LINDA BACKLUND

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag mötte jag upp emma i stan & vi strosade runt lite. Jag köpte en ny jacka & lite underkläder, alltid trevligt! Efter det åkte vi hem till my place & lagade lite mat & efter det kom elvira & elin! Vi bakade chokladbollar & kollade sedan på skräckfilmen - the children. USCH. Men tack för en bra kväll mina hjärtan, ♥

 

LOVE IS HARD

Kategori: MIN VARDAG



Sitter & tänker, inte på något speciellt egentligen. Jag är en liten grubblare, det kanske inte märks, men jag tänker nog alldeles för mycket ibland. Speciellt när jag inte har något speciellt att göra, som nu - sitter & väntar på att jag ska gå in i duschen för att vara färdig lagom till BB. Då tar tankarna över.. Jag är så dålig på att prata om hur jag mår & vad jag tycker & tänker. Ska bli bättre på det hade jag tänkt. Ett djupt inlägg så här på kvällskvisten!

LOOOVE

Kategori: MUSIK

NÖJD TJEJ

Kategori: MIN VARDAG

Förra gången jag sprang orkade jag bara 1/4 av rundan (det var första gången jag sprang på ett halvår..) Men idag gick jag 1/4. Tror att det var min ångest som sprang åt mig idag.


hej hej smal tjej

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Inte min dag idag. Nu efter att jag har legat i soffan, spytt & mått skit drar jag mig ut på en joggingtur! Wish me good luck.


bild från i lördags, fina tjejer!

JAG LEVER!

Kategori: MIN VARDAG

oj, har inte skrivit sen i fredags. Jag har inte haft tid, & inte heller lust, att sitta vid datorn. Men här kommer en kort sammanfattning sen sist!

Fredag; Jag & alexander åkte ner till varberg över kvällen för att grilla med familjen!
Lördag; Jag & bror hade grillfest som var kaoooooos! haha, hade så sjukt kul.
Söndag; Jag städade upp efter lördagen & jobbade. Var sedan på kalas hos min pojk
Måndag; Jobbade till 16, & efter det sov jag & mina kusiner hos frida
Tisdag; Var med frida på dagen & åkte sedan & klippte farmor. Efter det mötte jag upp mina tjejer i stan för en hel kväll på viskan, massa tjöt & mys!

Idag väckte alexander mig klockan 8 & var pigg.. Vi gjorde inget speciellt fram tills klockan blev ett då jag började jobba. Efter jobbet, som slutar 21:30, var det bara att åka hem för att kolla BB. Nu ska jag soova för i morgon är det skola! Puss & kram


bild från i fredags, på väg till varberg.

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG



Har legat på terassen hela dagen & njutit av de 23 graderna det är ute idag! Åh vad jag blir glad. Har lyssnar på lugn & bra musik samtidigt som jag har målat mina tånaglar rosa, sommarkänslorna är här.

02:26

Kategori: MIN VARDAG

Ibland när man känner sig så otroligt ensam, när man känner hur tomt hålet i bröstkorgen är & hur ont det gör, det är den värsta känslan jag vet. Och när man känner sig så ledsen att tårarna inte längre kommer, utan man sitter rakt upp & ner & bara stirrar, eller inte hör vad någon säger. Eller när man säger ja till saker man inte vill eller när man bara vill ligga i sängen en hel dag & kolla upp i taket. Ibland skulle jag vilja att någon berättade för mig vad meningen med livet är, & varför de personerna man älskar mest alltid ska försvinna först. & om någon kunde förklara för mig vad meningen med sorg är så snälla, säg mig.

01:47

Kategori: MIN VARDAG

Efter promenaden blev det en lång & varm dusch & sedan lite kvällsmat framför big brother.

Vid elva-tiden fick jag för mig att städa min garderob... oj vad grejer! Slängde ett tiotal skokartonger som jag hade sparat, (varför!?) & sedan vek jag om alla mina kläder. Så nu är det jättefint & den känns mycket större. Nu kanske det till & med får plats lite nya kläder.. hehe! Nu ska jag sova, godnatt!

