LINDA BACKLUND

SKOLAN;

Kategori: MIN VARDAG



bilden är från skolan, helt knasig lektion, HAHA

TISDAG;

Kategori: MIN VARDAG

Kuuuul dag i skolan!
Hade genonmgång av elumia (starka färger), & sedan gjorde vi slingor i hätta på en kill-docka & sedan en valfri extrem färgning! Hur kul som helst. Jag gjorde partier med blått & grönt, som skiftade lite, Ner som en tuppkam typ, & sedan resten mörkt mörkt brunt, blev väldigt bra :)!, Bilder kommer, michaela var effektiv fotograf ;)! , haha
Sen hem, käka, tv, slocknade som vanligt, & nu ska jag plugga lite & ta hand om mina benhinnor. Träning idag var bara att glömma!, Försökte lura mig själv att jag inte har ont, men jag kom på att jag själv inte tjänar någonting på det, så valde att stanna hemma!

PUSSSSS

MÅNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

kort skoldag --> UNDERBART.
Jag & daniella gjorde läxorna (de vi har på måndagar) fram till vecka 18, lite skönt ändå.
Sen en sväng förbi Callee & tjötade lite & sen upp till frisk i praktiken & tränade. Gjorde inte alla övningar, för mina benhinnor är inte med mig, dom gör så ooont. fy. Tog tio över tolv bussen hem , michaela & emelie meed :)!, Sen hemma käkade jag med pappa, sen slocknade jag i soffan, & vaknade av att julia stod & bankade på dörren & skrek som en griiis, så var väl tvungen att öppna.. Sen käkade vi, vet faktiskt inte varför, för var inte hungrig alls :) & sen satte jag mig häär.

*    Jag ska köpa en ny mobil, men har inte den blekaste aning om vilken jag vill / ska köpa. Vilket världsproblem.

*    Sen längtar jag fruktansvärt mycket efter min födelsedaaaaaaaaaag.

*    &&&& efter lovet, för ska ner till varberg. & vara med kusinvitamin!

Det var allt jag hade att sägaa idag!  pusss


på min femtonårsdag!, & jag minns det som igåår.
nästan, men det känns inte längesedan när man satt
där & fick moppe, & allt. Man trodde man blev stor.
Men nu inser man hur lite man var.

Ser ut som en mupp där förövrigt :)

SÖNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

jag vaknade 05.50 ( tiden var ej omställd ) , men ändååååååååå, vad händer? jag brukar aldrig vakna så tidigt, det är inte mänskligt! Men jag tvingade mig själv att somna om.. & klockan nio väckte mor mig :), upp & hopppaa. KLockan halv elva var det samling inför matchen som började klockan tolv på borås arena :)! , Vi mötte bergdalen, & det gick ju inte jättebra kan jag säga (; , vi förlorade med sex - noll! Vi var verkligen inte bra idag, & det var synd.. För vi kan. Men det var som sagt bara en träningsmatch, & vi lärde oss massa idag!
Efter matchen städade vi i parken efter festen igår, äckligt.
Sen heeeeeeeeem, & duscha, äta mat & nu ska jag & julia kika film, wild child :)!
ikväll blir det plugg, & lite mer plugg :)

PUSSSSSSS


all kärlek till er!

MATCH!;

Kategori: MIN VARDAG

imån, söndag, är det match mot bergdalen klockan tolv på borås arena.
Nu är klockan 00.18, Men snart ska man ställa fram klockan en timma!
& dåå blir det inte jättemycket sömn för min del.. Såå nu gick jag & la
mig, Pusssss & godnattt

LÖRDAG;

Kategori: MIN VARDAG

sov hyffsat länge idag, med tanke på när jag vaknade förra helgen, haha.
Gick upp, åt frukoooost & klippte mooor :), Senare ska jag & några i laget
stå i garderoben under rese-festen i parken, skoj! :) , & imån är det match
klockan tolv på borås arena, vi ska möte bergdalen. Jag taggar redan.
Hoppas mina benhinnor inte gör allt för ont, men det spelar ingen roll,
jag ska banne mig spela i alla fall. Jajaaa, nu ska jag hoppa in i duschen!
PUSS



en bra bra bra bra braa låt, james marrison - you make it real

SKRÄCKFILM;

Kategori: MIN VARDAG

För dig som vill sen en äcklig & helt störd film, kolla på the hills have eyes klockan 00.10 på kanal 4 ikväll/natt!

