LINDA BACKLUND

NYTT!

Kategori:

Den blåa skjortan är beställd & den gula fina älskade skjortan köpte jag igår!! Äntligen lite färg i garderoben..
 

DAVINESS, CLICK

Kategori:

Idag har jag & mina kollegor varit i Göteborg på inspirationskurs med Daviness. Deras nya kollektion heter Click & jag gillade den skarpt! Älskar deras tänk då det innebär naturligt & enkelt. Jag blev väldigt inspirerad idag & ska nu gå & lägga mig fullmatad med inspiration.
 
Modellen ni ser till höger har ett naturligt rakt håt, men med en superenkel teknik som tog ca fem minuter fick hon det här svallet! Någon som vill se hur man gör i ett inlägg?

BALKONGER

Kategori:

Idag hade jag gärna gått en promenad ner till stan & strosat runt, om jag inte vart sjuk. Jag är sugen på att fixa till våran, för tillfället urtråkiga, balkong. Vill ha två stolar med mysiga dynor på, en matta & massa blommor & mysiga lyktor! Här kommer lite inspirationsbilder som jag hittat.
 





PODCAST

Kategori:

Isabel Adrian & Rebecca Stella släpper podcasts på fredagar! Finns tre stycken ute nu & jag älskar dom. Kan inte sätta fingret på vad det är, men något gör att jag längtar tills dom släpps på fredagar... Sök på deras bloggar så hittar ni dem där om ni vill lyssna!
 

Apr. 25, 2013

Kategori:

Idag fyller mitt hjärta år! Han ligger fortfarande & sover, så tänkte snart gå in & väcka han med lite skönsång. Har slått in mina paket nu på morgonen i sista sekund... Hade ingen tejp heller så det blev väldigt fula paket ;).

Ikväll efter jobbet ska vi ut & äta med Alexanders familj, mysigt!

 

 

AMATÖRKOCKEN TIPSAR!

Kategori:

Idag väntade jag finbesök av min fina vän Emma. Fick då för mig att göra en egen lasagne, med egengjorda pastaplattor! Har alltid tyckt att det ser så roligt ut att göra egen pasta, ni vet när man har en hög med mjöl & kläcker äggen i ett hål i mitten & sedan geggar runt? Det testade jag på idag, & det var superenkelt!

Såhär gjorde jag:

Till pastan behöver du;
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk vatten
  • 2 krm salt
Först häller du upp mjölet & gör ett hål i mitten, kläck i äggen, häll i vattnet & oljan & salta. Sen är det lättast att börja fösa i lite mjöl med hjälp av en gaffel. Sedan när du geggat ihop allt så kan du använda händerna. Detta ska sedan bli en smidig deg. När du knådat klart degen ska den stå i kylen i ca 30 minuter, med folie runt så den inte torkar.





Sedan när degen vilar i kylen gör du köttfärssåsen & ostsåsen! Jag gjorde en vanlig köttfärssås så som jag tycker om den, men i detta fallet något tjockare så lasagnen inte blir så rinnig. Ostsåsen gjorde jag först en vanlig vitsås & sen la jag i lite riven ost & kryddade sedan efterhand.





När allt är klart är det dags att kavla ut degen. Jag delade min degklump i tre & kavlade sedan ut den så gott jag kunde för att den skulle passa min ugnsform. 



När jag hade fått en hyffsat bra form på degen så lade jag i den i en smörad form. Jag började med ett lager pasta, sedan lade jag köttfärssås & ostsås ovanpå, sedan ett lager pasta, köttfärssås & ostsås. Sedan avslutade jag med ett lager pasta med ostsås på & toppade med lite riven ost. Ugnen hade jag på 200 grader & lät lasagnen vara inne i ca 30 minuter!



& såhär blev resultatet! Måste säga att den blev supergod... :)

 
 
 

Kategori:

Fick så fina grejer när några av mina fina vänner var här en lördag för att fira min födelsedag. Blir så himla varm i hjärtat när jag tänker på hur fina människor jag har runtomkring mig.
 


LÖRDAG

Kategori:

Idag har jag jobbat till 14, sen åkte jag ut till Olsfors & kollade fotboll. Efter matchen åkte jag med min familj hem & nu har vi precis ätit grillat till kvällsmat! Min bror åker iväg till Kos imorgon, så jag ska sova här hemma idag så jag kan säga hejdå på riktigt i morgon. Nu ska jag göra mig en kopp te & burra ner mig i soffan.
 
