LINDA BACKLUND

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag ska jag & frida ta det lungt - vädret tillåter inte så mycket annat :) Sen klockan fem börjar vi jobba & efter det bär det av hemåt ! Känns skönt att komma hem lite. Men är tillbaka i varberg redan på fredag morgon, då ska jag jobba igen :)


Vi har ett fågelbo på restaurangen, & nu har sädesärlan fått fem ungar. Galet fula! Men ändå så söta

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

I morse cyklade jag & frida till Kosa, där vi låg & solade på klipporna. Det var hur skönt & varmt som helst. Underbar sommardag. Sen vid tre cyklade vi hem, käkade & sen klockan fem började vi jobba. Lite seg eftermiddag - var inte så mycket att göra.´

Men nu är klockan runt elva & vi ska sova för dagen :) Det åskar & regnar ute nu,. Men hoppas på bra väder imån! puss


u n d e r b a r dag.


frida påväg till toaletten! nödfall

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sitter ute på restaurangen & njuter av vädret! Har solat med fridelin hela dagen, så har lite solfrossa nu haha. Ikväll blir det att lägga sig tidigt så man inte missar för mycket av dagen imån! :) JAG ÄLSKAR VARBERG & SOLEN. Klippte lilla farmor innan, så sööt. Nä, frida jobbar till tio så får väl hitta på något tills dess! puusss


på klipporna med frida igår! Huuur skönt?






hittade ett par skor idag när jag & frida åkte in en snabbis till stan i morse. Har inte
haft några andra sommarskor än converse på två år.. Så det känns bra ;)

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

jag lever, har bara inte tillgång till internet ! :)

21:22

Kategori: MIN VARDAG

Ligger inne på syskonen backlund's fina rum & känner att solen har gjort sitt idag. Är hur varm som helst, Meeen jag klagar inte - för jag älskar det ! :) Snart ska jag hämta alla mina grejer i bilen & börja packa upp. Tror det kommer ta ett tag.. Nä, får nog ta & börja med det nu! puss


en gammal bild på mig & syster julia :)

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade i morse, utan alexander.. Han jobbar. Jag fick ett ryck & städade hans rum - som han hatar. Sen skrev jag en liten söt lapp så han kanske slipper att få utbrott på mig :) haha, så illa är det kanske inte.

Nu sitter jag & käkar chokladpudding till frukost vilken kaan vara det godaste! & snart bär det av till varberg för mig & min bror. Jag börjar jobba klockan tre. & IMÅN ÄR DET MIDSOMMAR!

22:37

Kategori: MIN VARDAG

jag & emma har slagit rekord i att chatta längst på facebookchatten tror jag! I över två timmar har vi suttit & bara thööötat konstant. Men hon är fan grym den tjejen.


& häär är en snygg bild på emma!

20:21

Kategori: MIN VARDAG

Färgade mina ögonfransar medans jag vispade ihop lite chokladpudding! Tänkte njuta ännu mer av mitt sommarlov. Åker till alexander senare! Så skriver imån igen :) puss

HELLO!

Kategori: MIN VARDAG

Oh föresten! Hittade dessa söta ballerina lååångt inne i min garderob!

Dom är helt underbart bekväma också, hur bra
som helst för mig som inte kan gå i klackskooor ;)

19:24

Kategori: MIN VARDAG

Då har man packat klart. Blev en stor väska & tre stora papperspåsar med kläder & andra småsaker som är bra att ha!

Nu sitter jag här i min säng & funderar på vad jag ska börja med att göra - antingen duscha eller äta.. Men det blir nog käk! puss så länge!


såhääär äcklig ser jag ut en dag som denna!


& såhäär smaskens såg min mat ut (;

KAOS

Kategori: MIN VARDAG

Har segat framför glamourama hela förmiddagen, trodde inte klockan gick så fort. Midsoommar gick åt helvete med allt vi hade planerat & jag har inte packat till varberg. Skulle egentligen med på kalas nu, men fick tyvärr hoppa det.. Hela dagen blir ju helt vrängd. Aja.

