LINDA BACKLUND

JAG ÄLSKAR SÖNDAGAR

Kategori:

Jag & Emma ska nu bege oss mot Ikea & Allum! Älskar söndagar då man kan få lite ryck & hitta på mysiga saker. Jag har på mig min nya ärtgröna tröja! Älskar den!
 
 

MIN LÖRDAG

Kategori:

Idag har jag jobbet på salongen & efter det mötte jag upp min bror & min vän Elin för en fika :) När jag kom hem fick jag & mamma lite ryck & började städa i köket. Som belöning åt vi fiskpinnar, kokt potatis & kall sås, mums! Nu sitter vi bänkade framför filmen Something Borrowed, den är mycket bra än så länge!

 

GODNATT ♥

Kategori:

Min syster Julia fick lite kvällsryck & städade sitt rum. Jag som satt i soffan fick lite ångest & började städa i min garderob. La ner lite sommarkläder i en låda & hängde fram mina nya fina höstkläder. Så nu är min klädstång som ny & jag är nöjd. Nu ligger jag i sängen & kollar runt på datorn. Godnatt alla ♥
 

NYTT

Kategori: NYTT

FREDAG

Kategori:

Hej där!
Idag har jag varit i stan en sväng. Lunchade med Lina & Jenny & sedan unnade jag mig lite shopping, visar er vad jag köpte lite senare! Egentligen behövde jag ett par svarta jeans, men blev inget med det...
 
Som jag nämnde innan så har jag tankarna fulla med inredning. Här är tre saker som mer än gärna hade fått stå i mitt rum!
 
 

TORSDAG

Kategori:

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men jag är lite virrig för tillfället. Mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Det enda jag har i huvudet är inredning och jobb, typ. 
 

LEXINGTON

Kategori:

Har helt snöat in mig på Lexingtons grejer! Alla grejer till sovrummet är så himla fina,
även handdukarna är så snygga. Vill ha allt.
 

FREDAG

Kategori: 0

Ikväll är det helhjärtat fredagsmys som står på schemat. Vegetsrisk sushi & film, klagar inte!

FRÅGOR & SVAR

Kategori:

Jag har nu besvarat några frågor jag har fått! Svaren hittar ni i kommentarsfältet i det inlägg som ni kommenterat!

På tal om annat. Inatt drömde jag att jag var ihop med Justin Bieber, haha! Drömmen var så verklig att jag trodde jag var tillsammans med honom när jag vaknade... haha!
 
sorry alexander, men jag är upptagen...

MÅNDAG

Kategori:

Oj, här var det längesedan jag skrev! Jag var ute i lördags & i söndags låg jag i sängen hela dagen, har aldrig varit så bakis. Somnade inne på toaletten hos alexander & när jag vaknade hade jag ett stort rött märke från toalettringen över hela pannan, då kanske ni förstår hur dåligt jag mådde? haha... 

Jaja, idag är jag fit for fight igen! Har varit på salongen idag, en riktigt tevlig dag med mina kollegor :) Nu har jag precis ätit kvällsmat & nu ska jag ta en lång, varm dusch.
 
LOVE!

ONSDAG

Kategori:

Är fortfarande krasslig, inte alls kul. Jag är otroligt rastlös när jag är sjuk... Igår tvättade jag fyra maskiner tvätt för att jag inte ville ligga ned. Skadad, ja.
 
så här fin kan man vara!

TISDAG

Kategori:

Åh, idag är det riktig höst ute. Löven börjar tappa sin gröna färg & blåsa av träden. Jag sitter inne & är sjuk, så där som hösten brukar börja. Sitter & kollar runt på massa bloggar. Jag suger åt mig massor av inspiration, så som den här stylingen Angelica har lyckats med! 
 

MÅNDAG

Kategori:

Fy vilken natt. Att sova med hög feber är det värsta jag vet. Man vaknar hela tiden, man är för varm, för kall, snoret rinner, man svettas, man drömmer konstiga drömmar, öm i hela kroppen, hostar & har sig. Idag blir det te & glass som gäller, har inte tid att vara sjuk.
 

MYSIG DAG!

Kategori: NYTT

Nu var vi hemma från djurparken, har haft en supermysig dag!

DJURPARKEN

Kategori:

Idag ska jag, Filippa & Alexander till djurparken! Åh har inte varit där på två år, så ska bli så mysigt :) Blir en heldag där med korvgrillning & mys!
 
 

VINTERJACKA

Kategori:

Nu närmar det sig det årliga problemet, vinterjacka. Jag har struntat att köpa en nu i två år & istället haft skinnjacka. Inget att rekommendera. Så i år ska jag köpa en vinterjacka haha. Här är en som jag gärna hade burit!
 

LEO

Kategori:

Såhär ser min iphone ut för tillfället!

    



LÖRDAG

Kategori: NYTT

När jag hade slutat på salongen mötte jag & emma i stan. Blev en liten fika & en sväng i butikerna. Köpte mig en ny mössa i beige, & eftersom jag inte tycker man ska vara guldblond (som jag är) i beige så måste jag färga mitt hår mörkare haha.
 

SALONGEN

Kategori: NYTT

Jobbar på salongen idag. Är själv idag, känns lite ensamt :) Idag har jag på mig mina Ldr på fötterna, mina jeans från Zarah, skjorta från Weekday & armband från Bik Bok!

 

ANDERS BAGGE ♥

Kategori:

Ikväll börjar Körslaget igen! Jag har alltid gillat det programmet & i år är Anders Bagge med. Kan ju inte bli bättre. Sveriges finaste man som driver en kör, bra bra!
 

MAT & BIO

Kategori: NYTT

Nu blir det mat & bio med Emma!

BALEN

Kategori:

Kollade igenom bilderna från Balen precis. Jag vill göra om den dagen, precis så den var. Den var perfekt.
 
Jag & Emma


NYA SKÖNHETER

Kategori:


Bik Bok, Monki


Monki, Topshop


H&M, Weekday


Kostymbyxor, Zara


Close up


Jeans, Zara


Close up
 
 
 
 

HELLO!

Kategori:

Oj, uppdateringen har inte varit på topp här! Det är mycket som händer nu, så har inte prioriterat bloggen. Men jag har tagit mig tid & fotat min shopping från stockholm som jag lägger upp lite senare! Här kommer lite andra bilder från Stockholm så länge, innan konserten i Globen!
 


 


De två sista bilderna är nya inköp som jag glömt fota idag! Armbandet kommer från Bik Bok & skorna kommer från Scorett!
 
 

STOCKHOLM ♥

Kategori:

Såhär såg min vistelse ut i Stockholm a la Instagram! Fler bilder kommer.
 






HEMMA!

Kategori: NYTT

Nu var jag hemma igen efter fyra underbara dagar i Stockholm. Hela min lön har gått åt till shopping - men jag klagar inte! Visar er allt när jag har tid :) nu ska jag gå & lägga mig, i morgon är det jobb igen.