LINDA BACKLUND

BALEN

Kategori: MIN VARDAG



Hade en så bra kväll igår. Det känns dock idag.. Var bland dom sista paren som gick & sist in på grand, haha. Men fint folk kommer alltid sent, eller? ;) Julia, min syster, tog massa fina bilder igår, så kommer lägga upp dom någon dag, men inte idag - för idag ska jag bara dricka vatten & inte göra något annat. ♥

MUSIC

Kategori: MUSIK



försöker lugna ner mig med lite bra musik, haha.

PROM NIGHT

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade 05:50 idag. Ja, jag är nervös inför balen... Låg kvar & halvsov till klockan 9, men är helt ivrig haha.

Snart kommer emma hit & vi ska börja fixa oss inför ikväll. Det känns helt galet. Det är något man har pratat om sen man var liten, & den är idag. Iiiih. Känner hur nervös jag är haha! Nä, nu får jag hoppa in i duschen! Puss & kram!


En bild på elvira, michaela, zahra & mig i ettan! Inte igår tjejer. Idag är det balen & om 14 dagar studenten.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Mardrömmarna om balen fortsätter.. någon är nervös.
Hur som helst. Idag ska jag till skolan & vi slutar klockan 13, då det är dags för arenakampen. Vet dock inte om vi ska kolla, eller om vi ska hämta emmas balklänning. Vi får väl se! Nu ska jag välja kläder, som alltid är ett stort problem & tar minst hälften av min tid på morgonen. Puss!



emma hittade sin kamerasladd igår & fick ett ryck & la in bilder sen nyår & andra festliga tillfällen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.



Ah, ni kan ju tänka er hur fula bilderna är.

ELIN ♥

Kategori: MIN VARDAG



Min fina vän igår innan hennes bal! Vi åkte runt till massa fina ställen, (som jag alltid tänker att jag vill ta kort på när jag är ute & går) & tog massa fina kort! Detta kortet är taget med mobilen & fick bara ett kort innan regnet hann i kapp oss! Men så här fin var hon :) Har massa fina bilder på min kamera som kanske kommer upp snarast!

UTBRÄND

Kategori: MIN VARDAG

Trots att jag går i skolan en dag denna veckan, så känner jag mig helt slut. Jag orkar inte ta tag i någonting. När jag har gjort det jag ska göra på dagen, som baluppsättning igår & idag, så går jag & lägger mig. Aja, antar att jag slappnar av lite nu. Men snart är det slut!



ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Känner mig inte friskare idag inte, vad kan det vara för fel på mig?

Jaja, ska göra en baluppsättning på Ellen idag & senare ikväll är det visning på Grand. Skön dag ändå! Imorgon är det skolan & dagen efter det har jag min bal.. herre så fort det går nu då.

(krånglar med bilder nu igen)

MY WEEK

Kategori: MIN VARDAG

Måndag: -
Tisdag: Göra baluppsättning
Onsdag: Göra baluppsättning & visning på kvällen
Torsdag: Skolan till 13 & sen fixa lite innan balen
Fredag: BALEN

Mina veckor känns inte längre så tunga.. Snart är det studenten & KOS!

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG



Vaknade klockan åtta idag, inte så likt mig! Men ändå skönt att komma upp i tid. Nu sitter jag & äter frukost, samma frukost som jag alltid äter, & jag njuter till fullo. Jag älskar frukost!

Idag ska jag göra elin fin i håret inför hennes bal! Hon kommer bli så fin så ♥ Nä, nu ska jag sätta på en film & ta det lite lugnt, är trots allt inte helt frisk än.. puss!

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Gick upp med min pojke idag, & det var alldeles för tidigt för att vara ledig. Åkte in till skolan med min inlämning & sen åkte jag hem & spenderade förmiddagen i soffan. Var så galet trött & försökte somna ett flertal gånger, men blev störd hela tiden. Så nu är jag vaken & jättetrött. Det är sista dagen jag har på mig att bli frisk, eftersom jag ska göra baluppsättningar både tisdag & onsdag, sen är det skola på torsdag & vår bal på fredag! Pirrig tjej.

SÅ KUL!

Kategori: MIN VARDAG

hade lite smått tråkigt när alexander pluggade, så gjorde han lite fin på foten :) ehehehee

GLAD TJEJ!