Nu ska jag packa till varberg - trots att min feber tar kål på mig. Mitt hår är flööööötigt & luktar bacon. Jag är varm som fan & går runt i en skitful & gammal t-shirt. Jag bara älskar mitt liv ibland


lyssnar på en bra låt i alla fall, något är ju alltid positivt!

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

ÄNTLIGEN är jag i fas med bloggen! Känns skönt! Men imån åker jag ner till varberg imån igen,. så kanske blir lite segt med uppdateringar. Jag försöker så gott jag kan :)

Åkte hem från alexander i morse, var het galet trött.. Men är hemma i alla fall :) Håller jag på att laga mat till mig  &min bror nu. Men han skriker - jag råkade lägga folie i micron, det var tydligen inte så bra! Ska laga bakpotatis & baconröra i alla fall, får se hur det slutar. Började ju bra! Nu ska jag steka bacon, det ääääääääger!




min nya tröja är det som klär min kropp idag! haha


konstigt nog ger sniglar mig en underbar sommarkänsla

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Annu en fin dag som denna åker jag emma daniella & moa in till staden. Vi sitter i parken & njuuuuuuuter av att det är sommarlov :) Mycker mer hann vi inte med.

Sen åkte jag med alexander hem, vi duschade & såå. & när vi hade fräschat till oss lite så åkte vi in till Babbel & käkade. Vi har ju trots allt ett år idag :)♥ Efter det blev det film - as usual! Men jag älskar det. & jag älskar alexander.


underbaraa tjejer! Emma fastnade dock inte på någon bild idag.. Men hon är
HELT GALET UNDERBAR hon med ! :)

sola solaa. Vädret är ju helt underbart!

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Jag emma & daniella luffade runt i stan i typ sex timmar denna fina dag. haha ! :) men det var det värt. Vi handlade en liten skojsig sak till midsommar & sen hittade jag en tröja med :) Senare på eftermiddagen åkte jag & moa med daniella hem & käkade lite :) Seeen sov jag hos min pojke.

HELGEN

Kategori: MIN VARDAG

Min helg - jättekortfattad.

L Ö R D A G ;
Åkte in till stan med frida på förmiddagen, vi kikade runt i vackra lilla varberg :) jag hittade ingenting, för jag sparar pengar! - har jag fått för mig. Sen klockan sex var det dags för jobb ! :) Kom mycket folk, så kvällen gick fort! Somnade hur fort som helst sen, var trött & goo efter en lång dag.


hittade en söt topp, - gillar färgen! Köpte dock inte den ;)




S Ö N D A G;
Jobb mellan 12-15. Var lagom med folk under dagen, så de tre timmarna sprang iväg! Jag & ida belönade oss med kebab efteråt.. haha :) Sen packade jag ihop mina grejer & sen åkte vi raka vägen till alingsås, match stod på schemat. Vi mötte långared - & vi förlorade.. Jag var inte alls bra, ingen var bra idag. Kiligt, men det får vi ta! Sen åkte jag hem & sov hos min pojkvän.


snacka om lokalt väder ! Sol på vänster sida om vägen, & regn till höger!


blir endel packning under en helg. Är man tjej så är man :)

FÖRLÅT!

Kategori: MIN VARDAG

jag har inte skrivit sen i fredags, vilket jag har lite smått ångest över! Jag har bilder & massa att skriva, så gör det imån hade jag tänkt! :)

Jag är hemma hos min pojke nu, & vi har ett år idag (a), har käkat på restaurang & nu blir det film :) Så därför jag skriver imån! pusss

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Yes, dåå var det fredag - vilket betyder varberg för min del. Åker ner vid tre tiden, för på lördag & söndag är det jobb. Alexander åker långt bort för att gå på bröllop, & jag saknar han redan! Men jag överlever väl. Sen känner jag en sjuk längtan till midsommar ! Brukar faktiskt inte göra det, men jag tror det blir bra i år.. Hoppas verkligen det!

Sitter & kollar på bella & tyra show nu, men det laggar sönder så får snart ett utbrott.

20:08

Kategori: MIN VARDAG

Samvetet är på topp när man har varit ute & gått! Så nu ska jag & julia laga lite god mat, - vi får se vad fryser erbjuder. Senare åkte jag till min pojke & sover där inatt. Pussss!




var ju tvungen att dokumentera att jag faktiskt kaaan vara hurtig.

