dag ledigt så trycker man in allt & lite till som ska göras. Har tvättat fyra maskiner tvätt idag, jag har städat undan all skit i mitt rum samt dammsugit, jag har tömt alla sopor & klippt min far. Jag fick lite ryck & städade i kylskåpet, slängt massa skit som ingen äter. Jag har även haft lite tid för mig själv, så jag har färgat mina bryn & fransar samt tagit en lååång dusch med hårinpackning. Sen har jag också skrivit ut tågbiljetterna till stockhoolm!
 
Btw, jag saknar Kos.
 

JAG VILL HA...

Kategori: VILL HA

Helt sjukt vad jag vill ha grejer just nu. Jag har sån himla inspiration. Jag borde väl intala mig oftare att jag absolut inte får handla någonting!

ONSDAG

Kategori:

Idag är min enda lediga dag den här veckan & jag ska inte göra någonting, inget avancerat i alla dall. Jag har lite småsaker som jag tänkte pyssla med, men inte mer än så :) Alexander har varit här nu på morgonen innan han begav sig mot gymmet & jobbet. Nu är jag helt ensam igen, men det är skönt.
 

SOFFAN <3 JAG

Kategori:

Har bosatt mig i soffan & tänker inte sysselsätta mig mer idag. Är helt slut.

ZARA

Kategori: VILL HA

Som jag nämt tidigare så är jag extremt shoppingsugen just nu, nästan intill skadligt sugen. Men jag vill verkligen hålla mig tills jag åker till Stockholm nästa onsdag. Att hålla sig innebär ju inte att man inte får kolla runt i butiker & på internet, så det är så jag får dämpa mitt sug tills jag åker! Här kommer massa snyggt från Zara.
 

SKO-OTUR

Kategori:

Jag har haft väldig otur den senaste tiden med mina skor! Sulan till mina primeboots lossnade här om dagen, innersulan till mina Ldr har lossnat & den rosa sulan under mina nike har lossnat på flera ställen, så snubblar runt när jag har dom på mig. Mina nike & Ldr köpte jag i våras, så det är så tråkigt att dom redan faller isär. Mina primeboots har jag haft i tre år, men känns tråkigt ändå. Jaja, får väl göra ett besök hos skomakaren snart :)
 

HEMMA

Kategori: NYTT

Är hemma efter ännu en arbetsdag, dock jobbade jag endast 5 timmar. Men det var bra, för visste knappt vad jag hette sista timmen.
 
Här är en bild på en väska som jag fått! Gillar den, den är lite småcool sådär.
 

TISDAG

Kategori:

Jag ligger i sängen för tillfället, har Snoozat i 50 min. Måste åka om tio. Jag är så himla trött, vill bara ligga kvar. Hemskt att känna såhär, ingen energi över huvud taget.

LASAGNE

Kategori:

Med lite hjälpt av mamma gjorde jag min första lasagne idag. God blev den också!

 

KAN MAN VARA SÅ BRA?

Kategori:

När jag ändå är inne i en liten "videoanda" idag så kan jag lika väl fortsätta. Här kommer min favorit. Helt overkligt bra live.
 
 

HÄR KOMMER EN TILL

Kategori:

Kan passa på att tycka bra om en annan när jag ändå håller på med att tycka till. Här är en tjej som gör covers på youtube, alla är bra, så klick på klippet & du har massa klipp att kolla på!
 

LINDA TYCKER TILL

Kategori:

Jag måste bara få skriva av mig angående den här videon med Eric Saade & Tone Damli. Låten är, om ni frågar mig, ok. Det är en sån låt som jag får på hjärnan & kan nynna på en hel dag. Jag fick därför för mig idag att titta på videon. Han gör fula moves & ser allmänt töntig ut. Haha. Jag tycker han ser mycket bra ut, men i den här videon ser han endast löjlig ut. Sorry Eric! :)
 
 

LIFE IS HARD

Kategori:

Har en liten dålig period just nu. Mår inte bra helt enkelt. Det har inte hänt något speciellt, men ändå är det så mycket. Svårt att förklara.

MÅNDAG

Kategori:

Då var det måndag. Har ingen koll på veckorna nu för tiden eftersom jag jobbar helg & endast är ledig en dag. Idag är det jobb på salongen som gäller, skoj! Ligger för tillfället i sängen & tittar runt, orkar inte gå upp riiiiiiiktigt än :)

@ RESTAURANGEN

Kategori:

Som jag skrev igår så gick jag & emma & la oss istället för att gå ut. Tur det, trodde jag var halft död när jag skulle upp i morse! Började jobba klockan sju & slutar klockan sju ikväll, heja heja!