Amerikansk skräckfilm från 2006. Familjen Carter är på väg till Kalifornien och bestämmer sig för att att ta en genväg och hamnar mitt ute i ödemarken. När deras bil går sönder inser de att de är ...


jag har sett den, det enda jag kommer ihåg är att jag inte kunde sova sen :), meeen, jag är i och för sig ganska nördig när det gäller skräckfilmer. Men, om du ser den.. Ha en kul kväll!

HELG!;

Kategori: MIN VARDAG

mamma skickar alltid sms till mig när jag ligger kvar i sängen på morgonen, & odag skrev hon att det var snö. Jag ville bara dra täcket över huvudet & somna om. Men jag kom upp efter en stund!

Skoldagen var rolig må jag säga (; , på idrotten var vi i gymmet & hade egen träning, gick bra. På svenskan skrev vi ett pm, gick bra. Engelskan, fick läxa, kollade film & skrev klart Pm;et sista stunden. & sen var det matte sista lektionen.. G-uppgifterna var kluriga, vg-uppgifternan var svårast, men ändå klarar jag av att lösa 2 av tre frågor på Mvg-uppgiften.. Inte likt mig. Nu vet jag ju i och för sig inte om det är rätt, men jag tror ändå jag löste, åt minstånde en liiiten del i alla fall :)!,

Sen bar det hemåt, underbart skönt!, Åkte med emelie & hennes pappa, så slapp alla backar ;), sen när jag kom hem somnade jag & bror i soffan, & sov i tre timmar,. skööönt ! :), Snart blir det tacos med familjen, förutom jullebulle som är hos killen, & sen tv;n! :),. en lugn & skön fredag! det gillar jag ,

 
bilden är från julafton. Tänkte ifall någon ville se en liten bild på min trötta bror ;)

IKVÄLL KL,21.00!;

Kategori: MIN VARDAG

Ikväll klockan 21.00 sitter jag garanterat bänkad framför tv;n. Jag minns inte om det var på kanal fyra eller fem, men det är en dokumentär om josef fritzl & om hur man höll sin dotter & deras ( han hade gjort henne gravid, sin egen dotter! ) sex barn instängda i huset !:O, tror det var sex barn, för det var sju från början, men en dog. & tre bodde med dottern i källaren, & tre uppe med honom. Han är så j'''''''vla vidrig, men som sagt, jag måste i alla fall se det!


här är äcklet själv.

HUVUDMASSAGEPROV;

Kategori: MIN VARDAG

klockan åtta satt bror redo i frisörstolen, & en 45 minuters huvudmassage skulle börja!
haha, allt gick bra & jag höll tiden :)!, sedan fixade jag hans hår, snygging, & sedan var det över :), den praktiskta delen i alla fall. Sedan var det dags för den teoretiska delen, som var betydligt svårare! , Det är inte lätt att förklara var man gör med ord, men ändå kändes det bra när jag lämnade in det :), Vi fick sluta tidigare, vid tjugo över ett, & då åkte jag & zahra in till stan, där jag mötte upp emelie, vi träffade sanna & gick & köpte en frapino på espresso house, underbart gott som vanligt! Vi gick rut i solen, fast det var inte jättevarmt, men solen gör mig glad.
Vi tog tio över två bussen hem, & hemma somnade jag i soffan till tyra bank's show. hon är underbar. Seeen vaknade jag av att julia skrek att det var mat, så då var det till att äta. Sen har jag pluggat matte, har prov imån, så räknade klart lite uppgifter & sådääär. Jag får inte träna idag, har fortfarande benhinneinflammation, så ska göra lite övningar hemma. kul, uuuh.


min älskade frapino, hoho

ONSDAG;

Kategori: MIN VARDAG

oj vad underbar dag!
hade tre lektioner, matte svenska & idrott. Idrotten var kuul , jag sanna & emelie hade benpresstävling. Vi började på ca 60 kg, sen la vi på 10, 10, 10, 10 & ytterligare tio till! Jag klarade 110 kg i benpress, fyyyyy! det är ju inte kvinnligt någon stans! , men skoj var det ;) haha! Sen efter det solade jag & emelie, sov som en stock , skönt var det ! , Sen gick vi i staaan & åt glass, & sen tog vi tio över ett bussen hem :) , nu sitter jag hääär & kollar på bilderna från teneriffa! Åh, vill ha sommar nu tack.

