LINDA BACKLUND

22:50

Kategori: MIN VARDAG

Övningskörde till min lilla farmor innan, såå sööt hon är! Fick fika & dricka med en gång, som alltid. Sen åkte vi hem igen, tränade. & efter det så var det ut & övningsköra igen! Gick bara bra. Nu har jag käkat kvällsmat & sådär, så får väl bli att hoppa i säng. Ah, det var allt för den här gången ;) puss & godnatt!


väääääääääärmen i mit hjääärtaaa hoho.

15:10

Kategori: MIN VARDAG

Jag sitter & försöker plugga, men facebook & alla andra sidor är tusen gånger roligare. Det är drygt 25 grader ute, & jag sitter vid datorn. S O R G L I G T. Antingen skriver jag klart skiten, eller så går jag uut.

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

& JAG ÄR LEDIG.
Alexander sov här inatt, & det var längesedan jag sov så skönt. Vaknade vid tolv, så fick verkligen sova ut idag. Nu ska jag sätta mig med religionsarbetet & skriva på det, får hoppas att jag blir klar med. Sen sk ajag & pappsen ut & övningsköra. Pusss så länge :)


en bild från thailand, saknar!

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Kvällen igår var amaziiiiiing,. haha.

Idag har jag varit med alexander, & mådde hur bra som helst när jag vaknade :) Sen åkte jag hem, sa grattis till min bror som fyller 20 år idag. & sen pluggade jag hela dagen. & klockan sex var det träning! Gick faktiskt bra idag.

Sen när jag kom hem ringde jag alexander, men han satt visst bakom mitt hus & pluggade, så jag släppte in lillen. Så vi har pluggat, badat & nu ska vi dricka te & kolla tv :) pusss


du är så fin min kära brooor (:

SOPPAA

Kategori: MIN VARDAG

SOPPAN VAR HUR GOD SOM HELST - jag var bra på detta måste jag erkänna
-  men jag blev arg på den som hade käkat all min creme fraiche typ..

15:43

Kategori: MIN VARDAG

Det var verkligen en snabbis inne i stan, en halvtimma hade jag på mig innan busen gick hem igen. Men snabb som jag äär så hann jag köpa både present till bror & en sak till mig!

Nu står jag här i köket & väntar på att min gulaschsoppa ska koka klart! Har aldrig provat att göra den helt själv, så vi får se hur den smakar :)! Receptet är mosters, helt overkligt gott.



LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har precis duschat, för ska in en snabbis till stan & fixa present från mig & min syster till våran broor. Sen kommer jag hem igen, för ikväll är det lite party häär! Måste gå nu, men skriver mer sen! puss

00:47

Kategori: MIN VARDAG

ibland funderar man för mycket på vissa saker, saker man inte vill inse

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Kom upp ganska lätt i morse ändå! Blev lite chockad haha. Så jag gick till skolan - pigg & glad.

Vi hade kundpass hela dagen. Hade en ljusarefärgning & en helblekning + nyansering. Gick bara braaa. Var sista kundpasset för terminen - jag vet nåågon som är lycklig! JAG.

Efter skolan åkte jag hem till kasper & natalie. Var barnvakt :) Sen skulle jag ta tio i tio bussen hem, men det var visst den enda jävla bussen som inte gick. Så jag gick från sjömarken till slutet av sandared.. Aj mina fötter. Sen tog jag bussen hem, fick panikutbrott över att jag var själv hemma - vet inte varför. Men har precis lugnat mig, så ska kolla bella & tyra show, carolina gynning är gäst. Hon är så overkligt vacker.


var ljust när jag började gå,. såg ut såhär när jag stannade för att vänta på bussen..

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Halv nio i morse var det dags för teoriprovet. Blev mer & mer nervös för varje fråga jag svarade på, ingen var 100 % lik som på övningsproven. Men jag klarade det, jag blev godkänd! Jag blev såå glad. Underbart att slippa någon mer teori!

Sen var det apu resten av dagen & kvällen. Lunchade med mina godingar som vanligt & på eftermiddagen gjorde calle hår inför en visning, skoj. Efter att dagen var slut så åkte jag hem till alexander. Han övningskörde hem till mig, där jag packade lite saker & sen åkte vi hem till han igen. Blev pannkakor & film! Mysigt




min korallfärgade scarf fick invigas i vårvädret!


njöt en stund i stadsparken, :)

ÄNTLIGEN!