SOMETHING

Kategori: MIN VARDAG



jag kan ju passa på att skriva att alexander är en heeeelt sjukt bra människa.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Upp vid elva idag! Var helt galet varmt i mitt rum så kunde inte somna om heller :) , Käkade lite frukost & sen missade alexander sin buss - han är för bra :) Sen tog han nästa buss & då åkte jag & hämtade min vän elin.

Vi åkte till stockasjön & låg där i två timmar typ. Men det blåste lite kallt, så vi åkte hem till mig & la oss på min gräsmatta där det var hur varmt som helst! Underbart. Jag hade visst bränt rumpan när vi låg vid sjön, men hade inte känt det eftersom det var lite kallt.. haha! Båda två somnade en stund på gräsmattan & när vi vaknade åkte vi till sandared & käkade glass. Mycket trevligt!

Nu har jag skjutsat hem min vän & ligger för tillfället i min säng. Tänkte kolla film, men min syster ville gå ut & gå, vilket jag inte tackar nej till! Så det blir nog film lite senare :)


blev att vi körde runt i bmw;n idag, visst äre fräääääääckt haha ;)


världens härligaste bild på elin!

FIGHT FOR THIS LOVE

Kategori: MIN VARDAG

HEELT underbart att träna idag. Mina knän vill det dock inte lika mycket som jag., men vad ska man göra? Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen & sen försöka få hit min pojkvän (a) haha

17:24

Kategori: MIN VARDAG

Kom in från solen för en stund sedan, somnade hur hårt som helst,. vilket betyder en dregglig kudde. Klockan sex är det dags för träning & efter det blir det en lugt & mysig sommarlovskväll. Åh vad man njuter av livet!


ja, man är ju inte mer än mänsklig..


åt såklart hallonsorbet ute i solen!

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Ligger just nu ute på gräsmattan men min älskade vän - datorn, brevid mig :) Läser även Elsas mode emellanåt. Livet är för tillfället hur bra som helst.





TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

sov ut ääända till halv tolv idag, så är utvilad till hundra. På dagen blev det en sväng till stan med emma daniella & mooa, mycket mysigt.

Sen hämtade jag alexander som hade varit på körlektion. Vi åkte sedan till mina kusiner & lånade deras strand där vi bara låg & njöt av att det är sol! Underbart. Sen åkte vi hem & lagade mat, bakpotatis & grejer. & nu ska vi kolla film & bara ta det lungt.




mina låga converse har gjort comeback & är nu mina favoriter , - igen ;)

22:48

Kategori: MIN VARDAG

blev jättehungrig precis nu, så sitter & käkar makaroner med köttfärssås. Huuur gott är det inte att äta sent på kvällen då!? Ska snart gå & lägga mig i sängen & kolla på glamourama. Fick för mig att kolla på alla avsnitt igår ;)

18:36

Kategori: MIN VARDAG

Hittade ingenting på nelly idag, eller det fanns fina saker - men köpte ingenting :) Sen åkte först till burgerking drive in, där daniella handlade lite mat. & efter det körde vi vidare till mc donalds där jag & emma handlade, sen satt vi i bilen på en parkering & mööölaaade flötmat! Då mår man bra..

Sen åkte jag ner till bollebygd & hämade mitt körkort, fy vad man ser ut då! Men så kan det gåå., Nu sitter jag här hemma & funderar på vad jag ska göra denna veckan.. Har ingenting planerat!


massa fåglar omringade bilen när vi käkade,. haha!


imorse såg jag typ tio blodfläckar på mitt golv, & när jag kollar under
min fot ser jag en glasbit.. Den satt inte långt in & var inte stor, men
oj vad det började blöda!


13:26

Kategori: MIN VARDAG

Jag emma & daniella tar en sväng till nellyoutleten nu, så vi har någonting att göra ;) funderar på att åka en sväng till bollebygd & hämta ut mitt körkort med, vore ju skoj att ha det haha. Pusss så länge ! :)






bilder på mig & julia från i lördags (;

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Dåå var det första måndagen på sommarlovet. Känns heelt underbart! Klockan är lite efter tio & jag har sovit ut, vilket jag behöver!