SOFFPOTATIS

Kategori: MIN VARDAG

Har legat i soffan i över tre timmar.. jag har kollat två avsnitt av big brother & tre avsnitt av glamourama. Känner mig inte liite fet eller så. Blir en liten promenad nu! 

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag hjälpt till frida att flytta till sin fina lägenhet! & efter det har jag agerat mamma & lagat mat. Lagade köttfärssås som var otroligt god, stolt tjej. Nu skulle jag egentligen gått ner till fotbollsplanen & kollar på a-lagets premiär match, men jag vet inte vart min ork tog vägen, blev jättetrött nu.. Åh, jag orkar inte vara seg.


mina fina tjejer, men saknar sandra & elin på bild! ♥

NEWS

Kategori: NYTT

 
en blus & en långkjol fick följa med mig hem från göteborg i tisdags

PERFEKTION

Kategori: VILL HA

 

PICS FROM YESTERDAY

Kategori: MIN VARDAG











nu är han äntligen hemma igen, som jag har längtat efter denna dagen.

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag umgåts med min vän emma & efter det blev det jobb.

Nu har vi kommit hem från landvetter & med oss har vi min BROR! Åh vad jag har saknat dig.


julia & jag i bilen till landvetter, vad ful jag är.

TISDAG KVÄLL

Kategori: MIN VARDAG



Jag & emma mötte upp elin för att spendera kvällen på café viskan, (uteservering!!!), Vi stötte då på elvira, julia & therese som slog sig ner vid vårat bord & vi hade en mycket bra kväll! Jag åkte sedan hem till emma för att sova över där, myspys!

12:22

Kategori: MIN VARDAG



Nu är jag redo för göteborg. Har på mig min systers blus & ett par jeans. Hoppar över jackan & tar med mig min gröna väst istället, det är ju faktiskt 18 grader ute! :))) Ha en bra dag alla!

MORNING MORNING

Kategori: MIN VARDAG

I morse åt jag en good frukost & efter det la jag mig ute i solen. Men eftersom jag tycker det är långtråkigt att sola så gick jag ut på en långpromenad istället! Kändes bra. Efter det blev det att städa rummet & ta en låång dusch!

GÖTEBORG

Kategori: MIN VARDAG

Oh, i morgon är det göteborg som står på schemat! Vilket betyder att jag kommer komma hem pank.. Nä, men jag har massa saker jag både behöver & vill ha nu, så ska handla det hade jag tänkt! :) Alexander fyller år på måndag & rasmus kommer hem på onsdag, så ska handla lite överraskningar. Älskar att överraska folk. Jaja, nu blir det sängen! Ska försöka hinna med ett inlägg i morgon innan jag åker ! Puss & godnatt


ett par easytone står högt upp på önskelistan!

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag spenderade jag förmiddagen hos familjen Persson ute på deras altan, så underbart väder! & sedan från klockan 13 till 21:30 var det jobb.

Nu ska jag lägga mig i sängen & läsa lite i boken; låt den rätte komma in, som jag har lånat av min moster. Någon som har läst den? Den ska tydligen vara mycket läskig & mycket bra..

FRÅGA & SVAR

Kategori: FRÅGOR & SVAR

Postat av:
ÅH! Vart kommer den fina playsuiten från? kran lisa

SVAR: Det är ingen playsuit, utan en väst :) Men den kommer från Lindex!

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

I morse åkte min pojke till skåne för lite golfläger, så jag sov ut i hans säng & fick sedan ångest över att lämna den.
Idag började jag jobba 14 & slutade 19, underbart väder idag med! Gjorde mig lite gladare. Nu sitter jag på skype & pratar med min bror! ÅÅÅH KOM HEM NU! ♥ Nä, det var allt för idag. Puss
ingen bra bild på bror, men det får duga. LOVE YOU !

ON MY MIND

Kategori: MIN VARDAG

varför vara ledsen & nere för saker som känns meningslösa, när det finns så mycket mer att må bra & vara glad över?