Kategori: MIN VARDAG

Nu har jag pluggat teori så mycket som jag har kunnat. Jag tror inte jag får in så mycket mer, men ska kanke kolla igenom boken lite snabbt innan jag somnar.

Min favorit åkte till mig för att ses i typ fem minuter - huur underbart? Blev jätteglad & fick lite extra krafter till att plugga (; Nu har jag pluggat hela dagen, känns inte som det går att göra mer. Så nu ska jag slå en pling till pojken & sen ska jag sova gott! puss & godnatt

TEORI

Kategori: MIN VARDAG

Jag är så galet nervös inför provet imån.. Vill verkligen klara det. Gjorde ett prov på datorn precis, repetition, men hade tre fel för att bli godkänd. Har inte blivit underkänd på,. jag vet inte hur länge. Hoppas det är nerverna som är & spökar. Men det är det, för jag ska kunna detta.

HELT BORTA

Kategori: MIN VARDAG

Skulle logga in på facebook precis, & skrev mitt spotify-lösen istället för min hotmail. Är man borta då eller? Tror jag har för mycket i skallen nu..

13:48

Kategori: MIN VARDAG

Funderar på att sätta på min bärbara dator, burra ner mig i sängen
& kolla på de senaste avsnitten av Bella & Tyra show.. Ah, det gör jag!

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Skulle varit ledig idag egentligen. Men min lärare tyckte att jag skulle ha prov - så det var bara att lyda. Gjorde det på 40 mnuter haha, men det kändes bra ändå. Efter det gick jag till kördkolan & pluggade teori i drygt två timmar. & det var det värt! Är redo för provet nu tror jag.

Sen tog jag tio över elva bussen till sandared, där jag handlade med mamma :) Sen övningskörde jag hem. & hemma lagade jag mat till mig & mamma, & nu har jag pluggat ännu mer teori. Är tröttt nu, så funderar på att vila lite. Så jag kan plugga mera sen.. Jag är flitig idag!


TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Ville verkligen inte gå upp i morse. Jag hatar tisdagar.
Dagen började med svenska - redovisning. Sen engelska - redovisning. Efter det hade vi idrott - spinningspass (utan skor för har blodblåsa på min häl, ont ont ont) & sist hade vi samhällskunskap - världens tråkigaste ämne. Det var dåligt väder idag med, vilket inte gjorde mig piggare eller lyckligare. När jag kom hem pluggade jag politik, fy. Sen somnade jag - jag är mentalt utmattad. Sen vaknade jag, pluggade körkortsteori & nu ska jag plugga mer politik. Hejhej stressiga liv.



Idag blev det både regnjacka & stövlar för fröken backlund

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sov hos min pojke inatt, mysmysmys. Han skulle upp tidigt, men jag fick ligga kvar till halv nio - underbart! Åkte in till skolan för att ha min  s i s t a  körlektion, & efter det plugga teori. Allt gick bara bra. Sen fick jag emma & daniella ryck & åkte till göteborg. Vi lunkade runt, käkade & bara hade det gött. Jag hittade ett par nya glajjor med, mitt sjunde par.. Men åkte hem mycket nöjd.

Sen hämtade min far mig i stan, & vi åkte hem & käkade. För klockan haalv sju var det samling inför matchen mot Bollebygd/töllsjö som började halv åtta. Vi vann med 5-0, SÅ JÄVLAAA BRA, ah man får svära ibland. Nu när jag har käkat, duschat & såå , så står klockan på 23:28.. tror jag bör sova lite. Ah, så godnatt! :) Pusssssssss


dom nyaaa


var riktigt stolt över att få bära min tröja idag! :D

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag vaknade jag & frida vid nio. Vi käkade lite frukost & sen gick vo ut & gick i en & en halv timma. Jätteskönt! Sen duschade vi & klockan tolv öppnade vi restaurangeeen. Var lagom mycket att göra idag, så tiden gick fort :) Vid fyra var vi helt klara & kunde dåå åka hem. Var hemma fem i sex, så bytte om till träningskläder & åkte direkt ner till träningen som började sex. Piggnade till efter träningen! Nu har jag käkat & ska duscha snart. Sen åker jag hem till min pojke & soover där! :) Puss




träslövsläges hamn,

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade vid elva & det var solsolsoool! Då blir man glad.
Jag & frida åkte in till stan & myste runt. Jag köpte en tröja & solglasögon. & sen satt vi på torget & käkade mjukglass, - gillar inte det egentligen, men det var faktiskt gott idag! :)