Jag emma daniella & michaela skulle cyklat till varberg idag egentligen, men michaela kunde inte för hon skulle bort tidigt imån, tråkigt! Så jag emma & daniella ska hitta på något annat :) Någon som har lite tips på vad man kan göra ? Jaja, nu blir det lite frukost & sen får vi se vad som hände! Pussssssss


en bild från lördagen, min emmas & daniellas godaaaaaaaaaaaaaa drinkar (;

SVAR TILL FRÅGESTUND

Kategori: MIN VARDAG

Jag har fått lite frågor till frågestunden, som jag svarar på den här söndagsnatten (;

F R Å G O R   &   S V A R


om du fick välja en outfit, bara en. Som du skulle ha på dig resten av ditt liv, vilken skulle det då vara? :) btw, hoppas skolavslutningen var bra. Vi ses snart, pusss
- oj! men jag hade självklart tagit på mig något bekvämt; som tights & en goosig tunika & en hoodtröja över. Sen på fötterna blir det converse ;)


Vad läser du för andra bloggar?
- jag läser, blondinbellas, kenzas, elin kling, jackie ferm, carolina gynning, katrin zytomierskas, min syster julias,  söta frida bengtssons blogg, min kusin fannys, lisaplace,. Det är dom jag kommer på nu för tillfället! Men jag läser bloggar varje dag om jag kan, så det blir några till som jag kikar in på ! :)


varför är du så sjukt söt?
- jag säger pass på den fråga, haha!


hur lärde du & din pojkvän känna varanndra? (:
- Han addade mig på msn, & var sådär tjötig & jobbig haha! Men sen kom jag på att han var hur snäll som helst, så vi bytta mobilnummer & smsade ett bra tag. Sen var han i varberg under midsommar, & efter det har vi träffats så fort vi har kunnat :)


hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? :)
- snart ett år! 22;e juni är våran dag :)


Vilket är ditt favoritplagg till sommaren? :)

- jag måste säga cykelbyxor!


Varför är din lillasyster bäst i världen?
- eh men tjena julle (;


favorit outfit? :)
- nu till sommaren så är det cykelbyxor med en oversize tröja & converse till. Gärna massa armband också!


du har väldigt fin hy, gör du något speciellt för att få den så fin? eller föddes du bara med extremt fin hy ? :)

- jag har faktiskt inte så fin hy! Men jag är väldigt noga med att tvätta ansiktet innan jag lägger mig & sedan använda ansiktsvatten :)


sedan har du även underbart vackert hår. hur får du det så fint?
vad gör du? vad använder du för produkter? fönar/plattar du det? osv..
- Får börja med att säga tack! Jag har spikrakt hår utan att behöva göra någonting.. Så, jag plattar inte det om det inte behövs, men sover jag med toffs eller något så kan jag platta till det :) Annars fönar jag det ibland. Men som sagt, jag gör faktiskt inte så mycket med mitt hår. Jag kan använda silkesdroppar ibland & värmeskydd vid föning & plattning. Sen någon gång sprayar jag det, om jag har tupperat eller liknande :)


Är det roligt att läsa till frisör?
- I början är det hur kul som helst! Man får lära sig hur man plattar hår, hur man lockar ett hår osv. Massa roliga saker! Vi hade en hel lektion om hur man skulle hålla saxen & så, så det var verkligen kul. Men nu i tvåan har det varit så himla mycket, så man har nästan blivit trött på det. Men jag tror det blir andra grejjer i trean, så hoppas på ett bra år ! :)


har du bra betyg? Och i så fall, hur gör du för att få bra betyg?
- jo, men jag har faktiskt bra betyg. Men jag vet inte riktigt hur jag gör för att få dom.. Jag lämnar in saker i god tid & är koncentrerad på lektionerna. Det gör att jag inte alls har så mycket att plugga på till prov & så, vilket gör allt mycket lättare!