Jag & emelie ska ut & gå senare, inskaffa lite mer vårkänsla ;), Nu ska jag gå & käka & pluggaaa, PUSS!


bilden är från elin's blogg, baaaaara för att hon är snygg.

VÅFFELDAGEN;

Kategori: MIN VARDAG

idag är det våffeldagen, ohlala. så våfflor blir det till kvällsmat :D!
skoldageeen idag är kort, slutar tio i tolv, & då ska jag & emelie
gå & sola, sköntskönt! Sen hem & plugga på huvudmassageprovet
vi hsr imån, både praktiskt & teoretiskt, spännande!
Men nu måste jag gå & packa mina idrottskläder,  puss!

MÅNDAG/BIO;

Kategori: MIN VARDAG

idag var det skooooolan. KLockan åtta var jag på möte med studierektorn & alla andra elever som ställde upp på ett frivillgt möte, istället för sovmorgon.. , & vi tjötade om allt mäjligt., Sen hade vi lektioner från halv tio till halv tolv, sen träning på frisk i praktiken, seeeen hem & sova, käka & sedan stan med mor ! :), vi mötte upp ulle & sen halv sex kollade vi på bio, den var hur bra som helst!, måste dra nu! pusss

BIO;

Kategori: MIN VARDAG

Imån ska jag, moster & mamma se män som hatar kvinnor på bio.
Det sägs ju att den är väldigt bra, men hemsk, så jag hoppas på
en vädigt bra film ;)

SÖNDAG/MATCH;

Kategori: MIN VARDAG

idag vaknade jag kvart över åtta, & det är inte det minsta likt mig kan jag lova!, Gick upp i alla fall, käkade frukost, men sen somnade jag i soffan, & sov tills klockan blev helv ett. Då käkade jag mat, & sen halv två var det samling i parken. & klockan tre började matchen på Broplan mot byttorp. Första halvlek var urdålig, vi hittade inte rätt positioner & var allmänt dåliga, men trots det ledde vi med ett noll i första halvlek :)!, sen, andra halvlek. Hur bra som helst, ah, & vi vann med 2-1, bra tjejer!  , sen hem, duscha, käka vindruvor, & kolla tv :)!, sen kvällsmat med familjen & wipeout (HAHA). & nu blir det läxor & mer tv! , PUSSS

VÅRVÄDER!;

Kategori: MIN VARDAG

jag är fortfarande glaaaad för vädret.
& inte nog med det, haha, jag fyller snart åår :)!

Igår la jag mig vid elva, & det var underbart skönt!
Vaknade vid halv sju idag, men somnade om &
sov lite sådär till halv tio! , skönt att inte sova bort
hela dagen för en gångs skull! :),
Snart kommer familjen persson hit, & de har med
sig sin lilla nya familjemedlem, hunden Zack.
såååå söt !
Senare blir det till att försöka gå en promenad med
mina nya inlägg, eftersom jag har benhinneinflammation,
& sen ska jag bara vara hemma & tagga inför matchen
mot byttorp imån!
ha en bra daaaaag! pusssssss


Rasen är lagotto. Men det är inte hunden på bilden ;)

FREDAG;

Kategori: MIN VARDAG

äntligen fredag!, solen lös idag med, men skoldagen var lite föör seg!, Men efter skolan käkade jag, emma, michaela & emelie på Orion, & sedan gick vi upp till Bäckäng, där vi skulle hjälpa till & styla hår inför en modevisning. Zahra kom senare med :)!, först fick vi kasst intryck på allt, dom hejade inte utan satte oss i arbete typ. Sedan sa arrangörerna inte ens tack, ett liiiiitet tack kunde dom väl ändå klämmma ut? men nejnej. Modellerna var som tur var väldigt nöjda, och det var huvudsaken :)!, Vi var där i tre timmar, & vid halv nio åkte vi hem, för vi orkade faktiskt inte vara kvar & kolla, blev lite sura :) haha. När jag kom hem käkade jag , & sen kollade jag tv :)!, men jag var huur trött som helst, så gjorde iordning mig, & satte mig här. Men ska sova nu hade jag tänkt, orkar inte vara uppe bara för att det är helg ;)!, Det var längesedan man la sig halv elva på en fredag, kommer sova hur skönt som helst, så trött som jag är!, Godnatt :)!