Sen blev det varmare & marmare, så jag & frida åkte hem. Eller vi stannade på apelvikens strand & njöt av livet lite först, sen åkte vi hem & solade lite, somnade till en kvart typ. Sen var vi hungriga - så käkade lite mat! & sen solade vi igen, men den gången somnade vi i två timmar.. Oj vad fin färg vi fick! - R Ö D. Men det har lagt sig nu, haha. Klockan sex började vi jobba med jonteee, skoj! Det var en rätt lugn dag, så vi fick sluta klockan elva :) Sen var det hopp i sääääng.







BARA FÖR ATT MIN FRIDA ÄR DEN VACKRASTE.




FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Skoooolan idag! Kändes som det var hur längesedan som helst man var där.. ;) Vi hade först teori & sen egenvård! Michaela gjorde jättefina slingor på mig & klippte mig med. Är jättenöjd, så tack snygging! Vid tre kom pappa & hämtade mig, vi skulle diirekt ner till varberg. Jag fick hoppa in & jobba lite vid sjutiden, blev lite mycket :) Sen somnade jag gott.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag var det apu hela daagen. Förmiddagen gick fort, men jag har aldrig varit med om en sån lååång eftermiddag! Trodde att klockan var sex när den bara var fyra.. då blir man lite besviken ändå. Sen kom det en helt overklig skur, undra vart den kom ifrån.

& klockan sex kom alexander & hämtade mig! :) Vi skulle ha gått på bio, men ingen av oss kände för det, så vi lagade mat istället :) Sen blev det film & sooova.


sommarskorna åkte på i det vackra vädret,

22:33

Kategori: MIN VARDAG

En besviken linda.
Tänkte att jag kunde kolla på bella & tyra show innan jag somnade, men det skulle visst inte vara förrän imorgon. Så får väl spela mitt ökända mobilspel - bubbeltown tills jag slocknar, igen.

haha, jag taar det som en krigare.

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

När jag gick till körskolan i morse kände jag att mina skoskav började göra lite ont, så tog av mig skon & min häl var lite blodig. Hade inget plåster så fick gå med det ett bra tag.. men kände ingenting till slut :) Aja, skoldagen var gooo - först religion & sen idrott då vi åkte inlines! Askul :)

SEN BLEV DET JU HUR BRA VÄDER SOM HELST! - man kan ju inte bli annat än gladgladglaad. Jag åkte hem, solade & såntdär gott. Blev ingen träning för skoskaven, så var hemma med alexander som kom förbi en stund. Vi tog ut en filt & låg ute på gräsmattan, spelade fotboll & släppte ut hundarna. Sånt där mysigt man gör på sommaren! När han åkte hem kollade mamma jag & julia tv & käkade popcoorn.


dagens utstyrsel - misslyckad. & skorna som gav mig goda skavsår.


sådär fint var det när jag tog av mig skoon :) & där är mina andra skor som är
grunden till mina skoskav. Vet att jag får skoskav av dom, men dom åker på ändå..

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

F R I L U F T S D A G för fasiken.
Samling klockan åtta vid kyppegården - var sådär lagom trött.. Sen gjorde vi en vandring till tarzanbergen, där vi klättrade. Var faktiskt kul, men har nog aldrig varit så rädd & skakat så mycket! haha. Men klarade två "leder", så är mycket nöjd :) Sen var det lite grillning & lekar. Blev helt galet skönt väder med!

Var hemma tidigt, så la mig i soffan & kollade tv. Sen somnade jag & sov i över två timmar. Men det behövde jag :) Sen klippte jag jullan! & Sen lagade vi mat & kollade tv. Nu ligger jag här med datorn & kollar på klockan.. Borde verkligen sova. Så det var allt för denna gången, puss & godnatt ! :)


Tarzanberget. Inte liiiiite högt.


julia, fööre & efter :)

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sov hos min pojkee inatt, undebart. Sov ut (för en gångs skull) & sen åkte jag in till stan & pluggade teori. Blev klar med alla delprov, så åkte hem mycket stolt! Men när jag kom hem såg jag att min hemnyckel inte var i väskan, & mamsen låg inne i soffan & sov.. Så jag väntade utanför i 45 minuter tills min pappa kom & räddade mig, haha. Sen somnade jag i soffan & sen halv sex var det samling inför match!