Om du fick vara en kändis för en dag. Vem skulle det vara? (En tjejkändis)
- Jag hade hemskt gärna velat vara cameron diaz. Så jag skulle kunna se hur hon gör för att få en sån helt sjukt overkligt snygg kropp! haha


När ska du åka utomlands? Var ska du åka och vem ska du åka med?
- jag åker den 26;e juli till Skiathos med min underbara vän elin! :)



Hoppas ni är nöjda med svaren! För nu är jag trött, så ska försöka sova ;)


22:55

Kategori: MIN VARDAG

satt precis & kollade sista minuten, lägenhet, stugor att hyra & andra saker man kan göra. Vill man komma bort, eller vill man komma bort då?

HEY SOUL SISTER

Kategori: MIN VARDAG


Går ju inte att inte tycka om låten, lyssna & njut bara :)

18:57

Kategori: MIN VARDAG

Ska kolla på torsdagens avsnitt av Bella & Tyra show nu!
Ett mycket bra program om jag får säga vad jag tycker ;)

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Jag & alexander vaknade halv ett idag! Har sovit som en stock hela natten, & det behövde jag verkligen kan jag säga. Käkade lite frulleee & sen åkte vi hem till mig. Vi lagade mat till hela min familj & maten var väldigt uppskattad - den var gjord med kärlek heheee (; Sen klippte jag han efter typ en veckas tjöööt.. jag vill ju att han ska ha långt hår, aja ;) & efter det skjutsade jag han till bussen :) Nu sitter jag helt ensam & undrar vad jag ska hitta på en söndag som denna..






G L Ö M   I N T E   M I N   L I L L A   F R Å G E S T U N D  :)


LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hej & hååå, var skittrött när klockan ringde i morse. Men jag hasade mig upp :) Jag gjorde vofflor åt min älskade pojke & min syster, snällt va? haha. Klockan 12 åkte vi ner till parken för att lyssna på Martin Bengtssons föreläsning, han pratade om sitt liv - som han även har skrivit ner i boken "i skuggan av san siro".

När föreläsningen var slut så var det dags för samling. & våran match började klockan 15. Kommer inte ihåg vad vi ledde med i halvlek, men matchen slutade 8-1 till oss. & det var dom som låg 2;a som vi mötte! Vi var fan sjukt bra.

Efter matchen åkte jag & hämtade upp emma & daniella & sen blev det party på kvällen! Först hos familjen backlund, & sen ner till parken ! :) FY faaaaaaaaasen vad roligt vi hade, helt galet. Sen åkte jag hem till min man.

 
martin bengtssoon,





KOLLA IN TABELLEEN! spelar i olsfors om någon
kanske har missat det ;)

    Hemma Borta
LagSVOFGM-IMDPSVOFGM-IMDPSVOFGM-IMDP
IF Olsfors 7 7 0 0 31-9 22 21 4 4 0 0 19-5 14 12 3 3 0 0 12-4 8 9
Hemsjö IF 7 4 0 3 21-17 4 12 3 2 0 1 8-5 3 6 4 2 0 2 13-12 1 6
Töllsjö IF 6 4 0 2 15-12 3 12 3 3 0 0 11-2 9 9 3 1 0 2 4-10 -6 3
Långareds BoIS 6 3 2 1 17-9 8 11 3 3 0 0 14-4 10 9 3 0 2 1 3-5 -2 2
Hudene GOIF 6 3 1 2 15-14 1 10 3 2 1 0 8-6 2 7 3 1 0 2 7-8 -1 3
Alingsås KIK 6 2 0 4 9-9 0 6 2 1 0 1 4-3 1 3 4 1 0 3 5-6 -1 3
Sandared/ Sjömarken 6 2 0 4 8-15 -7 6 3 1 0 2 2-8 -6 3 3 1 0 2 6-7 -1 3
Brämhults IK 5 1 0 4 5-24 -19 3 2 0 0 2 2-11 -9 0 3 1 0 2 3-13 -10 3
FC Kabel Åttio 7 0 1 6 4-16 -12 1

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag var vi på fridelins stuudent :) Hon var så fin! Jag längtar inte liiite tills det är min tur, OJ vilken lycka det kommer vara! Efter studenten åkte vi hem till Reis & åt massa god mat.

