LINDA BACKLUND

STRANDBADEN

Kategori:

Idag bokade jag & alexander en natt på strandbaden. Vi har varit ihop i fyra år den 22 juni, så tänkte att det skulle vara mysigt att komma iväg en natt. Vi har väldigt svårt att få någon egentid just nu då vi jobbar väldigt olika tider & dagar, vi byter nästan av varandra här hemma. Så, nu ser jag fram emot att få komma iväg ensam med honom.

Har aldrig varit här, men har hört att det är ett av sveriges finaste spa.







May. 30, 2013

Kategori:

Idag har jag gjort en uppsättning på min fina kusin Ebba! Sedan åkte jag till jobbet för att tillbringa dagen & eftermiddagen där. Efter jobbet åkte jag & solade, jag behöver färg på min bleka kropp! Nu har jag precis ätit kvällsmat på balkongen, underbart väder! Nu ska jag göra mig en kopp te & burra ner mig i soffan.

TORSDAG

Kategori:

Godmorgon! Jag ska snart bege mig hem till min kusin Ebba för att göra en baluppsättning på henne! Sen blir det salongen på eftermiddagen. Här kommer en bild på mina nya söta små ljuslyktor, köpte dom på presentknallen!

KÖKSINSPIRATION!

Kategori:





May. 29, 2013

Kategori:

Jag behöver helg, eller ledigt över huvud taget. Jag trodde det var fredag i måndags, förstår ni min besvikelse? Åh, jag vill bara sova ut en dag... Jaja, här är mina två senaste inköp!

May. 28, 2013

Kategori:

Idag har jag gjort två baluppsättningar på Ida & Sandra, så himla roligt! Efter att jag & Emma kollat balen så köpte vi med oss var sin sallad & satt på min balkong & åt! Så mysigt. Här kommer två mobilbilder på Idas frisyr!


SÖNDAG

Kategori:

Idag åkte vi & kollade på valpen vi får hem om två veckor. Jag hade kunnat sitta med valparna hela dagen, dom är så mysiga nu. Den här sötnosen somnade så gott på mitt ben, åh.

MORS DAG

Kategori:

Tack mamma för att du finns!

FREDAGSMYS

Kategori:

Idag har jag tillbringat hela kvällen med min fina syster. Hon ska sova här också, passar bra eftersom båda jobbar i morgon. Vi har tagit en promenad ner till Ica & handlat lite & sen lagade vi mat & nu har vi tryckt i oss massa jordgubbar! En perfekt fredagskväll.

MÖBLER

Kategori:

Jag vill ha ett litet avlastningsbord & är även i behov av nattduktsbord, har inga för tillfället.
Hittade de här fina fina möblerna på Blocket! Gillar möbler med lite personlighet, passar perfekt i mitt för tillfället väldigt grå, svart & vita hem! :) Tänk att ha två guldiga lampor med rosa skärm på de fina nattduksborden... ååh.


OLSSON & JENSEN

Kategori:

Den här lampskärmen & foten står på min jag-vill-ha-lista just nu! Såååå fin.
 

FREDAG

Kategori:

Jag brukar inte få den där sköna fredagsfeelingen när jag jobbar lördagar, vilket jag gör imorgon... Helgen går dessutom superduperfort & det gillar jag inte!

Jaja. Ligger i sängen fortfarande. Jag kommer inte upp än. Önskar att jag kunde ligga kvar här hela dagen.

ÄNTLIGEN BLONDARE!

Kategori:

Idag har mina kollegor gjort mig fin i håret! Vi gjorde massa tunna
slingor & färgade sedan in det, jag är supernöjd! Här kommer en
väldigt dålig bild, men bättre än inget...

Före & efter!

JESSIE J

Kategori:

Jag har älskar Jessie J sedan första gången jag hörde henne. Nu har hon rakat av sig håret för välgörenhet & det gör ju inte att man tycker mindre om henne. Hon har nu blonderat sin stubb & är sjukt snygg i snaggat hår!
Håller ni inte med mig?
 


Här har ni henne med hår, inte den senaste frisyren hon hade, men med hår ;) Snyyyyggggg.

May. 22, 2013

Kategori:

Idag har jag jobbat halvdag, underbart. Sedan kom Sandra hem till mig & vi testade hennes balfrisyr jag ska göra nästa vecka. Efter det åkte jag till mamma & pappa, där jag klippte mammsen :) Sen vid halv sju åkte vi hem till en vän till familjen som hade ett homeparty hemma med kläder & accessoarer, jättefina grejer! Jag köpte en tshirt, basic men ändå lite extra. Visar er när jag fått hem den :)

TISDAG

Kategori:

Idag började mig dag jättedåligt.
Vaknade på fel sida, min träning var lam, jag var försenad till jobbet så alexander fick skjutsa mig, jag hade på mig alldeles för varma kläder på jobbet, min sista kund var sen så jobbade över, det regnade när jag gick hem, min sula i min högersko är sönder så har fetingblåsan under foten nu, var ashungrig när jag kom hem så åt en knäckemacka & müsli, är hungrig igen..., har sån sjuk mensvärk (förlåt för att jag delar med mig av det...)
& jag är aaaaastrött.
 
Det enda bra med den här dagen var att emma kom hit & att alexander orkar med mig ♥

Alla borde ha en vän som du.

MINA NYA FINA UNDERLÄGG

Kategori:

De här underläggen köpe jag! Älskar allt som är träfärgat & i korg just nu... Men det finns en nackdel... När man kommer in i köket luktar det hö, som i ett stall... Jag hoppas lukten försvinner från dom snart?! Haha..
 