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Började jobba 06:30 idag, trodde aldrig att jag skulle kunna gå upp klockan 5, men det gick! Slutade klockan tre & då var det bara att åka hem & sova lite. Skulle umgås med mina fina vänner idag, men jag orkade inte. Blir ledsen på mig själv när jag inte har ork kvar till att vara med mina finste vänner. ♥


åh, ta mig hit igen.

YESTERDAY

Kategori: MIN VARDAG



Spenderade éna halvan av kvällen igår med alexander & andra halvan hemma hos mina kusiner. Bilden är tagen igår på mina kusiners hund, Tiger, som ligger & snuttar på sin kudde. Han suger på hörnet som om det var en napp. Huur söt?!

WONDERFUL DAY

Kategori: MIN VARDAG



Blev en fika med syster & pappa när jag kom hem, så mysigt.

NEW & NEW

Kategori: NYTT



FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

 

Åkte in till staden för att ha apu, som alla andra fredagar. Men när jag kommer till salongen får jag reda på att calle var ledig idag, utan att ha sagt till mig, så det var ju bara att åka hem igen. Men det gör ingenting, var ganska skönt ändå. Fick två saker med mig hem från stan! Visar senare, puss!

22:45

Kategori: MIN VARDAG

Kollade på sista minutenresor precis, åh ta mig här ifrån!

Jaja, nu ska jag kolla klart Big Brother & efter det ska jag burra ner mig i sängen & kolla de senaste tre avsnitten av glamourama. Puss & kram & godnatt alla :)

WANTED

Kategori: VILL HA

19:34

Kategori: MIN VARDAG

 

Vaknade ur min powernap & insäg att det var kalasfint väder. Så har nu varit ute på en promenad. Gjorde armhävningar, situps & utfall efteråt. Hejja hejja. Nu blir det snart kvällsmat & ikväll blir det plugg!

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

I morse klockan åtta var det dags för nationellt prov i svenska B. Kändes bra, men man vet ju aldrig! Sedan på eftermiddagen hade vi kundpass.

Nu är jag hemma & är hur trött som helst. Blir en powernap & sedan blir det plugg hela kvällen.

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Min kväll igår blev inte som jag hade tänkt mig. Skulle egentligen plugga & sova hemma, men istället kom emma förbi med en liter glass & sedan sov jag hos alexander. Men klagar inte!
Idag var det inte lätt att komma upp ur sängen! Men efter skolan väntas det jobb mellan 13 - 21:30, så det är bara att vakna till! Nu ska jag fixa mitt hår som ser helt hemskt ut. Ha en bra dag alla!

CLOSE UP

Kategori: MIN VARDAG



Sprang efter två änder vid ramnasjön innan! Anden till vänster var orange & hur vacker som helst, men tyvärr blev bilden inte skarp, men galet cooool.

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

 

Hade muntligt prov i svenska b idag, nationella. Gick bra trots att jag skrev det på tio min! & efter skolan idag gick jag & emma en powerwalk i regnet runt ramnasjön & runt byttorp, så skönt! Nu ska jag sova lite & ta någonting för min onda hals. Ikväll blir det plugg!

GÅRDAGENS

Kategori: MIN VARDAG

 

Igår var det sommar, jag njöt till 100.

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Igår kom emma förbi jobbet när jag höll på att stänga. Hon kollade flitigt på & sedan fick hon för sig att skjutsa mig hem. När vi kom hem vid tio tiden så satte vi igång med lite plugg & efter det skjutsade hon mig till alexander. Världens bästa emma.

Det var så otroligt segt att gå upp i morse, men börjar piggna till lite nu! Kort dag idag, så skönt.

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har vi prov på manikyr & handmassage. Programmet sitter inte helt hundra, men hoppas att det kommer gå bra ändå. Efter skolan är det jobb till 21:30 som gäller! Ha en bra dag alla!




IT'S NEW

Kategori: NYTT

ELMIA INSPIRATION 2011

Kategori: MIN VARDAG

Årets frisör har gjort denna sjukt bra uppsättningen! Gillar den skarpt.