Vi mötte sandared/sjömarken & vann med 2-0. Domaren söög, men det var åt båda hållen så det var väl ok. Men en seger var vi värda. Sen på kvällen somnade jag gott.


såhär lycklig var jag när jag blev utelååst :)

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Helt galet vad segt det var att gå upp i morse.. Snoozade fyra gånger innan jag kom upp. Men efter en kopp te & knäckebröd var jag på g! Var ganska mycket att göra idag, så de tre timmarna vi hade öppet gick fort :)! Skönt.

När jag & far åkte hem, övningskörde jag. Gick braaao. Vi stannade & kollade lite på a-lagsmatchen, men frös så åkte hem. Klockan sju är det dags för träning. Men ska inte påstå att jag mår bra, har huvudvärk & mår illa. jaja, ska väl inte klaga


en galet ful bild på mig , - men en mycket snygg bild på emma! Har inga bilder från helgen,
så ni får nöja er med den här ;)

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade halv tre idag.. Blir man besviken eller beesviken? Aja. Hoppade in i duschen, bytte om & sen käkade jag frukost, eller middag kanske är mer rätt. Sen hann jag inte med så mycket mer innan jag började jobba klockan 18. Travelin Band spelade, så det var mycket folk & mycket att göra - skoj! :) Kom inte i säng förrän vid två, men vaknade av att alexander ringer vid tre - dåå blir man glad :D sen tog det ytterligare ett tag innan jag kunde somna, så vid fyra halv fem sov jag stenhårt.

02:15

Kategori: MIN VARDAG

Alldeles för många inlägg idag, det måste jag säga.
Men undrar bara om någon som kan svara på vad jag gör uppe? Är ju jättetrött.. aja, men ska stänga av datorn & sova nu, natti natti :)

00:36

Kategori: MIN VARDAG

yes, då var man tillbaka från en liten bilfärd. Kom även massa folk till restaurangen som skulle dricka & sådär vid halv tolv, så var där nere tills nu. & nuu är jag trött & saknar alexander, så får väl hoppa i säng. Puss & godnatt!

22:24

Kategori: MIN VARDAG

Pappa frågade om jag ville övningsköra lite, & vem tackar nej till det? Så vi åker ut en sväng, sen blir det popcorn & en film med julia kanske? puss! :)

Klicka för att stänga bilden Klicka för att stänga bilden
finfina julia,

FIGHT FOR THIS LOVE

Kategori: MIN VARDAG

BELLA & TYRA

Kategori: MIN VARDAG

Ligger i rasmus säng & kollade de senaste programmet från BELLA & TYRA show precis, då dom hade kissie som gäst. Jag fick tio tusen ytterligare anledningar till att inte tycka om den tjejen.. Kolla & få en egen uppfattning!

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Jobbade med joonte mellan 12-18 idag, hade 17 matgäster.. Inte mycket att göra med andra ord :) Men vi har varit duktiga & städat, jagat & dödat en stor spindel, städat & gjort fint i baren, så jag känner mig nöjd över våran insats idag ändå! (; Nu har jag precis käkat lite & funderar på vad jag ska göra ikväll. Först ska jag ta en go dusch, sen blir nog film & sånt där gott, har inte så mycket energi idag känner jag :)




viiiiiissssstttttttt har jag redigerat bilden snyggt!? heejja min mobil.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Åkte ner till varberg vid tolvtiden idag, & klockan sex började jag jobba :) Kul att komma igång igen, trots att det inte är allt för mycket folk här nere. Hade en mycket lugn kväll, men en timme innan stängning blev det fest ;) Kom massa folk som drack & tjötade, men det var trevligt. Sen somnade jag gott efter att ha pratat med min favorit i telefonen :)


en trevlig bild på vår meny,. - så kan det gå när man har bildbrist ;)

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hur skönt är det inte att sova i kläderna man ska ha dagen efter? Tjänar massa tid & energi på det, så det rekommenderar jag! haha. Skoldagen var slapp, så jag njöt. När jag kom hem var jag skittrött, så tog en mysig tupplur för att vila upp mig inför matchen :)!

