LINDA BACKLUND

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har varit inne i stan en snabbis & snackat ihop mig med min vän emma. Jag ska ställa upp som sminkmodell i morgon då salongen hon jobbar på har öppet hus. Sen på fredag ska vi gå ut & i sommar ska vi utomlands. Mycket att prata om förstår ni :) Nu är jag hemma igen & är galet sugen på att vara ute i vårvädret!



NYTT!

Kategori: INSPIRATION

Har köpt ett fat från gerbera & jag älskar färgen!

JUST A DREAM

Kategori: MIN VARDAG

Vaknade av att jag grät idag. Drömde så fin dröm om Lollo. Hon hade kommit tillbaka, & jag sa att jag hade saknat henne. Alla var så himla glada. Allt var som vanligt. Sen vaknade jag.

SNYGGT.

Kategori: MIN VARDAG

TEKAKOR

Kategori: MIN VARDAG

Jag & Julia har bakat tekakor ikväll! Dom blev riktigt goda.

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Hello hello. Igår var det måndag, en ny vecka - jag gillar den känslan. Igår gjorde jag inte så mycket mer än att träna & planera restaurangen med mamma. Idag har jag än så länge bara tränat. Nu hade jag tänkt att kolla igen Big Brother avsnittet som jag missade igår, viktigt!


jag vill tillbaka till kreta!

NYTT

Kategori: MIN VARDAG

Har nu köpt nytt shampo & balsam. Blev från Schwarzkopf serie BC den här gången!

HELLO SUNDAY!

Kategori: MIN VARDAG

Känner mig glad idag. Äter för tillfället en god frukost & idag har jag inget annat planerat än en promenad i vårvädret :)!

DANIEL PARIS

Kategori: MIN VARDAG



haha jag älskar han. Huur skön!? Ah, här är en av alla underbara videos ;) 

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Ja, att jag är seg på att tex lägga ut bilder på lite kläder & annat är väl ingen nyhet. Jag får ingenting gjort, får panik på mig själv. Jag jobbar på det.

Idag är det vår & jag är lycklig. Igår blev det en spontan utgång, helt perfekt. Nu kollar jag igen Big Brother avsnittet från igår.

VIDRIGT

Kategori: MIN VARDAG

Allvarligt talat. Nu har jag rensat ut min garderob, mitt skrivbord & en annan bänk på SKIT. Jag ska slänga allt som syns på den här bilden, det är allt ifrån kläder, pennor, saker, papper & skit. Mår dåligt av tanken på att det där har legat & äcklat sig i mitt rum. Jaja, jag har en stor låda med kläder som jag inte vill ha, men som är i bra skick. Även en påse med skor, sjalar & väskor. Resten var verkligen bara rent skräp. Åh känner mig som en ny människa nu när jag får plats med mina saker!

FRÅGOR & SVAR

Kategori: FRÅGOR & SVAR

Postat av: Sara
kan du inte ha en liten utförsäljning på dina kläder som du ska sälja? :)
SVAR; Det kan jag absolut ha! Kan fotografera några plagg & lägga ut redan idag eller i morgon!


Postat av: Olivia
Åh fina grejer! Hur tog ni er till Stockholm? Var det bra och hur mycket kosta de? Tänkte åka snart :) tacksam för svar :)
SVAR; Vi åkte tåg hela vägen till stockhom. Vi fick denna lilla resa i julklapp, så jag vet inte vad dessa tågbiljetterna kostade. Men jag vet att jag gav ca 900 tur & retur till stockholm när jag åkte dit i december :) Men absolut billigaste biljetterna får du om du bokar dem exakt 90 dagar innan avresa! Mina kusiner åkte upp till stockholm för 5 kr var förra året!


Den här gången såg vi musikalen Dirty Dancing i stockholm. Den var så bra, helt sjukt bra!

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Ligger framför tv'n & snorar. Vill inte vara sjuk, jag vill träna. Behöver ett par nya löparskor, hur fina var inte dessa?

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag varit hos farmor hela förmiddagen. Först klippte jag henne & sen fikade vi & pratade i över tre timmar, så mysigt!

När jag kom hem fortsatte jag att rensa ut hela min garderob (som jag började med igår) & även andra ställen i mitt rum. Jag har inte gått igenom allt än, & redan nu står det ca 10 påsar med SKIT i hallen, allt är som sagt skit & ska slängas. Sjukt.

NEW

Kategori: MIN VARDAG

Här är det jag har fått med mig hem från Stockholm!

VILL TILLBAKA

Kategori: MIN VARDAG

Jag har inte ens varit hemma i ett dygn & vill redan tillbaka. Hade så himla gärna velat flytta till någon annan stad!

STOCKHOLM

Kategori: MIN VARDAG

Sitter på tåget hem från Stockholm nu. Är helt slut efter att ha gått runt i stan i flera timmar. Men har fått med mig massa roliga saker hem, så det var det värt :) bilder på shoppingen kommer! Kram kram

NYTT

Kategori: MIN VARDAG

Har glömt att visa er vad jag fick med mig hem från Ikea! :) en klädstång bland annat! Perfekt, behövde verkligen mer plats för att hänga kläder.

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Kategori: FRÅGOR & SVAR

vad jobbar du med?
svar: Just för tillfället jobbar jag på Danske Kungens konditori.


fem snabba!
godis/kakor
klänning/jeans
converse/klackar
svart och vitt / färger
utekväll/hemmakväll


Vad lägger du helst dina pengar på? :D
svar: Helst på väskor, plånböcker, solglasögon & jeans.


Vilket gym är det du tränar på? Hur många gånger i veckan tränar du? Kram!
svar: Jag tränar på Genki, finns ett gym i bollebygd & sandared.


