LINDA BACKLUND

SKÄRTORSDAG

Kategori:

Oj vad dålig uppdatering! Det ber jag om ursäkt för. Men den här veckan har varit lite rörig.. I måndags åkte jag med min pojkvän till akuten & blev sittandes där i fem timmar, vi kom hem vid strax efter två på natten... Tisdagen orkade jag knappt hålla ögonen öppna... I går, onsdags, så jobbade jag över & efter jobbet gick jag & min kusin Frida & handlade. Idag kommer jag också jobba över & förmodligen vara helt slut ikväll.
 
Så, om jag inte uppdaterar mer innan helgen så får ni ha en bra Påsk! Det tänker jag ha :)
 

MALCOLM B

Kategori:

Igår var Daniella, Elvira & Emma hemma hos mig. Vi hade det supertrevligt här & sen begav vi oss till x&y där Malcolm B uppträdde! Hade en sjukt bra kväll, tack mina fina!

PÜRMINERALS

Kategori:

Vi har tagit in ett mineralsmink till salongen nu! Vi har gått en ingående kurs inom märket & igår hade vi en kundkväll för nära & kära, samt kunder som var intresserade. En mycket trevlig kväll, hoppas ni som var där kände detsamma!

SVENSKT TENN

Kategori:

Åh, någon av de här ljusstakarna hade jag mer än gärna haft hemma. Jag älskar dom!
 

JAG ♥ HELG

Kategori:

Den här helgen har varit fullspäckad med massa roligheter, allt från att umgås med mina fina vänner, shopping i göteborg, sova över hos mamma & pappa, vara ute i skogen till att grilla korv. Jag har njutut varje sekund, den här helgen behövde jag.

Den här väskan & blusen köpte jag i Göteborg!



TAPET

Kategori:

jag är sugen på en tapet i vardagsrummet... Funderar på att endast ha på en vägg eller på alla. Den här skulle sitta fint på en av väggarna! Älskar den råa känslan.

ULLARED

Kategori:

Idag har jag tillbringat dagen med mamma & Julia i Ullared. Jag hade ingenting jag skulle ha köpt idag, vilket gör shoppingen lite roligare! Köpte en superfin kruka som jag ska ha på balkongen, presentpapper & snören, veckoplanerare till kylskåpet (alexander behöver bli lite mer strukturered haha), påskfjädrar & ett cykellås. Sedan köpte jag även en deo, påsar & andra små standardgrejer som man köper där...
 




 

FÅTÖLJ

Kategori:

Jag vill ha den här fotöljen, antingen i svart eller i trä, (från Ikea)
som jag kan ha i ett hörn med en fårskinnspäls på... Åh så fint!

 

PÅ MIN ÖNSKELISTA

Kategori:

 

MAR. 10, 2013

Kategori:

Idag har jag & emma varit ute en sväng i skogen, det var så himla skönt. Sen gick vi in & tog oss en varm kopp te, älskar känslan när man varit ute i friska luften & sen kommer in i värmen...
 
Idag har jag tagit hand om mig själv. Jag har färgat mina ögonbryn & fransar, jag har tagit en lång dusch, peelat ansiktet & rakat benen. Jag har blekt mina tänder & lagat mig en mycket god kvällsmat! - köttgryta med ris.
 
Nu ska jag göra mig en kopp te & burra ner mig i soffan. Hoppas ni också har haft en fin söndag.
 

VILL HA

Kategori:

EN PERFEKT LÖRDAG

Kategori:

Dagen startade med några timmars jobb & sedan har jag spenderat resten av dagen med fina Emelie. Vi har bakat cupcakes, försökt i alla fall! Hade tyvärr ingen sprits när vi skulle lägga på glasyren, så det fick bli såhär helt enkelt. Men tycker vi lyckades bra för att vara första gången! :)

Nu ska jag göra mig lite mat & sedan ska jag kolla på Melodifestivalen. Alexander jobbar kväll, så får underhålla mig själv sålänge :)







 
 
 
 

UPDATE

Kategori:

Ville bara säga att jag lever. Har inte riktigt haft tid för att skriva, men kan ju inte påstå att det händer något roligt heller... Jag återkommer!
 
 

NEWS

Kategori:

Här har ni tröjan jag fick med mig hem i söndags, från Ginatricot.


UNDERBARA SÖNDAG

Kategori:

Idag sov vi ut tills klockan var halv tolv... Sen blev det pannkaksfrukost!
 
Idag har vi även varit ute i det underbara vädret, gick en promenad till knalleland. Köpte en tröja, visar er den sen! Nu ska jag ta tag i städningen här hemma, det behövs. Sen i eftermiddag kommer syster hit för att mysa! Åååååh bra söndag!