SÖNDAGSKVÄLL

Kategori:

Har haft en supermysig söndag med min vän Emma. Nu är jag helt slut & önskar att helgen var lite längre... På Ikea köpte jag galgar (som jag tydligen aldrig kommer få tillräckligt många utav...), massa ljus som alltid går åt, nya underlägg till köket - ska visa er, superfina!, & sen köpte jag diskborstar. Nödvändiga saker som jag var i behov av!

Såhär fin kväll hade jag på våran balkong igår!

 

SÖNDAGSUTFLYKT

Kategori:

Emma smsade & hade söndagsångest, så för att bota den bestämde vi oss för att åka en sväng till Ikea! Alltid roligt att åka dit, även om man inte ska ha något speciellt.

KLOCKRENT

Kategori:

Jag är en väldigt beige tjej av mig. Jag gillar inte att klä mig i starka färger så ofta, utan brukar helst slänga på mig lite nedtonade kläder. Jag är ganska ljus i hyn, så tycker inte att jag passar i superfärgglada kläder innan jag blir lite brun :) Så jag fastnar för alla kläder som är i naturtoner, ljusblått, vitt, svart osv. Så det kanske inte var så oväntat att jag bara älskade Angelicas outfit här? Hon är föööör snygg.


FREDAG

Kategori:

Godmorgon! Ska snart bege mig mot jobbet. SItter här & äter min havregrynsgröt som jag ätit i över två veckor i rad till frukost... Men det funkar! Ikväll ska jag, Emma, Alexander & Emil gå ut & käka & sen kolla bio. Vi ska se Evil dead & jag är redan nervös... Tycker att den första versionen är äcklig & den spelades in 1981... Den nya versionen är ingen uppföljare, utan samma film fast moderniserad. Den ska tydligen vara så läskig att flera människor har lämnat biosalongen... Uscha! Jag hoppas att jag överlever.

Kolla vad äääääcklig hon äär! Ville inte lägga in en större bild än så här...

TRÖTT!

Kategori:

Direkt efter jobbet åkte jag på kalas, kom hem här vid halv tolv... Är helt slut! Ville bara säga att jag lever & att jag älskar vårat väder vi har haft idag! Det ger mig en sån underbar energi. Ligger nu nerbäddad i sängen & ska snart sova. Hoppas på lika bra väder i morgon!

May. 16, 2013

Kategori:

Idag börjar jag inte jobba förrän klockan 14, skönt! Då hinner jag med min träning innan jobbet.
Sen ikväll ska jag & alexander på kalas, hans bror fyller år idag - Grattis Krille!

FRÅGA & SVAR

Kategori:

Vart kommer den vita tröjan ifrån?
SVAR; Den vita tröjan hittade jag på Gekås när jag var där med mamma förra torsdagen! Den är superskön & känns ändå lite uppklädd med spetsen :) 

May. 14, 2013

Kategori:

Jag fick åka med min syster till en floristgrossist idag & köpte ett olivträd & en stooor rosmarin! Behövde växter till balkongen & har länge velat ha just dessa två sorter :) Nu är jag mycket nöjd & kan börja inreda balkongen!

VARDAGSRUM

Kategori:

Behöver fortfarande få det mer hemtrevligt i mitt vardagsrum... Men det är så svårt att bestämma sig för hur man vill ha det! Här kommer några bilder från min favorittidning, Sköna hem.
 




NYTT TILL HEMMET

Kategori:

Här är mina nya saker jag har införskaffat till hemmet! Nya blommor till köket, nya lampskärmar, handdykar till badrummet, en korg där jag ska ha alla grilltillbehör i nu under sommaren, nya ramar & även lite ljus & andra småsaker som alltid går åt & är bra att ha :)





 

EFFEKTIV SÖNDAG

Kategori:

Känns som att det har varit en lång dag idag. Efter kalaset & besöket hos valparna, som för övrigt var det sötaste jag sett på länge (bilder kommer), har jag lagat mat & storstädat. Nu är hela lägenheten fräsch & jag kan med gott samvete gosa ner mig i soffan.

NYTT TILL GARDEROBEN

Kategori:

Här är mina senaste tillskott i garderoben! Nu har jag köpstopp ett tag framöver... Behöver dock ett par nya svarta jeans, ett par blåa jeans & en skinnjacka... Sen är det stopp!







JAG ÄLSKAR SÖNDAGAR

Kategori:

Snart ska jag bege mig på kalas hos min kusin som fyllde år i fredags. Efter kalaset så ska jag följa med mamma, pappa & julia & kolla på våran nya hundvalp! Ja jag säger våran, trots att jag inte bor hemma... Det ska bli supermysigt, älskar små valpar som luktar tidningspapper & bajs! ♥

Här är lilla Izadora bara några veckor gammal, huuur söt?!

HEJ HEJ

Kategori:

Ville bara kika in här & säga att jag lever! Har spenderat tre dagar i varberg & tänkte fortsätta njuta av helgen... Behövde ett litet break från vardagen & allt. Är snart tillbaka & tänkte då visa er lite nya saker jag har hunnit införskaffa mig... Kram!

UNDERBARA SÖNDAG

Kategori:

Sov ut idag, åt frukost & sen somnade jag i soffan fram till klockan två.. Behövde en vilodag verkade det som :)

Annars idag har jag träffat min fina kusin Frida, kollade in deras nya lägenhet, superfin! Sen kom Julia hem till mig & vi stack ut & tränade. Nu har jag precis avnjutit en jättegod chilisoppa. Ikväll blir det ingen mer aktivitet för min del, kram!