LINDA BACKLUND

TORSDAG;

Kategori: MIN VARDAG

apu;n är hur bra som helst.
jag orkar inte med datorer mer,
så kommer inte skriva här på ett tag
för att jag inte orkaaaaaaar bry mig.
hejdå

SÖNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Jag är sjuuuuuk.& laget spelar match idag mot Näset, tror jag :) , lycka till!
jag & fanny gör ingenting, pusshej :D



fanny    linda     filippa     julia

TERASSEN;

Kategori: MIN VARDAG

mamma håller på att fixa med resturangen nu, hon har hållt på i typ , huur länge som helst :)! , jag längtar jättemycket tills campingen öppnar, & vi kan öppna resturangen!, vi ska ha en thailändsk afton tror jag, & då måste vi ha bananpannkakor, annars dör jag. satt & kollade igenom maassa bilder, så kom & tänka på det, & kände för att skriva det med :)  skoj vaa.


det gör absolut inget om du undviker att kolla mitt ansikte, HAHAHHA.
menmen, där käkar i bananpannkaka i thailand i alla falL :)!

BRITNEY;

Kategori: MIN VARDAG

Jag har tänk på detta länge nu. Men jag har alltid gillat britney spears. Hon har alltid varit bra & allt det där i mina ögon. Även fast hon kanske inte har varit lika mycket i fokus i mitt tycke, så har jag aldrig "inte gillat henne", jag känner ju inte henne & sånt, men jag tycker hon verkar vara en stark tjej, & det ser jag upp till :) , så, nu vet alla vad jag sitter & lyssnar på just nu, haha :D

BILDER;

Kategori: MIN VARDAG




min mor tyckte jag vad gullig i hättan, HAHAHAH.

blev ju inte jätteblond, men mer än innan :) ,



apu




det var inte allla bilder, men , några fåååååååååå :) , mer kommer nog :)

PUSSSSSSSS

LÖRDAG;

Kategori: MIN VARDAG


Vaknade halv två idag, åh vad kul. Men sov hur skönt som helst! jajaa, Är fortfarande sjuk, så ska bara vara hemma & kolla film & ta det lungt idag :)!, lägga in bilder på min dataaaa, sitter på pappas nu mrf jättetråkiga bilder, så ska uppdatera det dääär. :) nä, nu blev jag hungrig! pusssssssssss

SJUK;

Kategori: MIN VARDAG

jahapp , har legat i soffan hela eftermiddagen / kvällen, & nu blev jag plötsligt lite pigggg, så kände för att sätta mig här pyttelite. Hittade lite bilder från thailand som jag tänkte lägga upp, skooooj. Nä, men bara för att jag vill tillbaka till världens bästa land;


elefantridning, det är underbart.

& att bade med dom är ännu bättre,

white sand beach, min favoritstrand :)

white sand beach,

shoppiing, brukar inte ske på dagen, affärerna är ofte stängda på grund av värmen,

utsikten från rummet. Här dukar dom upp för julmiddagen

bananpannkaka, SÅ GOTT.

hotelleeeeet, dusit princess

en resturang vi besökte ett par gånger, julkänska va? ;)

en vanlig gata,

poolen. vi bodde presis i mitten av bilden , & rummet till näst längst ut till höger, & det näst näst längst ut till höger & det till vänstar med ;)

stranden framför hotellet,

poolen,

the poool. igen.

vi bodde nog i typ, antingen tre fyra eller fem olika rum på en månad, & här är utsikten från ett av dem ;)

baaaaaaaaaad.

det var bara några av hur många bilder som helst. Vi badade med delfiner, badade i ett vattenfall, hyrde en egen stpr båt & åkte runt en dag till olika öar, var i bangkok & bodde på amari watergate mitt i centrum , ah, massa kul saker. kul va.


jag vet att jag säger det JÄMT, jämtjämtjämt. men jag vill verkligen ha sommar & vara i thailand, ååh.