TORSDAG;

Kategori: MIN VARDAG

ännu en fin dag !

Idag hade vi en heldag med färg. Vi var grupper på tre & hade en modell i varje grupp. Vi skulle göra antingen en normalfärgning eller en mörkarefärgning. Vår modell var sannas syster, & hon ville bli lite mörkare, resultatet blev braa & jag tror hon blev nöjd :)!, & så var ännu en skoldag avklarad ;), Jag & emelie & victoria gick i stan när vi väntade på bussen. Jag köpte en tröja & min ring jag har väntat på i veckor :)! ,skojskoj!, sen hem , käka, sova, träna ( pissträning för min del, mina benhinnor gör dö-ont, & jag var allmänt kass ) , Sen hem , duscha & nu ska jag käka, PUSSS :)

ONSDAG;

Kategori: MIN VARDAG

idag är det verkligen vår.

Skoldagen var trevlig, alla är mycket gladare när det är fint väder ute.
På musiken fick jag & emelie ackord till låten vi ska spela, kung av sand.
Vi lärde oss den på en halvtimma, & efter det fick vi gå hem. Så emelie
köpte glass, jag skulle det med men mitt kort ville inte, & sen satte vi
oss på trappan vid viskan & myste i solen, underbart.

Nu får jag dåligt samvete när jag sitter inne, så funderar på att gå en liiiten promenad.

PUSS

MÅNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

då var det en ny vecka igen!, tiden går fort, & nu är det inte långt kvar till påsklovet!, helt sjukt.

Idag började jag halv tio & slutade halv tolv, som vanligt. Det är den kortaste dagen i veckan, men känns som den längsta! , klockan två hade jag tid hos Calle för klippning. Julia klippte mig sist, & jag har själv varit & pillat med saxen, så han fick lite att jobba med. haha!, Nu är det tio, om inte femton, centimeter kortare, & det är skönt!, Nu blir det långt hår till sommaren, eller jag vill det i alla fall (;  ,
Nä, nu ska jag nog kolla lite tv & ta det lungt. Imån är det bara skola till tjugo över elva, så då blir det ta det lungt igen, goootttt!,

SÖNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

vaknade tidigt idag, & det var skönt! KOllade ut genom fönstret, & solan lös! Blev väldigt glad. Ringde emelie & vi bestämde oss för att gå ut & gå vid tolv-tiden. Så åt frukost, kollade film med bror & sen gick jag & emelie ohlsénsrundan, på bara 40 minuter idag! Pratade massa, & det var lika skönt som vanligt. Sen hem & gosa med hundarna, & nu lagar jag & bror mat :)!, pasta, igen. haha, så blir det när mamma & pappa inte är hemma :D!  , klockan halv fyra är det träning, fotbollsworkout, så j'vla skoj är det. Längtar faktiskt. Senare efter det blir det lite plugg.

ha en bra kväll!



här är en video på det vi gör, kolla :)!

MELODIFESTIVALEN;

Kategori: MIN VARDAG

elin & emelie & julia & jag,
vi kikade på melodifestivalen ikväll.
emil jacob & ida skulle kommit, men vet inte vad som hände med dem.
Måste säga att jag tycker om låten som vann, vet inte varför. Men så kan det vara!
Hejade faktiskt på Alcazar, tror dom skulle ha bra chans i eurovision faktiskt.
Kände i alla fall att jag inte ville ha med Caroline af ugglas i eurovision, det hade
jag bara tyckt var pinsamt! fy.
Efter melodifestivalen gjorde vi vofflor & käkade det nyss, hur gott som helst! ,
Åh, det var så längesedan vi var alla tre, har saknat det!
Nu gick dom precis, så det blev helt tomt i huset. För bror är i stan, & julia sover
redan :), så har på musik så jag slipper höra på alla läskigheter här.