Hej Linda!
Tänkte bara kolla vad det var för olika saker du fick lära dig på frisör? Jobbade du mycket med smink & naglar? kram!
svar: Vi fick lära oss klipptekniker, färgtekniker, stylingtekniker & även historia kring frisöryrket. Hur mycket man lär sig beror helt på dig själv. Jag kände att jag lärde mig så otroligt mycket under tre år, medans det fanns dom som inte alls tog vara på tiden. Jag valde en kurs som innehöll smink & naglar, så smink fick jag lära mig mycket om! Naglar var inte alls min grej :)


Vad faller du för hos en kille?:) kram!
svar: Oj, personlighet måste jag ju säga.. Det är i alla fall det som avgör i slutet :) Men om jag ska gå utseendemässigt så ska han ha manliga händer, ja jag är konstig! haha


vilka bloggar följer du? :)
svar: Oj det är så himla många. 56 st dagligen, har dom sparade på min hemskärm på mobilen. Det är allt ifrån mina vänners bloggar till internationella bloggar! :) Läser alla dom stora bloggarna, vare sig det handlar om mode, livsstil eller träning :)


Om du fick jobba med precis vad du vill, vad hade det då varit? :)
svar: Jag hade helst velat ha ett café & att jag därifrån kunde jobba som Bröllopsfixare, en dröm sen jag var liten :)

ALLA ♥ DAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag är det jobb som står på schemat. Hade hellre legat ute i snön hela dagen. Aja, efter jobbet ska jag hem till alexander, vi ska äta korvkioskmat. Jag längtar. PUSS & KRAM

svarar på alla frågor efter jobbet, om allt går som planerat! <3

FRÅGESTUND

Kategori: FRÅGOR & SVAR

Glöm inte av frågestunden, klicka HÄR för att komma till inlägget! Svarar på era frågor i slutet på helgen :)

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Morgonen har jag spenderat på gymmet, förmiddagen/dagen med frida, eftermiddagen med mamma & kvällen med mamma & pappa. En skön dag helt enkelt.

TORSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Nu har jag varit i Bollebygd & gjort min syster sällskap under hennes lunch, så trevligt! Nu sitter jag här vid datorn & funderar på vad jag ska laga till lunch..

GÅSHUD.

Kategori: MUSIK

FRÅGESTUND!

Kategori: MIN VARDAG

Eftersom min blogg är extremt tråkig just nu, så tänkte jag att jag kunde ha en liten frågestund. Det är bara att fråga vad ni vill i kommentarsfältet så ska jag försöka svara så bra jag kan i slutet av helgen!

DIP DYE?

Kategori: MIN VARDAG

Haha ja.. Vad ska man säga? Inte dålig utväxt va? Äh, gillar det om jag ska vara ärlig.

AMERIKANSKA PANNKAKOR

Kategori: MIN VARDAG

Gjorde amerikanska pannkakor till min syster & mig nyss, blev supergoda! Nu har jag intagit myshörnan i soffan & tänker stanna här hela kvällen.

NYTT

Kategori: NYTT

Det var dessa två sjalarna som jag fick med mig hem i fredags från butiken Hemma hos oss. Eftersom jag nästan alltid klär mig i svart, vitt & grått så kommer dessa två sötsaker göra mina kläder lite roligare.

ONSDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag är det onsdag & jag är ledig! Det är så välbehövligt just nu känner jag.
Har precis kollat på top model sverige & blev riktigt sugen på att åka utomlands. Det finns några ställen som jag verkligen vill besöka.. Kroatien, usa, kina, rom & paris. Ja, någon som vill åka med mig? Kan åka nu med en gång haha :)
kinesiska muren är en sak som jag verkligen vill se!

TISDAG

Kategori: MIN VARDAG

Dagen på jobbet har gått fort idag, tur det. Efter jobbet blir det bodycombat & senare ikväll blir det att kolla på ännu ett avsnitt av norska paradiset hotel - är helt fast!

MÅNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag är det måndag igen, "ny vecka, nya möjligheter".

Igår vaknade jag av att jag hade sån sjuk smärta i magen & började må jätteilla. Fick ta värktabletter & försökte somna om. Kan det bero på stress?..

Tur att jag ska till Stockholm snart, något att se fram emot!

SÖNDAG

Kategori: MIN VARDAG

Idag är det en riktigt dålig dag. Vill bara bort!

LÖRDAG

Kategori: MIN VARDAG

Har jobbat hela dagen, skulle beskriva det som... Vidrigt!

Nu är jag hemma, har duschat, ätit tacos & nu sitter jag i min onepiece & kollar film med mamma & pappa. Ha en mysig lördagskväll, det tänker jag ha :)

NYTT!

Kategori: MIN VARDAG

Svängde förbi butiken "hemma hos oss" på vägen in till stan. Fick med mig två fynd hem! Visar er så snart jag har en bild! Pusss

STYLEBY

Kategori: MIN VARDAG

Dricker en kopp te & skummar igenom det nya numret av STYLEBY, så bra!

HELLO

Kategori: MIN VARDAG

Fy fan vad ful design jag har. Aja.

Nu har jag tränat, tränade riktigt bra idag! Nu ska jag hoppa in i duschen & bli riktigt frääsch! Ikväll ska jag träffa min väään emma. Det blir först en fika & sen bio! Vi ska se En gång i Phuket! :)

FREDAG

Kategori: MIN VARDAG

Tanken var att jag & alexander skulle upp klockan 9 & träna idag.. Men snoozade i 2 timmar (!!!), så blir ingen träning tillsammans idag. Jag får därför åka ensam. Nu måste jag pysa, puss!