LINDA BACKLUND

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hej hej! Har varit en sväng nere i varberg över dagen & är nu hemma igen. Är helt slut, så nu blir det film & sen sängen. I morogn är det jobb. Puss

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Var med mitt hjärta hela förmiddagen, mys! Var ute, lagade mat & hade allmänt mysigt. Sen klockan fyra var det dags för jobb fram till klockan blev halv nio. Sen dess har jag lagat en omelett, kollat på tv & käkat lite popcorn. Nä, nu ska jag ta en lång dusch! PUSS & KRAM!

GÅRDAGEN

Kategori: MIN VARDAG

Igår så fick alexander & viktor för sig att vi skulle fiska, så jag & julia fick följa med. Men skoj var det! Fick massa mört, men inget annat :)




viktor fick första mörten, så stolt han var. Haha ;)


Jag & julia satt & höll koll på mörtarna. Men gick inte så bra. Dock slutade jag filma av ren panik, så det roligaste kom aldrig med. Mörten får lite damp!

HEJ IGEN!

Kategori: MIN VARDAG

Ville bara säga att jag har haft en galet bra vecka i Kos med tre underbara tjejer! & efter det avslutades midsommarhelgen nere i varberg. Galet galet. Nu är jag tillbaka till jobb & vardag.


såhär såg midsommardagen ut, slutade dock inte som planerat ♥

THE DAY!

Kategori: MIN VARDAG

Nu åker jag & mina vänner till Kos! Uppdateringen kommer vara noll, men när jag kommer hem så väntas det massssaaa bilder hoppas jag! Ha nu en lika bra vecka som jag, puss! ♥

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG



Hade en jättebra kväll igår med mina tjejer! Några saknades dock, ♥. Vi grillade & lyssnade på alldeles för bra musik. Runt tio tiden åkte vi in till stan till någon liten förfest & sen gick vi vidare till Torget, däääär vi såg Filip & Fredrik! Gissa om jag blev glad, så söta. Sen kom pappa & hämtade mig & jag somnade inte på ett bra tag...

PACKAR (!!!)

Kategori: MIN VARDAG

Jag är alltid i sista sekund när det gäller packning. Har precis slängt upp allt jag vill ha med mig på sängen, men kommer såklart inte få med mig allt. Jaja, tar det senare! haha.

Sen ikväll kommer det hit lite tjejer för en liten grill/tjej-kväll som kommer avslutas i staden! Åh, tack för det fina vädret! Idag är jag glad. PUSS!


ja, nu har mamma varit härt & vikt i ordning, jag hade lagt allt i en fin hög :)

BABBELS, BAKSMÄLLAN 2 & BAKPOTATIS

Kategori: MIN VARDAG

Dagen med mitt hjärta igår var underbar. Började med att äta tapas på Babbels & sen kollade vi på Baksmällan 2 - (men jag tycker att ettan är så mycket bättre, men den var bra!), sen åkte vi hem & tog det lugnt & sen lagade vi bakpotatis! Åh vad jag kommer sakna dig hjärtat. ♥



 

RESFEBER

Kategori: MIN VARDAG

Aaah, har plockat fram min resväska & slängt i lite saker. Blir så nervös så jag inte kan packa, haha. På fredag åker jag & tre vänner till Kos i en vecka. Åh vill vara där nu.

NEW NEW & NEW

Kategori: NYTT

Här är bilder på det som fick följa med mig hem från göteborg i måndags!
köpte även ett par bikinibyxor & lite annat smått! :)

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag ska jag & alexander gå ut & äte & efter det blir det bio. Vi ska se Baksmällan 2. Har höga förväntningar på den eftersom första är sjukt bra! Någon som har sett den?

STUDENTFIRANDE

Kategori: MIN VARDAG

Igår var vi nere i varberg för att fira Jontes student. Mycket trevlig kväll! Bilden tog pappsen på mig & julia, & det tillhör egentligen julia. Men kände att jag ville sno den , hoho! ♥

MY NEW LOVE!

Kategori: NYTT

STUDENTPRESENTER

Kategori: MIN VARDAG

Eftersom jag alltid är lite efter i uppdateringen, så kommer bilder på en del av mina studentpresenter nu!












fick alla sex olika motiv, men här är en av mina favoriter! Älskar dem.





Detta var en del av det jag fick. Fick även ett presentkort av mamma & pappa, massvis med blommor & massvis med kort. Tack igen alla som gjorde min dag perfekt ♥

GUESS WHAT!?

Kategori: NYTT

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Min man lagade omelett till mig i morse, man får ta vara på de stunderna! haha ♥
Idag ska familjen backlund ner till varberg för att fira Jontes student! Åh, är lite avis med tanke på att jag vet hur roligt han kommer ha det idag! :) Nä, nu tror jag att jag ska tvinga alexander att kolla film med mig! puss!

(som sagt, bilder kommer!)

YESTERDAY

Kategori: MIN VARDAG

Var som sagt i göteborg med mina vänner & inhandlade lite roligheter till Kos! Hittade massa fint, som jag visar senare! Trodde jag hade lagt in alla bilder, men det var endast denna jag hittade. På maten, kanske den mest intressanta... ? haha

 

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Jahapp, trots att jag tog med en stooor väska fullt med kläder, så har jag just nu panik. Ah, ska jag ha kjol? Jeans? Nylon? Bara ben? Klänning? En vanlig topp? Ja, jag packade ner så många olika alternativ.. hehe
Smsade min vän emma i denna nödsituation & till min förvåning skickar vi sms i samma sekund... galet!