Efter några timmar så åkte jag mamma & julia till nelly outlet & handlade lite skojsigt :) Sen fixade vi lite andra saker. På kvällen kom alexander hem till mig, & vi tog det bara lungt hela kvällen - match imån!


vaad ligger i påååsen?


min nya rosa tröja! så nöjd så nöjd

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

& dåå var det dags för skolavslutning! Var huur trött som helst när jag skulle upp, men eftersom jag skulle få sommarlov senare så var det inte så stort problem längre. Först samlades vi i skolan & sen kollade vi på lite grejjer i aulan. Efter det fikade klassen på viskan - mycket trevligt ! :) När vi hade suttit där i två timmar typ, så lunkade jag daniella & michaela runt lite i stan. & jag hittade lite småsakeeer, alltid lika skoj! Sen åkte jag hem.

Julia & ida fick baluppsättningar & sminkningar på eftermiddagen & tjugo i sju åkte jag in till stan för lite party hemma hos elin! Hade hur kul som helst sen på kvällen, ni tjejer är grymt goa!








köpte produkter i skolan! & sen lite smått & gått på ica.. ;)


ett nytt linne fick följa med mig hem


även en avslutningspresent & blomma till syster julia :)




på eftermiddagen var det baluppsättningar på ida & julia som gällde!

FRÅGESTUND

Kategori: MIN VARDAG

Då tänkte jag starta en liten frågestund!

Har du något på hjärtat så är det bara att skriva en fråga,
eller något annat
, i kommentarsfältet. Så ska jag försöka
svara på frågorna nästa vecka :)



17:56

Kategori: MIN VARDAG

Nu ska jag fixa till mig lite, ska till bollebygdskolan & kolla på en uppvisning :) Min syster Julia ska vara med & dansa, så det ska bli mycket skoj :) Skriver kanske ikväll!


klicka på bilden & kika in julles blogg!

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Ahaooop. Åkte till skolan för att ha religion, men vi behövde bara skriva en utvärdering & sen fick vi åka hem igen. Men jag & emma lunchade i skolans trevliga matsal istället, mycket trevligt!

När jag kom hem från skolan slog jag på oprah winfrey show, men somnade såklart.. Sen väckte mamma mig & det var dags för lite käk. Nu sitter jag här i soffan, framför min dator, & njuter av att jag inte har något kvar att göra i skolan! Går inte beskriva hur skönt det är!









wihoooooooooooooooooooo vad regnet gör en fräsch! helt galet. haha

FINITOO!

Kategori: MIN VARDAG

OJ VAD JAG KAN VARA DUKTIG IBLAND! :)
Skrev åtta sidor sammanlagt med både religion & samhällskunskap. & nu är jag klar. Så underbart det känns. Fick för mig att baka scones innan, så här får ni fina bilder på mitt vackra bröd!


orkade inte göra fina släta bullar, så gjorde en stor ful istället


meeen den var gjord med kärlek, så smakade hur bra som helst :)

SCIENTOLOGI

Kategori: MIN VARDAG

Skriver på religionsarbetet nu. Har snart skrivit två A4, & har knappt börjat på mina egna reflektioner.. Hur långt kommer inte det bli ? Typ hur långt som helst. Aja, ska bara skriva klart skiten så det är gjort. Sen har jag naaadaaaaaaa maaaas i skolan ! U N D E R B A R T. Scientologer är konstiga dessutom.

BAL

Kategori: MIN VARDAG

Kan inte påstå att det var kanooonväder idag precis! Regnade hela kvällen.. Men balen var mycket fin ändå måste jag säga :)! & inte minst när frida & jessica kom eskorterade med tio motorcyklar. Var en stolt kusin där för ett tag! :) Kolla bara på bilderna hur snygga dom ääääääääääär, & bilderna har jag tagit från min andra kusin fanny (a) hoppas det var okej, hihi. Sen blev det en fika på espressohouse med lite snyggaa människor!







vackra!

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade i morse av att alexander tyckte att vi skulle äta frukost tillsammans :) Så han lagade ägg & bacon, så söt. Sen åkte vi till skolan, & jag försökte plugga lite, men det gick inte så bra.. Sen hade vi betygssnack i idrott & sen åkte jag hem. Har för mycket plugg för att vara i skolan.. haha! Så nu hinner jag inte skriva mer förrän senare!  :) Ska plugga fram tills jag ska åka på fridas bal :) puss!