Kategori: MIN VARDAG

Nu har jag äntligen skrivit klart min sista inlämning i skolan & jag är såååhäääär glad. Det känns helt galet, på både bra & dåliga sätt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Tror jag skrattar om jag måste välja.

Nu ska jag vara glad ända fram till studenten, & efter det & hela tiden!

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Eftersom jag inte jobbar idag, är inte helt frisk än, så tillängnar jag all min tid åt mitt kära plugg. Men jag gör det med nöje eftersom det är det sista, åååh sista! Jag njuter nästan en liten smula.


Känns inte så jobbigt att plugga när man ska måla, underbart ju.

FLOWERBOMB

Kategori: FRÅGOR & SVAR

Fick frågan om vilken parfym jag använder här om dagen!
- Jag har parfymen viktor & rolf - flowerbomb.


HELLO HELLO

Kategori: MIN VARDAG

Började jobba klockan 9 i morse, men redan klockan 11 fick jag gå hem. Trodde jag mådde bättre i morse, men det gjorde jag tydligen inte. Så nu är jag hemma igen. & ja, när man är sjuk dricker man te & kollar film. Så det är väl det jag får sysselsätta mig med idag.


En überfin bil på mig & emmis.

23:11

Kategori: MIN VARDAG

Nä, mår alldeles för dåligt för att vara vaken längre.
Nu blir det att göra i ordning mig & sen ska jag kolla på en bra film. I morgon är det jobb, så det är bara att kurera sig. Puss & godnatt alla ♥

WANTED

Kategori: VILL HA

COME TO MAMAA

Kategori: VILL HA

DAGENS

Kategori: MIN VARDAG

Väst - lindex
Blus - julias
Jeans - crocker
Skor - converse

MY DRESS

Kategori: NYTT

Nu löste jag det med bilderna. Här är min studentklänning :)

LASHES

Kategori: NYTT

Köpte lösögonfransar till balen idag, ännu en sak att stryka på min "to-do-list". Skönt!

UPDATE

Kategori: MIN VARDAG

Som sagt, sista dagen på salongen idag.
Kändes knasigt när jag gick därifrån, det var lite sorgligt samtidigt som jag ville hoppa hela vägen hem. Nu är det i alla fall över & jag är en dag närmare studenten. På tal om studenten, så har jag nu köpt en studentklänning. Sitter dock på julias dator & förstår ingenting, så bilder kommer snart!

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sitter här med min kopp te, som vanligt varje morgon.
Idag är det sista dagen på min apu & det betyder att jag verkligen närmar mig min student, eller vi närmar oss studenten tjejer! Sen är det max tre dagar kvar i skolan & jag börjar få smått panik, vad ska jag göra sen? Du måste verkligen ta tag i ditt liv nu, & det skrämmer mig. Men jag tror det kommer bli så mycket roligare nu, det kan i alla fall inte bli tråkigare.. haha. Nä, tankarna är där hela tiden, men jag ser så sjukt mycket fram emot denna tiden. Bal & student.

OH MY

Kategori: MIN VARDAG

Trots att jag inte har något speciellt kvar i skolan så är jag så stressad över allt annat..

Jag har inte fixat balskor, väska till balen, studentskor.. solbrända ben (!?). Ja, allt det där som vore lite extra roligt att ha fixat. Men det lööser sig alltid, elleeer?


Ja, varför inte ta sina cykelbyxor över huvudet & låta dagarna gå till studenten?

Kategori: MIN VARDAG

Åh gud, sitter & läser massa inlägg då lollo gick bort & storlipar. Att sorgen i hjärtat fortfarande finns kvar är så overkligt. Att hoppet om att du lever fortfarande finns kvar är ännu mer overkligt. Förstår inte, & kommer nog aldrig förstå. Tänker på dig varje dag, & då menar jag varje dag. Jag kommer aldrig glömma dig, & kommer aldrig sluta älska dig.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hade mitt sista prov idag, jag njuter! Sen hade vi var sin klippmodell - & pappa ställde upp som min. Gick kalasbra, & nu har jag ytterst en liten sak kvar i skolan. Känner dock hur febern smyger sig sakta men säkert fram & jag börjar bli sjuk.. Blir alltid det när det minst passar & speciellt när jag inte har något kvar & har slappnat av.. Aja, tar det hellre nu än på studenten!

10:24

Kategori: MIN VARDAG

Ligger i soffan & ska kolla på Pojken i randig pyamas nu. Mår inte bra utan jag har feber & mår jätteilla. Åh, har inte tid med det nu!