KUL KUL

Kategori: MIN VARDAG



Zahra & Therese besökte blomdahls monter på mässan igår. Zahra kom därifrån med en navelpiercing & therese tog ytterligare ett hål i örat. Jag tror jag var mer rädd & nervös än båda två, tillsammans haha! Jag hatar allt som heter nålar...

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Är fortfarande hos min pojk, men ska snart dra mig hem. Måste ha en plugg dag idag. Senare ikväll ska jag, julia,  mamma, pappa, alexander & viktor gå på bio - hur många lingon finns det i världen. Mysig dag!

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag varit på elmia inspitation 2011 hela dagen. Har haft en underbar dag.

När vi kom tillbaka till borås så käkade jag & emma thai & sedan kom therese & det blev några drinkar på viskan. Nu är jag hemma hos alexander & ska bara tvätta av mig mitt smink innan jag hoppar i sängen. Är så trött. Bilder kommer imorgon! Puss & kram

SUMMERFEELING

Kategori: MIN VARDAG

Nu ska familjen Backlund grilla, första gången för i år (om jag inte räknar med nyårsafton haha). Åh vad mysigt. PUSS & KRAM


bild från i sommras! Åh ge mig värme.

NEW IN

Kategori: NYTT



Detta fick jag med mig hem idag! En plånbok/passbok som man har när man åker utomlands - onödigt med kul. Ett mobilskal & en mobilstrumpa - strumpa haha.. & ett nagellack! Nöjd tjej.

I'M HOME

Kategori: MIN VARDAG

Hemma från världens mysigaste natt i varberg tillsammans med mitt hjärta. Vi har bara tagit det lugnt , ätit gott, badat,  bastat & myst. Åh vad underbart. Idag åt vi en jättegod frukost & sedan åkte vi till ullared. Kom hem vid 12-tiden redan, men vi somnade i alexanders säng nästan direkt - så skönt. Jag älskar dig!



FREDAG

Kategori: MIN VARDAG


söt kille

Idag tar vi vägen förbi ullared när vi åker hem! Hittar ju allid
massa skräp som jag tror att jag vill ha. Skärpning på det haha.
Skriver när jag kommit hem! Puss & kram ♥

WANTED / CATEYE SUNGLASSES

Kategori: VILL HA


WANTED / PINK

Kategori: VILL HA


WANTED / CLASSIC

Kategori: VILL HA

10:21

Kategori: MIN VARDAG

Alexander åkte precis till skolan för att gå på en lektion, så jag sitter här & lyssnar på musik & gör lite tidsinställda inlägg - så håll utkik! Kommer säkert inte blogga där nere, så jag gör några inägg så det finns något att läsa i alla fall.


Längtar så galet mycket till sommaren nu. Bara gå runt i alla mina fina bikinis & jeans- shorts. yuuummmi.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Mitt hjärta & jag ska snart åka till varberg för att spendera dagen, kvällen, natten & morgonen Varbergs Kurort. Vi kände att vi gjorde detta som en present till oss båda, istället för att köpa massa onödigt i födelsedagspresent. Mysigare att gör något tillsammans! Eftersom jag var sjuk igår & inte känner mig helt hundra idag, så blir det nog bara bra att åka iväg & få en liten behandlöing, bada & äta gott. Åh vad mysigt det ska bli.

SJUK & LITE MER SJUK

Kategori: MIN VARDAG

De dagarna man är sjuk, är de ända dagarna man har tid med sig själv. Trots att näsan rinner & man egentligen inte orkar, så tar man (i alla fall jag) sig alltid tid att t.ex. plocka & färga bryn, färga ögonfransar, ta ett långt & härligt bad, göra inpacking & ansiktsmask.

Så nu har jag precis plockat & färgat mina bryn, färgat mina ögonfransar & har just nu på mig en ansiktsmask.

UPDATE

Kategori: MIN VARDAG

Sov i nästan tre timmar. Behövliga tre timmar. Jag mår faktiskt bättre nu, men inte helt bra. Blir en lugn & skön kväll idag, & imorgon ska jag & alexander åka på en liten utflykt. Skriver mer sen om det!

 
blommor jag fått av min kusin johanna m. familj. Älskar levande blommor!