FREDAG;

Kategori: MIN VARDAG

denna veckan har det varit apu, Har slocknat med en gång när jag har kommit hem, har varit sjukt trött! , men det är väldigt skoj faktiskt, man lär sig så mycket mer än i skolan av att vara med i verkligheten. jaojao. jag har som sagt inte haft tid att skriva , såååå, jaa, det var väl typ en vecka sen tror jag :) , inte bra inte bra.

Idag var vi i skolan i alla fall, läste kärnämnerna, oj vad skoj! heheeeeeeeeeeeeeeeeee. Är sjuk nu igen, hade 38 graders feber i morses, hade inte käkat på ett dygn för jag mådde så illa, som jag även gjorde i morses, vilket var sjukt jobbigt. Men gissa vad vi gör på idrotten? , joooo, då ska vi snurra runt & hjula, stå på händer & massa galna saker som jag bara ville spy av. sa till håkan, våran sega lärare, att jag var tvungen att dricka, men jag sprang ut för jag trodde jag skulle spy. läskigt. aja, var allmänt borta under dagen , frös, blev för varm, frös, heela tiden. Sen sista lektionen hade vi matteprov. HAHAHA. hoppas jag får G säger jag bara.

Näe. kul att läsa om min underbart roliga dag :) så, slut med det.
Kan ju nämna än en gång att jag vill ha sommar nuuu! Jag orkar inte med mer snö & kyla, blekheten & äckligt hår tar död på mig, det är inte kuuuuul.


teneriffaaa -08

teneriffa -08

thailand - 07/08

thailand - 07/08

thailand - 07/08

thailand - 07/08


jaja, ge mig sooooooooooooooooool , solblekt hår, solbränd kropp! ah,

JAG VILL HA LOV;

Kategori: MIN VARDAG

Jag vill ha sportlovvvvvvvvvvvvvvvvvv nu!
jag har bestämt att något SKA hända under lovet, något skoj.
mamma & pappa vill till sälen eller stockholm, vilket jag tycket låter som en bra idé.
men om jag känner mina föräldrar väääl, så kommer det bli av om typ, tre år?
Mamma kör med bortförklaringen att hon har så mycket med resturangen nu,
jahaapppp, & pappa med jobbeet. bläblä..
jag & emelie har pratat om London, jag villl verkligen. Vi får för våra försäldrar,
& vi vill. Vad är problemet? det enda problemet är att man ska få tummen ur
röven , precis.

ååååååååååh.


LONDON ÄR UNDERBART.

ÄR SUGEN PÅ ATT ÅKAA SKIDOR.

VILL TILL STOCKHOLM & MYSA.


jahapp.
drömdrööm :)

MÅNDAG, APU;

Kategori: MIN VARDAG

idaag, var nervös som en tönt innan jag kom till min apu-plats. Men , folket var trevliga & jag tyckte det var kul. jajaaa, är skittrött nu i alla fall. Sitter & pluggar lite, men jag orkar nog inte mer för idag. Ska dricka te, göra iordning mig, krypa ner i sängen, & kolla på tv eller sätta på en film.

Bilderna från cupen kommer som sagt, men som ni kanske inte vet är min pappa inte en snabb människa :) PUSSSSSSSSSss


jag vill vara bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun. japp.

SÖNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

åååh, imån är det apu. Jag är skitnervös. Man har ju hört olika saker, båda bra & dåliga, om stället. Jag kan inte släppa tanken på alla dåliga saker jag har hööört. & det gör mig nervöös. Jaja, ska till mosters lägenhet & hjälpa till lite :) , & sen blir det heeeem & slööa.

bilder från cupen kommmeeerrr , hihio.

FOTBOLLSCUP;

Kategori: MIN VARDAG

Jahapp :)
 igår när vi kom fram packade vi upp & såå, sen käkade vi :D & sen var det typ singstar & sånt däär. Men jag julia & lisa gjorde något helt annat. hahaha. jäädrar vad vi skrattade! jag trodde jag skulle kissa ner mig. Lisa är heöt underbart rolig! , & hon kan låta som en tupp med :D .. & en katt, & en arg katt,, & en apa, & en hund.. hahaha. sen klockan tolv gick vi & la oss,
& iddaaag gick upp vid sju, en sena krampade i min fot, så kunde inte gå på hela morgonen, såå jävla ont det gjorde! haha. Sen packade vi ihop alla saker, & sen åkte vi till hallen :), första matchen var vi hur bra som helst, blev dock 3-3. men, det var den bästa matchen vi har spelat inomhus. Sen de två andra matcherna förlorade vi mde typ 1-0 på båda. minns inte :) jajaaaa, sen åkte vi hem!