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

En ledig dag som denna kan man ju nte bli annat än glad när pojkvännen missar bussen, & toffel som man är, sjutsar honom till skolan kvart över åtta. Haha. Aja, nu sitter jag i hans rum & tänkte faktiskt ta tag i mitt sista plugg, ja det är sant. Sen ska jag träna med emma & i eftermiddag ska jag leka frisör. Ha en bra tisdag alla!

FRÅGA & SVAR

Kategori: FRÅGOR & SVAR

Åsa om WANTED:
vart kommer klänningen ifrån? :)

SVAR; Den kommer från topshop!

WHY?

Kategori: MIN VARDAG

Varför gör det ont i hjärtat när man saknar någon? Vad är det som gör ont? Hur kan det göra så ont? Linda analyserar kring mycket när hon har för mycket tid över. Men kan inte förstå hur kroppen gör så att man får fysiskt ont när det egentligen bara är psykiskt..

19:28

Kategori: MIN VARDAG

Har precis ätit gulaschsoppa som kan vara det godaste jag vet.
Somnade i soffan vid fyratiden & vaknade vid sju, hej & välkommen sömnlösa natt. Nu ska jag hoppa in i duschen eftersom jag fortfarande har håret stylat sen i lördags, inte ok! Nä, nu får jag ryck. Puss & kram


så här ful är jag idag, eh..

MY BABY IS HOME

Kategori: NYTT

 

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Trodde det var ett skämt när klockan ringde, gud så trött!

Idag hade jag med mig min kusin till skolan för att göra en redovisning om henne. Tack för att du ställde upp sötnos! Nu är jag, fortfarande, jättetrött - så funderar på att sova en stund. Sista redovisningen i skolan i hela mitt liv är nu gjord, & jag är inget annat än glad. Nu ska jag bara finslipa en inlämning & sedan har jag en läxa tills på torsdag, sen är allt övet. Så lycklig.


en bild från i fredags, göteborg med klassen!

19:42

Kategori: MIN VARDAG

Nu är alexander här och jag sitter & pluggar.
Ikväll blir det big brother och sen ska jag sova, är så otroligt trött. Skriver mer i morgon! Ha en bra kväll alla!

DAMNNN HOT

Kategori: MIN VARDAG

NYÅRSLÖFTEN

Kategori: MIN VARDAG

Kollade runt på alla anteckningar jag har gjort på min mobil & såg en anteckning som hette "nyårslöften".. Listan såg ut så här;

- Godisförbud
- Kakförbud
- Bli snygg
- Skaffa jobb

Jag har lyckats med allt förutom punkt tre. Men jag har ju ett tag till på mig innan året är slut & det är dags för nya löften!

GOOOOOD GIRL

Kategori: MUSIK

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hej & hå vilken kväll det var igår. Började bra & slutade i kaos - som vanligt.

Nu är jag i alla fall hemma & ska försöka få en inlämning gjord. Jag är lite sent ute, jag vet. Men jag har så lite energi kvar till skolan, så allt jag gör nu blir lite halvdant.

OOOOOPS

Kategori: MIN VARDAG

Har satt mig ner med lite plugg nu, otippat så här dagen efter! haha. Men får ta vara på det nu så uppdaterar jag senare!

KVÄLLEN I BILDER

Kategori: MIN VARDAG

Låt bilderna tala!













LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Igår...
Kvällen började med mat i göteborg & slutade med två helrör i Borås. Haha! Oj vilken kväll, jag hade så sjukt kul med klassen. Så jäkla tråkigt att man alltid kommer på det dem sista veckorna i skolan. Men det hör väl till antar jag?

Nu ska jag snart åka hem från alexander & efter det ska jag väl börja om igen. Hoppas på en lika bra kväll idag som jag hade igår. Puss!

(det krånglar fortfarande med att lägga in bilder.)