Hoppas ni får en fin helg ♥

@SÄNGEN

Kategori:

Har legat i sängen i två timmar & dragit mig... Vi hade ju planer på Göteborg idag, men när jag hör hur regnet piskar mot fönstret vet jag inte om jag är så sugen längre... Jag får väl hoppa in i duschen & äta en god frukost & tänkta efter sen igen! ;)

ONSDAG

Kategori:

Hej där! Jag ber om ursäkt för min uppdatering, inläggen kommer med lite dagars mellanrum just nu. Men, så kan det vara när man har massa annat i huvudet! :) Idag fyller min farmor år, stort grattis ♥
 
I morgon är jag ledig, såååååå skönt, & eftersom min pojkvän är sjukskriven fortfarande tänkte vi ta en liten tripp till Göteborg. Jag är i behov av en vårjacka, tröjor/toppar & ett par nya skor! Är väldigt sugen på ett par nya nikeskor, har träningsdojor & ett par sneakers sen innan, men vill ha ännu ett par vardagsnike! Dessa två är supersnygga, men måååste jag välja så blir det dom översta.
 

SÅ SJUKT SHOPPINGSUGEN!!!

Kategori:

Har alltid samma shoppingsug på våren varje år & det suget har precis börjat för mig. Jag vill ha en helt ny garderob & nya accessoarer, gärna nu med en gång... De här två sakerna står högst upp på min lista just nu!
 
Världens finaste klocka från Marc by marc jacobs & en perfekt tröja från Issue 1.3, en tröja man kan ha till allt!
 

LÖRDAG

Kategori:

Hej där! Idag har jag varit nere på stan en snabbis, köpte en superfin kavaj som jag tänkte ha på mig ikväll, visar den en annan dag! Det kommer lite folk hit ikväll på förfest, sen drar vi ner på stan & dansar! Nu ska jag äta lite mat & sen ta en liten powernap. Hoppas ni får en bra kväll, för det tänker jag ha :)
 
Här kommer en randombild... Jag vill ha denna fina skjortan från Zara!
 

UNDERBARA LEDIGA DAG

Kategori:

Min dag idag började med ett besök hos tandläkaren tidigt i morse, ska få en ny bettskena nämligen. På vägen hem köpte jag med frallor till mig & alexander, mysfrukost är ett måste på en ledig dag! När jag kom hem slängde jag i några maskiner tvätt, dammade lägenheten & sedan fixade jag frukosten som vi nu har avnjutit! Snart ska jag fortsätta städa & ikväll åker vi hem till min familj för middag.





FRÅGA & SVAR

Kategori:

Fick en fråga om vart kartan jag fick i present kom ifrån. Kartan är köpt på Gekås!! Har velat ha en världskarta jättelänge med hittade ingen jag tyckte var fin i färgerna osv... Men den här är lagom stor & svartvit, perfekt!
 

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Kategori:

Här kommer lite bilder från när mina fina tjejer var hos mig för några helger sedan!
 






Förlåt för förskräckligt fula bilder, men såna är vi! Haha, ni är grymma tjejer!

MINA FINA PRESENTER

Kategori:

Här kan ni se alla mina fina presenter jag fick på min födelsedag, tack igen för all uppvaktning jag fick! ♥
 







Den fina boken fick jag av min fina kusin Filippa, blev så otroligt glad över den!
Älskar dig Filippa ♥

EN PERFEKT HELG

Kategori:

Har haft en helt underbar helg i Trysil tillsammans med mamma, syster & bror. Vi åkte upp i lördags, var ute & åt med bror på kvällen, sen åkte vi skidor & tog det lugnt på söndagen & på måndagen åkte vi hem! Rasmus hade överraskat oss med att checka in oss på hotell, vi trodde att vi skulle bo i hans stuga med hans rumskompisar... Så lyxigt! Tusen tack för den här helgen, ni är bäst min fina familj! (Vi saknade dig pappsen♥)

Bilderna har jag ännu en gång snott från min syster Julia.... Hennes blogg har du häääär.
 





TACK TACK TACK ♥

Kategori:

Hade en så himla bra födelsedag. Mina nära & kära kom på kalas klockan 18 & jag fick så himla fina presenter, tusen tack! & tack till Filippa & Julia som hjälpte till med att fixa maten & efterrätten, ni är bäst ♥
 
Bilderna har min fina syster tagit, ni hittar hennes blogg hääär!






TREDJE APRIL

Kategori:

Idag är ingen vanlig dag, för det är Lindas födelsedag! haha.. Känner mig som ett litet barn :) Snart ska jag traska mot jobbet, jobbar bara fram till lunch för sen ska jag hem & fixa inför kalaset ikväll. Åh vad mysigt att fylla år!!

Lilla Linda två år. 19 år sedan, har jag ens varit så liten?! haha.
 
 

FÖRSTA APRIL

Kategori:

Då var den här långhelgen slut, den gick alldeles för fort! Har haft fullt upp med att umgås med nära & kära, så otroligt skönt att ha så fina människor runt omkring sig. Har samlat på mig en hel del energi nu, så nu ska jag ta tag i mitt liv. Mer om det en annan dag. Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag!

Här kan ni njuta av lite skönsång!