LÖRDAG KVÄLL

Kategori:

Kvällen började med att jag & Emma köpte FÖR mycket choklad & satt & åt den framför tv'n. Sen fick vi ryck & fick för oss att gå ut, så vi bytte om & fixade oss. Vi satte oss i köket & drack några drinkar tillsammans med syster & hennes vänner. Sen blev vi inte alls så sugna som vi hoppades på, så nu ligger vi i sägen & kollar solsidan. Perfekt om ni frågar mig.

@ SALONGEN

Kategori:

Idag har jag tillbringat förmiddagen på salongen. En bruduppsättning & en klippning stod på schemat. Nu är jag hemma & kollar på Miss World, Sanna tävlar för Sverige!

TRÖTT

Kategori:

Har snoozat i 40 minuter nu. Är sjukt trött idag, känns som om jag väger 100 kg & inte kan lyfta mig. Hör att det regnar ute också, (tror jag?), & det gör det inte lättare att komma upp ur sängen!

FREDAGSKVÄLL

Kategori:

Den här fredagskvällen har jag spenderat med min vän Emma. Vi gick ut & åt & pratade om allt i flera timmar. Det är inte många jag kan prata så läge med utan att tröttna. Det finns alltid något att prata om med henne. Tack för att du finns min fina vän!

CRAVINGS!

Kategori:

Jag har ett galet stort shoppingsug just nu! Kollar kläder, skor & accessoarer hela dagarna. Jag får verkligen inte handla något eftersom jag ska till stockholm om 13 dagar :)

 
 

TUNISIEN, NÅGON?

Kategori:

Idag är jag ledig. Enda lediga dagen den här veckan. Jobbar sex dagar i veckan, men på något konstigt sätt så trivs jag med det. Men, nu när säsongen lugnar ner sig på restaurangen så funderar jag & alexander på att åka iväg. Vi funderar på Tunisien, någon som varit där?
 

SUR TJEJ!

Kategori:

Vaknade tidigt om tusan i morse av min mensvärk. Okej, lite för personligt kanske, men fy fan vad jag har ont. & blir så jävla arg att den förstör min enda sovmorgon den här veckan!!!! Aaah.

ONSDAG

Kategori:

Efter jobbet åkte jag & klippte två superfina barn & sen gick jag, mamma & Julia ut i skogen & plockade blåbär! Vi plockade lite mer än 1,5 liter på mindre än en halvtimme. Så om ni vill plocka bär är det perfekt tid för det nu.

TO DIE FOR

Kategori:

Jag bara älskar dom. Jag vill också ha ett par. Finns massa på ebay & tradera! 
 

HÖSTJACKA

Kategori:

Alltid när hösten närmar sig får jag alltid sånt hysteriskt krav efter en ny jacka & ett par nya skor. Det får inte vara för vintrigt, & ja, ni förstår! Jag är också lika tråkig varje år då jag endast köper svart. Men i år hörrni, då ska (hoppas) jag satsa på en färklick när det gäller jackan! Eller färgklick & färgklick.. en tanfärgad, biege, röd eller grön är jag sugen på. Här har ni några av mina favoriter än så länge, samtliga från nelly.com!
 
Jag är totalt förälskad i den gröna.

ANGELICA BLICK FOR NELLY TREND

Kategori:

Angelica Blick for NLY TREND - Knight ShoesAngelica Blick for NLY TREND - Armour ShoesAngelica Blick for NLY TREND - Simple Bag
Angelica Blick har gjort ett samarbete med Nelly, nelly trend, & tagit fram en kollektion som består utav två par skor, en väska, två klänningar, en kavaj, en tröja & ett par shorts! Jag gillade skorna & väskan mest om jag måste välja! HÄR kan ni se kollektionen!

TISDAG

Kategori:

Dagen har hittils bestått av jobb! Ska nu hoppa in i duschen & sedan ska jag klippa fina Olivia. Ikväll kommer Alexander hit, vi har inte setts på tre dagar (!!!).. Mys!
 

KAN INTE SOVA ENSAM

Kategori:

Jag har ett problem. Jag kan inte sova ensam. Jag sover som bäst när någon sover bredvid mig. Det spelar ingen roll om det är en vän, Alexander eller Julia. Men det måste vara någon. Trodde att min bodypillow skulle bota mitt problem, men icke sa nicke. Ja ja, jag får väl kolla på en film.