Nu sitter jag hääär & degar. är helt lam i kroppen. blää. Måste plugga lite tror jag , eller, orkar jag det? näääääääää.

puss tjaaa

LÖRDAG;

Kategori: MIN VARDAG

cup i uddevalla imååån, men vi åker upp idag, så slipper vi gå upp vid fyyyyra :) , vi ska sova på en skola, mysigt värre :) ! , vi är inte bra inomhus, men det skulle ju vara kul att spela minst en bra match i alla fall, haha :D , Nä, nu måste jag packa! PUSSSSSSSs

TISDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Skolan idag var seg. Var i salongen hela morgonen, lärde oss att göra folieslingor, fast vi hade inpackning istället för färg, & sen schamponerade vi. Sen var det datorkunskap, hade prov, vilket jag tyckte gick bra. Sen till stan, mötte en underlig pojke, fick massa konstiga sms, köpte presenter till Julia som fyller år imååån :)!, & sen åkte jag hem. Nu ska jag & moooor & brooor käka.


Längtar som en GRIS till sommaren!
har en sjukt lång jag-vill-ha-lista, som jag förmodligen kommer visa :D
heheeeeeee
hejdå :D

SÖNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

idag var det spinning klockan tre, i en timma. Så underbart skönt!, vi bytte program, & körde ett hårdare idag, & seriöst, har aldrig svettats så mycket som idag ! haha, men det var asskönt som sagt! :)! , sen var det hem, käk, kallaha eller vad det heter, ( som jag ägde både julia & mamma på ) , & sen fiilm & nu sitter jag här. PLuggade innan med, yäyää.

Nu sitter jag här & sjunger på Leona Lewis - forgive me, igeeeeeeeeeeeen & som vanligt, PUSS


bilden är ju bara två år gammal.

VILL HA;

Kategori: MIN VARDAG


skorna & linnet,

klännigen & kroppen

utseendet.

&


en gitarr.



Är det så mycket begärt ? :D , hahaaaaaaaaaaaaaaaa.
kul.

LÖRDAG NATT;

Kategori: MIN VARDAG

i morses var jag & emelie & simmade, mycket skönt. Sen åkte heeem, & mor hade lagat middag :), sen läste jag lite i en ny bok jag har börjat med, antingen heter det skuld eller saknad, den är i alla fall skriven av Karin Alvtegen, som är en jsukt bra författare. Läste hennes bok, svek, när jag var i thailand förra året, & den var hur bra som helst, så jag tror det blir braa. :),  gJaja, sen somnade jag från klockan två, till fem , då mamma väckte mig , för halv sex skulle vi till parken & ha lott-dragning, Men det var inte så jättekul. Sen hemma kollade jag körslaget, & sen någon bra serie & sen filmen What's love got to do whit it, tror jag den hette ;) , en självbiografi om Tina Turner i alla fall, jag gillade den ! :) , sen nu, så sitter jag här i min säng & lyssnar på Leona Lewis - forgive me , mycket bra låt!


Tina Turner


___________________________________________________

Imån är det spinning klockan tre, ååååååh vad skönt det ska bli! , ska köra som en., tönt ! , ska bli så trött så jag inte orkar stå. typ i alla fall :) !, sen ska jag & mamma baka bröd (; & förmodligen göra slingor i mitt hår, för hon ville inte väcka mig idag när vi hade tänkt att göra det :) , menmen, får se hur det blir imån i alla fall :)!