MATCHEN MOT HUDENE;
Första halvlek var sååå dålig. Har aldrig spelat så dåligt själv, & inte laget heller.. Vi låg under med 2-0. I halvlek fick vi lite skäll - vilket var mycket positivt. I andra halvlek gjorde vi 1-2, men ganska snabbt gjorde dom 3-1.. Blev lite segt ett tag, meeeen så kommer nelly & gör 2-3, & äääven 3-3! & när det var fyra minuter kvar gör lollo 4-3, VI VANN. & vi är så jävla bra.

Nu är min pojke här & jag har precis dukat bort maten jag lagade åt folket här hemma. Är man äldsta tjejen i huset så är det sånt man får ta, eller? Pappa & alexander ligger & sover i soffan, så jag passade på att skriva lite haha :) Men får väl väcka dom nu, är trött så behöver med sova :) PUSS


madrid 09, dock inte hela laget!

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Var allt annat än pigg när jag vaknade i morse. Men grym som man är går man till skolan ändå ;) eehehe. S E G dag, men skönt när den var över. Efter skolan åkte jag hem, duschade & packade lite saker, för halv sex tog jag & michaela bussen hem till daniella, där emma var också, & vi hade en göööörmysig kväll i viskafors! Käk, glass, chokladmousse, UNDERBARA tjejer & film - svåårslaget !



såhär såg man ut på dagen, & sådäääääääääääär på kvällen - mys i högsta grad (:

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Upp tidigt för att åka in till stan & köra "lilla uppkörningen". Efter den satte jag mig & pluggade teori, klarade ännu ett delprov :)! Sen åkte jag hem vid elva, somnade stenhårt på bussen.. Gick hem, käkade lite & sen somnade jag i soffan.

Nu har jag packat idrottskläderna till skolan imån - ska sova hos alexander inatt. Nu ska jag käka glass & sen är det träning, mycket bra med glass innan!

 
Bild från thailand & spaningen, saknar ! :)

& jag saknar den där glädjen, när ska man komma över sorgen? Jag har börjat inse
att hoppet inte finns, det finns inget hopp längre. Du kommer inte komma tillbaka.
Ibland får man sån panik, man börjar skaka & vet inte vart man ska ta vägen. Man
vill bara vakna upp & inse att det inte är på riktigt.. Men det kommer inte hända. Vi
kommer få lära oss leva med det. Jag saknar dig så det gör ont. Vi älskar dig lollo 

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Jobbade från klockan tolv till tre idag :) Inte mycket alls att göra, men det var ändå ganska skönt. Klockan tre åkte jag & pappa hem, för kvart i fem var det samling - & 18:00 var det match mot alingsås! Första halvlek låg vi under med 1-0, men i andra gjorde lollo & nelly mål, så vi tog hem segern med 2-1 ! :) Bra spelat idag tjejer!

Nu ska jag & pappa övningsköra, får se hur det gååår :) pusssssss


- madrid 09,

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Jag & alexander startade dagen med pizzaa & pommes. Underbart.
Vid halv två åkte han hem, så jag kollade film men somnade. Sov i över två timmar - skönt. Sen klockan sex började jag jobba med ida :) Det var verkligen inte mycket folk nere på campingen, så vi kunde stänga restaurangen redan vid tio. Jag gjorde iordning mig, kollade film & somnade tidigt :) en go dag!


mitt & alexanders lilla krypin, ostädat & städat :)

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Samling i borås 06:15, vilket betyder att jag gick upp strax innan fem. Var inte piggaaaast den tiden kan jag säga, men jag kom upp. Sen åkte fyra elever upp till jönköping för att göra halkan. En lärorik förmiddag måste jag säga. Men halkan var varken tråkig eller rolig, man bara gjorde den & sen var det klart typ.