(NÄSTAN) NY DESIGN

Kategori:

Jag försökte mig på att skaffa en ny design. Vilket inte gick så bra. Nu ör det någon ful bild & texten är röd/orange. Fy. Ska se om någon kan hjälpa mig att fixa det, annars byter jag tillbaka ;)

VARBERG

Kategori:

I fredags kväll åkte jag, Emma & Elin ner till varberg! Kvällen bestod av film & godis, perfekt kväll. När vi vaknade upp på lördagen var det strålande sol, så dagen spenderade vi i solstolarna, underbart :) På vägen hem stannade vi & käkade, samt svängde förbi tre toppar, åh så gott det är!

JAG ÄR FÖR SNABB!

Kategori:

Skyndade mig helt galet mycket med att slänga på mig kläderna, packa & göra frukost, så nu har jag fått en hel halvtimma till godo! Älskar långa frukostar.

JAG ÄR FÖR TRÖTT!

Kategori:

Skulle gå upp klockan åtta idag, klockan är nu halv tio. Tanken var att jag skulle packa till varberg eftersom jag inte hinner det efter jobbet, men nu vet jag inte hur jag löser det haha. Får slänga ner massa skit i en stor väska bara, det blir väl bra ;)

LADY GAGA

Kategori:

Om 20 dagar åker jag & elin till Stockholm för att se Lady gaga! Vi blir borta i fyra dagar, så bland annar gröna lund & shopping står på schemat! Åh vad mysigt det ska bli, älskade stockholm.
 
Hon är ju så snygg. Blir på något konstigt vis sjukt inspirerad av hennes outfits & styling.

TORSDAG

Kategori:

Hej där. Då var det redan torsdag, skönt! Efter jobbet i morgon åker jag ner en sväng till varberg med elin (endast elin än så länge), & stannar där över natten & förhoppningsvis hela lördagen om vädret tillåter oss att vara ute :) Sen är det jobb på söndag igen. Man får passa på att knö in massa roligheter när man är ledig!

Igår var vi kusiner med respektive bjudna till morfar, & här kommar lite bilder som jag har snott från morfars facebook! Mycket mysig kväll ♥
 
 

frida, jag, alexander, julia, fanny & robin. Kolle & viktor står inomhus med morfis!

Alla barn :)

Jag & morfar :)

Alexander & jag :)

TORSDAG

Kategori:

Idag är det 9 augusti. Vet inte om jag ska skratta eller gråta... Jaja, idag blir det jobb på restaurangen för min del. Jag är så himla ledsen på vädet vi har, det tar sån energi när hela dagen är grå, usch! Nä, nu ska jag borsta tänderna & sen dra mig mot jobbet! Jag vill vara på Kos igen...!
 

GODNATT!

Kategori:

Nu är jag proppmätt efter en riktigt frossarkväll med min vän Emma! Idag stod det scones, chokladpudding, te & popcorn på listan! Mys :) nu är jag hemma hos hjärtat & jag somnar när som helst, Godnatt!

SÖNDAGSSYSSLOR

Kategori:

Det här inlägget skulle upp i söndags, men set gick alldeles för segt... Så det kommer nu istället haha :) Idag har jag varit riktigt redig! Jag har tvättat tre maskiner tvätt, jag har dammat mitt rum, ska även dammsuga det, jag har lagat mat, städat min garderob & planterat om två växter till andra krukor! Just nu sitter jag på altanen & försöka suga in all denna sol som vi har idag.

TISDAG

Kategori:

Jag kan lika gärna börja med att skriva, fy fan vilket skitväder!!!!!! aaaaaaah blir så arg. Jaja, man kan inte tro att det var bra väder här om dagen, se bild....! Idag har jag jobbat & så ser resten av veckan ut också. Hoppas ni har överlevt regnet, kram på er!
 
 

PÅ JOBBET

Kategori:

Är på restaurangen för tillfället. Är superlungt här just nu, regnet skrämmer förmodligen bort dom små golfarna :) Har egentligen inget roligt att skriva, men tänkte att ett litet inlägg är roligare än ingenting :) Kram på er.

AMAZING!!!

Kategori:

 

MAKE UP STORE

Kategori:

Kom på att jag handlade den här fixeringsgelen i torsdags också! Det är en näring som du kan ha på både fransar & bryn. Jag använder den på brynen för att hålla dom på plats under dagen! :)

JAG VILL HA!

Kategori:

Vill ha det supersnygga mobilfodralet som finns på Raglady & gärna de två bh'arna också! Snyggaaaa..

TEENAGERS POST

Kategori:

NYTT!

Kategori:

Fick med mig tre par byxor hem från stan i torsdags! Det är inte varje dag Linda handlar byxor kan jag säga ;)