PUSSS

L.A INC;

Kategori: MIN VARDAG

Har kollat på L.A inc hela kvällen nu, eller två timmar i alla fall ;D , meeeeeeen , ville bara säga att jag blir sjukt sugen på att tatuera mig nu. Men ändå vill jag inte, fast ah. Det är jobbigt. Jag har tre tatueringar jag vill göra, som jag tror jag kommer göra,  men vet inte när! :), tänkte göra en snart, jag vet exakt hur jag vill ha den, men , att förklara det är inte lätt ;)! , jajaaaa. Nu vet du det :) ,
jag sitter här i min säng & är skithungrig, men jag kan inte käka nuuuuuuuuuu ju. Så, jag får längta till frukosten :)! , Imån ska jag & emeelie simma vid elva-tiden, sköntskönt! , sen blir det att göra slingor som sagt, & sen ah, lott-dragningen i parken, spännande däär! , sen senare händer ? :) , jaojaooooooo. Nää, nu ska jag skriva dagbok, & sen nanaa, PUSS & GODNATT!

FREDAG;

Kategori: MIN VARDAG

ÄNTLIGEN!
jag orkar inte skriva mycket idag :) , så det får räcka med att jag ska ta det sjukt lungt hela kvällen ! sååå skönt. Ska bara kolla film & ah, myyyysa.
Imån bilr det förmodligen att göra slingor, träna & sen lott-dragning med fotbollen :) PUSSSSsss

FÖRSTA SKOLDAGEN;

Kategori: MIN VARDAG

jag kunde inte somna inatt, var jag nervöös? , nämen, haha. det var jag säkert. Jajaaaa, ZITA var tillbaka, myyyyyyyyyspys på henne. En ny mattelärare, det var det nördigaste på länge. Men, skoj :) , sen var det Idrott, Elvira är alltid lika serious ;) haha. sssssseeeeeeeeen brukar vi vanligtvis sluta där, tio i tolv. men nejnej. Vi har fått två lektioner till :), först datorkunskap med ulf, tror vi ska lära oss programet i salongen, jaja. Sen har vi estetisk verksamhet, där jag valde musik som förstaval & bild som andraval. Jag hoppas verkligen njag får musik! ,ååh vad kuul :)
_______________________________________________________________

SKOLAN ÄR BARA FÖÖR MYSIG. :@

JORDIN SPARKS;

Kategori: MIN VARDAG

http://www.youtube.com/watch?v=YXFifJVSdZw&feature=related

JORDIN SPARKS - TATTOO

låten är underbar. Jag gillar den skarpt. Kanske är det texten, för den stämmer in sjukt bra på allt nu. Åhh, har lyssat på den hela dagen :)

TISDAG;

Kategori: MIN VARDAG

idag vaknade jag kvart i ett, av att en man ringde fel, liite sur jag blev när tanken var att jag verkligen skulle sova uut sista dagen , men nejnej :), Vid fyra åkte vi till familjen hernström, myyyys! Lillyy, sötaste ungen i världen.  jaja, jag sitter här i min säng & tänker på hur snart det är sommarlov igentligen!
vecka två; går i skolan ons, tors & fredag. Vecka
vecka tre; skolan hela veckan
vecka fyra; apu
vecka fem; apu
vecka sex; apu
vecka sju; LOV
då var vi redan mitt i februari, ljusare tider. Sen mars april, underbara vår! & sen är det maj & sen juni. & då har vi fler lovdagar, påsklov & massaaa :D , ååh, känner på mig att det kommer bli ett bra år!

PUSS

SOMMARBILDER;

Kategori: MIN VARDAG

Hittade bilder från Personalfesten i sommras, Vi hade fotokurs :)! , myycket skoj! , nu har inte jag tagit några bilder, men här är bilder från det i alla fall, jag tog typ inga kort, därför är jag med på alla , haha ! (;





















SOMMAR!

Kategori: MIN VARDAG

föresten; GE MIG SOMMAR NUUUUUUUUUUUU, den ska bli oslagbar.

MÅNDAG NATT;

Kategori: MIN VARDAG

jag kan inte sova! varfööör i hela världen är jag pigg ? , jag som alltid brukar vara trött annars, & jag går inte upp sent, tvärtom, jag går upp tidigt, tar vara på dagen & gör massa saker , sen är jag ute & springer, ååh, borde jag inte vara helt sluut? vill sova  , nu.