Sen när vi kom tillbaka till borås satte jag mig & pluggade teori - klarade ännu ett delprov! Sen åkte en trött linda hem till alexander som packade inför varberg, sen åkte vi hem till mig & jag packade. Vid tre tiden åkte vi ner till varberg - jag & alexander sov nästan hela vägen, skönt :)

När vi kom ner till varberg käkade vi. Sen skulle vi gå ut & gå, men det var så kallt så vi fick gå hem igen. Vi la oss i sängen & kollade film i stället, bara tog det lungt hela kvällen :)


såhäär trött kan man vaaara om man går upp tio i fem,.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Körde på körskolan i morse - gick braaa!
Sen var det apu hela dagen. Massa förberedelser inför visningen som calle har idag för fashion days. Skojskoj! När jag kom heeem kollade jag på match, kallt som faasen! Sen åkte jag hem & kokade pasta. Nu pratar jag i telefonen med min poojke, & sen ska jag sova. Det var allt för den här gången nu, skriver mer imån om jag hinner! Ska ner till varberg :) Pussssss

23:22

Kategori: MIN VARDAG

nu svider det i mina ögon,. - kanske bäst att sova.

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

När jag vaknade idag var jag heelt galet trött, ville bara ligga kvar i min skön sköna säng. Men jag hasade mig till skolan - där vi hade en enda meningslös lektion, så det sög. Sen åkte jag hem & då fick vi lite besök av johanna hampus & tilda :) Sen somnade jag i soffan & sov jättehårt.

Sen halv sju gick jag & julia ner till parken & passade lilla natalie när a-laget spelade match :) Olsfors vann, bra! Sen åkte jag hem för att tina min frusna kropp. Poppade popcorn & kollade andra avenyn - ganska mysigt ändå. & nu har jag precis pratat med alexander i telefon, så är redo för att gå & lägga mig :) pusss




21:41

Kategori: MIN VARDAG

Är hur trött som helst idag,. tror all min energi gick åt till nationella provet
haha :) Men efter desperate houswives ska jag hoppa i sängen & ta igen
lite sömn jag missade igår. Imån börjar jag halv elva & har bara en lektion
& klagar verkligen inte alls. Nu är pauuuuusen snart slut! pusss

Linda Backlund Linda Backlund

HEMIFRÅN

Kategori: MIN VARDAG

Tänk att få ha en egen lägenhet, en alldeles egen.. Man får ha vilka saker man vill framme & bestämma precus hur det ska se ut. Man får städa när man vill & ha det så stökigt man vill eller så städat man vill. Du kan göra vad du vill när du vill. Inga krav & man behöver inte anpassa sig till alla andra. Hade inte det varit hur skönt som helst?

Själv hade jag handlat stora mängder inredning på åhléns - dom har underbara grejer. Gjorde ett liiitet (jättesimpelt) kollage på hur jag hade velat ha mitt sovrum. Inte alla möbler & detaljer, men ni förstår stilen. Uuuuuundeeerbar.



TATUERING

Kategori: MIN VARDAG

http://images.shareapic.net/images2/005673564.jpg

http://yaninahammarstrom.blogg.se/images/2009/megan-fox-1_34349177.jpg http://1.bp.blogspot.com/_aexAprZKrU8/Sc31ubr4xaI/AAAAAAAABBc/o9tUdo5AekM/s400/rihanna+tattoo+shoulder.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_ZMdFwon2pfg/SLADGXq9alI/AAAAAAAAFJY/I5VvcwE91lA/s400/PICT0537.JPG http://miirre.se/images/2009/untitledbb_35582790.jpg

jag vill tatuera mig nu - jag tror jag vet vad jag vill ha, men vet inte riktigt vart jag vill ha den!

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

G Å R D A G E N ;
Träningen på konstgräs igår var uunderbar.
Efter träningen övninskörde jag & pappa på lite konstiga väägar, & sen åkte jag till alexander. Jag trodde jag hade fått magsjukt, för så illa som jag mådde igår har jag inte gjort på länge :O! Försökte spy en gång, men det gick inte , så somnade,. försökte spy låter ju bra, men det är skönare att få det gjort när man mår så illa.


