LINDA BACKLUND

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Det händer mycket just nu. Jobbar mycket, njuter av våren, umgås med pojkvännen & vänner så fort jag får tid. Men jag klagar inte, dock hamnar bloggen lite i kläm! Men jag ska försöka bättra mig! puss

SNYGG!

Kategori: MIN VARDAG

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har precis betalat min mobilräkning & a-kassan. Fy vad tråkiga pengar det är! 609 kr (om man ska vara exakt) i månaden.. usch, men vad ska man göra åt det. Nu ska jag sätta mig i soffan & tänker inte lyfta min rumpa i onödan! Ha en bra kväll :)
jag vill med ha en tatuering...

SKADEGLÄDJE...

Kategori: MIN VARDAG

Ta en titt på den här videon om ni tycker det är lite småkul när andra failar lite haha!

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

oooj vad trött jag var i morse. Overkligt trött. Men tur att man har världens bästa chef, min mor, som låter mig börja senare! Så nu sitter jag & kollar på gårdagens big brother avsnitt & sen ska jag göra mig en goood fruskost.


här är en bild på min & filippa, haha! ♥

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag fyller min pojkvän år, så växte han i morse med ballonger & en hemsk sång, samt ljus & en liten bakelse jag bakat med kärlek ;) han hade senare inget minne av att jag hade grattat han, han minns bara vad han fick i paket.. Haha!

Så här fin blev min lilla bakelse;

SÅÅ FINT!

Kategori: MIN VARDAG

Så här vill jag ha det!

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Då var man ledig idag. Känns behövligt. Trots att jag var ledig i fredags så gick jag & Elin upp tidigt ändå & spenderade dagen i Göteborg. & idag har jag klippt & gjort slingor på Alexanders mamma & klippt hans bror. Så nu har jag inget planerat ikväll, mer än big brother!

XLASH

Kategori: MIN VARDAG

Nu har jag precis klickat hem Xlash ögonfransnäring. Jag är extremt nyfiken när det gäller detta serum då jag har läst så himla mycket bra om det. Jag har korta & tråkiga fransar naturligt, så varför skulle jag inte testa detta magiska klet på mina fransar? Haha. Ja, jag har faktiskt lite förhoppningar & förväntningar på att det ska leva upp till det jag har läst. Jag återkommer om ca tre-fyra veckor!

TODAYS

Kategori: MIN VARDAG

NYTT TILL GARDEROBEN

Kategori: NYTT

Fick med mig tre nya & fina plagg hem från Göteborg idag!

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hej hej! Ville bara meddela att jag lever. Har jobbat varje dag & har helt enkelt inte prioriterat datorn. Men nu är jag ensam ikväll så tänkte att jag kunde försöka sysselsätta mig lite. Har läst igenom hela dagens rättegången med Breivik, det är ju intressant, eller rättare sagt, han är intressant.

HEY I WANT YOU

Kategori: VILL HA

Vill verkligen ha ett par nya skor, eller en roligare garderob. De här fin fina skor är ju inte helt fel.

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Igår blev det utgång med tjejerna! Vi började hemma hos mig, dansade hela kvällen på x&y & sen avslutade vi kvällen hemma hos mig. Perfekt. Idag har vi ätit frukost, legat i soffan & sen ätit middag, känns bra..
Så här såg det ur igår!

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Min dag har hittills bestått av jobb. Ikväll är det utgång som står på schemat, så funderar på att ta en liten nap nu så jag blir på g sen!

Kan inte annat än att längta så himla mycket till skiathos en regning dag som den här! 8 veckor kvar!


snart snart snart..

FRÅGA & SVAR

Kategori: FRÅGOR & SVAR

OBSESSIONS

Kategori: INSPIRATION


FREDAGSMYS, ELLER?

Kategori: MIN VARDAG

Sitter i soffan & försöker kolla på Big Brother, men min mor snarkar så himla högt just nu, så hör knappt någonting. Jaja, känner mig ensam ikväll. Jag & min onepiece, forever alone.

JAG BEHÖVER HANDLA FINA SAKER.

Kategori: VILL HA

Kolla dessa fina fina fina armband. Jag vill ha dom, & jag vill ha sommar. Nu.

INSPIRATION

Kategori: INSPIRATION


JAG VILL (MÅSTE!!!) HA!

Kategori: VILL HA

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Var så otroligt seg i morse, så min träning fick vänta tills kvällen. Var så skönt att vara ute & träna! Sprang som uppvärmning & sen körde jag styrka på lekplatsen, perfekt! Tror att jag kommer hata den där parkbänken i morgon..

Just nu bleker jag tänderna, har aldrig gjort det innan så det ska bli spännande & se hur det blir!

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Nu har jag gjort mig en supergod smoothie & en macka till frukost. Snart bär det av mot jobbet!

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Då var jag hemma igen. Har haft två helt perfekta dagar på Varbergs kurort med Alexander! Igår badade vi, bastade & åt en supergod buffé på kvällen. Idag har vi fått massage & badat ännu mer. Handlade även massa roliga saker i deras lilla butik. Vi åkte även förbi Ullared på vägen hem & därifrån fick jag också med mig lite roliga saker hem! Här har ni allt!

PÅSKAFTON

Kategori: MIN VARDAG

Då ska man snart bege sig mot viskafort för en helkväll med bästa tjejerna. God mat & skräckis står på schemat! aah, är rädd redan nu. Ha en bra kväll & ta hand om varandra ♥

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Tack Gud för träningsvärken! Känns alltid bra att få sin träning bekräftad ;) Ikväll blir det att umgås med fina vänner, det ser jag fram emot. Sen i morgon bär det av till Varbergs kurort & det ser jag också mycket fram emot ♥

PÅSKPRESENT

Kategori: MIN VARDAG

Fick en jättefin påskpresent av mamma & pappa idag! Sex stycken servettringar från miljögården. Tack tack ♥

NÅGRA TIMMAR SENARE

Kategori: MIN VARDAG

Hej & hå, jag är värd en jäkla träningsvärk i morgon. Nu ska jag ta en lång & skön dusch & sen får vi se hur den här dagen slutar :)

Här är min nya kamera!

RÖVPASS PÅ SCHEMAT!

Kategori: MIN VARDAG

Nä nu jäklar ska jag dra mig iväg till gymmet. Har slöat hela morgonen & nu får det vara nog med det! Blir ett rövpass idag, ett redigt ett. haha.

RAY BAN

Kategori: VILL HA

Känner att det är dags för ett par nya solisar! Är så sugen på dessa, men vet inte om jag vill ha brunt eller svart!

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag varit på gymmet med alexader, var lite seg i starten efter en vecka med influensa. Men jag var där & gjorde mitt bästa, cred till mig. Sen lagade jag kokt torsk, kokta grönsaker & potatis till min man, ännu mer cred till mig, haha :) Nu hade jag tänkt att göra mig en kopp te & sen kolla gårdagens big brotheravsnitt! kram så länge

PAKET

Kategori: MIN VARDAG

Fick som sagt så mycket fint igår. Bland annat en macbook pro & en grym kamera som man kan ha överallt, så som under vatten tillexempel! Är supernöjd.

HEJ IGEN

Kategori: MIN VARDAG

Har haft lite att göra den här veckan, därav dålig uppdatering!
Vi har nu öppnat restaurangen som rullar på & jag har även hunnit fylla år. Igår var det min dag :) Fick så mycket roliga saker, tack tack!