LINDA BACKLUND

STREETSTYLE

Kategori:

TISDAG

Kategori:

Mina inlägg lyder ungefär detsamma varje dag, jobb. Inspirationen flöööödar inte om jag säger så ;) Slänger upp lite inspiration strax, sen får det räcka för idag :)
 

BOKTIPS!

Kategori:

Läste ut en bok på några dagar bara när jag var i Grekland. Älskar att läsa biografier & andra sanna historier. Boken jag läste hette Skamfläck som är en uppföljare till 14 år till salu. Den handlar om hur tre svenska tonåringar säljer sig själva till nästan vilket pris som helst, de har ett destruktivt beteende när det kommer till sex & säljer sig själva för att dämpa en ångesten de har. Den är superintressant, så för er som gillar att läsa sanna, grymma & gripande historier, läs den!
 
Köpte en ny bok igår på Ullared, 3096 dagar, som är skriven av Natascha Kampusch. Även den är en sann historia om när hon blir kidnappad & får leva i ett garage, där hon sedan får barn med kidnapparen.. Ska börja läsa lite ikväll!
 
  

MÅNDAG

Kategori:

Då var det tillbaka till verkligheten.
Har haft en underbar vecka på Kos med familjen, ville inte lämna Rasmus & värmen. Ska försöka lägga upp lite bilder så snart som möjligt, så fort jag har tid :) Nä nu ska jag krypa ner i sängen, kram!
 

SÖNDAG

Kategori:

Nu har jag & emma fått ryck, igen, & beger oss snart mot ullared! 
 

GREKLAND <3

Kategori:

Hej där! :) anledningen till att jag inte bloggat är för att jag är på Kos. Familjen åkte ner för att hälsa på våran bror som jobbar här nere & jag har inte nämnt det eftersom allt var en överraskning :) Jag har det helt underbart & vill egentligen inte åka hem i morgon! Men jag saknar Alexander & mina fina vänner så det ska bli skönt ändå. Nä nu ska jag duscha & senare ska vi äta italiensk mat, muums!

TORSDAG

Kategori:

Vaknade till ett regnoväder idag. Man kan ju inte göra något åt det, jag vet, meeeen fy vad tråkigt det här är! Hur som helst, idag ska jag in till salongen & jobba & ikväll blir det att umgås med vänner :) Ha en bra dag, trots regnet ;)
Det här längtar man inte alls tillbaka till... !

MÅNDAG

Kategori:

Är på restaurangen nu & längtar faktiskt hem till sängen.. Jag är lite febrig, så det tar på energin.
 
Åh det slog mig härom dagen också att jag vill till Summerburst igen, det var så skooj!
 

GOLFVECKAN

Kategori:

Idag drar Golfveckan igång på Hulta! Det innebär att restaurangen kommer vara öppen längre & det betyder att jag kommer jobba länge. Jag ska försöka uppdatera så gott jag kan på kvällarna, annars så hörs vi på fredag!:)

YELLOW

Kategori:

Är lite väl inne på gult just nu. Men oj vad snyggt!
 

TJEJKVÄLL

Kategori:

Igår var det lite tjejkväll hemma hos mig! Vi åt mat & tjötade hela kvällen, det är tjejer bra på! :) sen bar det av in till stan en snabbis för ett vps & sen åkte vi hem.. Haha! Men hade en superbra kväll! Bilderna har jag snott från Elvira ;)

MIN NYA SKÖNHET

Kategori:

Kommer från Rules by Mary!

LEDIG = MYCKET ATT GÖRA

Kategori:

Idag fick jag vara ledig från allt som heter jobb. Men trots att man är ledig så betyder det inte att man inte har något att göra :) Idag har jag klippt min moster, jag har gjort ärenden i stan, ska finslipa mitt CV & jag ska klippa & slinga min mor ikväll. Tror inte jag hinner bli rastlös! Men jag har inget emot det, tycker om att vara sysselsatt.
 

TRÖSTSHOPPING

Kategori:

Har varit på salongen hela dagen. Har varit väldigt lugnt idag, så har hunnit med lite ärenden (som för övrigt är sjukt tråkigt att lägga pengar på) & jag har också unnat mig lite tröstshopping. Det är jag värd känner jag. Träffade emma över lite källsmat & fika efter jobbet, åh vad behövligt. Nu ska jag burra ner mig i sängen & inte gå upp på ett bra tag.
 