I D A G ;
Aaaja. Idag gjorde jag nationella - reading & listening. Vet inte hur det gick, men det kändes helt ok. Fåår väl se :) Sen gick jag till körskolan & pluggade massa! & halv tolv hade jag omkörning. Det började ösregna när vi körde, så det var läskigt att köra om faktiskt. Men det gick bara bra. Efter lektionen pluggade jag mer, fick 62/70 - då 63 är godkänt.. Men jag sätter det imån ;) Nu är jag hemma & ska klippa & slinga min mor. Pussss





såhär fint väder blev det igen efter snöblandat regn :)

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Ännu en ledig måndag - & jag älskar det.
Ska snart in till banken med mamma & fixa mitt konto, sen ska jag köra på körskolan. Efter det blir det plugga teori i någon timme & sen ska jag heeem :) Ikväll är det träning på konstkräset - första gången för min del, så det ska bli skoj! Men nu måste jag ta på mig lite klääder & fixa lite, puss!

MATCH

Kategori: MIN VARDAG

Vinst med 7-2 mot brämhult, underbart bra!

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

eller "dagen efter"..
Näädå, jag mår hur bra som helst & är jäkligt taggad för match idag! Seriepremiär & allt mot brämhult.

Gårdagen var roligast på länge. I alla fall på bussen hem, längesedan jag skrattade så mycket. Vi satt hos mig till tjugo i tolv, då vi tog bussen till sandared. Var maskerad på sandevi, så vi lunkade dit. Var inte så värst mycket folk, men vi gjorde det bästa va situationen & hade skoj ändå! :) Sen tog vi bussen till bollebygd, hoppade av där, hade lite party på busshållsplatsen & sen åkte vi med bussen igen mot stan. Jag hoppade av hos alexander & skrattade för mig själv hela vägen - jag smsade med emma & daniella, vilket inte gick bäst. Snabbt som tusan gick det att komma hem till alexander också, skönt. Sen somnade jag mycket gott.

Idag vaknade jag vid halv ett & mådde hur bra som helst. Nu sitter jag hemma & käkar knäckebröd med ost, kan vara det goaste!


emmmaaa var snygg


jag & daniella, bra biiiiild!


fulare bild får ni leta efter.




såhär fint var det när jag gick hem från bussen, jag blir så glad!

KEBAB

Kategori: MIN VARDAG

Då har man duschat, borstat tänderna, dukat upp för kebab, städat hela huset - blir lätt stökigt när mamsen inte är hemma.. Haha :) Snart kommer tjejerna, & vi får se vad som händer senare ikväll. Maskerad är ett av alternativen, skoj! Men som sagt, vi får se hur det slutar!


såhär fin är jag idag, uppklädd & allt.


& såhääär fint har jag dukat, - kebab är finare mat.

ÅH SÅ GOTT

Kategori: MIN VARDAG

Är man ensam hemma får man göra vad man vill, eller hur?
Dåååååååååååååå ska jag göra chokladbollar till midddag!

http://bellablogg.se/images/2008/tjockis-pokis_12483833.jpg

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Min pojke åkte hem för en stund sedan,. för ikväll kommer mina tjejer hit :) Blir kebab & tjöööt. Sen ska vi vidare, får se vart det bär :) Nu ska jag käka lite, sen duscha & fixa mig. pusssss


ge mig sooommmmmmaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr bara.

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Då var det den såkallade almåsdagen.
Kan väl kortfattat beskriva dagen så här; grillat jävla äckligt lamm, äcklig mat, dåligt väder, en bra frisyrvisning, roliga vänner, dagen gick snabbt - positivt.

När vi hade slutat åkte jag emma daniella & michaela hem till mig, lagade mat & käkade. Elin kom också! :) Mysigt. Sen åkte vi in till stan & kollade kortegen, men det var kasst väder, så vi gick till donken & kissade. Efter några sega timmar i stan åkte vi hem till olivia i sandared, där det var lite tjejfest :) Kul! Sen bar det hemåt vid halv två tiden. Min pojkeee kom till mig med :) Tack för en bra kväll tjejejeeeeer!

http://www.totos.se/referenser/almasgymnasiet.jpg
eftersom jag inte hade någon bild från dagen, får ni en på min fina skola. haha

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Körde på körskolan i morse, & det gick bara braaa.
Sen apu resten av dagen. Käkade lunch med mina godingar & sen tillbaka till salongen. Dagen gick fort, & jag var glad idag. När jag kom hem duschade jag & käkade snabbt, sen tog jag bussen till min pojke :)


jag ääälskar vårkvällar.