Pusss på det

KÖREN;

Kategori: MIN VARDAG

underabart kul.
ser fram emot uppträdandet.
Puss på det :)


LÖRDAG;

Kategori: MIN VARDAG

oj. Som jag sa, skulle få sova ut idag för en gångs skull!, klockan är halv två. Sovit bort hela dagen. Så kan det gå! Halv fyra ska jag julia & emelie till kören,  & om det inte blir för sent ska jag vara med elin :), nu ska jag käka frukost! , pusss

TRÖTTAST;

Kategori: MIN VARDAG

det är jag kan jag lova!,
rasmus & jag ska sova i mammas & pappas sängar, är själva hemma & ingen vågar sova i källaren, haha! Han sa att vi skulle lägga oss om 50 minuter, & innan dess haar jag slocknat kan jag lova! :)

Var som sagt hos frida innan, vi kollade saw fem , som jag redan har sett, fast jag mindes ingenting eftersom jag mestadels satt under täcket :Dhaha! , men jag överlevde!, Vi hann inte se klart hela innan Rasmus & Niklas hämtade mig, & vi vi åkte & lämnade niklas, sen hem & käkade. & nu sitter jag här & väntar på bror som sagt.

godnatt! :)


kul bild vaaaaaaaa, heheeeeeeeeee. fy

JIMCARREY;

Kategori: MIN VARDAG


meen, haha!, nu har jag lagt in typ tre inlägg på samma dag. AKTIV kallar jag det! haha
Jag satt & kollade på massa klipp på Jom Carrey, ( min man ) , & kunde inte hålla
tillbaka gapflabbet när jag såg den här videon, Efter en minut är den bäst. HAHA

ALLSTAR;

Kategori: MIN VARDAG


nämen, jag bara satt & tänkte på denna underbart goa låten! , allstar i shrek.
det första stycket är bäst, så här är texten om du vill sjunga med, haha :D!


Somebody once told me the world is gonna owe me
I ain't the sharpest tool in the shed
She was looking kind of dumb with her finger and her thumb
In the shape of an "L" on her forehead

Well the years start coming and they don't stop coming
Fed to the rules and I hit the ground running
Didn't make sense not to live for fun
Your brain gets smart but your head gets dumb
So much to do so much to see
So what's wrong with taking the back streets
You'll never know if you don't go
You'll never shine if you don't glow

Hey now you're an All Star get your game on, go play
Hey now you're a Rock Star get the show on get paid
(And all that glitters is gold)
Only shooting stars break the mold

HELG;

Kategori: MIN VARDAG

nu blev mitt liv helt plötsligt underbart,
det är helg.
Fast nu kom jag på att det är fredag den 13;e, åh.

Jag ska vara med frida idag i alla fall! , vet inte vad vi ska hitta på, men trevligt är det alltid :)! , & imåån är det första dagen på länge jag ska få sova uut, & det ska bli otroligt skönt,. Mor & far ska ner till varberg i helgen, så syskonen backlund är ensamma hemma, får se hur länge vi överlever :) haha,. nä,.
men nu ska jag käka, :) puss!

FREDAG;

Kategori: MIN VARDAG

äntligen !
visst har veckan gått fort, men jag är lika trött för de!
Nu ska jag snart gå till emelie, & sen åka till skolan.
Idrott första passet, vi ska ha konditionslekar. uh.
Sen svenska, läxförhör på typ hur mycket ordspråk
som helst. & sen lunch, UNDERBART, & sedan har
vi engelska, skolans mest tråkigaste lektion, & sist
men inte minst, MATTE MED ANNNAAA. ohlala.
kommer dö,
fy.
jag är tröttast i hela världen idag, & jag menar det.
ha en bra dag!


jag är faktiskt väldigt stolt över att jag har tagit denna fina bilden måste jag säga, har nog en dold talang ändå. haha

GAALET!;

Kategori: MIN VARDAG

mor min berättade att kusin min hade sagt att michael jacksson har sin LIVS SISTA SPELNING i londonnästa år!, jag döööööööööööööööööööööööööööööööööööör. Jag måste dit, allvarlig talat. ååååh. annars sååååå, vet jag inte vad jag gör. jo, då åker jag hem till honom. Föör jag vill se haan. åh. nu gråter jag.
det är så synd om mig.