ULLARED

Kategori: MIN VARDAG

Vädret var inte på topp, vilket betyder en perfekt ullareds-dag ;)
Vi åkte lite fel & så innan vi kom fram, men det gick ju hur bra som helst. Sen gick vi runt där inne i nästan två timmar innan vi blev helt galet hungriga. Så vi käkade lite & efter det hade vi fikapaus i bagageluckan :) mysigt. Efter det började resan hem igen. Taaack för en jättetrevlig dag tjejer! :)

På vägen hem stannade jag till hemma hos alexander, men jag somnade när jag kom dit :( Sen åkte jag hem, duschade & käkade kvällsmat. Sen klockan halv elva kom jag på att jag ville sova hos alexander, så jag åkte dit igen :) Så vi kollade lite film, sen sov vi.


det här köpte jag till mig själv; ett linne, elsas mode - skriven av sofi fahrman :) & ett
läppglans med solskyddsfaktor, hur bra som helst ju ;)

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

På en ledig dag som denna har jag & två vänner besämt oss för att åka till ullareeeeed - haha! Kommer bli en rolig dag, det lovar jag ;)

HELGEN

Kategori: MIN VARDAG

L Ö R D A G ;
Jubileumet var lyckat! Vi hade 824 matgäster under dagen, men ingen kaos. Ah det gick faktiskt. UNderbart väder, så alla var glada & nöjda med. En bra dag helt enkelt. Jag slutade jobba klockan nio, & stensov klockan tio..



S Ö N D A G ;
Vaknade tio - hade sovit i tolv timmar.. men det beövde jag ;) Sen började jag jobba klockan 12. Var oväntat mycket folk idag, så tiden gick fort! Sen klockan tre käkade jag & bror & efter det åkte vi hem.

17;30 körde jag bror in till stationen, han skulle tillbaka till lumpen. & efter det åkte jag direkt till rya åsar, där vi spelade match mot kabel åttio. För er som inte vet, så ligger dom sist i serien, & vi först.. Men vi låg under med 2-1 i halvlek..! vi var verkligen inte bra.. Meen matchen slutade 3-2 till oss, så känns skönt att ha en vist till.

Efter matchen åkte jag hem, duschade & packade lite. Sen bar det av till alexander. Vi kollade film & sååå :)


tsatsiki på hela mig, jobb jobb & jobb ;)


efter jag hade slutat åkte jag & pappa & köpte tidningar, älskar tidningar.


sommarkvällar kan vara det bästa jag vet.. & alexaaaander!

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Snart åker jag & bror ner till varberg. Vi börjar jobba klockan elva idag eftersom det är en del att förbereda innan jubileumet som är idag på campingen! Det kommer 900 gäster som ska få mat & dryck, så kommer bli en del att göra. Men det kommer bli en mycket mysig dag tror jag :)

Vi firar 50-år i branschen, samt 10 år i egen regi. Välkommen alla boende på vår camping, säsongare såväl som de som "bara" gästar den helgen, att fira med oss lördgen 5 juni !Alla boende på campingen den helgen önskas välkomna att fira med oss. Vi bjuder på mat/en öl/ett glas vin alt alkoholfritt/underhållning och mingel.


Nu ska jag bara slänga ner det sista i min väska & sen borsta tänderna. Kommer nog inte kunna uppdatera förrän imån kväll.. Men då har jag nog lite bilder & annat skoj att dela med mig av! :) Ha en bra lördag, pusssssss!





bilder från restaurangen

HAHA

Kategori: MIN VARDAG

VARNING FÖR LINDA-HUMOR !


julia; lindaaaa!? Har du pms eller?

jag; nää? eller va?

julia; det är fan blod på hela handduken!

jag; ahaa, men jag rakade benen innan :)




FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Skolan 8-14, aaah det står 14! Vi fick sluta tidigt idag & det var såå jäkla skönt.
Under dagen gjorde vi lite moment ur d-kursen, tjötade & sen var det städning. Go dag ändå. Sen åkte jag hem, sov, duschade & käkade. Efter det åkte jag hem till min vackra kusin frida, där det var parrttyy. Sen åkte jag & hämtade bror vid stationen & sen åkte vi hem. Då fick jag laga mat till min lilla militär & sen gjorde jag mat åt mig. Nu sitter jag här vid datorn & funderar på att gå & lägga mig, har inget bättre för mig i vilket fall. Ah, jag ska gå & lägga mig.. Blir nog att kolla på gårdagens avsnitt av bella & tyra show ! :) puss & godnatt