Jag sitter här & lyssnar på musik, sjunger, skriver dagbok. & kom & tänka på att jag har mött världens bästa människa, Jag har nog nämnt det innan, men jag tror ingen anar vad jag känner. Jag blir hel när jag är med henne. Nu när jag har träffat henne, så förstår jag att något saknades i mitt liv innan, & det var en riktig vän, som förstod precis vad jag pratade om.
Det finns ingen som du, Saannnaaaa,<3, jag saknar dig :)!





FILMDAG;

Kategori: MIN VARDAG


kollade tv innnan, & såg denna filmen, Hade bara sett halva innan idag, så kom inte ihåg särskilt mycket. Men, braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa film. Lite overklig sådär, men det gick ju inte att hålla tårarna borta i alla fall :)

funderar på att kolla på en anna film nu innan jag somnar, är väldigt pigg nämnligen. Frågan är bara vilken jag ska se, uptown girls eller en annan? (; min syster sa att det var VÄRLDENS BÄSTA FILM, men det brukar ju låta så :)

MÅNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

idag åkte jag & emelie in till stan vid elva. Letade apu-plats. Vi fick på Vivåga, men det var bara vecka fem, så vi fortsatte att leta. Gick till helens beauti center, dit vi ska komma tillbaka nästa onsdag :), hopppassss, alla verkar trevliga där. Jaja. Sen käkade vi thai-mat, & sen solade vi, skööönt :) , sen åkte vi hem vid två , & hemma gick vi ut & sprang, jätteskönt, men askallt (; , vi sprang fem kilometer, & sen gick vi fem till. Sista rundan var vidrig, haha. Det var så j'vla kallt. När jag kom hem var håret is i topparna. Åh, kollade film nyss, a lot like love. Det var tre år sedan jag såg den , men kunde repliker & allt, den är gullig. Jaja, nu ska jag äta glass & kolla på film med mammaaa :) pussss!

SÖNDAG;

Kategori: MIN VARDAG


jaooo, är hemma från bion nuu. Ah, den var inte jättebra kan jag säga. Inte riktigt min humor, somnade i slutet, så hängde inte med på vad som hände heller. Jaja, :) , men det var en mysig kväll i alla fall =) pusssssss

IS-ÅKNING & BIO;

Kategori: MIN VARDAG

idag har jag & emelie & tjocka släkten & familjen Boe varit & åka skridskor hela dagen i sjömarken =)! , mycket mysigt måste jag säga. Jag emelie julia & Jacob åkte från sjömarken till sandared, & tillbaka. Oj vad jobbigt det var. Gjorde värsta vurpan, HAHAHA . jag kan inte åka :) , jaja, nu ska jag & familjen, tillsammans med familjen Persson & Reis gå på bio, släkten har bokat upp en hel rad. Vi ska se , allt flyter (; haha. den är säkert jättedålig, men det är kul. PUSS

FREDAG;

Kategori: MIN VARDAG

idag var jag ute & sprang, det var det bästa idag.  Helt underbart. Stannade inte en enda gång, & jag sprang ändå ca 8 kilometer, såå lite stolt får jag vara ;D , med tanke på  at t jag sist var ute & sprang någon gång i höst, jaojao! sen var det åka fram & tillbaka till svenljunga som gällde, Hämtade hundarna & bytte bil med pappa, jag & bror åkte. Sen hem , kolla film med emelie. Men hon gick hem tidigt, så jag satt vid datan själv, kollade två filmer, skojskoj :)! knu sitter jag här & är pigg, klockan är tvåå på natten & jag borde sova eftersom jag ska upp nio imån :;), är sjukt hungrig nu med, ååh.  jaja, Jag saknar sanna sjukt mycket,  kunde vi inte bott lite närmare, så det bara var att typ gå till  dig när jag saknade dig, fast iofs, då hade jag alltid varit hemma hos henne, & det hade ju varit lite jobbigt för hennes del =), men men , hon är bäst i alla fall.,
PUSSHEJ

2009;

Kategori: MIN VARDAG


bilderna från julafton kommer nuuuu som först, det var ju på tiden, yäääs.








jaoooooooooooooooooooooo, det var väl alllllllllllt för idag.
PUSS =)