TRÄNING;

Kategori: MIN VARDAG

det var piss att komma ner till träningen, Men som vanligt är det alltid kul & efteråt känner man sig bäst i världen! Vi hade teknik & löpning, & såklart slutade allt med ett stort snöbollskrig, haha! , så kan det gå!, sen heeem & plugga, & glo på tv lite :), nu sitter jag hääär med tandborsten i munnen & ska krypa ner i sängen om fem minuter, förhoppningsvis :),

Imån ska jag vara med friiiiiiida, fy vad skoj!, det var ju inte liiiiiite längesedan vi sågs, nejnej. heheee, men det ska bli kul :) ,

nu gick jag , puss!

SNÖ;

Kategori: MIN VARDAG

fy. jag har gått i ide. tja

TINA-TURNER;

Kategori: MIN VARDAG



Åh, tina kommer till sverige. Jag vill verkligen se henne. Hon ska ha spelning 19/4 & 20/4 i globen, om jag förstod rätt, & jag vill verkligen dit. Jag bara tycker om människan & hennes musik. Skulle vara kul att ha varitpå en konsert med henne. Ska önska mig det i present, men eftersom jag inte kan åka dit själv, måste någon med mig, veeeem ? haha!, nä, men jag vill faktiskt seriöst dit.

Såå, nu ser min önskelista ut tttyyyyyp såhär;
1, tina turner - konsert
2, en gitarr
3, en cross
4, en varm & härlig sommar!
5, lite pengar med kanske, haha
haha, vad tjeck man kan vara ! haha :)

TRÖTT!;

Kategori: MIN VARDAG

Fy, nu vaknade jag precis. & klockan är nio! , det är ju inte jätteskoj. Jag kommer aldrig kunna somna sen. Meen, jag är ju van som sagt. Det blir väl till att hitta en ny bra bok, läsa läxor & ligga klarvaken i sängen, men det kan vara kul det med!, Nu ska jag kolla på efterlyst! puss

ONSDAG;

Kategori: MIN VARDAG


Jag såg snödroppar idag, är det våååår elller! , oooh.

Idaaag var det en jobbig dag. Vaknade på fel sida, & allt var bara jobbigt, så som det kan vara! , jag & emelie visste inte om att vi slutade tio i tolv, utan trodde vi skulle gå till fyra som vanligt. så då blev jag glad. Båda skulle ha utvecklingssamtal vid halv fyra, fyra, så vi gick till café viskan & fikade. Träffade Elvira Therese & Julia, så vi tjötade lite :)! ,sen gick jag & emelie till scorette, där jag tvingade henne testa massa fula skor så jag kunde skratta, haha, Månd jobbade idag, så vi hade lite skoj!, Seen gick vi en sväng till helen's beauty center & sa hej till alla. Det är så kul att komma dit, alla är så, ah, för bra. Beställde klipptid, för det behövs! , & sen kom mamsen & vi åkte till skolan. Utvecklingssamtalet gick bra, men hatar det i alla fall. Sen mötte vi pappa & åkte hem :), Nu ska jag & mamma laga mat, & ikväll blir det soffan! ohoj vad gott. PUSSS

HEMMA-SPA;

Kategori: MIN VARDAG

Nu när jag låg i soffan & kollade på grey's anatomy kom jag på att jag ska ta hand om mig själv ikväll :) haha, jag bjöd även in julia i detta :). Vi ska göra hårinpackning & jag ska göra huvudmassage på henne, vi ska bada, göra ansiktsmask, måla naglarna & raka benen haha :)!, Sånt man kanske inte gör allt för ofta. Skönt ska det bli i alla fall :)



MUSIK;

Kategori: MIN VARDAG



Jag gillar låten, jag vet inte varför, bara göör det :), lyssna & njuuuuut

VÅRKÄNSLA;

Kategori: MIN VARDAG

ååh, när jag gick till bussen innan sken solen, & det kändes som vår. Trots snön på marken & kylan fick jag vårkänsla. Men blir så glad!