SOMMARVÄDRET GÖR MIG LYCKLIG.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Arenakampeeeeen var väl skoj typ.
Vid tre tiden åkte jag & daniella hem till henne. Jag duschade medans hon klippte christoffer. Sen åkte vi ner till staden & kollade på almås bal. Det var mycket fint faktiskt. Sen käkade vi, åkte hem & förberedde oss inför kvällen på x&y. Hade mycket kul - synd att jag var så trött bara.. Men höll ut ända till klockan ett ;) haha. Sen åkte jag hem till alexander!


såhär slapp var man idag på arenakampen, gött.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

idag är det ingen vanlig skoldaaaaag, utan det är arenakampen. Hejjaaa almås. haha.

Dagen börjar klockan ett, & har ingen aning när den slutar. Men efter det ska jag heem till daniella & sen blir det x&y. Hoppas på en bra bra bra dag & kväll ! puss

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sov hos alexanderrr inatt, underbart as usual :)
Sen var det skolan, hade religon, håltimma & idrott. En go dag med andra ord. Slutade tre, så då åkte jag heem. GIck ut i solen & läste tidning, somnade & sen vaknade jag lagom till träningen. Var galet varm att träna idag, men ooj vad skönt det är! Sen åkte jag hem, packade om, åt & sen åkte jag till alexander igen :)


18:37

Kategori: MIN VARDAG

Mitt grisskinn har fått sig lite färg idag! Ändå har jag bara legat ute en halvtimma, så det var ju skönt :)

Åkte & hämtade julia i skolan innan, sen åkte vi en liten sväng - köpte glass & hälsade på mina kusiner, & tanka hann vi med också! haha. Mycket trevligt. Sen var vi hos morfar & marita en sväng. Fick ett fint kort & pengar, tack så mycket! Fick en blomma av familjen persson med. Blev så glad så :)

Nu ska jag skjutsa ner julia till talangträningen & sen ska jag plugga plugga plugga! Blir kanske en sväng till min pojke, om han & hans vänner inte spelar nhl allt för läänge.. nä jag skojar inte! haha :) puss!


MINA ÄLSKADE BIKINIS FRÅN THAILAND
:)   ;

en gul, militärgrön & en vit


En svart & en röd-vit-randig. köpte alla fem senast jag var i thailand :) Har fler från
de andra gångerna vi har varit där.. Man får aldrig nog!



fick bli den gröna när jag solade idag !



12:42

Kategori: MIN VARDAG

Nä, har pluggat ett tag nu. Så ska unna mig lite sol hade jag tänkt - oj så gott! Sen har lilla julia bett på sina bara knän om att jag ska komma & hämta henne haha :) Söt ! puss

HALLÅ!?

Kategori: MIN VARDAG

Vänta lite nu...






JAG HAR FÅTT KÖRKORT! - jag fattar ingenting haha.

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Sov fyra, kaaanske fem timmar inatt. Var så jäkla nervös inför uppkörningen. Drömde att jag klarade det, men att jag kuggade på samma gång - knepigt. Aja, men gick upp vid sex i morse, käkade - hade ingen matlust.

Sen åkte jag in till stan & väntade på att klockan skulle bli nio. Var nervös ett litet tag, men sen la det sig. & klockan nio rullade jag ut på vääägen. Fick köra lite i stan, 41;an, vänstersväääng mot greyhound park :O!, sen grusvägen till rydboholm, & sen tillbaka. & jag blev godkänd. FY FAN vad skönt! AAAAAAAAAaaldrig mer teori eller någon körlektion. Man kan ju bara vara lycklig. Pappa skjutsade hem mig, & sen tjötade mamma & pappa på mig att jag skulle ut & köra - så jag gjorde de. Har nog aldrig kört så bra. Aja, det var väl det jag hinner skriva för den här stunden - måste plugga lite. Men skriver mer sen ! pusss


famor hade med sig bullar, - underbart goooooda.