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag jobbat på arenan, mycket skoj!
Nu har jag varit hemma ett tag, har duschat, målat naglarna, sjungt alldeles för mycket & för högt, ätit mat, druckit te, beställt hem en sak (göööörfint, iih !!!), kollat på alla mina fina studentpresenter, städat mitt rum, kollat på mina fina presenter en gång till, packat ner alldeles för mycket kläder till alexander - lider av klädångest. Ja, det var nog det jag har hunnit med idag! Ska åka till pojkeeen snart, när han hör av sig.

I morgon blir det göteborg, shopppapappaa!



snart är vi i värmen tjejer!

I ♥ PINK

Kategori: NYTT

Eftersom vi åkte runt på ett lågt flak på studenten, så tyckte alla det var lite extra roligt att hälla allt dom hade kvar i flaskorna över oss. Min klänning var därför inte så fräsch på kvällen. Jag bytte därför om till denna lilla partyblååsan från h&m!






emmis & jag :)

NEW STUFF

Kategori: NYTT

 

Har löpt mig ett par nya converse, men dom är dock inte vita längre eftersom jag firade studenten i dem! Snigeln var bara allmänt sexig.

EN DAG ♥

Kategori: MIN VARDAG

Känner att jag ligger lite efter i uppdateringen, så kände att jag var tvungen att ta igen lite. Därför kommer det nu lite osammanhängande inlägg!

Här är två bilder från i tisdags, då vi kollade på Bäckängs bal & efter det tog en lååååångis-fika!


elvira & emma ♥


ville vara med på kort på ett villkor, om jag fick se sur uut :)

EN DAG INNAN STUDENTEN

Kategori: MIN VARDAG

Lite bilder från dagen innan studenten, då vi fixade allt till flaket! Åh. Börjar sakna allt redan. Tack Hvfr08b för tre galna år! ♥











Haha julia, man ser lite felstavningar på ena lakanet ;) hoho ♥

MOST WANTED

Kategori: VILL HA



Det här står högst upp på min önskelista just nu. "Käre gode gud, låt mig hitta detta armband på gatan i morgon, amen".

LOVE

Kategori: VILL HA

Nelly Trend - Alexandrine


Åh kom till mamma nu.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Kategori: MIN VARDAG

Åh, nu var allt över. Det var det.
Hade en helt galet bra student, tack alla som gjorde dagen perfekt. Dagen började med champangefrukost 05:30 fram till klockan blev 07:45, då vi tog taxi till skolan. Där var det lite avslutning med alla lärare & klassen & efter det var det fotografering & mingel. Sen samlades alla treor i aulan där det var lite uppträdande & stipendier delades ut. Jag var en av alla som fick ett & jag blev så otroligt glad! Sen var det dags för utspringet! & efter det var det flaket, & det var det roligaste jag har gjort i mitt liv. Sen åkte man hem & åt & fick paket, & jag fick såå fina saker! Visar en annan dag :) Sen sov jag snabbt & duschade & sen var det dags för förfest hos elin! Sen var det grand hela kvällen. Var så trött redan vid ett, men höll ut till tre! Åh, ville inte att dagen skulle vara slut. ♥
Idag är det söndag & jag är fortfarande trött, men hoppas att jag är återställd i morgon då jag ska till göteborg & handla!

dessa bilder för förklara min student :)

 

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har en helt värdelös dag.
Ingenting är som jag hade tänkt & jag är så jävla irriterad. Trodde dagen skulle bli bra, det är ju trots allt studenten i morgon. Men den är allt annat än bra. Ah, skriver kanske mer sen, puss.

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Skulle jobbat mellan 11-16 idag, men fick gå hem redan 11:30. Var så otroligt lite att göra. Men jag klagade inte eftersom vädret är helt underbart! Har legat ute & läst tidningar hela dagen, hur skönt som helst. Idag ska jag inte göra någon nytta, men jag behöver en sån dag. Puss!

  
Har tyvärr inte första numret, då jag var lite seg. Men rekommenderar tidningen skarpt!

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag jobbat mellan 9-16:30. Tiden gick så långsamt.
Jaja, nu är jag med min pojke & ikväll blir det Big Brother finalen!



jag ber om ursäkt för att jag endast lägger upp balbilder. Men jag ska lägga in nya bilder snart, jag lovar. Har lite mycket att tänka på nu bara :)

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hej & hå. Igår blev det en lång & galen natt. Gick & la mig när det var ljust & efter tre timmars sömn skulle jag upp igen. Idag har vi haft möhippa för moster som ska gifta sig i sommar :) Dom håller såklart på fortfarande, men jag åkte hem tidigare. Ikväll är jag ensam hemma & jag ska njuta till tusen.  

 
En bild från igår & en från idag kanske förklarar min kväll? haha.

JAG LEVER!

Kategori: MIN VARDAG

Sorry för den urdåliga uppdateringen, men jag har helt enkelt inte haft tid eller lust till att sitta vid datorn. Alla mina skoldagar är över. Det är fint väder. Jag jobbar. Jag umgås med mina vänner. Ja, en hel del anledningar till att jag inte prioriterar datorn. Men ska försöka uppdatera lite oftare.

Nu har jag precis klippt min kompis Jacob. Solen skiner & jag hade tänkt att gå ut & ta en powernap i solstolen. Ikväll ska jag in till stan för att kolla på Sven Eriksons bal. Ja, en kort summering av min dag. PUSS!


En bild som michaelas pappa har tagit & som jag är helt galen i! Alla är såå fina ♥