Gick in en sväng till Calle innan träningen, & visade att jag levde :), sen tränade jag , hur skönt som helst. Sen en sväng in på H&M där jag kikade runt, kollade på en byxdress som är typ hur snygg som helst, & ett linne. Köpte ingenting eftersom jag har bestämt mig för att tänka efter först :)!, faast en supergod bodylotion kunde jag inte motstå, så det blev det :), sen träffade jag Daniellaa SÖT, & vi tjötade lite, sen tog jag tio över ett bussen hem. Läste min fantastiskt bra book, skuld, både på vägen dit & hem , för dig som inte har läst den , läs den!, Du blir inte besviken. Åh, måste läsa ut den idag, haha!, det är en thriller, helt sjukt bra. Jaja, ska käka äpple nu, haha, hejdå :D

TRÄNING;

Kategori: MIN VARDAG

klockan är tio, & jag är LEDIG!
jag ska in & träna nämnligen, uh.
ville verkligen sova ut idag, för jag
kommer inte få göra det imån
heller, för då ska jag med mamma
till ikea & handla lite till restaurangen.
Men det ska bli skoj, så det gör ingenting :)
jajaaa, ska käka nu , PUSS

SÖNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

mer snö = mer ångest
heheee, nä, men jag vill ha sommar,

Vi vaknade vid tolv idag , skönt, Åt midddag & sen degade vi i soffan tills jag åkte hem vid kvart i sju. Somnade på bussen, & när jag kom fram till borås stod inte bror där & väntade som vi hade bestämt. Så ringde & frågade vart han var, & då sa han; aha, är du framme. Trodde bussen kanske skulle vara sen. åh. Så, väntade på honom, & sen åkte vi hem & käkade, sen glass & tv. Nu fastnade jag här, men ska ner & kolla tv igen. Tjao :)


åh, den här bilden ger mig panik just nu.

LÖRDAG;

Kategori: MIN VARDAG

idag var det frisör-mässa på elmia i jönköping. Jag vaknade nog på fel sida, för var lite små-sur på förmiddagen. Vi var där i åtta timmar, & då hann vi med  att gå typ trehundra varv där inne, se fyra visningar & ta kort med massa kändisar :D , vi sååååg typ ganska många som , måns möller, bobby ( linda rosings frisör), ensam-mamma-söker-johanna, börja salming, idol alice & robin bengtsson, idol-lolou (staavaaa?), magnus carlsson, tv4-profilen niklas vestberg, zubeyde simsek, michael bindefeldt & kirsti tomita :) ! haha, men det var väldigt kul att se alla:)! , sen vid sex åkte vi hem, & jag följde med sana banana heeem, & vi var på kalas, & sen slocknade vi i soffan. ojojoj vad hårt vi sov. Vi vaknade vid halv sex, gick ner och la oss, vaknade en gång till, gjorde high five, & sen somnade vi igen.

ONSDAG;

Kategori: MIN VARDAG

ååh, vårkänsla idag! Snön är på väg att smälte bort, & jag hoppas inte på någon ny. Nu är klockan kvart i fem, & solen lyser, då blir man glad!

Nu ska jag plugga, fast jag igentligen vill ut & gå. uh


MÅNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

skola från halv tio till halv tolv, en vanlig måndag så att säga. Meningslös dag.
Sen träning på frisk i praktiken, & sen åkte sana banana med mig hem, vi käkade
& sen sprang tiden ifrån oss, & vi gick till bussen (; , sanna är bäst.

jag sprang in på scorette & köpte mina skoooor. fy, jag vill ha sommar nu :)!
såg ett par dösnygga tommy hilfiger med, blir kanske ett par till :), who knows.

jaja. Nu när jag är helt ensam, funderar jag på att gå & lägga mig :)! tjaaaa


TRÖTT;

Kategori: MIN VARDAG

jag är helt slut.

Matchen gick bra, väldigt bra faktiskt. Vi vann med 1-0 :)
När jag kom hem mådde jag piss, hade jju inte käkat
på hela dagen, trodde jag skulle spy. uuh. Sen käkade
vi, & sen somnade jag i tre timmar. & vid åttta vaknade
jag, & sen pratade jag & sanna i telefon, alltid lika kul :)!
seeen käkade jag , & nu kollar jag på beck, myspys.

Imån var det skolan igen, hoppas på att veckan går fort!

PUSS TJAAAAa,

SÖNDAG;

Kategori: MIN VARDAG

snart är det match mot Qviding & jag är taggad.