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hej igen!
Dålig uppdatering, så sorry for that.
Idag ska jag vara på salongen hela dagen & efter det ska jag till göteborg med klassen. Våran klassresa är att gå ut & käka, perfekt! Nu håller jag på att fixa mig & har redan hunnit ändra kläder några gånger. Jaja, blir väl bra. Nu måste jag gåå! Ha en bra fredag alla,. & passa er, det är fredag den 13:e.. PUSS


INSPIRATION

Kategori: VILL HA

Cream Sequin Batwing BlouseMOTO Indigo Skinny Cargo Jeans Metal Overlap Cuff

 

INSPIRATION

Kategori: VILL HA

Taupe Fringed Stud Ankle Boots By MinnetonkaLemon One Shoulder Grecian Chiffon DressLong Feather Drop Earrings

WANTED

Kategori: VILL HA

Orange Cutaway Halter Dress

17:09

Kategori: MIN VARDAG

Efter en dag i solen (& en stor del framför datorn!) hoppar jag nu in i duschen. Ska senare åka till kusinerna för att fixa lite med ett arbete & annat. Efter det sover jag hos mitt hjärta & imorgon blir det skola & plugg. Tror därför inte att jag hinner uppdatera innan imorgon kväll! Kanske tidsinstället något inlägg, men man vet aldrig! PUSS



jag vill ha sommar & bruna ben. Kos vore inte heller helt fel just nu!

HALLELUJAAAHHH

Kategori: MIN VARDAG

JAG ÄR KLAR! Åh det trodde jag aldrig.

Nu har jag endast två saker kvar i skolan, den ena blir jag av med i morgon & den sista ska in nästa vecka. Det stavas L Y C K A.

STUDERAR

Kategori: MIN VARDAG

Efter en timmas plugg, (ja jag har faktiskt skrivit en hel del...) så tar jag min första paus. Haha! Herre gud vad långsam jag är. Nu är det bara diskussionen jag ska skriva. Det jag är sämst på. Men det är bara skriva klart skiten så jag får det gjort! Sedan hade jag tänkt att ta med nästa plugg ut i solen..


min bästa pluggkompis.

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade av att jag var yr redan vid 4-tiden i morse, & kunde verkligen inte somna om på riktigt. Låg & vred mig & huvudet snurrade något sjukt. Aldrig varit med om det innan! Jag åkte hem från alexander när han åkte till skolan, lite innan 8-tiden. Nu sitter jag bänkad vid datorn, eftersom jag har fått för mig att skriva klart en inlämning. Wish me good luck.


my lööööve i morse, ♥

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag skulle jag egentligen varit ledig, men eftersom jag missade ett prov förra veckan så fick jag åka in till skolan för att göra det. Efter jag hade skrivit provet så gick jag, emma & elvira till parken & myste! Sedan halv fem började jag jobba på arenan.

Nu är jag hemma hos alexander & vi ska kolla big brother nuu, pusshej!

NEWS!

Kategori: NYTT

 


Här var det som fick följa med mig hem från göteborg igår! Linne, bikiniöverdel & en långklänning, mycket nöjd :)

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vaknar & inser att det är  u n d e r b a r t  väder ute! Blev en snabb frukost & sedan tog jag med mig mitt plugg & satte mig ute i solen. Har nu tagit en paus för att få lite mat i magen.


kunde ju inte låta bli att ta kort på denna sexiga humla.

22:28

Kategori: MIN VARDAG

Egentligen är jag alldeles för trött för att sitta uppe. Men eftersom jag har datorn i knät när jag sitter i sängen, så känns det som att jag har gått & lagt mig, haha. Funderar på att fortsätta läsa boken - låt den rätte komma in. Men den var faktiskt otroligt läskig & obehaglig, så vet inte om jag ska ge mig på den när jag ska sova ensam i natt. Har varit alldeles för mycket läskigt på sista tiden! Inte bra.

LOOK OVER HERE

Kategori: MIN VARDAG

När jag & emma strosade runt i göteborg idag ser jag en pojk som jag känner igen.. Placerar honom inte med en gång, men kommer sedan på att det var Andreas Wijk - pojken med rösten.

 

HOME SWEET HOME

Kategori: MIN VARDAG

Nu var jag hemma från göteborg, & den som känner mig väl vet väl redan om att jag fick med mig allt annat än det jag skulle. Köpte ett linne, en långklänning & en bikiniöverdel istället. Åh, blir så arg på mig själv. Jaja! Jag visar er i morgon.

Nu ska jag kolla på några glamourama-avsnitt & bigbrother-avsnittet som visades igår!

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Underbart väder gör mig glad.
Idag ska jag & emma ner till göteborg i jakten på en studentklänning, balskor & annat viktigt. Hoppas jag får med mig något vettigt hem i alla fall. Nu måste jag börja göra i ordning mig, ser helt galen ut. Ha en bra daag alla!


en otroligt (ful linda) onykter bild på mig & emmis.