OMBRE

Kategori:

Jag har gillat hela den här grejen från början & har faktiskt inte tröttnat på den heller. Dock så tycker jag att den färgade utväxten endast ska vara en decimeter ungefär & att skillnaden på det mörka & det ljusa ska vara liten. Jag är sugen på att lägga i en mörkare färg i botten, får se hur jag gör det med!
Här är några som jag tycker ser grymt bra ut i ombre!
 
 
 

EN DÅLIG DAG.

Kategori:

Idag är det inte min dag. Känner mig inte bra alls, mitt huvud är inte med mig, har ständigt ont i magen, svamlar när jag pratar, & känner mig allmänt nere. Har egentligen ingen anledning till det, så nu slutar vi med klagandet! :) Får tänka på att jag ska snart, eller njaa inte så snart kanske, till stockholm & se lady gaga!
jag & min fina vän elin <3
 
 

ÖVERRASKNINGSMIDDAG

Kategori:

Älskar att överraska & uppvakta mina nära & kära. Idag har jag gjort hemlagade amerikanska hamburgare med dressing & sallad till min man! Till efterrätt blir det mjölkchokladpannacotta med hallon! Åh så gott :)

MÅNDAG, ELLER TISDAG?

Kategori:

Ååh har inte koll på någonting idag känner jag. Åkte till jobbet halv åtta, men började visst tio.. Sen har jag trott att det har varit tisdag hela dagen, men icke sa nicke. Nu är jag hemma & det känns som jag har tusen saker att göra, men ska endast se till att jag får mat i magen. Jag känner mig fruktansvärt stressad just nu, över vad? Har gjort det i flera dagar...
 

NYTT!

Kategori:

Hittade en jacka & ett par skor i Köpenhamn igår! Jackan köpte jag på Zara & skorna kommer från Topshop.

Köpte en brynpenna & enstaka lösögonfransar på Make Up Store för ett tag sen också, som jag glömt att visa!

KÖPENHAMN MED EMMA

Kategori:

Jag & emma åkte till Danmark över dagen igår. Vi åkte halv åtta hemifrån & var framme i Köpenhamn halv elva redan! Vi gick i stan & strosade runt, handlade lite, åt glass & hade det bara allmänt mysigt! Drog oss hemåt när klockan närmade sig fem. Vi stannade på Statoil i Malmö för att ta en nap i bilen & efter det åkte vi hem igen. En perfekt dag för två rastlösa tjejer :)

 
 
 

ONSDAG

Kategori:

Åh vad dålig jag är på att uppdatera här då.. men bättre sent än aldrig... ;) Min vardag stavas jobb för tillfället, men jag gillar det! I helgen är det första helgen (lördag & söndag) som jag är ledig sen i april! Det ska firas med en roadtrip hade jag tänkt, haha. Nä, nu ska jag hoppa in i duschen! Kramkram
 
jag & emmis i grekland! ♥

EN (ALLDELES FÖR SEN), DAGENS!

Kategori:

 
De här kläderna lunkade jag runt i på salongen & stan i Lördags.

NYTT!

Kategori: NYTT

Jag har nu fått tummen ur & lagt in bilderna på mina nya kläder jag har köpt under veckan!


En vit tshirt, en svart oversize tröja & ett par skinnbrallor!






Tre par trosor, en topp & ett par svarta chinos!

 
En mycket nöjd Linda hänger nu in dessa godingar i sin garderob.
 
 

SÖNDAG

Kategori:

Det är inte okej att vakna halv fem utav att det regnar! Vädret är inte okej just nu... Jaja, dagen har jag spenderat på Ikea & hittade lite fina saker som jag fick med mig hem! Det blev en lampa & ett överkast, samt glas & en karaff. Bilder kommer på det & även på alla reafynd jag har gjort i veckan! Kram på er så länge.
 
Hade på mig ett par nya örhängen idag, men kom endast hem med ett.. jaja, vad gör det om hundra år?

NAGLAR

Kategori:

Jag vill fixa mina naglar! Har supertråkiga naglar, men eftersom jag jobbar på restaurang blir det inget med det.. Jaja, såhär hade jag gärna haft dom en dag! Superfint :)

 

STYLEBYTYRA

Kategori:

För er som inte gjort det, kolla in stylebytyras sommarrea! Finns massa fina saker. Dessa skönheter hade gärna fått flytta in i min garderob! :)