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG



Hade möte i morse med vår handledare i projekrarbete, & efter det åkte jag & emma till gymmet. Jag kände mig inte helt frisk så körde inte alls bra idag. När jag kom hem så hade jag nästan 38 graders feber & jätteont i halsen.. Så ikväll blir det inget jobb, utan jag kommer få knapra alvedon. Fy vad jag hatar att vara sjuk. Ligger just nu i soffan med en kopp te & kollar på Big Brother Live.

21:25

Kategori: MIN VARDAG

Somnade stenhårt i soffan & vaknade efter två timmar av att mitt alarm ringde. Har nog aldrig tyckt det har varit så jobbigt att gå upp som då. Tog en lång varm dusch & efter det blev det lite kvällsmat. Nu har jag packat väskan & beger mig till min pojkvän för lite trevligt tisdagsmys. Imorgon är det jobb till 21:30, så hinner kanske inte uppdatera, men ska försöka! Puss & kram ♥


emma & jag i midsommras. undebara vän.

HEJ & HÅ

Kategori: MIN VARDAG


så här svullna är mina ögon just nu.. inte kul.

Allvarligt, är så trött så det finns inte! Får nog bli en liten powernap nu ändå, kommer inte klara en sekund till. Btw, det är inte jag på bilden, för er som trodde det. Ja, jag googlade svullna ögon. Godnatt

SNÖ

Kategori: MIN VARDAG



Satt & läste häftet inför nationella provet i svenska b, & läste att namnet Snö är godkäns utav skatteverket (som bestämmer alla namn), & insåg hur fint jag tycker att det är. Snö, åh så fint.

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG



Trodde inte att jag skulle komma upp i morse. Tio timmars jobb känns lite i kroppen.. Idag hade vi en liten avslutning av Designkursen, & då blev det fikatiiime! Dock avstod jag från fikan, känns bra, haha. Nu är jag så trött att jag inte vet vad jag ska göra. Vill inte sova så jag kan sova gott inatt.

1.2

Kategori: MIN VARDAG

Har tagit riktiga nördkort med kameran.
Men den är bäst & jag älskar den.

MY BIRTHDAY 1.0

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade av att mina föräldrar & julia kom in med kastrullock i högsta hugg, som alltid, & sjöng ja må hon leva. Kändes knasigt att bror inte var med. När jag öppnade mina paket blev jag överraskad. Fick min kamera som jag aldrig hade vågat hoppas på att få! Åh så glad. Fick en jättefin ring av syster med, men ingen bild på den än. Alexander gjorde frukost till mig i morse med, världens bästa. Tack alla ♥ Ikväll blir det kalas för släkten, myspys!


min nya bästa vän, hihi

SATURDAY NIGHT

Kategori: MIN VARDAG

Kvällen spenderades tillsammans med mina vänner & skräckfilmer. Under kvällens gång så kollade vi på Exorcisten, Glasblåsans barn (en äcklig barnfilm...hemsk!), the grudge  & sedan scary movie 4, men jag somnade på den sista. En lugn & bra kväll, precis som jag ville ha.


Fick hur fina presenter som helst utav mina fina vänner.
 

WANTED 2/3

Kategori: VILL HA

 
  
 

SUPRISE

Kategori: MIN VARDAG

 

Sandra smsade mig i morse & sa att en födelsedagstårta fanns att hämta till mig! Blev som ett litet barn när jag såg att det var en rosa princesstårta. Tack ♥

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Åkte in till Helens Beautycenter & hjälpte till inför Borås City visningen i förmiddags. Efter det så strosade jag & emma runt i staden, fick med mig en sak hem! (ja, jag fyller år i morgon, men har kollat på den länge.. haha) Visar sen! Köpte en sak igår med, hehe.

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG



APU hela dagen & efter det blev det att ta det lugnt, känns inte som att jag har
gjort det på alldeles för länge nu. Hela min helg ska vara lugn, så underbart.