YESTERDAY

Kategori: MIN VARDAG

Igår käkade vi mat på spice n rice & efter det åkte vi hem till elvira för fiilmtaaaajm. Vi kollade på världens äckligaste skräckfilm - the silent house. Den var helt sjukt läskig. Men klockren, som elvira är, så säger hon;

"Man borde kolla på skräckfilm oftare, då uppskattar man livet mer när man kommer tillbaka till verkligheten"

 

GLAMOURAMA

Kategori: MIN VARDAG


jag & emma i lördags, AKUT kissepaus..

Har kollat på några avsnit av glamourama som jag har missat, älskar programmet. Nu ska jag göra mig iordning lite för att snart ta bussen in till stan där jag möter upp elviira. Ha en mysig kväll alla! Puss

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

 

Mitt hjärta pluggade igår & pillade mig i håret samtidigt som jag läste bok, åh vad jag njöt.
Idag är jag ledig, så har sovit ut & inte gjort något vettigt alls, så skönt. Ikväll ska jag hem till elvira tillsammans med emma. Det blir god mat & mys. LOVE!

POWERNAP

Kategori: MIN VARDAG

Oj herre vad trött jag blev! Är ledig i morgon, så skulle ju inte göra något om jag tog en powernap nu & inte kommer somna på hela natten. ohja, så värt!


min kompis

STUDENT 2011

Kategori: MIN VARDAG

Kan ni förstå hur svårt det är att hitta en studentklänning man verkligen vill ha? Det är skitsvårt. Här är några klänningar som jag tycker om, alla är från nelly.com!

One Teaspoon - The Florence Dress Serious Sally by Rut m.fl. - Alva Tube Dress
Saint Tropez - Dress with Ruffles Jones & Jones - Lucy Dress
Rare Fashion - Lace Bow Collar Dress John Zack - Lace Dress One Shoulder

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag var jag & emma över hos elin på en liten lunch & massa prat. Efter det åkte jag till mitt hjärta & umgicks lite med honoom & nu är jag hemma igen. Har testat min balklänning för att se hur höga klackar jag kan ha på balen, men kom inte fram till något.. Aja, på lördag blir det göteborg så får hoppas jag hittar något!

 

SISTA MINUTEN

Kategori: MIN VARDAG

Kollar på sista-minuten resor & hittar massa som går till grekland & turkiet. Avresan är i morgon & resan ligger på inte ens 2000 kr. NÅGON SOM SKA MED!? haha. jag behöver desperat hitta på något som gör att tiden går lite snabbare fram till studenten. Är så trött på detta nuu.


i want to use this shit.

WANTED

Kategori: VILL HA

Jaja, sitter & önskar att jag hade haft ett kreditkort som någon snubbe skulle betalat åt mig.. hehe. Åh, jag vill ha så mycket just nu. Men snart är det studenten & man får önska sig precis vad man vill, eller hur mamsen?
oh shoes, come to mamaaa

HELLOOO!

Kategori: MIN VARDAG

Dålig uppdatering, I know.
Men jobbade både måndag & tisdag mellan 13-21:30, så var inte pigg när jag kom hem. & igår var det skolan mellan 9-11, sedan gjorde jag & emma lite ärenden & efter det åkte vi hem till mig & pluggade från 12:30 - 19:30. Ja, sju timmar.. Så jag var inte pigg igår heller! Det var mina uträkter för denna gången!

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag var det konfirmation för min kusin fanny! Jag har aldrig varit så bakis någon gång som jag var idag - hemskt. Haha! Uscha, ingen alkohol på ett tag nu. Jag mår fortfarande inte bra, har så sjukt ont i magen & mår så illa. Får väl se vad det blir av mig ikväll.. Nä, nu ska jag käka min gooda mat jag har lagat, med kärlek!

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vart ska jag börja?

Jag jobbade mellan 8-15 idag, & hade knappt hunnit sova mer än 4 timmar inatt - trött tjej. Efter jobbet kom emma, elin & elvira hit & vi började vårat partaaj lite smått, eh nä rejält. Var redigt kalas när vi åkte in till stan klockan 18 för att kolla kortegen. Den var ovanligt kort & vi stod där & undrade vad vi skulle göra nu.. vi bestämde oss för att åka hem till mig igen & tömma flaskorna.. Haha! Sen åkte vi in till stan & kvällen var kaoz.













ja, galet helt enkelt.